- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Canım ben iki kere sezeryan oldum ameliyat sırasında içimizi temizledikleri için adet kanamasindan daha az oldu benim kanamalarim biri üç hafta diğeri iki ay sürdü ama beni zorlamadi normal ped işimi görmüştü benim normal doğumu bilemiyorumValla aynı amaçla kullanılıyo mu bilmiyorum ama lohusa külodu olarak geçenler var ya onu sordum. Daha önce doğum yapanlar ses etsin hele ya, reglden ne kadar fazla oluyo kanama? Ortalığı kan mı götürüyo noluyoöff ne güzel rahattık kaç aydır yine başlıyo.
ha benim dediğim tek kullanımlık olanlardan değil, ben ilk birkaç gün onlardan kullanırım diye düşünüp geri kalan zamanda şu yıkanıp tekrar tekrar kullanılanlara mı baksam diye yükselmiştimValla aynı amaçla kullanılıyo mu bilmiyorum ama lohusa külodu olarak geçenler var ya onu sordum. Daha önce doğum yapanlar ses etsin hele ya, reglden ne kadar fazla oluyo kanama? Ortalığı kan mı götürüyo noluyoöff ne güzel rahattık kaç aydır yine başlıyo.
Tamam o zaman ben lohusa pedi alıyorum 10lu paket. Bi de dümdüz gece pedi stokladım. Lohusa pedi de yetersiz gelmez herhalde. Gelirse de hastanedeyken eczaneden alırız artık mahrumiyet bölgesinde değiliz sonuçtaha benim dediğim tek kullanımlık olanlardan değil, ben ilk birkaç gün onlardan kullanırım diye düşünüp geri kalan zamanda şu yıkanıp tekrar tekrar kullanılanlara mı baksam diye yükselmiştim
kanamanın azlığı çokluğu kişiye göre değişiyormuş bu arada, sular seller gibi kanayan da oluyor regl gibi kanayan da oluyor doğum şeklinden bağımsız. ben hep öyle duydum yani.
Ben kullanıyorum canım ishal yapmıyor ama kabız da yapmıyor ben çok memnunum sadece afedersin rengini siyah yaptı bende..Gynp ferro sanol demir ilacı kullanan var mı ? Bana yeni verdi bu ilacın ishal yapma olasılığı var mı kızlar ben sanki öyle bişeyler yaşıyorumgenelde demir hapları kabız yapıyo ama bu değilse başka bişeye atıcam suçu çünkü
Yani + - gün oynamamali mi 32+0 mi olmali illaTam 32 de alabiliyorsun
Diyetisyenim daktırımdan daha insaflıNe dedi
VAlla Mart annelerinde birinde görmüştüm kimdi hatırlamıyorum. 31+ larda almış raporunu yazmıştı. Belki de en geç 32+0 dır. Ya da 31+0 dan 32+6 ya kadardır. Ay hiç bilmiyorum.Yani + - gün oynamamali mi 32+0 mi olmali illa
Evet benım normalım panik gene azalttım daha da azaltmam lazım tabi sag olasın canm:)Seni iyi anlıyorum canım ama dikkat ettiğim kadarıyla bir tık fazla endişelerin var hamilelik sürecinin tadını çıkarmaya çalışsan birazbak 2 gün sonra bu günleri bu şekilde geçirdiğin için pişman olabilirsin hareketlerini hissediyorsan az veya çok olması önemli değil. Ki ben bana vuruyor derken bebek uyuyor çıktı uyurken tepuk mu atıyor yoksa biz her şeyi ona mı yoruyoruz bilemiyorum. Sağlığında bir problem yoksa aklına kötü şeyler getirme hemen oldumu. Ama tekrar ediyorum seni anlıyorum endişe duymamız normal sürekli olmadığı sürece tabi. Birde gün içerisinde koşturmaca geçirdiysem şahsen ben ogün hiç hareket etmemiş gibi algılıyorum ama muhakkak ediyordur biz koşturmaca olunca hissetmiyoruzdur.
Allah yardımcın olsun canım valla benim Dr hiç sallamiyor kiloyu bir önceki doktorum kilo aldığımda dana gibi olmuşsun demişti ben şokDiyetisyenim daktırımdan daha insaflı3 haftada aldığın kilo aşırı fazla değil önümüze bakalım dedi. Ama yine aynı sert listeyi önüme bırakıverdi diririra diririra
Dana gibi olmuşsun ne demek ya. Densiz.Allah yardımcın olsun canım valla benim Dr hiç sallamiyor kiloyu bir önceki doktorum kilo aldığımda dana gibi olmuşsun demişti ben şokolmuştum 13 kilo ile doğuma gitmiştim halbuki
Yuh doktor mu öyle dedi o nasıl üslup 13 kilo bideAllah yardımcın olsun canım valla benim Dr hiç sallamiyor kiloyu bir önceki doktorum kilo aldığımda dana gibi olmuşsun demişti ben şokolmuştum 13 kilo ile doğuma gitmiştim halbuki
Kızlar selams. Az önce ateş ölçerimizi de aldım. Artık geriye elektrikli göğüs pompası ve anne bebek çantası kaldı diyebilirim. Ufak tefekler hariç. Amaaa bıçak kemiğe dayanmak üzereşimdi size sorum bu göğüs pompasını illa Philips gibi kalite bir marka mı almak lazım, kiwi nin görüyorum mesela baya yorumu da var. Çok mu fark var aralarında çünkü fiyat olarak çok var bilenler bir el kaldırsa
Allah yardımcın olsun canım valla benim Dr hiç sallamiyor kiloyu bir önceki doktorum kilo aldığımda dana gibi olmuşsun demişti ben şokolmuştum 13 kilo ile doğuma gitmiştim halbuki
Eşimin sgkda işi vardı geçtiğimiz aylarda, gittiğinde bu konuyu da sormuş 32'de mutlaka belgesini alsın haber vermemzse maaş konusunda sıkıntı yaşar demiş memur ama oradaki + - durumunu bilmiyor eşim 32+0 olarak kaldı bizim kafamızda daVAlla Mart annelerinde birinde görmüştüm kimdi hatırlamıyorum. 31+ larda almış raporunu yazmıştı. Belki de en geç 32+0 dır. Ya da 31+0 dan 32+6 ya kadardır. Ay hiç bilmiyorum.
Bana da 32+0 dedi. Tahminimce öyledir.Bir dahaki gidişince doktoruna da sorarsın. 32+0 da mı veriyorsunuz tam oalrak diye. Garantiye alırsın kuzum.Eşimin sgkda işi vardı geçtiğimiz aylarda, gittiğinde bu konuyu da sormuş 32'de mutlaka belgesini alsın haber vermemzse maaş konusunda sıkıntı yaşar demiş memur ama oradaki + - durumunu bilmiyor eşim 32+0 olarak kaldı bizim kafamızda da
Bende bide mide bulantısı yaptı aslında kabızlıktan basurum da çıkmıştı bu biraz rahatlattı bi kaç güne alışırım belki ilaca canımBen kullanıyorum canım ishal yapmıyor ama kabız da yapmıyor ben çok memnunum sadece afedersin rengini siyah yaptı bende..
Ooooo ellerine sağlık. Çok yorma yine de kendini aman diyim.2 haftadır ne evi süpürdüm ne sildim bugün bi enerji geldi tüm evi sil süpür yaptım koltukları halıyı sildim banyoyu temizledim buzdolabını düzenledim bulaşıkları boşalttım 2 tencere yemek ve tatlı yaptım sadece ütüm kaldı ama adım atacak halim kalmadı bu enerji bi daha gelir mi bilmem şimdi tertemiz evde amber kokumu da yaktım bel ağrısıyla musmutlu yatıyorum
2 haftadır ne evi süpürdüm ne sildim bugün bi enerji geldi tüm evi sil süpür yaptım koltukları halıyı sildim banyoyu temizledim buzdolabını düzenledim bulaşıkları boşalttım 2 tencere yemek ve tatlı yaptım sadece ütüm kaldı ama adım atacak halim kalmadı bu enerji bi daha gelir mi bilmem şimdi tertemiz evde amber kokumu da yaktım bel ağrısıyla musmutlu yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?