2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar vajimal akintim varmama beyaz normal mi? Agrim yok ..

Kizlar vajimal akintim varmama beyaz normal mi? Agrim yok ..
Her gün duş al ben öyle yapıyorum, akintin gelince vajinanin dışını güzelce yıka duşta, bol bol da su iç, adet dönemleri zamanında artış oluyor bi kontrol et bakalım belki o donemindesindir

Her gün duş al ben öyle yapıyorum, akintin gelince vajinanin dışını güzelce yıka duşta, bol bol da su iç, adet dönemleri zamanında artış oluyor bi kontrol et bakalım belki o donemindesindir
Ay baslarinda 1 i ile 10 u arasi adet goruyordum hep adet zamanim degl ama yumurtlama zamanina girior sanirim bu donemim bilemedimndediklerini yapayim ins bol su iciyprum ama dus alayim hergun

Ay baslarinda 1 i ile 10 u arasi adet goruyordum hep adet zamanim degl ama yumurtlama zamanina girior sanirim bu donemim bilemedimndediklerini yapayim ins bol su iciyprum ama dus alayim hergun
Benimde var akintim ama agrim sizim kokusu vs yok cok sukur . doktorum idrarda yanma agri kasinti ya da kokulu olmadigi surece bi sorun yok akinti artisi gebelikte normaldir dedi ama yaninda eslik eden bir sikayet olursa o zaman bakariz dedi

ayni kv bende de var hatta ondan ufak bi miktar borc almistik odeyemedik durumumuzu denklestiremedik o sira hamileligi ogrendik yurtdisindayim ben doktor filan asiri masrafli burada onlara gitti hep her gun para istedi sonra kustu 3 ay arayip sormadi bile bebegi hatta erkek oldugunu ogrendiginde aglamisti ben erkek istemiyorum diye asla hic bir sey almadilar zaten ki ilk torunlari benim annemde yalniz yasayan kendi calisip gecinen bir insan bir suru hediyeler aldi ki almaya devam ediyor eksigimiz oldugunda biz istemeden ustunu tamamlar alin yeter ki her seyi olsun diye kv para ister surekli tam tersi. simdi bir de vizeye basvurmus doguma gelmeyi dusunuyor ben gecen kvnin annesine gelmesini istemiyorum gerek yok dedim diye 3 aydir aramayan kadin 2 gun once beni ariyor cocuk nasil sen nasilsin dogumdan korkuyomussun diye ama derdi dogum da degil ogluna takintili onun yanina gelmek istiyor aslinda

Sen bensin şu nickini çalsam mı napsam tam beni ifade ediyor

Ay bende tek bana çıkıyor sandıydım arada çıkıyo arada oyun çıkıyo hareketli bide

Kızlar göbek deliğimden sıvı gelıyor yaklaşık 1 aydır ara ara. Enfeksiyon gibi ama değil de gibi bebişe zararı yoktur inşallah önemsemedim geçer diye. Yarın genel cerrahiye randevu aldım gidip göstercem inşallah bişey çıkmaz

Anacığım 69 yaşında tontişim maşaAllah kv ise dinazor çağından mö 48 doğumlu. Kaç oluyorsa artık. Fosil yani
Kız kocam uyuyordu korktu ben kahkaha atınca ahhshhd Allah iyiliğini versin emi oğlum da tekmeliyor o bile güldü bu espriye

Benimde özellikle son 1 haftada birden büyüdü. İnanılmaz. Artık kiloya ve boya gidiyor sıpalar. Haftaya Çarşamba randevum var bakalım sabırsızlanıyorum. Özleidm kızçemi.
Sanki 28 e girdim bianda büyüdü sabahları karnımın yarısında bedenini hissediyorum çıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…