2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebiş iyidir merak etme. Her sıkıntı stres ve üzüntüde bir şey olacak olsa vay halimize. İnternette meditasyonlar var onlardan yapabilirsin. Ben açıkçası eski sevdiğim dizi filmleri açıp izliyorum komedi, aşırı keyfim yerine geliyor. Tabi iş yerindeyken bunlar mümkün olmaz sanırım. Rahatlamaya çalış.

Aaa bu çok güzel bir bilgi oldu.

Düşün yaptığım halde 11 kilo aldım hahaha yapmasam 30 la tamamlardim bu hamileliği

Düşün yaptığım halde 11 kilo aldım hahaha yapmasam 30 la tamamlardim bu hamileliği
Hamilelik ile ilgili hiç bunları düşünmemiştim ben ya; yicez içcez mıçcaz doğurcaz gibi geliyordu bi girdik işin içine çok şükür girdik de, yok şekeri tansiyonu çentiği kilosu hayaller hayatlar oldu resmen bide büyük konuşmuşum ben yine ağzımı büzeyim. Hamile kalırsam yicem içcem insan bir kere hamile kalıyor diye… he öyle he he aynen aynen

Ay inanır mısın canımın çektiği herşeyi yedim hiçbirinden eksik kalmadim eşşekkk gibi yedim yemeye de devam ediyorum
Biliyorsun mottom; sığan sığar sığmayan taşsın

Kızlar, programlara ve doktorlara göre mesela 28+1 ken 29 oluyoruz ya. Çalışırı ne zaman alıcaz 32+1 de mi 31+1 de mi

Ay inanır mısın canımın çektiği herşeyi yedim hiçbirinden eksik kalmadim eşşekkk gibi yedim yemeye de devam ediyorum
Biliyorsun mottom; sığan sığar sığmayan taşsın
Yarasın en güzeli tabi memleket var memleket var anacım biz ne yiyozda sizin yanınızda

meditasyonlara bakayım canım çok saol. çok mutsuzum akşam dediğin gibi komedi bişeyler bakarım belki

Hamişler selam. İlk 3 ay yaşadığım regl sancısına benzeyen sancılar tekrar başladı. Kasılma bunlar mı. Tecrübeliler bir yazabilir mi

Kızlar, programlara ve doktorlara göre mesela 28+1 ken 29 oluyoruz ya. Çalışırı ne zaman alıcaz 32+1 de mi 31+1 de mi
Yönetmeliklerde kurallarda vs yazan hafta tamamlanmış hafta oluyor genelde. 31+larda alırsın raporu, tam 32+0da da işyerine verirsin. Ben izne ayrılmak için öyle yapacağım yani.

Yarasın en güzeli tabi memleket var memleket var anacım biz ne yiyozda sizin yanınızda
Yalnız sen antalyadasın. Eskiden hatayda olan bi marka deprem sonrası dükkanını antalyaya açtı. Her şeyleri hataydan geliyor ben de instagram üzerinden sipariş veriyorum. Hamileyim diye bana katıklı ekmek göndermişlerdi normalde sıcak havada gönderim yapmamalarına rağmen avula doğal mekanın ismi. Yakınsan bak

Aaa hadi ya nımnımnım yarın eşime bi sorayım vakti varsa bakalım ya teşekkür ederim

Hanımlar boynumdaki kitle 2 santim olmuş biyopsi yapabilirler miş yarın belli olacak hamilelikte biyopsi sorun olmaz inşallah

Geçmiş olsun canım, anestezi veriliyor sanırım hamileyken bir arkadaşım böbreklerinden işlem görmüştü hatta genel anestezi aldım demişti

Gelmiş geçmiş olsun canımm umarım dahada iyi haberlerle ilerlersin bendede oluyor o çiş hissi özellikle bayaa yürüyünce oluyor 2,5 3 litrede su içiyoruz o da etkiliyordur canım o halde problem yok benim doktorda olabilir demişti aormuştum İNŞALLAH cümleten sağlıkla ilerleriz

MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla da ilerletsin İNŞALLAH benimde tüp bende normal yapamam diyorum ALLAH Nasip ederse sezeryan olurr diyordum Nasipse gidince soraım doktora en iyisi
Bu arada sende tetenoz olmamıştın demii canımm bende 28. Yadaa 30. Haftada düşünüyorum tek doz olucam Nasipse sen boğmacalı 3 lü olucaksın sanırım bende tek doz tetenoz olucam Nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…