kendi kendimize sorarak buluyoruz yolumuzu dkkddkddkCidden bu doktorlar ne tuhaf biri öyle diyor biri böyle
ben de vicks aldım iş yerinde hemen karton bardağa sıcak suyla karıştırdım rahatlattı şimdilikKendi resmi sitesinde hamileler icin uygun değildir yazıyor. Ben kullanmıyorum, nane yağını viks gibi kullanmak bana yetiyor
Canım bu 32de alacağımiz rapor 31+0-31+6 arası(32. Hafta içersindeyken) mı alınıyor yoksa 32+0 olduğumuzda direkt almamız mi gerekiyor?Heee bu arada şey dedi benim ik. 32 de çalışabilir raporu alacağım 37. haftaya kadar. Sonra 37. haftada tekrar rapor almam gerekiyormuş çalışamaz diye.
Açıkçası saçma geldi. Zaten erken doğum olsa doğum raporu götürülür. E zaten 37 son hafta istesen de çalışamıyorsun sonrasında. Neden tekrar çalışamaz raporu isteniyo anlamadım. Neyse.
Kesinlikle. Kullandığımız ilaçlar da gerçekten sıkı bi kar zarar hesaplamasından geçmeli. Ben mecburen uyuz kremleri kullandım mesela. Onların da etkileri bilinmiyordu ama doktorum mecbur kullanacaksın dedi.Kızlar hiçbir hamile "tamam ilacın hamilelere uygun olup olmadığını benim üstümde deneyebilirsiniz" demediği için açıkça zararlı olabilecek madde içermeyen ilaçlar hariç iyi mi kötü mü bilmenin imkani yok. Yeterli denek yok yani. O yüzden fikir birliği oluşmuş ilaçlar haricinde ben hiçbir ilacı kullanmıyorum.
Seni iyi anlıyorum canım ama dikkat ettiğim kadarıyla bir tık fazla endişelerin var hamilelik sürecinin tadını çıkarmaya çalışsan birazBen de bu ara cok yogunum ve az hıssedıyorum korkmaya basladım yprgunluktan galıba
Ay çok geçmiş olsun kremini bilmiyorum ama o ilaçların haplarını kv den biliyorum yurt dışından gelmişti, sayılı gelmişti, yaşa göre gelmişti. Değişik şekilde veriyorlar falan ama uyuzu da tedavi etmezsen iğrenç bişi gerçekten Rabbim şifalar versinKesinlikle. Kullandığımız ilaçlar da gerçekten sıkı bi kar zarar hesaplamasından geçmeli. Ben mecburen uyuz kremleri kullandım mesela. Onların da etkileri bilinmiyordu ama doktorum mecbur kullanacaksın dedi.
Aynen, bazı ilaçların üzerinde zaten başka çözüm yoksa son care olarak hamilelerde kullanılabilir yazar. Yani kaçınmak lazım ama bazı ekstrem durumlarda yapacak bir şey yok. Hastalık her durumda tedavi edilmek zorunda sonuçta.Kesinlikle. Kullandığımız ilaçlar da gerçekten sıkı bi kar zarar hesaplamasından geçmeli. Ben mecburen uyuz kremleri kullandım mesela. Onların da etkileri bilinmiyordu ama doktorum mecbur kullanacaksın dedi.
Tam 32 de alabiliyorsunCanım bu 32de alacağımiz rapor 31+0-31+6 arası(32. Hafta içersindeyken) mı alınıyor yoksa 32+0 olduğumuzda direkt almamız mi gerekiyor?
Amin cümlemize inşallah canımMAŞALLAH SUBHANALLAH canımm ALLAH sağlıkla büyütmeni Nasip etsin bebişiniBende tetenozu 27+ yadaa 30. Haftada olmayı düşünüyorum Nasipse canım bebişlere Şifaa olsun cümleten sağlıkla gelişsinler ALLAH ın izniyle
Sağol canım konuştum oda ikiye çıkarmamı söyledi. Magnorm midemi bulandırıyor sürekli onun için bu kez magvital şase yazdı onu günde bir kullan geçmezse ikiye çıkar dedi. Bende soda olarak Beypazarı aldırdım bugün magnezyum oranı en yüksek olanlardanmış aklında bulunsunDoktorunla konuş istersen canım, magnezyum dozunu arttırabilir. Benim de magnezyum kullanmama rağmen kramp sorunum var ama biraz daha idare etmeye çalışıyorum, soda ve gıdayla destekliyorum kendimi çok şükür iki üç günde bir oluyor, birkaç hafta sonra iki doz almaya başlarım diye düşündüm
Ahahahhah kayınvalideye laf çarpmasan olmazAy çok geçmiş olsun kremini bilmiyorum ama o ilaçların haplarını kv den biliyorum yurt dışından gelmişti, sayılı gelmişti, yaşa göre gelmişti. Değişik şekilde veriyorlar falan ama uyuzu da tedavi etmezsen iğrenç bişi gerçekten Rabbim şifalar versin
*kayın validem gerçi uyuz normalde de tedavisi zor onun da neyse yazmazsam olmazdı
Amin amin erken yakalamanın faydası olmuşAhahahhah kayınvalideye laf çarpmasan olmazhap kullanmadım ben ilerlemeden yakaladık kükürtlü kremlerle geçti çok şükür. Ama nasıl ağır kokuyordu anlatamam. 3 gün banyo yapmadan tüm vücuda onu sürüp beklemek iğrençti. Karnıma sürerken ekstra huzursuz etti bi de beni. Allah kimseye yaşatmasın valla.
Açıkçası bilmiyorum. Herkes kendi iş yerine soruyordu ben de kendiminkine sordum. 32+0 da al bize getir dedi bizimkiler mutlaka. Ama başkalarına başka şeyler diyen varmış sanırım. O yüzden sen kendi İK na mutlaka sor canım.Canım bu 32de alacağımiz rapor 31+0-31+6 arası(32. Hafta içersindeyken) mı alınıyor yoksa 32+0 olduğumuzda direkt almamız mi gerekiyor?
Banaa iyii gelmişti canımm etrafımdada hamile arkadaşlarıma bunuu önerdim heppp memnun kaldıklarını düşünüyorum abartmadan günde bir bardak elmalı yeterli canım 2 gün bileee içsen yeterli Şifaa olsun arkadaşımmGerçekten mi deneyeceğim akşam eve gidince mutlaka çok teşekkür ederim
Şifaa olsun canımmAmin cümlemize inşallah canımben geçen yıl martta olmuştum o yüzden tek doz oldum. Şuan iyiyim sadece kolum ağrıyor oda normal
Sağol canım konuştum oda ikiye çıkarmamı söyledi. Magnorm midemi bulandırıyor sürekli onun için bu kez magvital şase yazdı onu günde bir kullan geçmezse ikiye çıkar dedi. Bende soda olarak Beypazarı aldırdım bugün magnezyum oranı en yüksek olanlardanmış aklında bulunsun
ben bir paket depend alıp iki üç gün onla idare etmeyi sonra normal + yıkanabilir ped karışık kullanmayı düşünüyorum. soruna kaynak yapıyorum, kesisiz vajinal doğumda veya sezaryende tampon kullanılmıyor mu acaba bilen var mı?Kızlar lohusa pedi aldınız mı? Marka olarak ne önerirsiniz? Külotlar daha mı kullanışlı olur?
Valla aynı amaçla kullanılıyo mu bilmiyorum ama lohusa külodu olarak geçenler var ya onu sordum. Daha önce doğum yapanlar ses etsin hele ya, reglden ne kadar fazla oluyo kanama? Ortalığı kan mı götürüyo noluyo
Ne dedi2 hafta sonra 2,5 kilo almış olarak diyetisyene geldim bakalım ne dicekdün daktırdan ucuz yırttım korkayrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?