2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İyi ki burası var da birbirimize aynı haftalarda ne kullanmaya başladık, neye bakılıyoruz, nağıyoruzu söylüyoruz. Ona göre doktora gidince hatırlatıyoruz. Yoksa vay halimize.

Senin koronaydı canım daha kötü tabi benim klasik grip ama bu da çok zor ya dksksksks burnum ayrı gözlerim ayrı akıyo baş ağrısı yanında hediye zaten dediğin gibi mandalina falan yemem lazım amaa bunada reflü engel oluyor yediğim gibi alevler çıkıyo midemden offf hayat bazen çok zor

Ben bunu kullanıyorum ama demirim iyi olduğu için her gün içmene gerek yok demişti doktor iki günde bir içiyorum ne kabız ne ishal yapmadı bende gerçi normalde de bağırsaklarım yavaştır belki ondan anlamadım

oysa şuan iyi gelecek en iyi şey otrivinedi benimde normalde de burnum hep tıkalı kemik eğriliğinden dolayı şuan hepten gitti doktoruma yazdım da o da geç dönüyo bekliyorum
Evet otrivine çok mucizevi ama baya sıkıntılı kendisi ya valla eğrilik bende de var ve ileri derecede alerjiğim

Hepsi aynı sanırım ben de sormadan söylemiyor birşeyleri ittirerek cevap alabiliyorum

Bende mide bulantısı ve ishal başladı tek farklı olarak kullanmaya başladığım bu ilaç oldu içeriğinde de yazıyo bana yaramadı demek ki

Bi parça çikolata yiyip sol tarafına yat canım öyle bi bak muhtemelen hareket eder ama akşama kadar hiç ses çıkmazsa bi gidersin rahat edemezsin çünkü kafana takılır en azından için rahatlar. Çünkü hala baya uykuda geçiriyolarmış günü

Evet otrivine çok mucizevi ama baya sıkıntılı kendisi ya valla eğrilik bende de var ve ileri derecede alerjiğim
Evet ama ben böyle durumlarda 3 gün kullanıyorum yine de mük oluyo beynime kadar açıyor valla ooo komboymuş seninkisi dkdkdkdkdk

Ay valla hastalanınca hepsi aynı benim gözümde. Hele o burun tıkanıyor ve nefes alamıyorsun insan kafasını kesip atmak istiyo. Kıyamam. Gün içerisinde bol su iç yudum yudum. Sürekli bir bardağın olsun sürekli kuş kadar iç iç gez. O çok iyi geliyo. Ilık süt de yatıştırıyor mideyi. Doktorum rennie tablet i sınırsız kullanabilirsin demişti. İlaç gözüyle bakmıyolar ona pek.

Evet ama ben böyle durumlarda 3 gün kullanıyorum yine de mük oluyo beynime kadar açıyor valla ooo komboymuş seninkisi dkdkdkdkdk
Onun mentollüsü bi de ufff mükemmel bir zevk evet burnumdan çekiyorum ne yazık ki neyse sağlık olsun

Baş ağrısına parol alınıyor, bildiğim c vitamini efervesan da 1 tablet izin var. Burun tıkanıklığı için Sterimar okyanus suyu iyi geliyor ya da sinüs temizleme var eczanede o. Evde yapılan tuzlu sudan daha iyi bunlar, kutuları basınçlı baya iyi açıyor. Bana rinit olduğumda fluxionase burun spreyi verdi ama sadece 5 gün, o steroidli ama alerji için. Otrivine kortizonlu ondan kullanılmıyor.

Rabbim şifa versin canım tez vakitte

Videolar var böyle bebeğin ilk aylardan doğuma kadar anne karnında gelişimi hızlı şekilde olan bağırsaklara ve mideye oluyor zaten öyle izleyince

Hareket halindeysen o hareket etsede hissetmiyormuşsun canım. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum biiznillah

valla aynen öyle kafayı kesip atmak istiyosun :))

Bu sabah karnımın sağ tarafına bir acı girdi, kramp gibi ama kısa süreli. Ben de sülalesi rahat bir öküz olduğum için öte tarafıma dönmedim ve sağ tarafıma yatıp geviş getirmeye devam ettim. Kalkmaya yakın bir baktım çocuk sağa toplanmış, karnımın sağ tarafı yüksekte duruyo. Ay ben bir üzül bir üzül. İlk defa bir yerde toplandığını gördüm çocuğumun, çok kötü hissettim ya. Gittim bir de üstüne yatmaya devam ettim bu bir tarafa toplanmalar normal olsa gerek artık bu haftalarda ama yine de sormak istedim, normal di mi? Sancı böyle bir şey değil yani, çocuk toppik olmuş bir yanda di mi?

Videolar var böyle bebeğin ilk aylardan doğuma kadar anne karnında gelişimi hızlı şekilde olan bağırsaklara ve mideye oluyor zaten öyle izleyince
Aynen izledim instagramda onu çok komikti ordan zaten mide geliyo hep aklıma bi biz değil ki bebek tarafından hepsi dayak yiyo içerde

valla herkes yaşadı onu herkes bi tırstı ama bi zararını gören olmadı henüz bende aynısını yaşadım bugün sağ kasığıma vurdu ve hala ağrıyo yeri uzun bi aradan sonra sağ tarafıma toplandı artık kasılmaysa da yapcak bişey yok oluyo bu haftalarda dediler. Her şeye korka korka bi yere varılmayacağını anladım ve gevşekliği seçtim

Bende 2 aydır var o hiç merak etme bir tarafta benim de hep sağ dağ oluyor artık. Sancı bütün karında, bu tek bölgede birkaç dakika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…