2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben iki kere sezeryan oldum ameliyat sırasında içimizi temizledikleri için adet kanamasindan daha az oldu benim kanamalarim biri üç hafta diğeri iki ay sürdü ama beni zorlamadi normal ped işimi görmüştü benim normal doğumu bilemiyorum

ha benim dediğim tek kullanımlık olanlardan değil, ben ilk birkaç gün onlardan kullanırım diye düşünüp geri kalan zamanda şu yıkanıp tekrar tekrar kullanılanlara mı baksam diye yükselmiştim

kanamanın azlığı çokluğu kişiye göre değişiyormuş bu arada, sular seller gibi kanayan da oluyor regl gibi kanayan da oluyor doğum şeklinden bağımsız. ben hep öyle duydum yani.

Tamam o zaman ben lohusa pedi alıyorum 10lu paket. Bi de dümdüz gece pedi stokladım. Lohusa pedi de yetersiz gelmez herhalde. Gelirse de hastanedeyken eczaneden alırız artık mahrumiyet bölgesinde değiliz sonuçta

Ben kullanıyorum canım ishal yapmıyor ama kabız da yapmıyor ben çok memnunum sadece afedersin rengini siyah yaptı bende..

Evet benım normalım panik gene azalttım daha da azaltmam lazım tabi sag olasın canm:)

Kızlar selams. Az önce ateş ölçerimizi de aldım. Artık geriye elektrikli göğüs pompası ve anne bebek çantası kaldı diyebilirim. Ufak tefekler hariç. Amaaa bıçak kemiğe dayanmak üzere şimdi size sorum bu göğüs pompasını illa Philips gibi kalite bir marka mı almak lazım, kiwi nin görüyorum mesela baya yorumu da var. Çok mu fark var aralarında çünkü fiyat olarak çok var bilenler bir el kaldırsa

Diyetisyenim daktırımdan daha insaflı 3 haftada aldığın kilo aşırı fazla değil önümüze bakalım dedi. Ama yine aynı sert listeyi önüme bırakıverdi diririra diririra
Allah yardımcın olsun canım valla benim Dr hiç sallamiyor kiloyu bir önceki doktorum kilo aldığımda dana gibi olmuşsun demişti ben şok olmuştum 13 kilo ile doğuma gitmiştim halbuki

Allah yardımcın olsun canım valla benim Dr hiç sallamiyor kiloyu bir önceki doktorum kilo aldığımda dana gibi olmuşsun demişti ben şok olmuştum 13 kilo ile doğuma gitmiştim halbuki
Dana gibi olmuşsun ne demek ya. Densiz.

Bize laf söylesinler diye para veriyoruz sanki.

Yuh doktor mu öyle dedi o nasıl üslup 13 kilo bide sağol canım Allah razı olsun

Ben lansinoh elektrikli göğüs pompası aldım Tavsiye üzerine aldım, inşallah iyidir diyorum

Yok artık ya ne zannediyor bu doktorlar kendilerini gerçekten

VAlla Mart annelerinde birinde görmüştüm kimdi hatırlamıyorum. 31+ larda almış raporunu yazmıştı. Belki de en geç 32+0 dır. Ya da 31+0 dan 32+6 ya kadardır. Ay hiç bilmiyorum.
Eşimin sgkda işi vardı geçtiğimiz aylarda, gittiğinde bu konuyu da sormuş 32'de mutlaka belgesini alsın haber vermemzse maaş konusunda sıkıntı yaşar demiş memur ama oradaki + - durumunu bilmiyor eşim 32+0 olarak kaldı bizim kafamızda da

Bana da 32+0 dedi. Tahminimce öyledir.Bir dahaki gidişince doktoruna da sorarsın. 32+0 da mı veriyorsunuz tam oalrak diye. Garantiye alırsın kuzum.

Ben kullanıyorum canım ishal yapmıyor ama kabız da yapmıyor ben çok memnunum sadece afedersin rengini siyah yaptı bende..
Bende bide mide bulantısı yaptı aslında kabızlıktan basurum da çıkmıştı bu biraz rahatlattı bi kaç güne alışırım belki ilaca canım

2 haftadır ne evi süpürdüm ne sildim bugün bi enerji geldi tüm evi sil süpür yaptım koltukları halıyı sildim banyoyu temizledim buzdolabını düzenledim bulaşıkları boşalttım 2 tencere yemek ve tatlı yaptım sadece ütüm kaldı ama adım atacak halim kalmadı bu enerji bi daha gelir mi bilmem şimdi tertemiz evde amber kokumu da yaktım bel ağrısıyla musmutlu yatıyorum

Ooooo ellerine sağlık. Çok yorma yine de kendini aman diyim.

Doğumdan önce geliyormu o enerji hep öyle okudum. Bir daha o zamana nasipse

Ben evim temiz olunca çok mutlu oluyorum, işten geldim yemek yapacağım, sabahları dinç uyanıyorum, sabah uyandım evimi topladım, Kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırlayıp işe gittim ( artık işe yürüyerek gidiyorum, günlük 6.000 adımı tamamlamak için ), şimdi de çorba ve köfte yapacağım inşallah biraz dinleneyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…