- 2 Ağustos 2023
- 480
- 730
- 23
- 30
Ooooo ellerine sağlık. Çok yorma yine de kendini aman diyim.
Doğumdan önce geliyormu o enerji hep öyle okudum. Bir daha o zamana nasipse
Ay evim kirli dağınıkken doğururum diye çok korkuyorum bi de ağda zamanım gelmedenOoooo ellerine sağlık. Çok yorma yine de kendini aman diyim.
Doğumdan önce geliyormu o enerji hep öyle okudum. Bir daha o zamana nasipse
Kesinlikle insanın üstünde ister istemez bi ağırlık bırakıyor dağınıklık falan ama yarından itibaren bende düzenli yürüyüş yapmayı planlıyorumBen evim temiz olunca çok mutlu oluyorum, işten geldim yemek yapacağım, sabahları dinç uyanıyorum, sabah uyandım evimi topladım, Kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırlayıp işe gittim ( artık işe yürüyerek gidiyorum, günlük 6.000 adımı tamamlamak için ), şimdi de çorba ve köfte yapacağım inşallah biraz dinleneyim de
Sağ göğüs kafesinin altı mı? Benim sabahtan beri batıyo orası bi de sağ bel boşluğum batıyo acı resmen öyle ağrı falan değil. Karnım bugün o kadar sertki dik yürüyemiyorum ve sürekli sağ tarafımı bişey deliyo gibi bi acı var.Şu sağ karnımın üstündeki ağrıdan ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Çok yordu beni bu acı bu hafta. Gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Mart annelerine sordum aynısını yaşayan çıktı 2 kişi.
Gerçekten önümüzdeki haftalar gözüme aşırı çok gelmeye başladı. İlk defa bugün ciddi ciddi sezeryanı düşünmeye başladım. Bu acı nefesim kesiyo nasıl nefes alıp ıkıncam diye moralim bozuldu. Çok enteresan bir acı. Sürekli bıçak saplanıyo ve bitmek bilmiyo.
Her geçen zaman daha da artarsa bu acı 37 de falan alın demeye başlarım gibi geliyo.
Geçmiş olsun canım doktorunla konuşmuş muydun bu durumu şimdiden bunlari düşünüp strese girme zaten geçmezse ona göre doğum şekline karar verirsinizŞu sağ karnımın üstündeki ağrıdan ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Çok yordu beni bu acı bu hafta. Gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Mart annelerine sordum aynısını yaşayan çıktı 2 kişi.
Gerçekten önümüzdeki haftalar gözüme aşırı çok gelmeye başladı. İlk defa bugün ciddi ciddi sezeryanı düşünmeye başladım. Bu acı nefesim kesiyo nasıl nefes alıp ıkıncam diye moralim bozuldu. Çok enteresan bir acı. Sürekli bıçak saplanıyo ve bitmek bilmiyo.
Her geçen zaman daha da artarsa bu acı 37 de falan alın demeye başlarım gibi geliyo.
Benimki bir süre somra kıpırdadı da rahatladım canım. Ama böyle bi kaç saat oynamayınca stres oluyorummBiz de baya yogunlastık işte benım de hissettigim hareketler azaldı ypgunluktandır ınsallahpwnik oldum
Evet sanırım uykucu olacak kızımda, gündüz uykusunu sevecek gibi geceleri daha hareketli. Ya da gündüz ben tempomdan daha az hissediyorum hareketlerini.Bi parça çikolata yiyip sol tarafına yat canım öyle bi bak muhtemelen hareket eder ama akşama kadar hiç ses çıkmazsa bi gidersin rahat edemezsin çünkü kafana takılır en azından için rahatlar. Çünkü hala baya uykuda geçiriyolarmış günü
Naptın canım hareket etti miEvet sanırım uykucu olacak kızımda, gündüz uykusunu sevecek gibi geceleri daha hareketli. Ya da gündüz ben tempomdan daha az hissediyorum hareketlerini.
Etti şükür canım, yazdıktan somra biraz oturup karnımı dürttüm açıkçasıNaptın canım hareket etti mi
Evet evet çok stres oluyo insanEtti şükür canım, yazdıktan somra biraz oturup karnımı dürttüm açıkçası. İnsan bi kaç saat hareket etmeyince korkuyo
Canım ben kiwi alacağım. Kız kardeşim kullanmıştı memnun olduğunu söyledi. Yorumlarda baya iyi fiyatı da güzel şimdilik öyle düşünüyorumKızlar selams. Az önce ateş ölçerimizi de aldım. Artık geriye elektrikli göğüs pompası ve anne bebek çantası kaldı diyebilirim. Ufak tefekler hariç. Amaaa bıçak kemiğe dayanmak üzereşimdi size sorum bu göğüs pompasını illa Philips gibi kalite bir marka mı almak lazım, kiwi nin görüyorum mesela baya yorumu da var. Çok mu fark var aralarında çünkü fiyat olarak çok var bilenler bir el kaldırsa
Benim doktor tam 32+0 da verebilirim demiştiYani + - gün oynamamali mi 32+0 mi olmali illa
Orası herhalde. Aynen ağrı değil bıçak sağlanıyor gibi oyuyorlar gibi bir acı. Dün ilk defa benim de karnım taş gibiydi ve ilk kez sancım oldu galiba. Bebek bir tarafa toplandı o anda tostop oldu yavrum.Sağ göğüs kafesinin altı mı? Benim sabahtan beri batıyo orası bi de sağ bel boşluğum batıyo acı resmen öyle ağrı falan değil. Karnım bugün o kadar sertki dik yürüyemiyorum ve sürekli sağ tarafımı bişey deliyo gibi bi acı var.
Sağol kuzum. Evet dün kontrolde konuştuk. Safra kesesi ciğere baskı yapıyormuş çok. Maalesef yapar o acıyı dedi. Yapçak bişi yok diyo.Geçmiş olsun canım doktorunla konuşmuş muydun bu durumu şimdiden bunlari düşünüp strese girme zaten geçmezse ona göre doğum şekline karar verirsiniz
Benımde duzeldı uzanıncaBenimki bir süre somra kıpırdadı da rahatladım canım. Ama böyle bi kaç saat oynamayınca stres oluyorumm
Evet bu saydıklarının hepsini bugün itibariyle yaşıyorum bu yalancı sancı dediklerini yaşıyoruzdur belki ama nasıl geçer bi fikrim yok çocuğum içerden batıyomuş gibi geliyo. Bazen gelişim atakları oluyomuş belki de o haftadayız ve büyüyolar canımız acıyo bizimdeOrası herhalde. Aynen ağrı değil bıçak sağlanıyor gibi oyuyorlar gibi bir acı. Dün ilk defa benim de karnım taş gibiydi ve ilk kez sancım oldu galiba. Bebek bir tarafa toplandı o anda tostop oldu yavrum.
Şu sağ karnımın üstündeki ağrıdan ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Çok yordu beni bu acı bu hafta. Gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Mart annelerine sordum aynısını yaşayan çıktı 2 kişi.
Aynen sanki bebek batıyor gibi ama aslında iç organların acısıymış. Ama bu dediğim acı yalancı sancı değil. Yalancı sancı dün adet ağrısı gibiydi karnım sertleşti bebek toplandı öyle oldu ilk kez. Bu dediğim acı sağ göğsümün altı karnımın hemen üstündeki yerin içinde asla bitmeyen sürekli devam eden bir acı.Evet bu saydıklarının hepsini bugün itibariyle yaşıyorum bu yalancı sancı dediklerini yaşıyoruzdur belki ama nasıl geçer bi fikrim yok çocuğum içerden batıyomuş gibi geliyo. Bazen gelişim atakları oluyomuş belki de o haftadayız ve büyüyolar canımız acıyo bizimde
bende kızarıklık yok dış derimde. Ama elimle o bölgeyi ellediğimde acıyo.Canım benim de sağ tarafımda öyle bir acı var, nasıl tarif etsem, sanki böyle orayı çok kaşıttım da tahriş ettim gibi, böyle kızarıkl tahriş yarası acısı, tiz bir acı arada giriyor böyle desem kalbim ağrıyor kalbim sol tarafta, ağrıdan ziyade acıma var
O zaman kesinlikle bebek batıyomuş gibi tarif edebilirim artık organlarımın acısı mıdır bilemiyorum benim sağ göğsümün altından başlıyo kasığa kadar olan kısım ve sırtım inşallah geçer hepimizinkiAynen sanki bebek batıyor gibi ama aslında iç organların acısıymış. Ama bu dediğim acı yalancı sancı değil. Yalancı sancı dün adet ağrısı gibiydi karnım sertleşti bebek toplandı öyle oldu ilk kez. Bu dediğim acı sağ göğsümün altı karnımın hemen üstündeki yerin içinde asla bitmeyen sürekli devam eden bir acı.
bende kızarıklık yok dış derimde. Ama elimle o bölgeyi ellediğimde acıyo.
Senin daha farklı olabilir canım. Doktoruna söyle mutlaka. Bende kasığa kadar öyle bir acı yok çünkü.O zaman kesinlikle bebek batıyomuş gibi tarif edebilirim artık organlarımın acısı mıdır bilemiyorum benim sağ göğsümün altından başlıyo kasığa kadar olan kısım ve sırtım inşallah geçer hepimizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?