- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
İyi ki burası var da birbirimize aynı haftalarda ne kullanmaya başladık, neye bakılıyoruz, nağıyoruzu söylüyoruz. Ona göre doktora gidince hatırlatıyoruz. Yoksa vay halimize.doktolar cıdden uçmuş ya. benım de kan tahlılıme bakıp solgar demıre baslaayalım hemen demıstı ben de e ben zaten 3. aydam itibaren kullanıyorum vermıstınız bana dedım. aa oyle mı tamam devam demıstı. :) cıdden kafalar gidik oluyor artık normal karsılıyorum demek hepsi böyle
Maalef öyle oluyor ya. Her gün mandalina portakal tükettim ben. Taze zencefil aldım minik minik doğrayıp cezvede kaynattım limonla balla içtim. Doktor bir tek bitki çayı olarak ona izin veriyor benim. Ama benimki balla limonla geçmedi ciğerlerime indiği için ağır geçirdim ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 2 doktorumun da onayı ile.
Öksürüğün çok artarsa mutlaka doktora git. Plasenta çok korunaklıymış bizim hastalık bebeği etkilemiyormuş ancak ilerlerse ve tedavi edilmez ise o zaman etkileyebiliyormuş. Yani doktor onayı olunca ilaç da kullanılabiliyo yerine göre. Hamilelere özel var.
Çok geçmiş olsun. Yat uyu hep dinlen.
Ben bunu kullanıyorum ama demirim iyi olduğu için her gün içmene gerek yok demişti doktor iki günde bir içiyorum ne kabız ne ishal yapmadı bende gerçi normalde de bağırsaklarım yavaştır belki ondan anlamadımGynp ferro sanol demir ilacı kullanan var mı ? Bana yeni verdi bu ilacın ishal yapma olasılığı var mı kızlar ben sanki öyle bişeyler yaşıyorumgenelde demir hapları kabız yapıyo ama bu değilse başka bişeye atıcam suçu çünkü
Evet otrivine çok mucizevi ama baya sıkıntılı kendisioysa şuan iyi gelecek en iyi şey otrivinedibenimde normalde de burnum hep tıkalı kemik eğriliğinden dolayı şuan hepten gitti doktoruma yazdım da o da geç dönüyo bekliyorum
Hepsi aynı sanırım ben de sormadan söylemiyor birşeyleri ittirerek cevap alabiliyorumAile hekiminde randevum vardı bu sabah. Benim ebe gerçekten saftirik. Sana tetanoz yapmamışız hala dedi. Dedim vurdunuz ya 2. yi de bugün yapacaktınız. Aaaaa diyo.
Bebemin kalbini zaten dün dinlemiştik ama bugün kendi de dinlemek istedi. İlk kez ebe dinlemiş oldu. Bildiğin oyuncak gibi bir alet ile dinledi.
Son kez 21 Mart tarihinde gidecekmişim öyle dedi. O gün sana emzirme eğitimi vs de vercem dedi. Eyle işte.
Gitmişken genel bir kan da verdim. Değerlerime baktırayım dedim baya olmuştu en son 6-7 hafta önce baktırmıştım. Pazartesi'ye çıkarmış sonuçlarım. Çıkınca gösteririm doktora whatsapptan.
Benim kendi doktorum da saftirik. Dün dedim bana hala demir hapı vermediniz gerek yok mu? Aaa hemen verelim önemli o dedi. fghjklmöşç
Arkadaş ben söylemem hatırlatmam mı gerekiyo bunları. Enteresanlar. Bir sonraki gidişte farklı vitamin de verecekmiş bakalım.
Bende mide bulantısı ve ishal başladı tek farklı olarak kullanmaya başladığım bu ilaç oldu içeriğinde de yazıyo bana yaramadı demek kiBen bunu kullanıyorum ama demirim iyi olduğu için her gün içmene gerek yok demişti doktor iki günde bir içiyorum ne kabız ne ishal yapmadı bende gerçi normalde de bağırsaklarım yavaştır belki ondan anlamadım
Bi parça çikolata yiyip sol tarafına yat canım öyle bi bak muhtemelen hareket eder ama akşama kadar hiç ses çıkmazsa bi gidersin rahat edemezsin çünkü kafana takılır en azından için rahatlar. Çünkü hala baya uykuda geçiriyolarmış günüTünaydın güzel anneler. Bu hafta işte yalnızdım. Bu gün ekstra yoğundu. Daha şimdi kendimle kalıp azıcık dinlenme fırsatı buldum. Kızçem hiç hareket etmedi sabahtan beri tedirgin oldum. Kaç saat hareket etmezse korkmamız gerekiyor. Şimdi biraz dinlenirken kendimi dinleyip, biraz onu dürtüklüycem meraktan.
Evet ama ben böyle durumlarda 3 gün kullanıyorum yine de mük oluyo beynime kadar açıyor vallaEvet otrivine çok mucizevi ama baya sıkıntılı kendisiya valla eğrilik bende de var ve ileri derecede alerjiğim
Ay valla hastalanınca hepsi aynı benim gözümde. Hele o burun tıkanıyor ve nefes alamıyorsun insan kafasını kesip atmak istiyo. Kıyamam. Gün içerisinde bol su iç yudum yudum. Sürekli bir bardağın olsun sürekli kuş kadar iç iç gez. O çok iyi geliyo. Ilık süt de yatıştırıyor mideyi. Doktorum rennie tablet i sınırsız kullanabilirsin demişti. İlaç gözüyle bakmıyolar ona pek.Senin koronaydı canım daha kötü tabi benim klasik grip ama bu da çok zor ya dksksksks burnum ayrı gözlerim ayrı akıyo baş ağrısı yanında hediye zaten dediğin gibi mandalina falan yemem lazım amaa bunada reflü engel oluyor yediğim gibi alevler çıkıyo midemden offf hayat bazen çok zor
Onun mentollüsü bi de ufff mükemmel bir zevkEvet ama ben böyle durumlarda 3 gün kullanıyorum yine de mük oluyo beynime kadar açıyor vallaooo komboymuş seninkisi dkdkdkdkdk
Baş ağrısına parol alınıyor, bildiğim c vitamini efervesan da 1 tablet izin var. Burun tıkanıklığı için Sterimar okyanus suyu iyi geliyor ya da sinüs temizleme var eczanede o. Evde yapılan tuzlu sudan daha iyi bunlar, kutuları basınçlı baya iyi açıyor. Bana rinit olduğumda fluxionase burun spreyi verdi ama sadece 5 gün, o steroidli ama alerji için. Otrivine kortizonlu ondan kullanılmıyor.Günaydın , 3 gündür ağır grip geçiriyorum ilaç almamak için direndim ama burun tıkanıklığı artık mahvetti beni aranızda bu dönemde otrivine kullanan var mı acaba almayı düşünüyorum ama sanırım önerilmiyor hamilelikte sabaha kadar uyuyamadım nefes alamıyorum çalışıyorum şimdi de işteyim bittim valla burun tıkanıklığı + baş ağrısı
Rabbim şifa versin canım tez vakitteGünaydın , 3 gündür ağır grip geçiriyorum ilaç almamak için direndim ama burun tıkanıklığı artık mahvetti beni aranızda bu dönemde otrivine kullanan var mı acaba almayı düşünüyorum ama sanırım önerilmiyor hamilelikte sabaha kadar uyuyamadım nefes alamıyorum çalışıyorum şimdi de işteyim bittim valla burun tıkanıklığı + baş ağrısı
Videolar var böyle bebeğin ilk aylardan doğuma kadar anne karnında gelişimi hızlı şekilde olan bağırsaklara ve mideye oluyor zaten öyle izleyinceAy inşallah inşallah çok fena bişey içerden yukarı doğru alev çıkıyo sanki kibrit yakarmışım gibi hissediyorummide üzüldüğüm bir organ her şeyden en çok o etkileniyo tüm çileyi o çekiyo sanki
Hareket halindeysen o hareket etsede hissetmiyormuşsun canım. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum biiznillahTünaydın güzel anneler. Bu hafta işte yalnızdım. Bu gün ekstra yoğundu. Daha şimdi kendimle kalıp azıcık dinlenme fırsatı buldum. Kızçem hiç hareket etmedi sabahtan beri tedirgin oldum. Kaç saat hareket etmezse korkmamız gerekiyor. Şimdi biraz dinlenirken kendimi dinleyip, biraz onu dürtüklüycem meraktan.
valla aynen öyle kafayı kesip atmak istiyosun :))Ay valla hastalanınca hepsi aynı benim gözümde. Hele o burun tıkanıyor ve nefes alamıyorsun insan kafasını kesip atmak istiyo. Kıyamam. Gün içerisinde bol su iç yudum yudum. Sürekli bir bardağın olsun sürekli kuş kadar iç iç gez. O çok iyi geliyo. Ilık süt de yatıştırıyor mideyi. Doktorum rennie tablet i sınırsız kullanabilirsin demişti. İlaç gözüyle bakmıyolar ona pek.
çok teşekkür ederim :)Rabbim şifa versin canım tez vakitte
Aynen izledim instagramda onu çok komikti ordan zaten mide geliyo hep aklımaVideolar var böyle bebeğin ilk aylardan doğuma kadar anne karnında gelişimi hızlı şekilde olan bağırsaklara ve mideye oluyor zaten öyle izleyince
Bu sabah karnımın sağ tarafına bir acı girdi, kramp gibi ama kısa süreli. Ben de sülalesi rahat bir öküz olduğum için öte tarafıma dönmedim ve sağ tarafıma yatıp geviş getirmeye devam ettim. Kalkmaya yakın bir baktım çocuk sağa toplanmış, karnımın sağ tarafı yüksekte duruyo. Ay ben bir üzül bir üzül. İlk defa bir yerde toplandığını gördüm çocuğumun, çok kötü hissettim ya. Gittim bir de üstüne yatmaya devam ettimbu bir tarafa toplanmalar normal olsa gerek artık bu haftalarda ama yine de sormak istedim, normal di mi? Sancı böyle bir şey değil yani, çocuk toppik olmuş bir yanda di mi?
Bende 2 aydır var o hiç merak etmeBu sabah karnımın sağ tarafına bir acı girdi, kramp gibi ama kısa süreli. Ben de sülalesi rahat bir öküz olduğum için öte tarafıma dönmedim ve sağ tarafıma yatıp geviş getirmeye devam ettim. Kalkmaya yakın bir baktım çocuk sağa toplanmış, karnımın sağ tarafı yüksekte duruyo. Ay ben bir üzül bir üzül. İlk defa bir yerde toplandığını gördüm çocuğumun, çok kötü hissettim ya. Gittim bir de üstüne yatmaya devam ettimbu bir tarafa toplanmalar normal olsa gerek artık bu haftalarda ama yine de sormak istedim, normal di mi? Sancı böyle bir şey değil yani, çocuk toppik olmuş bir yanda di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?