- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Ağda kısmı benim de korkulu rüyam zaten Allah emanet temizyebiliyorum artık el yordamıyla ne kadar olursaAy evim kirli dağınıkken doğururum diye çok korkuyorum bi de ağda zamanım gelmeden
Acaba gaz sıkışması gibi birsey mi oluyor sende şişlik hissi miŞu sağ karnımın üstündeki ağrıdan ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Çok yordu beni bu acı bu hafta. Gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Mart annelerine sordum aynısını yaşayan çıktı 2 kişi.
Gerçekten önümüzdeki haftalar gözüme aşırı çok gelmeye başladı. İlk defa bugün ciddi ciddi sezeryanı düşünmeye başladım. Bu acı nefesim kesiyo nasıl nefes alıp ıkıncam diye moralim bozuldu. Çok enteresan bir acı. Sürekli bıçak saplanıyo ve bitmek bilmiyo.
Her geçen zaman daha da artarsa bu acı 37 de falan alın demeye başlarım gibi geliyo.
Aynen sanki bebek batıyor gibi ama aslında iç organların acısıymış. Ama bu dediğim acı yalancı sancı değil. Yalancı sancı dün adet ağrısı gibiydi karnım sertleşti bebek toplandı öyle oldu ilk kez. Bu dediğim acı sağ göğsümün altı karnımın hemen üstündeki yerin içinde asla bitmeyen sürekli devam eden bir acı.
bende kızarıklık yok dış derimde. Ama elimle o bölgeyi ellediğimde acıyo.
Ateş ölçer ne aldın acaba denedin miKızlar selams. Az önce ateş ölçerimizi de aldım. Artık geriye elektrikli göğüs pompası ve anne bebek çantası kaldı diyebilirim. Ufak tefekler hariç. Amaaa bıçak kemiğe dayanmak üzereşimdi size sorum bu göğüs pompasını illa Philips gibi kalite bir marka mı almak lazım, kiwi nin görüyorum mesela baya yorumu da var. Çok mu fark var aralarında çünkü fiyat olarak çok var bilenler bir el kaldırsa
Bu tarz ağrılarımı ne zaman söylesem bebek büyüdüğü için diyo doktorum. Bi keresinde de acile gittim poposunu dayadığı için ağrım oluyomuş o yüzden bikaç gün bekliyim diyorum artık. Amiiin canım gerçekten az bi süre değil şöyle 35-36 lara sağ salim bi gelsek ondan sonrası çok korkutmazSenin daha farklı olabilir canım. Doktoruna söyle mutlaka. Bende kasığa kadar öyle bir acı yok çünkü.
Allah yardımcımız olsun, dayanma kuvveti versin hepimize. Hepimizin farklı bir organında sıkıntı olabilir. Önümüzde daha uzun bir süre var düşününce.
Ya varya şu acılardan artık kıl tüy umurumda değil ilk defa. İsterse orman olsun. İnsan bedeninde oluşan doğal bir şey, utanılacak hiç bir yanı yok. Hele hele hamile, ağırlaşmış, acı çeken bir kadından en son beklenmesi gereken şey.Ağda kısmı benim de korkulu rüyam zaten Allah emanet temizyebiliyorum artık el yordamıyla ne kadar olursaonlar neler görmüştür biz de arada kaynar gideriz
yok kuzum ya gaz sıkışması değil. Bildiğin iç organ sıkışması. Doktor dedi.Acaba gaz sıkışması gibi birsey mi oluyor sende şişlik hissi mi
Hee anladım. Ay bilmiyorum hepimizde farklı bir acı var galiba. Ben baya bıçaklanıyorum gibi.Benim de kızarıklık yok canım, tarif etmek içim söyledim hani bir yerimizi kaşırız kızarır da böyle ince ince acır ya öyle bir acı işte ( bilmem anlatabildim mi)
Bazen karnımın bi yerinde yumru gibi toplanmış bi şey oluyor benim de. Bebeğin tamamı değil diye düşünüyodum poposu çok mantıklıBu tarz ağrılarımı ne zaman söylesem bebek büyüdüğü için diyo doktorum. Bi keresinde de acile gittim poposunu dayadığı için ağrım oluyomuş o yüzden bikaç gün bekliyim diyorum artık. Amiiin canım gerçekten az bi süre değil şöyle 35-36 lara sağ salim bi gelsek ondan sonrası çok korkutmaz
Aynen, "e bebek büyüyor normal" diyo bana da. Ama arkadaşlarımda hiç böyle bir acı olmamış. Demekki herkeste olmuyor.Bu tarz ağrılarımı ne zaman söylesem bebek büyüdüğü için diyo doktorum. Bi keresinde de acile gittim poposunu dayadığı için ağrım oluyomuş o yüzden bikaç gün bekliyim diyorum artık. Amiiin canım gerçekten az bi süre değil şöyle 35-36 lara sağ salim bi gelsek ondan sonrası çok korkutmaz
Ben gebeliğin başında son zamanlarda kullanırım diye gebeler için güvenli bi tüy dökücü krem aldım. Hala epilasyon aletiyle devam edebiliyorum o yüzden henüz denemedim ama deneyince yazarım buraya da son ay kurtarıcı olabilir gerçekten.Ya varya şu acılardan artık kıl tüy umurumda değil ilk defa. İsterse orman olsun. İnsan bedeninde oluşan doğal bir şey, utanılacak hiç bir yanı yok. Hele hele hamile, ağırlaşmış, acı çeken bir kadından en son beklenmesi gereken şey.
O ara iki jilet atarız napalim olduğu kadar olmadığı kaderYa varya şu acılardan artık kıl tüy umurumda değil ilk defa. İsterse orman olsun. İnsan bedeninde oluşan doğal bir şey, utanılacak hiç bir yanı yok. Hele hele hamile, ağırlaşmış, acı çeken bir kadından en son beklenmesi gereken şey.
Aynen öyle bir şey buradaki çoğu kişi içib faydalı olabilir. Benim alerjik bir cildim var, bulaşık deterjanı değse derim kabarıyor. Cesaret edip kullanamam gerçi onu.Ben gebeliğin başında son zamanlarda kullanırım diye gebeler için güvenli bi tüy dökücü krem aldım. Hala epilasyon aletiyle devam edebiliyorum o yüzden henüz denemedim ama deneyince yazarım buraya da son ay kurtarıcı olabilir gerçekten.
Bebek duruşundan demek o zaman kuzum baskı yapıyor olabilir böyle devam etmez umarımyok kuzum ya gaz sıkışması değil. Bildiğin iç organ sıkışması. Doktor dedi.
Bende hiç kararma olmadı ya. Oysaki cildim normal zamanlarda yatkındı kararmalara lekelereO ara iki jilet atarız napalim olduğu kadar olmadığı kaderağda da karartıyor diye yaptırmıyorum zaten kukum da göğüs uçları gibi koyulasti moralim sıfır inş geçer kimsede var mı bu durum acabasi
O ara iki jilet atarız napalim olduğu kadar olmadığı kaderağda da karartıyor diye yaptırmıyorum zaten kukum da göğüs uçları gibi koyulasti moralim sıfır inş geçer kimsede var mı bu durum acabasi
Atopik ciltler için de önerilen bir ürünmüş bi de kokusuz. Benim cildim de hassastır nemlendirici bile her markanınkini kullanamıyorum. Epify adı bakarsınız belkiAynen öyle bir şey buradaki çoğu kişi içib faydalı olabilir. Benim alerjik bir cildim var, bulaşık deterjanı değse derim kabarıyor. Cesaret edip kullanamam gerçi onu.
Annem de öyle dedi bi daha olursa yapıştırırsın bi tane diyeBazen karnımın bi yerinde yumru gibi toplanmış bi şey oluyor benim de. Bebeğin tamamı değil diye düşünüyodum poposu çok mantıklıbundan sonra toplanınca bi tane yapıştırcam oraya
Biz ailece biraz hoyrat severiz bebekleri. Doğduğunda poposuna vurularak sevilecek yani buna engel olamamAnnem de öyle dedi bi daha olursa yapıştırırsın bi tane diyeama artık anne karnında ağlayabiliyolarmış kıyamammm
Heee o zaman siz şimdiden başlayınBiz ailece biraz hoyrat severiz bebekleri. Doğduğunda poposuna vurularak sevilecek yani buna engel olamamo yüzden şimdiden alışsın napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?