- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Ya ne güzelBende hiç kararma olmadı ya. Oysaki cildim normal zamanlarda yatkındı kararmalara lekelere
Ahahaha hiçbir fark göremiyorumBende ektra bir koyulaşma olmadı o bölgede belki sonradan koyulaşır. Ama göğüs uçlarım koyulaştı.
Senin iki jilet atarız olduğu kadar dediğin böyle olcak artık. Yapçak bişi yok.
Eki Görüntüle 3375987
O kararmalar geçiyormuş ama öyle duydum. Yüzdeki lekeler gibi değilmiş yaniYa ne güzelbenim göğüs uçları hem kocaman oldu hem de zenci memesine döndüler mübarek
Aaaaa o safra kesesimimiymiş benim normalde de taş vardı değerlerim de hep yüksek çıkıyordu demek o batma hissi ondanmış vay be bugün bişi daha öğrendim. Rabbim şifalar versin kuzu az kaldı inşaAllah geçecek hepsiSağol kuzum. Evet dün kontrolde konuştuk. Safra kesesi ciğere baskı yapıyormuş çok. Maalesef yapar o acıyı dedi. Yapçak bişi yok diyo.
Kukiyi göremiyom gari benO ara iki jilet atarız napalim olduğu kadar olmadığı kaderağda da karartıyor diye yaptırmıyorum zaten kukum da göğüs uçları gibi koyulasti moralim sıfır inş geçer kimsede var mı bu durum acabasi
Evet, kararma bende de oldu, hem göğüs uçları hem de kuku.O ara iki jilet atarız napalim olduğu kadar olmadığı kaderağda da karartıyor diye yaptırmıyorum zaten kukum da göğüs uçları gibi koyulasti moralim sıfır inş geçer kimsede var mı bu durum acabasi
Benim kendim jiletle aldığım zamanlar böyle oluyor. Banyoda vaaaay diyorum, cok iyi aldın valla görmeden falan. Sonradan aslında pek de öyle olmadığı ortaya çıkıyorBende ektra bir koyulaşma olmadı o bölgede belki sonradan koyulaşır. Ama göğüs uçlarım koyulaştı.
Eki Görüntüle 3375987
Evet evet onu ben de deneyimledim gerçi geçiyor canımO kararmalar geçiyormuş ama öyle duydum. Yüzdeki lekeler gibi değilmiş yani
Asko kukiyi ben yaklaşık 16. Haftadan beri göremiyorum. Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor bir yerden sonraKukiyi göremiyom gari bendün daktıra gitmeden önce el yordamıyla aldım tertemiz yaptım diye düşünüyorum şu çatı muayenesini de atlatalım da hele bi doktor ilk defa o zaman görecek sanırım göğüs uçlarım baya uzun zaman önce kararmıştı kuzu.
Ay bunu görmemiştim çok güldümBende ektra bir koyulaşma olmadı o bölgede belki sonradan koyulaşır. Ama göğüs uçlarım koyulaştı.
Eki Görüntüle 3375987
Ben de klozete oturuyorum artık olduğu kadar temizliyorum oh diyorum mis gibi oldu gözümün onunde öyle canlandırıyorum bir de aynaya bakması var sonra niye böyle oldu ki diyorumKukiyi göremiyom gari bendün daktıra gitmeden önce el yordamıyla aldım tertemiz yaptım diye düşünüyorum şu çatı muayenesini de atlatalım da hele bi doktor ilk defa o zaman görecek sanırım göğüs uçlarım baya uzun zaman önce kararmıştı kuzu.
Asko kukiyi ben yaklaşık 16. Haftadan beri göremiyorum. Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor bir yerden sonra
Kukiler üzgün kukiler kırgın kukiler yalnızBen de klozete oturuyorum artık olduğu kadar temizliyorum oh diyorum mis gibi oldu gözümün onunde öyle canlandırıyorum bir de aynaya bakması var sonra niye böyle oldu ki diyorum
Geçiyor ama Allah'tan.böyle de fena değiller bence koca ulu bir meme en azından bebikler için böyleEvet, kararma bende de oldu, hem göğüs uçları hem de kuku.
Direct NEXUS Dual Kulaktan & Alından Ateş Ölçer Kutulu Ürün Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunu aldım daha gelmedi gelince deneyip yazarım hemenAteş ölçer ne aldın acaba denedin mi
Kukilerin suçu neKukiler üzgün kukiler kırgın kukiler yalnızkukilerin dramı
Bunu ben de favorilemistik sonra bir brauna kaydım da daha karar veremedim.yorumlari güzeldi baya memnun kullanıcılarıDirect NEXUS Dual Kulaktan & Alından Ateş Ölçer Kutulu Ürün Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunu aldım daha gelmedi gelince deneyip yazarım hemenama aklım da omron ve braunda kalmadı değil pişman olmam inşallah
Ben çok pis kandırılmış hissediyorum ya. Ulu memelere hiç sahip olamadım. Evlenince büyür dediler büyümedi, hamile kalınca büyür dediler azıcık büyüdü. Neyse ki süt üretimiyle boyutun alakası yokmuşGeçiyor ama Allah'tan.böyle de fena değiller bence koca ulu bir meme en azından bebikler için böyle
Bir sonraki level hele bı emzirmeye başla o zaman büyüyecektir süt gelecek sonuçta memelereBen çok pis kandırılmış hissediyorum ya. Ulu memelere hiç sahip olamadım. Evlenince büyür dediler büyümedi, hamile kalınca büyür dediler azıcık büyüdü. Neyse ki süt üretimiyle boyutun alakası yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?