Uzun zamandır ilk kez güneşli bugün, tadını çıkarBen de bugün hiç yatamadım ağrılardan ve arsız gibi Gaziantep’e gidiyorum gezmeye
Ağırlaşmaya başlıyoruz artık sıkı tutunun
Ben de bugün hiç yatamadım ağrılardan ve arsız gibi Gaziantep’e gidiyorum gezmeye
Koku karaciğeri mi etkiliyormuş çok şaşırdım teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinKızlar kullandığınız kozmetik ürünlerin içeriğine bu dönemde ekstra dikkat edin, ediyorsunuz zaten ama konusu geçmişken yazayım dedim. Benim kardeşim uyuz oldu. Evce tedavi olmamız gerektiği için uyuz kremlerinden ben de doktoruma sorup kullandım. En son verdiğim kan tahlilinde karaciğer enzimi ALT biraz yüksek çıkmıştı. Doktorum çamaşır suyu kokulu deodorant parfüm vs çok mu maruz kaldın böyle olmaması lazımdı dedi ki bunların hiçbirini kullanmam yani. Sonra aklıma geldi uyuz merhemlerinden olur mu dedim heh doğru dedi. Baya yoğun kokan kremlerdi. Kokulu şeylerden de uzak durmamız gerekiyomuş yani.
Nası bi kralsın ağırlaşmadan son çıkışta bir antep turu patlatmış, helalBen de bugün hiç yatamadım ağrılardan ve arsız gibi Gaziantep’e gidiyorum gezmeye
Benim uzun zamandır böyle. Karnim çok erken çıktı ve kilo çoğunlukla bana gitmedi ama hızlı yürüyemiyorum, kuyruk sokumunda aşırı ağrı oluyor hamileligin başından beri hem de. Olacak artık napalim, endişelenmeAğırlaştığımı hissediyorum ve endişeleniyorum daha çok erken değil mi ağırlaşmak için, karnım büyüdü çoraplarımı giyemez hala geldim
Heheh ben de dün ortalıkta duran plastik saklama kutularına bakıp biz bu kutulara ip bağlayıp oğlumla oynarız ha iyi ki tekerlekli almışız diye düşünüp neşelendiydim. Olur yani kesin bu rüya, geleceği görmüşsün ne güzelGünaydin annişler. Rüyamda oğlumu gördüm. Leventimi genişçe bir ayakkabı kutusuna otutturuyorum, kutuya bir de ip bağlıyorum. Onu çeke çeke evin içinde koşturuyorum. Gülüyoruz falan. Hahaha rüyaya gel
Aaa bende de var onlardan, cok iyi düşünmüşsün, cok iyi fikir olduHeheh ben de dün ortalıkta duran plastik saklama kutularına bakıp biz bu kutulara ip bağlayıp oğlumla oynarız ha iyi ki tekerlekli almışız diye düşünüp neşelendiydim. Olur yani kesin bu rüya, geleceği görmüşsün ne güzel
Adana da öyle ya yağmursuz kapalı havaUzun zamandır ilk kez güneşli bugün, tadını çıkar
Değil artık yavaş yavaş ağırlaşacaz bende bu sefer birkaç hafta önce başladı çocuktan herhalde, siz keyfini çıkarınAğırlaştığımı hissediyorum ve endişeleniyorum daha çok erken değil mi ağırlaşmak için, karnım büyüdü çoraplarımı giyemez hala geldim
Sabah bi vazgeçtim ya öyle ağır bir geceydi ama arsızlık hala 1-0 önde demek çıktıkNası bi kralsın ağırlaşmadan son çıkışta bir antep turu patlatmış, helal
Bende 34 sonra alıyorlar diye duymuştum, ay heycanlandım şimdi, doğuma doğru gidiyorVala ben de genelde 32 den sonra Nst ye almaya başlıyor özellerde diye biliyordum bazı yerlerde 30 dan sonra alıyorlarmış. 2 hafta sonra 29+1 de başlatacakmış. Neyse girerim sıkıntı yok.
Dün bahsettiğimiz alt karındaki ağrı için mi öyle dediBu arada sağ göğsümün altı karnımın üst kısmında bir süredir keskin acı hissediyordum ara ara. Daha önce normal demişti doktor yine dile getirdim. Organlar sıkıştırıyordur birbirine baskı yapıyodur çok normal dedi.
Bir de şeyi sordum dedim ara ara sanki işemişim gibi oluyor. Sıvı oluyor külodum ama ben emin gibiyim işemediğime öyle bir his olmuyo hiç dedim. Bebeğin suyunun çok iyi olduğunu söyledi, şayet ki amniyon sıvısından kaçak olsaydı sorun olurdu dedi. Yani sen farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur ve bu çok normal neredeyse çoğu gebede görülüyor dedi.
Geçen hafta benim yaramaz oğlan da göstermedi yüzünü sakladı eliyle doktor çok uğraştı ama yine de taviz vermedi27+1 den selamlar. Her şey yolunda dedi çok şükür. Bebem yüzünü göstermedi azıcık sinir oldum.
Kızım 1.110gr ve 37 cm olmuş.
Bundan sonra 2 haftada bir görüşeceğiz ve 2 hafta sonra ilk NST'ne gireceksin dedi. (Sanırım hastaneye para lazım, olsun ben göreyim de)
Bu arada kan ilacı verdi, eczane kapalıydı alamadım gün içerisinde alacağım.
MaşaAllah kuzum senle aynı haftalarda gidiyorduk sen bozuyorsun bunu desene27+1 den selamlar. Her şey yolunda dedi çok şükür. Bebem yüzünü göstermedi azıcık sinir oldum.
Kızım 1.110gr ve 37 cm olmuş.
Bundan sonra 2 haftada bir görüşeceğiz ve 2 hafta sonra ilk NST'ne gireceksin dedi. (Sanırım hastaneye para lazım, olsun ben göreyim de)
Bu arada kan ilacı verdi, eczane kapalıydı alamadım gün içerisinde alacağım.
Ne yemek istersin ona göre öneride bulunayımAdana da öyle ya yağmursuz kapalı hava
Önerdiğin bir yer var mı gezecek, yiyecek
Değil artık yavaş yavaş ağırlaşacaz bende bu sefer birkaç hafta önce başladı çocuktan herhalde, siz keyfini çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?