2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin kuzum amin cümlemize

26+6 dan günaydınlar herkes sanki aynı zamanda kontrole gidiyor, siz doktora gidiyoruz dedikçe benim de randevu alasım geldi geçen hafta gitmiş olmama rağmen, aslında kontrol süresi içerisindeyim gitsem mi acaba

Ben de yeni gittim, heyecanlı oluyor gerçekten böyle birileri doktora gideceğim dediği zaman, güzel haberlerle gelsin herkes inşallah

Sabah o kadar az ve öz bi kahvaltı yaptım ki şuan aşırı açım, kesin şeker düşük çıkar dedim 127 çıktı. Sabah açlığın çok iyi çıkkmasına rağmen

Resmen görüş günü bekliyoruz şişkinlik var uykusuzluk var duygusallık depresiflik var

Bebek gibiydi gebe kalmadan önce cildim
Siyah nokta nedir bilmezdim desem yeridir. Ama şuan siyah nokta da çıkıyor, sivilce de. Hatta sırtımda bile sivilce çıktı. Eşim çok şaşırıyo bu duruma, adam sivilce görmemişti hamileliğe kadar bende. doğurunca eski halime dönerim ümitlerindeyim bende.
C vitamini içerikli temizleyici ve serum kullanıyorum. Hafta da 1 de içeriğini hatırlayamadığım bir peeling. Bu şekilde kabul ettim artık bu süreci.

27+1 den selamlar. Her şey yolunda dedi çok şükür. Bebem yüzünü göstermedi azıcık sinir oldum.

Kızım 1.110gr ve 37 cm olmuş.

Bundan sonra 2 haftada bir görüşeceğiz ve 2 hafta sonra ilk NST'ne gireceksin dedi. (Sanırım hastaneye para lazım, olsun ben göreyim de )

Bu arada kan ilacı verdi, eczane kapalıydı alamadım gün içerisinde alacağım.

Aa o kadar erken nts ye bağlıyorlar mıymış

Yüzlerini görmemiz artık pek mümkün değil bence ya. Seninki de içerde sıkış tıkış gibi miydi?

Aa o kadar erken nts ye bağlıyorlar mıymış
Vala ben de genelde 32 den sonra Nst ye almaya başlıyor özellerde diye biliyordum bazı yerlerde 30 dan sonra alıyorlarmış. 2 hafta sonra 29+1 de başlatacakmış. Neyse girerim sıkıntı yok.

Yüzlerini görmemiz artık pek mümkün değil bence ya. Seninki de içerde sıkış tıkış gibi miydi?
Valla anlamadım ki neresi neresi. Artık parça parça görebiliyoruz kolunu bacağını göbeğini tek karede göremediğim için anlayamadım. Ama yavaş yavaş yerleri daralmaya başlıyordur tabi.

Hormonlara hangi vücudun ne tepki vereceği nasıl değişiyor dimi diğer grupta da gül suyu önerildi c vitamini ve gül suyunu rutine ekleyebilirim sanırım c vitamini çok duyuyorum zaten. Ama galiba c vitamini kullanılıyorsa mutlaka güneş kremi de kullanılmalıymış.

Valla anlamadım ki neresi neresi. Artık parça parça görebiliyoruz kolunu bacağını göbeğini tek karede göremediğim için anlayamadım. Ama yavaş yavaş yerleri daralmaya başlıyordur tabi.
Aynen o parça parça görme olayından ötürü dedim sıkışmış gibiydi benimki de. Ay neyse iyi olsunlar da

Kızlar kullandığınız kozmetik ürünlerin içeriğine bu dönemde ekstra dikkat edin, ediyorsunuz zaten ama konusu geçmişken yazayım dedim. Benim kardeşim uyuz oldu. Evce tedavi olmamız gerektiği için uyuz kremlerinden ben de doktoruma sorup kullandım. En son verdiğim kan tahlilinde karaciğer enzimi ALT biraz yüksek çıkmıştı. Doktorum çamaşır suyu kokulu deodorant parfüm vs çok mu maruz kaldın böyle olmaması lazımdı dedi ki bunların hiçbirini kullanmam yani. Sonra aklıma geldi uyuz merhemlerinden olur mu dedim heh doğru dedi. Baya yoğun kokan kremlerdi. Kokulu şeylerden de uzak durmamız gerekiyomuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…