2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evim kirli dağınıkken doğururum diye çok korkuyorum bi de ağda zamanım gelmeden
Ağda kısmı benim de korkulu rüyam zaten Allah emanet temizyebiliyorum artık el yordamıyla ne kadar olursa onlar neler görmüştür biz de arada kaynar gideriz

Acaba gaz sıkışması gibi birsey mi oluyor sende şişlik hissi mi

Benim de kızarıklık yok canım, tarif etmek içim söyledim hani bir yerimizi kaşırız kızarır da böyle ince ince acır ya öyle bir acı işte ( bilmem anlatabildim mi )

Ateş ölçer ne aldın acaba denedin mi

Bu tarz ağrılarımı ne zaman söylesem bebek büyüdüğü için diyo doktorum. Bi keresinde de acile gittim poposunu dayadığı için ağrım oluyomuş o yüzden bikaç gün bekliyim diyorum artık. Amiiin canım gerçekten az bi süre değil şöyle 35-36 lara sağ salim bi gelsek ondan sonrası çok korkutmaz

Ağda kısmı benim de korkulu rüyam zaten Allah emanet temizyebiliyorum artık el yordamıyla ne kadar olursa onlar neler görmüştür biz de arada kaynar gideriz
Ya varya şu acılardan artık kıl tüy umurumda değil ilk defa. İsterse orman olsun. İnsan bedeninde oluşan doğal bir şey, utanılacak hiç bir yanı yok. Hele hele hamile, ağırlaşmış, acı çeken bir kadından en son beklenmesi gereken şey.

Benim de kızarıklık yok canım, tarif etmek içim söyledim hani bir yerimizi kaşırız kızarır da böyle ince ince acır ya öyle bir acı işte ( bilmem anlatabildim mi )
Hee anladım. Ay bilmiyorum hepimizde farklı bir acı var galiba. Ben baya bıçaklanıyorum gibi.

Bazen karnımın bi yerinde yumru gibi toplanmış bi şey oluyor benim de. Bebeğin tamamı değil diye düşünüyodum poposu çok mantıklı bundan sonra toplanınca bi tane yapıştırcam oraya

Aynen, "e bebek büyüyor normal" diyo bana da. Ama arkadaşlarımda hiç böyle bir acı olmamış. Demekki herkeste olmuyor.

Benim de umudum pozisyon değiştirirse belki geçer diye bakalım. İnşallah rahatça görebiliriz 36-37. haftaları

Ben gebeliğin başında son zamanlarda kullanırım diye gebeler için güvenli bi tüy dökücü krem aldım. Hala epilasyon aletiyle devam edebiliyorum o yüzden henüz denemedim ama deneyince yazarım buraya da son ay kurtarıcı olabilir gerçekten.

O ara iki jilet atarız napalim olduğu kadar olmadığı kader ağda da karartıyor diye yaptırmıyorum zaten kukum da göğüs uçları gibi koyulasti moralim sıfır inş geçer kimsede var mı bu durum acabasi

Aynen öyle bir şey buradaki çoğu kişi içib faydalı olabilir. Benim alerjik bir cildim var, bulaşık deterjanı değse derim kabarıyor. Cesaret edip kullanamam gerçi onu.

Bende hiç kararma olmadı ya. Oysaki cildim normal zamanlarda yatkındı kararmalara lekelere

Bende ektra bir koyulaşma olmadı o bölgede belki sonradan koyulaşır. Ama göğüs uçlarım koyulaştı.

Senin iki jilet atarız olduğu kadar dediğin böyle olcak artık. Yapçak bişi yok.

Aynen öyle bir şey buradaki çoğu kişi içib faydalı olabilir. Benim alerjik bir cildim var, bulaşık deterjanı değse derim kabarıyor. Cesaret edip kullanamam gerçi onu.
Atopik ciltler için de önerilen bir ürünmüş bi de kokusuz. Benim cildim de hassastır nemlendirici bile her markanınkini kullanamıyorum. Epify adı bakarsınız belki

Bazen karnımın bi yerinde yumru gibi toplanmış bi şey oluyor benim de. Bebeğin tamamı değil diye düşünüyodum poposu çok mantıklı bundan sonra toplanınca bi tane yapıştırcam oraya
Annem de öyle dedi bi daha olursa yapıştırırsın bi tane diye ama artık anne karnında ağlayabiliyolarmış kıyamammm

Annem de öyle dedi bi daha olursa yapıştırırsın bi tane diye ama artık anne karnında ağlayabiliyolarmış kıyamammm
Biz ailece biraz hoyrat severiz bebekleri. Doğduğunda poposuna vurularak sevilecek yani buna engel olamam o yüzden şimdiden alışsın napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…