2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol kuzum. Evet dün kontrolde konuştuk. Safra kesesi ciğere baskı yapıyormuş çok. Maalesef yapar o acıyı dedi. Yapçak bişi yok diyo.
Aaaaa o safra kesesimimiymiş benim normalde de taş vardı değerlerim de hep yüksek çıkıyordu demek o batma hissi ondanmış vay be bugün bişi daha öğrendim. Rabbim şifalar versin kuzu az kaldı inşaAllah geçecek hepsi

Kukiyi göremiyom gari ben dün daktıra gitmeden önce el yordamıyla aldım tertemiz yaptım diye düşünüyorum şu çatı muayenesini de atlatalım da hele bi doktor ilk defa o zaman görecek sanırım göğüs uçlarım baya uzun zaman önce kararmıştı kuzu.

Evet, kararma bende de oldu, hem göğüs uçları hem de kuku.

Benim kendim jiletle aldığım zamanlar böyle oluyor. Banyoda vaaaay diyorum, cok iyi aldın valla görmeden falan. Sonradan aslında pek de öyle olmadığı ortaya çıkıyor

Asko kukiyi ben yaklaşık 16. Haftadan beri göremiyorum. Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor bir yerden sonra

Ben de klozete oturuyorum artık olduğu kadar temizliyorum oh diyorum mis gibi oldu gözümün onunde öyle canlandırıyorum bir de aynaya bakması var sonra niye böyle oldu ki diyorum

Asko kukiyi ben yaklaşık 16. Haftadan beri göremiyorum. Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor bir yerden sonra
Ben de klozete oturuyorum artık olduğu kadar temizliyorum oh diyorum mis gibi oldu gözümün onunde öyle canlandırıyorum bir de aynaya bakması var sonra niye böyle oldu ki diyorum
Kukiler üzgün kukiler kırgın kukiler yalnız kukilerin dramı

Geçiyor ama Allah'tan.böyle de fena değiller bence koca ulu bir meme en azından bebikler için böyle
Ben çok pis kandırılmış hissediyorum ya. Ulu memelere hiç sahip olamadım. Evlenince büyür dediler büyümedi, hamile kalınca büyür dediler azıcık büyüdü. Neyse ki süt üretimiyle boyutun alakası yokmuş

Bir sonraki level hele bı emzirmeye başla o zaman büyüyecektir süt gelecek sonuçta memelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…