2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada sağ göğsümün altı karnımın üst kısmında bir süredir keskin acı hissediyordum ara ara. Daha önce normal demişti doktor yine dile getirdim. Organlar sıkıştırıyordur birbirine baskı yapıyodur çok normal dedi.

Bir de şeyi sordum dedim ara ara sanki işemişim gibi oluyor. Sıvı oluyor külodum ama ben emin gibiyim işemediğime öyle bir his olmuyo hiç dedim. Bebeğin suyunun çok iyi olduğunu söyledi, şayet ki amniyon sıvısından kaçak olsaydı sorun olurdu dedi. Yani sen farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur ve bu çok normal neredeyse çoğu gebede görülüyor dedi.

Koku karaciğeri mi etkiliyormuş çok şaşırdım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Ben de bugün hiç yatamadım ağrılardan ve arsız gibi Gaziantep’e gidiyorum gezmeye
Ağırlaşmaya başlıyoruz artık sıkı tutunun
Nası bi kralsın ağırlaşmadan son çıkışta bir antep turu patlatmış, helal

Ağırlaştığımı hissediyorum ve endişeleniyorum daha çok erken değil mi ağırlaşmak için, karnım büyüdü çoraplarımı giyemez hala geldim
Benim uzun zamandır böyle. Karnim çok erken çıktı ve kilo çoğunlukla bana gitmedi ama hızlı yürüyemiyorum, kuyruk sokumunda aşırı ağrı oluyor hamileligin başından beri hem de. Olacak artık napalim, endişelenme

Heheh ben de dün ortalıkta duran plastik saklama kutularına bakıp biz bu kutulara ip bağlayıp oğlumla oynarız ha iyi ki tekerlekli almışız diye düşünüp neşelendiydim. Olur yani kesin bu rüya, geleceği görmüşsün ne güzel

Aaa bende de var onlardan, cok iyi düşünmüşsün, cok iyi fikir oldu

Uzun zamandır ilk kez güneşli bugün, tadını çıkar
Adana da öyle ya yağmursuz kapalı hava
Önerdiğin bir yer var mı gezecek, yiyecek
Ağırlaştığımı hissediyorum ve endişeleniyorum daha çok erken değil mi ağırlaşmak için, karnım büyüdü çoraplarımı giyemez hala geldim
Değil artık yavaş yavaş ağırlaşacaz bende bu sefer birkaç hafta önce başladı çocuktan herhalde, siz keyfini çıkarın

Kızlar doktorum sakın elleme göğsünü, göğüs pedi tak dedi sadece göğsümden sarı sıvı geliyo dedikten sonra. Aklınızda olsun yaşayan ya da yaşayacak olursa diye. Göğüslerimi de yağlıyordum avuç içimle. Belki de uyardım. Karnımı yağlayım artık.

Kızlar selam bende doktordan çıktım ve benimde bugün yüzünü göstermedi esneyip esneyip uyuyordu titisini yediğim nirde taaaaa sağ tarafa sokmuş kafasını doktoru da uğraştırdı yok anacım uyanmadı. Bizde 4 boyutlu alamadık o yüzden neyse dedim çoccuumu uyandırmayalım
27+0, 1184 gr, 36 cm olmuş çok şükür maşaAllah yine öne geçmiş benim böyle gerçi mehter takımı gibi bi önde gidiyor bir haftasına geliyor alıştım. Beyin ve karın 1 haftadan fazla ileride gidiyor, doktor değerlerin iyi diyor o nedenle çok sallamıyorum bende açıkçası. An itibarıyla totalde 6 kilo almışım doktor çüş diecekti sanırım bende sallamicam artık banane ya öfff

****Ve tüp bebek anaları için bugün özellikle sordum, normal doğum mu yapacağım sezaryen mı diye ona 35 de karar veririz dedi, peki dedim tüp bebek bunu etkiyor mu? Tabiki hayır ne tüp bebeklileri doğurttuk dedi artistlik yaptı alakası yok dedi. Tüp bebek anaları bilginize yani.

Allah’a hamdolsun bugünümüze hamdolsun. 3 hafta sonra gideceğim bende nts ile ilgili bişi demedi daha. Rutin devam ediyoruz inşaAllah.

Vala ben de genelde 32 den sonra Nst ye almaya başlıyor özellerde diye biliyordum bazı yerlerde 30 dan sonra alıyorlarmış. 2 hafta sonra 29+1 de başlatacakmış. Neyse girerim sıkıntı yok.
Bende 34 sonra alıyorlar diye duymuştum, ay heycanlandım şimdi, doğuma doğru gidiyor

Dün bahsettiğimiz alt karındaki ağrı için mi öyle dedi

Geçen hafta benim yaramaz oğlan da göstermedi yüzünü sakladı eliyle doktor çok uğraştı ama yine de taviz vermedi .
Öğleden sonra sonuç için gittiğimizde tekrar bakmıştık bu defa yüzünü gösterdi, hatta su yuttuğunu gördük vee ayağını kaşına dayanmıştı o ayağın başında ne işi vardı acaba, yeni hareketler deniyor oğluş yaramaz olacak sanırım

MaşaAllah kuzum senle aynı haftalarda gidiyorduk sen bozuyorsun bunu desene senle aynı haftalarda aynı ölçülerde gitmesi de beni rahatlatıyor açıkçası hamdolsun Rabbim güç kuvvet sağlık afiyet versin hem bizlere hem bebeklerimize

Ne yemek istersin ona göre öneride bulunayım Antep yemeği istiyorsan ev yemekleri tarzında Mutfak Sanatları Müzesi’ne gidebilirsin. Kebap istiyorsan Bişirici, Çulcuoğlu, İmam Çağdaş önerebilirim. Katmer yemek istersen Akşam Simit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…