Amin canım cümlemizin cümlemizinMAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla da ilerletsin İNŞALLAH benimde tüp bende normal yapamam diyorum ALLAH Nasip ederse sezeryan olurr diyordum Nasipse gidince soraım doktora en iyisi
Bu arada sende tetenoz olmamıştın demii canımm bende 28. Yadaa 30. Haftada düşünüyorum tek doz olucam Nasipse sen boğmacalı 3 lü olucaksın sanırım bende tek doz tetenoz olucam Nasipse
Rabbim şifalar versin canım inşaAllah kolaylıkla sorunsuz atlatırsınHanımlar boynumdaki kitle 2 santim olmuş biyopsi yapabilirler miş yarın belli olacak hamilelikte biyopsi sorun olmaz inşallah
Aminnn canımm cümletenn İNŞALLAH Çok AminnAmin canım cümlemizin cümlemizinOlmadım kuzum bende benim doktorum da direk 33. Hafta demişti ama tevafuk oldu bende boğmaca istiyordum. O nedenle tek doz olacağım inşaAllah. Aslında kendimizi birşeye şartlamamak lazım. Evet normal doğum istiyorum ancak olmayadabilir şartlar o zaman ne gerektirirse o olacak inşaAllah. Normal doğum tabiki tercihim ama bakalım ne olacak. En hayırlısı kolayı sağlıklısı olsun hem bizim hem bebişlerimiz için
Benim de uzun süre sonra bugün regl ağrım oldu halen devam ediyorHamişler selam. İlk 3 ay yaşadığım regl sancısına benzeyen sancılar tekrar başladı. Kasılma bunlar mı. Tecrübeliler bir yazabilir mi
Doktorun yönlendirmiyor mu canım? Madem bu aya kadar bıraktın boğmacayı araştırmanı tavsiye ediyorumAminnn canımm cümletenn İNŞALLAH Çok Aminnbende doğaldan biraz tırsıyorum o sebeple sezeryan dieee düşünüyorum amaaa tetenoz doktor 2 doz önerdi fakat çevremde herkes tek doz olmuş yadaa olmamış bende o sebeple tek olucam amaaa hangi hafta olsam kararsızım canımm İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsin bebişler
32 de çalışabildiğimiz için 32+0 da çalışabilir raporu alacağız sanırımKızlar, programlara ve doktorlara göre mesela 28+1 ken 29 oluyoruz ya. Çalışırı ne zaman alıcaz 32+1 de mi 31+1 de mi
En ıyısı ben haftaya gidip bi sorayım personele kımse tam bilmiyor muallakta kalmayalım herkes kendi işinde sorsun bence riske atmamak lazım:)32 de çalışabildiğimiz için 32+0 da çalışabilir raporu alacağız sanırım
Amin gülümGelmiş geçmiş olsun canım Acill Şifalar iyi haberlerle dönmeni diliyorum
Geçmiş olsun canım, anestezi veriliyor sanırım hamileyken bir arkadaşım böbreklerinden işlem görmüştü hatta genel anestezi aldım demişti
hayırlısı bakalımGeçmiş olsun canım, anestezi veriliyor sanırım hamileyken bir arkadaşım böbreklerinden işlem görmüştü hatta genel anestezi aldım demişti
amin canım benimRabbim şifalar versin canım inşaAllah kolaylıkla sorunsuz atlatırsın
Doktora kalsa 2 doz diyor canım ama ben tek dozdan yanayım ve doktora boğmacayı söledim adamm diyorki sağlık ocağı ilgileniyor onunla 2 doz ol sen dil ucuyla üstünde sorumluluk Olsun istemiyor ben tek olucam arkadaşlarımda tek olmuş yadaa olmamış ama geç haftalarda olmamda sakınca olmaz sanırım die düşünüyorum sağlıkla ilerlesinlerde bebişlerDoktorun yönlendirmiyor mu canım? Madem bu aya kadar bıraktın boğmacayı araştırmanı tavsiye ediyorum
Ben 2 oldum ne zararı var acepDoktora kalsa 2 doz diyor canım ama ben tek dozdan yanayım ve doktora boğmacayı söledim adamm diyorki sağlık ocağı ilgileniyor onunla 2 doz ol sen dil ucuyla üstünde sorumluluk Olsun istemiyor ben tek olucam arkadaşlarımda tek olmuş yadaa olmamış ama geç haftalarda olmamda sakınca olmaz sanırım die düşünüyorum sağlıkla ilerlesinlerde bebişler
Canımm benimm dahaa öncee erken haftalarda 3 kaybım olduu bitti gitti Hamdolsun o sebeple tereddütlüyüm ben yoksa herkeste bir olumsuz etkii yaratmıyordur ama doktorda yaptır diyor yaptırsamda ben tek doz olucam ALLAH Nasip ederseBen 2 oldum ne zararı var acep
Ben bugün sordum. 32+0 da raporu alıp bize getir dedi bizim iş yeri.En ıyısı ben haftaya gidip bi sorayım personele kımse tam bilmiyor muallakta kalmayalım herkes kendi işinde sorsun bence riske atmamak lazım:)
Önceden alamıyor muyuz acaba tam 32 0 mıymıs hayırlısı bakalım:)Ben bugün sordum. 32+0 da raporu alıp bize getir dedi bizim iş yeri.
Anladım canım haklısın tabi allah saglık sıhat saglamlık versın bebıslerımızeCanımm benimm dahaa öncee erken haftalarda 3 kaybım olduu bitti gitti Hamdolsun o sebeple tereddütlüyüm ben yoksa herkeste bir olumsuz etkii yaratmıyordur ama doktorda yaptır diyor yaptırsamda ben tek doz olucam ALLAH Nasip ederse
Zararı falan yok. BEn de yarın 2. dozumu olacağım. Bazısı önlem amaçlı içi rahat etsin diye olmak istemiyor.Ben 2 oldum ne zararı var acep
BilmooorumÖnceden alamıyor muyuz acaba tam 32 0 mıymıs hayırlısı bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?