2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cybex mios bebek arası ve cloud z puset aldım. Yalnız pusetin altına baza diye bir şey satılıyor ekstra araba için. Kemerle değil o baza dediği şeyi demirle koltuğa geçiriyorsun, puseti onu üzerine koyuyorsun. Miosun da şöyle avantajı var. Alt tekerlekli kısmına puset de giriyor. Yani pusete ayrı tekerlek almaya gerek yok. Bebek arabası da üstü ayrı satılıp çıkıyor burada. Clous ve mios yatar pozisyona da geçiyor, aton geçmiyor. Eos bilmşyorum, bugaboo da aynen beğeniyorlar.

65kg nedir yav tüp bebe ignelerı olmasa 55i bile göremeyen ben şiştikçe şişiyorum eppek yesem nolcam acaba

Ben de duydum parça parça da olsa 2 aya kadar verebiliyomus doktorlar hatta ciüzi bir miktar karsılıgında tanıdıgım aldı geçenlerde öyle rapor

Hepte sol ayagım kopuyor bu geceleri yaaa magnezyum taymmmm
Doktor bana magnezyum vermedi halen, son gidişimde sordum yine vermedi. Allah allah neden acep diye düşünmeye başladım hepiniz kullanıyorsunuz eşeğin aklına karpuz kabuğunu soktunuz cuma randevum var tekrar sorcam bakalım

Bana da vermedı bacagım kopuyor dedım ıstedım verdi:)

Aynen eskıden hemen kesıyordu benımde belden vuruyor bel duzlesmem vardı ordan vuruyor
Ben ilkinde bi yoga videosunu yapıyordum her gün ordaki hareketlerden biri iyi geliyordu bunun için, bulunca sana da atarım

Bana da vermedi ağrın sızın yoksa gerek yok dedi bende sorgulamadım hiç

Kızlar sivilce sorunu yaşayan var mı? Ben hamileliğimin başından beri bıktım usandım ergenliğimde böyle olmadı yüzüm. Geçer dedikçe daha da arttı çenem yanaklarım şakaklar alnım her yerim sivilce dolu ne yapabilirim ne iyi gelir ? Daha önce sivilceler için cildiye la roshe yıkama jeli vermişti onla yıkayıp nemlendirici sürüyorum bana mısın demiyor

doktor randevumdan ciktim simdi 25+5 32.76 cm 802 gr olmus oglusumdoktorum cok suratsizdi bugun keyfimi kacirdi hic bir sey soramadim dogru duzgun bi akintimi sorabildim baya yogun akintim var kremsi beyaz normal hormonel dedi her seye normal dedi gecti zaten bugun ama simdiye kadar 9 kilo alip son 1 aydir sadece 300 gr almisim onun hepsini de oglusum almis hatta cok sevindim kafasi asagi bacaklari yukari donuktu onun icin iyi dedi bir sonraki randevuya da 4 hafta degil 3 hafta sonra gel dedi artik randevular siklasiyor herhalde

Uykular haram oldu uyuyamıyorum .... şimdilik bu fragman sanırım
Nasıl bir geceydi ben de anlamadım gerçekten. Dün akşamdan beridir karnım taş gibi. Çok enteresan. Hiç rahat değilim. Patlayacak gibiyim resmen.

Saat 8'de doktor randevum var. 3 hafta sonra kızımı görcem çok özledim. İşte böyle tükendiğim anlarda onu görünce de bi motivasyonum artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…