- 1 Aralık 2022
- 2.401
- 3.681
- 63
Artık bu mantığı seviyorum yesssBoşver kız ye en fazla kıyafete sığmayiz sığan sığar sığmayan taşsın
Amin kuzum amin cümlemizeDün gece ben de hiç uyuyamadım kızlar, kötü rüya gördüm, rüyamda ağlıyordum, ağlayarak uyandım, daha minicik bebişlerimizi görmeden bu kadar bağlanmak ne kadar değişik bir his gerçekten, Allah'ım sen sağlıkla kucağımıza alıp evimize gelmeyi nasip eyle
Amaaan boşver ye gitsin, can boğazdan gelir demişler, keşke bende yiyebilsem saatine falan takmazdımSaat kac olmus ben mutfaga gidip yemek isitip yedim suan ise cok pismanim
26+6 dan günaydınlarherkes sanki aynı zamanda kontrole gidiyor, siz doktora gidiyoruz dedikçe benim de randevu alasım geldi geçen hafta gitmiş olmama rağmen, aslında kontrol süresi içerisindeyim gitsem mi acaba
Amin aminBen de yeni gittim, heyecanlı oluyor gerçekten böyle birileri doktora gideceğim dediği zaman, güzel haberlerle gelsin herkes inşallah
Resmen görüş günü bekliyoruzNasıl bir geceydi ben de anlamadım gerçekten. Dün akşamdan beridir karnım taş gibi. Çok enteresan. Hiç rahat değilim. Patlayacak gibiyim resmen.
Saat 8'de doktor randevum var. 3 hafta sonra kızımı görcem çok özledim. İşte böyle tükendiğim anlarda onu görünce de bi motivasyonum artıyo
Bebek gibiydi gebe kalmadan önce cildimKızlar sivilce sorunu yaşayan var mı? Ben hamileliğimin başından beri bıktım usandım ergenliğimde böyle olmadı yüzüm. Geçer dedikçe daha da arttı çenem yanaklarım şakaklar alnım her yerim sivilce dolu ne yapabilirim ne iyi gelir ? Daha önce sivilceler için cildiye la roshe yıkama jeli vermişti onla yıkayıp nemlendirici sürüyorum bana mısın demiyor
Aa o kadar erken nts ye bağlıyorlar mıymış27+1 den selamlar. Her şey yolunda dedi çok şükür. Bebem yüzünü göstermedi azıcık sinir oldum.
Kızım 1.110gr ve 37 cm olmuş.
Bundan sonra 2 haftada bir görüşeceğiz ve 2 hafta sonra ilk NST'ne gireceksin dedi. (Sanırım hastaneye para lazım, olsun ben göreyim de)
Bu arada kan ilacı verdi, eczane kapalıydı alamadım gün içerisinde alacağım.
Yüzlerini görmemiz artık pek mümkün değil bence ya. Seninki de içerde sıkış tıkış gibi miydi?27+1 den selamlar. Her şey yolunda dedi çok şükür. Bebem yüzünü göstermedi azıcık sinir oldum.
Kızım 1.110gr ve 37 cm olmuş.
Bundan sonra 2 haftada bir görüşeceğiz ve 2 hafta sonra ilk NST'ne gireceksin dedi. (Sanırım hastaneye para lazım, olsun ben göreyim de)
Bu arada kan ilacı verdi, eczane kapalıydı alamadım gün içerisinde alacağım.
Vala ben de genelde 32 den sonra Nst ye almaya başlıyor özellerde diye biliyordum bazı yerlerde 30 dan sonra alıyorlarmış. 2 hafta sonra 29+1 de başlatacakmış. Neyse girerim sıkıntı yok.Aa o kadar erken nts ye bağlıyorlar mıymış
Valla anlamadım ki neresi neresi. Artık parça parça görebiliyoruz kolunu bacağını göbeğiniYüzlerini görmemiz artık pek mümkün değil bence ya. Seninki de içerde sıkış tıkış gibi miydi?
Hormonlara hangi vücudun ne tepki vereceği nasıl değişiyor dimiBebek gibiydi gebe kalmadan önce cildim
Siyah nokta nedir bilmezdim desem yeridir. Ama şuan siyah nokta da çıkıyor, sivilce de. Hatta sırtımda bile sivilce çıktı. Eşim çok şaşırıyo bu duruma, adam sivilce görmemişti hamileliğe kadar bende. doğurunca eski halime dönerim ümitlerindeyim bende.
C vitamini içerikli temizleyici ve serum kullanıyorum. Hafta da 1 de içeriğini hatırlayamadığım bir peeling. Bu şekilde kabul ettim artık bu süreci.
Aynen o parça parça görme olayından ötürü dedim sıkışmış gibiydi benimki de. Ay neyse iyi olsunlar daValla anlamadım ki neresi neresi. Artık parça parça görebiliyoruz kolunu bacağını göbeğinitek karede göremediğim için anlayamadım. Ama yavaş yavaş yerleri daralmaya başlıyordur tabi.
Kızlar kullandığınız kozmetik ürünlerin içeriğine bu dönemde ekstra dikkat edin, ediyorsunuz zaten ama konusu geçmişken yazayım dedim. Benim kardeşim uyuz oldu. Evce tedavi olmamız gerektiği için uyuz kremlerinden ben de doktoruma sorup kullandım. En son verdiğim kan tahlilinde karaciğer enzimi ALT biraz yüksek çıkmıştı. Doktorum çamaşır suyu kokulu deodorant parfüm vs çok mu maruz kaldın böyle olmaması lazımdı dedi ki bunların hiçbirini kullanmam yani. Sonra aklıma geldi uyuz merhemlerinden olur mu dedim heh doğru dedi. Baya yoğun kokan kremlerdi. Kokulu şeylerden de uzak durmamız gerekiyomuş yani.Hormonlara hangi vücudun ne tepki vereceği nasıl değişiyor dimidiğer grupta da gül suyu önerildi c vitamini ve gül suyunu rutine ekleyebilirim sanırım c vitamini çok duyuyorum zaten. Ama galiba c vitamini kullanılıyorsa mutlaka güneş kremi de kullanılmalıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?