- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Bebiş iyidir merak etme. Her sıkıntı stres ve üzüntüde bir şey olacak olsa vay halimize. İnternette meditasyonlar var onlardan yapabilirsin. Ben açıkçası eski sevdiğim dizi filmleri açıp izliyorum komedi, aşırı keyfim yerine geliyor. Tabi iş yerindeyken bunlar mümkün olmaz sanırım. Rahatlamaya çalış.kızlar iş yerinde bazı sıkıntılar yaşıyorum ve şu an ister istemez hem gerginim, stresliyim hem de üzülüyorum. ama bi yandan da bebek için endişe ediyorum. böyle bizi sakinleştircek rahatlatcak neler yapılabilir biliyor musunuz
Aaa bu çok güzel bir bilgi oldu.Ben ders alıyorum kendisinden , bir sürü nefes çeşidi yapıyoruz ama en önemlisi doğum odası nefesi dediği 4 saniye burundan alıp tamamen omuz çene kaşlar gevşek bi şekilde 15 saniyelere yakn yavaşlatarak vermek diye her seferinde söylüyor. Orda kullanılcak tek nefes diyor
Düşün yaptığım halde 11 kilo aldım hahaha yapmasam 30 la tamamlardim bu hamileliğiMaşaAllah kız sen baya iyi yapıyormuşsun ben o kadar totomu kaldırsam zaten kilo almazdımdevam devam inşaAllah gönlünce olur uğraşıyorsun ne güzel. Tabü ben Antalya’da olunca her yer böyle gibi
Sanıyorum bazenev koridor devam
Hamilelik ile ilgili hiç bunları düşünmemiştim ben ya; yicez içcez mıçcaz doğurcaz gibi geliyorduDüşün yaptığım halde 11 kilo aldım hahaha yapmasam 30 la tamamlardim bu hamileliği
Ay inanır mısın canımın çektiği herşeyi yedim hiçbirinden eksik kalmadim eşşekkk gibi yedim yemeye de devam ediyorumHamilelik ile ilgili hiç bunları düşünmemiştim ben ya; yicez içcez mıçcaz doğurcaz gibi geliyordubi girdik işin içine çok şükür girdik de, yok şekeri tansiyonu çentiği kilosu hayaller hayatlar oldu resmen bide büyük konuşmuşum ben yine ağzımı büzeyim. Hamile kalırsam yicem içcem insan bir kere hamile kalıyor diye… he öyle he he aynen aynen
YarasınAy inanır mısın canımın çektiği herşeyi yedim hiçbirinden eksik kalmadim eşşekkk gibi yedim yemeye de devam ediyorum
Biliyorsun mottom; sığan sığar sığmayan taşsın
meditasyonlara bakayım canım çok saol. çok mutsuzum akşam dediğin gibi komedi bişeyler bakarım belkiBebiş iyidir merak etme. Her sıkıntı stres ve üzüntüde bir şey olacak olsa vay halimize. İnternette meditasyonlar var onlardan yapabilirsin. Ben açıkçası eski sevdiğim dizi filmleri açıp izliyorum komedi, aşırı keyfim yerine geliyor. Tabi iş yerindeyken bunlar mümkün olmaz sanırım. Rahatlamaya çalış.
Yönetmeliklerde kurallarda vs yazan hafta tamamlanmış hafta oluyor genelde. 31+larda alırsın raporu, tam 32+0da da işyerine verirsin. Ben izne ayrılmak için öyle yapacağım yani.Kızlar, programlara ve doktorlara göre mesela 28+1 ken 29 oluyoruz ya. Çalışırı ne zaman alıcaz 32+1 de mi 31+1 de mi
Bende bunu merak ediyorum neye göre belirlenecek. Benim e nabıza düzeltilmemiş sat ı girmiş ebe 3 hafta önden gidiyor. Nasıl olacakKızlar, programlara ve doktorlara göre mesela 28+1 ken 29 oluyoruz ya. Çalışırı ne zaman alıcaz 32+1 de mi 31+1 de mi
Yalnız sen antalyadasın. Eskiden hatayda olan bi marka deprem sonrası dükkanını antalyaya açtı. Her şeyleri hataydan geliyor ben de instagram üzerinden sipariş veriyorum. Hamileyim diye bana katıklı ekmek göndermişlerdi normalde sıcak havada gönderim yapmamalarına rağmenYarasınen güzeli tabi memleket var memleket var anacım biz ne yiyozda sizin yanınızda
Aaa hadi ya nımnımnım yarın eşime bi sorayım vakti varsa bakalım ya teşekkür ederimYalnız sen antalyadasın. Eskiden hatayda olan bi marka deprem sonrası dükkanını antalyaya açtı. Her şeyleri hataydan geliyor ben de instagram üzerinden sipariş veriyorum. Hamileyim diye bana katıklı ekmek göndermişlerdi normalde sıcak havada gönderim yapmamalarına rağmenavula doğal mekanın ismi. Yakınsan bak
Hanımlar boynumdaki kitle 2 santim olmuş biyopsi yapabilirler miş yarın belli olacak hamilelikte biyopsi sorun olmaz inşallah
Gelmiş geçmiş olsun canımm umarım dahada iyi haberlerle ilerlersin bendede oluyor o çiş hissi özellikle bayaa yürüyünce oluyor 2,5 3 litrede su içiyoruz o da etkiliyordur canım o halde problem yok benim doktorda olabilir demişti aormuştum İNŞALLAH cümleten sağlıkla ilerlerizBu arada sağ göğsümün altı karnımın üst kısmında bir süredir keskin acı hissediyordum ara ara. Daha önce normal demişti doktor yine dile getirdim. Organlar sıkıştırıyordur birbirine baskı yapıyodur çok normal dedi.
Bir de şeyi sordum dedim ara ara sanki işemişim gibi oluyor. Sıvı oluyor külodum ama ben emin gibiyim işemediğime öyle bir his olmuyo hiç dedim. Bebeğin suyunun çok iyi olduğunu söyledi, şayet ki amniyon sıvısından kaçak olsaydı sorun olurdu dedi. Yani sen farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur ve bu çok normal neredeyse çoğu gebede görülüyor dedi.
MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla da ilerletsin İNŞALLAH benimde tüp bende normal yapamam diyorum ALLAH Nasip ederse sezeryan olurr diyordum Nasipse gidince soraım doktora en iyisiKızlar selam bende doktordan çıktım ve benimde bugün yüzünü göstermedi esneyip esneyip uyuyordu titisini yediğim nirde taaaaa sağ tarafa sokmuş kafasını doktoru da uğraştırdı yok anacım uyanmadı. Bizde 4 boyutlu alamadık o yüzden neyse dedim çoccuumu uyandırmayalım
27+0, 1184 gr, 36 cm olmuş çok şükür maşaAllahyine öne geçmiş benim böyle gerçi mehter takımı gibi bi önde gidiyor bir haftasına geliyor alıştım. Beyin ve karın 1 haftadan fazla ileride gidiyor, doktor değerlerin iyi diyor o nedenle çok sallamıyorum bende açıkçası. An itibarıyla totalde 6 kilo almışım doktor çüş diecekti sanırım bende sallamicam artık banane ya öfff
****Ve tüp bebek anaları için bugün özellikle sordum, normal doğum mu yapacağım sezaryen mı diye ona 35 de karar veririz dedi, peki dedim tüp bebek bunu etkiyor mu? Tabiki hayır ne tüp bebeklileri doğurttuk dedi artistlik yaptıalakası yok dedi. Tüp bebek anaları bilginize yani.
Allah’a hamdolsun bugünümüze hamdolsun. 3 hafta sonra gideceğim bende nts ile ilgili bişi demedi daha. Rutin devam ediyoruz inşaAllah.
Ben şimdi derslere giriyom not alıyorum size size temize çekip atarım önemli noktaları ilerleyen haftalarda değişiklikler olursa ekstra bilgileri yine sizinle de paylaşırımAaa bu çok güzel bir bilgi oldu.
Gelmiş geçmiş olsun canım Acill Şifalar iyi haberlerle dönmeni diliyorumHanımlar boynumdaki kitle 2 santim olmuş biyopsi yapabilirler miş yarın belli olacak hamilelikte biyopsi sorun olmaz inşallah
Yolun yolumuzAy inanır mısın canımın çektiği herşeyi yedim hiçbirinden eksik kalmadim eşşekkk gibi yedim yemeye de devam ediyorum
Biliyorsun mottom; sığan sığar sığmayan taşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?