2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi resmi sitesinde hamileler icin uygun değildir yazıyor. Ben kullanmıyorum, nane yağını viks gibi kullanmak bana yetiyor
ben de vicks aldım iş yerinde hemen karton bardağa sıcak suyla karıştırdım rahatlattı şimdilik

Canım bu 32de alacağımiz rapor 31+0-31+6 arası(32. Hafta içersindeyken) mı alınıyor yoksa 32+0 olduğumuzda direkt almamız mi gerekiyor?

Kesinlikle. Kullandığımız ilaçlar da gerçekten sıkı bi kar zarar hesaplamasından geçmeli. Ben mecburen uyuz kremleri kullandım mesela. Onların da etkileri bilinmiyordu ama doktorum mecbur kullanacaksın dedi.

Ben de bu ara cok yogunum ve az hıssedıyorum korkmaya basladım yprgunluktan galıba
Seni iyi anlıyorum canım ama dikkat ettiğim kadarıyla bir tık fazla endişelerin var hamilelik sürecinin tadını çıkarmaya çalışsan biraz bak 2 gün sonra bu günleri bu şekilde geçirdiğin için pişman olabilirsin hareketlerini hissediyorsan az veya çok olması önemli değil. Ki ben bana vuruyor derken bebek uyuyor çıktı uyurken tepuk mu atıyor yoksa biz her şeyi ona mı yoruyoruz bilemiyorum. Sağlığında bir problem yoksa aklına kötü şeyler getirme hemen oldumu. Ama tekrar ediyorum seni anlıyorum endişe duymamız normal sürekli olmadığı sürece tabi. Birde gün içerisinde koşturmaca geçirdiysem şahsen ben ogün hiç hareket etmemiş gibi algılıyorum ama muhakkak ediyordur biz koşturmaca olunca hissetmiyoruzdur.

Kesinlikle. Kullandığımız ilaçlar da gerçekten sıkı bi kar zarar hesaplamasından geçmeli. Ben mecburen uyuz kremleri kullandım mesela. Onların da etkileri bilinmiyordu ama doktorum mecbur kullanacaksın dedi.
Ay çok geçmiş olsun kremini bilmiyorum ama o ilaçların haplarını kv den biliyorum yurt dışından gelmişti, sayılı gelmişti, yaşa göre gelmişti. Değişik şekilde veriyorlar falan ama uyuzu da tedavi etmezsen iğrenç bişi gerçekten Rabbim şifalar versin

*kayın validem gerçi uyuz normalde de tedavisi zor onun da neyse yazmazsam olmazdı

Aynen, bazı ilaçların üzerinde zaten başka çözüm yoksa son care olarak hamilelerde kullanılabilir yazar. Yani kaçınmak lazım ama bazı ekstrem durumlarda yapacak bir şey yok. Hastalık her durumda tedavi edilmek zorunda sonuçta.

Amin cümlemize inşallah canım ben geçen yıl martta olmuştum o yüzden tek doz oldum. Şuan iyiyim sadece kolum ağrıyor oda normal
Sağol canım konuştum oda ikiye çıkarmamı söyledi. Magnorm midemi bulandırıyor sürekli onun için bu kez magvital şase yazdı onu günde bir kullan geçmezse ikiye çıkar dedi. Bende soda olarak Beypazarı aldırdım bugün magnezyum oranı en yüksek olanlardanmış aklında bulunsun

Ahahahhah kayınvalideye laf çarpmasan olmaz hap kullanmadım ben ilerlemeden yakaladık kükürtlü kremlerle geçti çok şükür. Ama nasıl ağır kokuyordu anlatamam. 3 gün banyo yapmadan tüm vücuda onu sürüp beklemek iğrençti. Karnıma sürerken ekstra huzursuz etti bi de beni. Allah kimseye yaşatmasın valla.

Amin amin erken yakalamanın faydası olmuş geç kalınca baya prosedürleri zor uyuzun… tıp fakültesine gidinceye kadar teşhis koyamadılar kadını oyaladılar geç kaldı oda. Ben ilgilendiğim için prosedürlerine şaşırmıştım. İlaç bile nir haftada geliyor falan. Kullandığı ilaçlar ağırdı gerçekten. O nedenle erkenden müdahale etmek lazım bazı şeylere gerçekten. Senin adına sevindim Rabbim birdaha yaşatmasın canım

Kızlar lohusa pedi aldınız mı? Marka olarak ne önerirsiniz? Külotlar daha mı kullanışlı olur?

Kızlar bugün itibarıyla diyetime dönüyorum. Bebeğin karın çevresi geniş çıkınca dikkat etmem lazım diye düşündüm. Karbonhidrata noooooo ara veriyorum yarından itibaren gergin olabilirim. Bana dua edin kızçeler ama yapmam lazım gibi hissediyorum beslenme ile doğrudan alakalı oluyormuş karın çevresi önlem alayım dedim biraz doktor gerçi bir uyarıda bulunmadı ama ne olur ne olmaz. Bunu buraya yazma sebebim ise iki gün sonra ölçüm yapılır falan buradan soruluyor kendi fikirlerimi paylaşmak istedim birde dua istemek için. 7-24 acım arkadaş nasıl olcak bilmiyorum ama analık hormonlarım depreşti. Yapcak bişi yok

Canım bu 32de alacağımiz rapor 31+0-31+6 arası(32. Hafta içersindeyken) mı alınıyor yoksa 32+0 olduğumuzda direkt almamız mi gerekiyor?
Açıkçası bilmiyorum. Herkes kendi iş yerine soruyordu ben de kendiminkine sordum. 32+0 da al bize getir dedi bizimkiler mutlaka. Ama başkalarına başka şeyler diyen varmış sanırım. O yüzden sen kendi İK na mutlaka sor canım.

Gerçekten mi deneyeceğim akşam eve gidince mutlaka çok teşekkür ederim
Banaa iyii gelmişti canımm etrafımdada hamile arkadaşlarıma bunuu önerdim heppp memnun kaldıklarını düşünüyorum abartmadan günde bir bardak elmalı yeterli canım 2 gün bileee içsen yeterli Şifaa olsun arkadaşımm

Şifaa olsun canımm İNŞALLAH ağrında hemencik geçer
Ben sadece tek doz olucam canımm ALLAH Nasip ederse bakalım Şifaa niyetine

Kızlar lohusa pedi aldınız mı? Marka olarak ne önerirsiniz? Külotlar daha mı kullanışlı olur?
ben bir paket depend alıp iki üç gün onla idare etmeyi sonra normal + yıkanabilir ped karışık kullanmayı düşünüyorum. soruna kaynak yapıyorum, kesisiz vajinal doğumda veya sezaryende tampon kullanılmıyor mu acaba bilen var mı?

ay M mansure97 külotları da sormuşsun, hangilerini diyorsun regl külotu olanlar mı? o benim de aklıma yatıyor gibi ama pişik yapar mı diye geriliyorum. kullanan varsa övsün, ya da gömsün

ay M mansure97 külotları da sormuşsun, hangilerini diyorsun regl külotu olanlar mı? o benim de aklıma yatıyor gibi ama pişik yapar mı diye geriliyorum. kullanan varsa övsün, ya da gömsün
Valla aynı amaçla kullanılıyo mu bilmiyorum ama lohusa külodu olarak geçenler var ya onu sordum. Daha önce doğum yapanlar ses etsin hele ya, reglden ne kadar fazla oluyo kanama? Ortalığı kan mı götürüyo noluyo öff ne güzel rahattık kaç aydır yine başlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…