2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ooooo ellerine sağlık. Çok yorma yine de kendini aman diyim.
Doğumdan önce geliyormu o enerji hep öyle okudum. Bir daha o zamana nasipse
Ooooo ellerine sağlık. Çok yorma yine de kendini aman diyim.

Doğumdan önce geliyormu o enerji hep öyle okudum. Bir daha o zamana nasipse
Ay evim kirli dağınıkken doğururum diye çok korkuyorum bi de ağda zamanım gelmeden

Kesinlikle insanın üstünde ister istemez bi ağırlık bırakıyor dağınıklık falan ama yarından itibaren bende düzenli yürüyüş yapmayı planlıyorum

Şu sağ karnımın üstündeki ağrıdan ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Çok yordu beni bu acı bu hafta. Gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Mart annelerine sordum aynısını yaşayan çıktı 2 kişi.

Gerçekten önümüzdeki haftalar gözüme aşırı çok gelmeye başladı. İlk defa bugün ciddi ciddi sezeryanı düşünmeye başladım. Bu acı nefesim kesiyo nasıl nefes alıp ıkıncam diye moralim bozuldu. Çok enteresan bir acı. Sürekli bıçak saplanıyo ve bitmek bilmiyo.

Her geçen zaman daha da artarsa bu acı 37 de falan alın demeye başlarım gibi geliyo.

Sağ göğüs kafesinin altı mı? Benim sabahtan beri batıyo orası bi de sağ bel boşluğum batıyo acı resmen öyle ağrı falan değil. Karnım bugün o kadar sertki dik yürüyemiyorum ve sürekli sağ tarafımı bişey deliyo gibi bi acı var.

Geçmiş olsun canım doktorunla konuşmuş muydun bu durumu şimdiden bunlari düşünüp strese girme zaten geçmezse ona göre doğum şekline karar verirsiniz

Biz de baya yogunlastık işte benım de hissettigim hareketler azaldı ypgunluktandır ınsallah pwnik oldum
Benimki bir süre somra kıpırdadı da rahatladım canım. Ama böyle bi kaç saat oynamayınca stres oluyorumm

Evet sanırım uykucu olacak kızımda, gündüz uykusunu sevecek gibi geceleri daha hareketli. Ya da gündüz ben tempomdan daha az hissediyorum hareketlerini.

Evet sanırım uykucu olacak kızımda, gündüz uykusunu sevecek gibi geceleri daha hareketli. Ya da gündüz ben tempomdan daha az hissediyorum hareketlerini.
Naptın canım hareket etti mi

Etti şükür canım, yazdıktan somra biraz oturup karnımı dürttüm açıkçası . İnsan bi kaç saat hareket etmeyince korkuyo
Evet evet çok stres oluyo insan iyi bari çok şükür kıpırdadı gündüzleri zaten hareketten hissetmiyoruz bence geceleri yatınca başlıyolar

Canım ben kiwi alacağım. Kız kardeşim kullanmıştı memnun olduğunu söyledi. Yorumlarda baya iyi fiyatı da güzel şimdilik öyle düşünüyorum

Orası herhalde. Aynen ağrı değil bıçak sağlanıyor gibi oyuyorlar gibi bir acı. Dün ilk defa benim de karnım taş gibiydi ve ilk kez sancım oldu galiba. Bebek bir tarafa toplandı o anda tostop oldu yavrum.

Geçmiş olsun canım doktorunla konuşmuş muydun bu durumu şimdiden bunlari düşünüp strese girme zaten geçmezse ona göre doğum şekline karar verirsiniz
Sağol kuzum. Evet dün kontrolde konuştuk. Safra kesesi ciğere baskı yapıyormuş çok. Maalesef yapar o acıyı dedi. Yapçak bişi yok diyo.

Orası herhalde. Aynen ağrı değil bıçak sağlanıyor gibi oyuyorlar gibi bir acı. Dün ilk defa benim de karnım taş gibiydi ve ilk kez sancım oldu galiba. Bebek bir tarafa toplandı o anda tostop oldu yavrum.
Evet bu saydıklarının hepsini bugün itibariyle yaşıyorum bu yalancı sancı dediklerini yaşıyoruzdur belki ama nasıl geçer bi fikrim yok çocuğum içerden batıyomuş gibi geliyo. Bazen gelişim atakları oluyomuş belki de o haftadayız ve büyüyolar canımız acıyo bizimde

Canım benim de sağ tarafımda öyle bir acı var, nasıl tarif etsem, sanki böyle orayı çok kaşıttım da tahriş ettim gibi, böyle kızarıkl tahriş yarası acısı, tiz bir acı arada giriyor böyle desem kalbim ağrıyor kalbim sol tarafta, ağrıdan ziyade acıma var

Aynen sanki bebek batıyor gibi ama aslında iç organların acısıymış. Ama bu dediğim acı yalancı sancı değil. Yalancı sancı dün adet ağrısı gibiydi karnım sertleşti bebek toplandı öyle oldu ilk kez. Bu dediğim acı sağ göğsümün altı karnımın hemen üstündeki yerin içinde asla bitmeyen sürekli devam eden bir acı.
bende kızarıklık yok dış derimde. Ama elimle o bölgeyi ellediğimde acıyo.

O zaman kesinlikle bebek batıyomuş gibi tarif edebilirim artık organlarımın acısı mıdır bilemiyorum benim sağ göğsümün altından başlıyo kasığa kadar olan kısım ve sırtım inşallah geçer hepimizinki

Senin daha farklı olabilir canım. Doktoruna söyle mutlaka. Bende kasığa kadar öyle bir acı yok çünkü.

Allah yardımcımız olsun, dayanma kuvveti versin hepimize. Hepimizin farklı bir organında sıkıntı olabilir. Önümüzde daha uzun bir süre var düşününce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…