2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 2 aydır var o hiç merak etme bir tarafta benim de hep sağ dağ oluyor artık. Sancı bütün karında, bu tek bölgede birkaç dakika.
Bende artık günde 10 defa falan oluyor o derece. Kaç aydır olduğu için doktora bebek hareketi dedi. Zaten kontrolde de oldu, detaylıda sordum falan. Korkulcak bir şey değil. Benim bebeğim yukarıda, hala göbek deliğimin orada ve dönmedi, kafası da sağda. Hemen toplanıyor sağ kaburgamın altına, göbek deliğimin oraya.

Ben daha hareketlerini hissetmezken 3 aylıkken falan başladı bu. Hep ama hep sol tarafımda toplanıyodu. Ama çok korunaklı yerleri ya. Eminim hiçbir şey olmamıştır, olmaz

Benzer şeyi yaşamışız sabah canım ama su içerisinde oldukları için ben şahsen çok sallamıyorum…. Yani su içerisinde her türlü boşlukta oluyorlar mantığım var. Ya dün doktora gidince bebek sağ tarafa plesantanın arkasına girmiş uyuyordu, doktor baya dürtükledi, salladı, vurdu…. İçimden diyorum ki eeeee biz abartıyoruz o zaman çocuk banamısın demiyor bide totosunu döndü çokta tın dermiş gibi. rahat olalım yani. zaten pozisyon beğenmezse bi koyuyor bana hoooop diyorum sakin ol şampiyon tamam bişi yapmadık seni yönlendiriyor yani. Rahat ol kısaca canım

Yok kız sancı öyle bişey değil o daha tuhaf daha değişik bişey yaşayınca ayırt edebiliyorsun. O senin bebenin rahatlığından kaynaklanıyor benimki de öyle sola yatınca şak şak vuruyor ne bu tarafa yattın yine sen der gibi dön sağına dön sağına diyor ben yatmaya devam sonra hopp yukarı doğru toplanıyor sonra dönüyorum salıyor kendini eşşoooluu beş kulak işte

Vicks benim vazgeçilmezim ya, midem bulansa karnım Ağrısa üşütsem burnum tıkansa hemen kullanıyorum kokusu bile rahatlatıyor beni

Bende bayadır oluyor, meraklanma sen. maşallah benim oğluş sağa toplanıyor, sola toplanıyor, göbeğimin oraya toplanıyor yetmiyor mideme doğru çıkıyor, devri alem yapıyor içerde ve hissediyorum yani oraya gidişini ve orda toparlanmasını

oysa şuan iyi gelecek en iyi şey otrivinedi benimde normalde de burnum hep tıkalı kemik eğriliğinden dolayı şuan hepten gitti doktoruma yazdım da o da geç dönüyo bekliyorum
ALLAH acill Şifalar versin canım pekmez tereyağ az miktarr çay kaşığı ile tereyağ bir yemek kaşığı pekmez ve limonu kaynat iç
Elmaa limon karabiber kaynat içç burunlarını genizlerini bir bardak dahii 2 3 günnde boşaltır Peçete yetiştiremezsin canımm banaa iyi gelmişti Şifaa niyetine

Geçmiş olsun canım, benim eşimin burnu tıkanmıştı ben de ona otrivine almıştım, ecz sordum ben de kullanabilir miyim siz kullanmayın demişti

Bana da ilk defa bugün mesaj attılar, nasılsınız en son ne zaman doktora gittini diye çok şaşırdım hiç aramamışlardı ben tetanoz için zorla gidip sormuştum kendi kendime

Gerçekten mi deneyeceğim akşam eve gidince mutlaka çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım, benim eşimin burnu tıkanmıştı ben de ona otrivine almıştım, ecz sordum ben de kullanabilir miyim siz kullanmayın demişti
Teşekkür ederimm yaa heryerde kullanılmaz diyor ben doktoruma mesaj attım sabah kullanabilirsin demiş ama kullanmayım nolur nolmaz güvenemedim valla

Teşekkür ederimm yaa heryerde kullanılmaz diyor ben doktoruma mesaj attım sabah kullanabilirsin demiş ama kullanmayım nolur nolmaz güvenemedim valla
Kendi resmi sitesinde hamileler icin uygun değildir yazıyor. Ben kullanmıyorum, nane yağını viks gibi kullanmak bana yetiyor

Kızlar hiçbir hamile "tamam ilacın hamilelere uygun olup olmadığını benim üstümde deneyebilirsiniz" demediği için açıkça zararlı olabilecek madde içermeyen ilaçlar hariç iyi mi kötü mü bilmenin imkani yok. Yeterli denek yok yani. O yüzden fikir birliği oluşmuş ilaçlar haricinde ben hiçbir ilacı kullanmıyorum.

Biz de baya yogunlastık işte benım de hissettigim hareketler azaldı ypgunluktandır ınsallah pwnik oldum

Ben ilaç hic kullanmadım daha kullanmayız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…