2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım cümlemizin cümlemizin Olmadım kuzum bende benim doktorum da direk 33. Hafta demişti ama tevafuk oldu bende boğmaca istiyordum. O nedenle tek doz olacağım inşaAllah. Aslında kendimizi birşeye şartlamamak lazım. Evet normal doğum istiyorum ancak olmayadabilir şartlar o zaman ne gerektirirse o olacak inşaAllah. Normal doğum tabiki tercihim ama bakalım ne olacak. En hayırlısı kolayı sağlıklısı olsun hem bizim hem bebişlerimiz için

Hanımlar boynumdaki kitle 2 santim olmuş biyopsi yapabilirler miş yarın belli olacak hamilelikte biyopsi sorun olmaz inşallah
Rabbim şifalar versin canım inşaAllah kolaylıkla sorunsuz atlatırsın

member: 1095710"]
Amin canım cümlemizin cümlemizin Olmadım kuzum bende benim doktorum da direk 33. Hafta demişti ama tevafuk oldu bende boğmaca istiyordum. O nedenle tek doz olacağım inşaAllah. Aslında kendimizi birşeye şartlamamak lazım. Evet normal doğum istiyorum ancak olmayadabilir şartlar o zaman ne gerektirirse o olacak inşaAllah. Normal doğum tabiki tercihim ama bakalım ne olacak. En hayırlısı kolayı sağlıklısı olsun hem bizim hem bebişlerimiz için
[/QUOTE]
Aminnn canımm cümletenn İNŞALLAH Çok Aminnbende doğaldan biraz tırsıyorum o sebeple sezeryan dieee düşünüyorum amaaa tetenoz doktor 2 doz önerdi fakat çevremde herkes tek doz olmuş yadaa olmamış bende o sebeple tek olucam amaaa hangi hafta olsam kararsızım canımm İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsin bebişler

Aminnn canımm cümletenn İNŞALLAH Çok Aminnbende doğaldan biraz tırsıyorum o sebeple sezeryan dieee düşünüyorum amaaa tetenoz doktor 2 doz önerdi fakat çevremde herkes tek doz olmuş yadaa olmamış bende o sebeple tek olucam amaaa hangi hafta olsam kararsızım canımm İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsin bebişler

Öldüm işte 32 de ayrılsam izin az kalıyor ayrılmasam zor yogun of
Ücretsiz alcam ama bebeyi krese vermem lazım dönüşte 2 yasta nasıl verem hayat ne zorsun

Doktorun yönlendirmiyor mu canım? Madem bu aya kadar bıraktın boğmacayı araştırmanı tavsiye ediyorum

32 de çalışabildiğimiz için 32+0 da çalışabilir raporu alacağız sanırım
En ıyısı ben haftaya gidip bi sorayım personele kımse tam bilmiyor muallakta kalmayalım herkes kendi işinde sorsun bence riske atmamak lazım:)

Gelmiş geçmiş olsun canım Acill Şifalar iyi haberlerle dönmeni diliyorum
Amin gülüm
Geçmiş olsun canım, anestezi veriliyor sanırım hamileyken bir arkadaşım böbreklerinden işlem görmüştü hatta genel anestezi aldım demişti
Geçmiş olsun canım, anestezi veriliyor sanırım hamileyken bir arkadaşım böbreklerinden işlem görmüştü hatta genel anestezi aldım demişti
hayırlısı bakalım
Rabbim şifalar versin canım inşaAllah kolaylıkla sorunsuz atlatırsın
amin canım benim

Doktorun yönlendirmiyor mu canım? Madem bu aya kadar bıraktın boğmacayı araştırmanı tavsiye ediyorum
Doktora kalsa 2 doz diyor canım ama ben tek dozdan yanayım ve doktora boğmacayı söledim adamm diyorki sağlık ocağı ilgileniyor onunla 2 doz ol sen dil ucuyla üstünde sorumluluk Olsun istemiyor ben tek olucam arkadaşlarımda tek olmuş yadaa olmamış ama geç haftalarda olmamda sakınca olmaz sanırım die düşünüyorum sağlıkla ilerlesinlerde bebişler

Ben 2 oldum ne zararı var acep

Ben 2 oldum ne zararı var acep
Canımm benimm dahaa öncee erken haftalarda 3 kaybım olduu bitti gitti Hamdolsun o sebeple tereddütlüyüm ben yoksa herkeste bir olumsuz etkii yaratmıyordur ama doktorda yaptır diyor yaptırsamda ben tek doz olucam ALLAH Nasip ederse

Anladım canım haklısın tabi allah saglık sıhat saglamlık versın bebıslerımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…