2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de böyle rahat ama çok dikkatli ve o rahatlık bana iyi geliyor. Germiyor, panikletmiyor. Gebelik çok doğal bir süreç diyor. Ultrasonu açar açmaz suyu çok iyi o zaman sorun yoktur diyip beni rahatlatıyor sağ olsun bayramla ilgili aynen yorum yapmadı bakalım bende burada olurum ama kalmaz bence falan dedi. Ebe daha soramadım, 32’de sorucam. 2 hafta sonra gelseydim dedim, özlerseniz gelin tabi de onun keyfi yerinde ve iyi yaptı Ayrıca demin yazılan tüp bebek ilaçlarının hiçbirini kullanmıyırum ben, benimki de tüp bebek sadece arada coraspin kullandım ve çentik düzelince direk kesti. Progreteronu 12. haftada kesti düşük riski yok diye. Oksopar zaten kullanmadım, bu gruba kadar adını duymamıştım bile.

Hergün düzenli yürüyüş yapmanın ona faydası varmış kuzum ya bazı insanların acı eşiği de yüksek oluyor sancı hissetmeden hooooop salıveriyor tabi öyle kolay doğumlar nasip olsun hepimize ama dediğim gibi daha nasıl doğuracağımız bile belli değil çocuğun kilosu, tansiyon, şeker, çatı vs vs bir sürü ihtimal var bakalım neler gelcek başımıza afiyet olsun sağlık olsun ve kolaylıkla olsun hepimizin tabi

Gerçekten her hamilelik kendine has. Aynı kişinin farklı hamilelikleri bile aynı geçmiyor. En iyisi güvenilir doktor bulup her şeyi önce Allah’a sonra doktora bırakmak

Yürüyüş benim artık ödevim oldu zaten. Günde 7 bin adım dedi doktor. Neymiş efendim 27.haftaya kadar 9 kilo almışım. Her şeyde rahat olan doktorumun kilo konusuna takık olması da benim makus talihim işte

Kuzum genelde ilk bebek düşük veya kürtaj oluysan (benim öyle) kan pıhtılaşması tespit edildiyse veya bir kaç faktörden dolayı başlıyorsun. İlk gebeliğimde bende kullanmamıştım. O nedenle şahsen ben kullanıyorum. Birde çentik var zaten düzelmeyen ama kan akışında sıkıntı ve bebeğin gelişiminde çok şükür biiznillah bir sıkıntı olmadığı için doktor onu çok önemsemiyor. Ama dediğim gibi baştan bir sıkıntı olanlar kullanıyor o ilaçları. Mesela benim rahim uzunluğum 50 çıkmasına rağmen progestanı kesmiyor doktor tamamen ilk gebelikten dolayı yani

Bizi bi salsınlar artık da başlicam kilosuna da şeyine de bune beaaaaa bizim bir arkadaş sporcuydu, hergün düzenli yürüyüş yapıyordu 40 dk kadar sonra hastaneye rutin kontrol için gidiyor doğum başlamış kadının haberi yok 10 dk da doğurverdi. Bide böyleleri var anacım

kızlar iş yerinde bazı sıkıntılar yaşıyorum ve şu an ister istemez hem gerginim, stresliyim hem de üzülüyorum. ama bi yandan da bebek için endişe ediyorum. böyle bizi sakinleştircek rahatlatcak neler yapılabilir biliyor musunuz

Vuhuuuu en sevdiğim, özet notlar
Ben ders alıyorum kendisinden , bir sürü nefes çeşidi yapıyoruz ama en önemlisi doğum odası nefesi dediği 4 saniye burundan alıp tamamen omuz çene kaşlar gevşek bi şekilde 15 saniyelere yakn yavaşlatarak vermek diye her seferinde söylüyor. Orda kullanılcak tek nefes diyor

Valla ben de yürüyüşü her gün düzenli yapıcam ama canımın istediklerini yeme konusunda doktoru dinleyemicem. Zaten son 5 haftada 2 kilo almışım bence beslenme düzenime dokanmayıp yürüyüş yaparsam kilo alımımı yavaşlatabilirim, dimi hocam?

Vallahi bazıları da ne kadar spor yaparsa yapsın normal doğuramiyor açıklığı olmuyor yapısı normal doğuma uygun olmuyor vs vs bazıları son ana kadar yatıp normal doğuruyor yapıyla alakalı çokta şey yapmayinn

Yavaşlatarak ağızdan vermek nefesi , ağızdan yazmayı unutmuşum kejfkf

Yürüyüşü düzenli yapmak gerek ya bende en az 15 dk dışarı çıkamasam bile evde dolap beygiri gibi koridorda dönüyorum ne yapayım yemek konusunda kelim ilacı olsa kendisine sürer kuzum ya bebeğin karın çevresi önde gidiyor benim bugün onu gördüm biraz beslenme düzenine de bağlı ondan yicem falan diyorum da işte o da kafamda soru bırakıyor. Arkadaş iyide nerde güzel yemek var hepsi karbonhidrat yemeği ye ama yürü sen kısaca ne diyem şimdi

Doğru diyon kuzum yani işte bi hele 35 lere gelelim de Allah’ın izniyle o zaman az daha işler netleşir sanki. Şimdilik ama her gün yürüyüş yapmakta fayda var şişkinliğe de faydası oluyor yani

Evde yürüyüşü ben de yapıyorum ama dolap beygiri iyiymiş yemekte fazla kaçırdıysam bi 15 dk yemek sonrası dolanıyorum ben de öyle

Evde yürüyüşü ben de yapıyorum ama dolap beygiri iyiymiş yemekte fazla kaçırdıysam bi 15 dk yemek sonrası dolanıyorum ben de öyle
Doğumdan sonrasına gelelim de hele bi baksana veriyormuşuz ümitliyim ben saldım. Ama yürüyelim

Doğru diyon kuzum yani işte bi hele 35 lere gelelim de Allah’ın izniyle o zaman az daha işler netleşir sanki. Şimdilik ama her gün yürüyüş yapmakta fayda var şişkinliğe de faydası oluyor yani
Hava çok soğuk kız güneş olunca çıkılabilir ben pilates yapıyorum büyük pelvikçiyim onu sürekli çalıştırıyorum.

Haftanın 3 gününü pilatese 2 gününü de yürüyüşe ayırdım. 1 günü tatill 1 günde temizlik falan derken emekliye ayrılıyorum

Eğer yürüyüş yapamazsam hava şartlarından dolayı benim holüm uzun bayağı orada yarım saat yürüyüp birde pilates yapıyorum.

Açıkçası normal doğum için elimden geleni yapıyorum gerisi de Allah'a kalmış.

MaşaAllah kız sen baya iyi yapıyormuşsun ben o kadar totomu kaldırsam zaten kilo almazdım devam devam inşaAllah gönlünce olur uğraşıyorsun ne güzel. Tabü ben Antalya’da olunca her yer böyle gibi
Sanıyorum bazen ev koridor devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…