- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
Aynen yorumları güzel hep, bir de hem kulak hem temassız olduğu için bir tık daha cazip geldi diğer baktığım modellerde yoktu buBunu ben de favorilemistik sonra bir brauna kaydım da daha karar veremedim.yorumlari güzeldi baya memnun kullanıcıları
Artık beni buna kimse inandıramazBir sonraki level hele bı emzirmeye başla o zaman büyüyecektir süt gelecek sonuçta memelere
+1 canım yalnız değilsinBen çok pis kandırılmış hissediyorum ya. Ulu memelere hiç sahip olamadım. Evlenince büyür dediler büyümedi, hamile kalınca büyür dediler azıcık büyüdü. Neyse ki süt üretimiyle boyutun alakası yokmuş
Boşver kız biz her halimizle güzelizArtık beni buna kimse inandıramazbüyümeden süt gelip direkt akacak bence. Amann saldım artık zaten
Merhaba canım aynı acıyı bende çok kez yaşadım 30. Haftadayım ilk ağrım 14. Haftada olmuştu evet safra kesesinden kaynakliydi benimkide bana yağlı tatlı tuzlu hamur işi gibi ağır şeyler yemekten kacinmami söylemişti gaviscon kullanabilecegimi ve birde mide koruyucu ilaç vermişti hamilelerin kullanabildiği bir süre kullandim ağrım geçtikten sonra bıraktım şimdiki 1 hafta boyunca da mide ağrısı yaşadım aynı ağrıydı gittik doktora bu sefer idrar yolu enfeksiyonu ve büyüyen karnım mideme ağrı yapıyormuş dayanailmaz bir ağrı 2 3 gündür bol su bol sebze ağırlıklı besleniyorum kızartma turlerinden uzak duruyorum yoğurt yiyorum ve özellikle yemeklerimde kimyon kullanıyorum gaviscon kullandım 2 gün 2 defa da aynı mide koruyucu kullanabilecegimi söylediği için içtim şimdi daha iyiyim küçük öğünlerle besleniyorum çoğunluğu gaz sancısı yavaşlayan bağırsak hareketlerinden dolayı çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorumŞu sağ karnımın üstündeki ağrıdan ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Çok yordu beni bu acı bu hafta. Gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Mart annelerine sordum aynısını yaşayan çıktı 2 kişi.
Gerçekten önümüzdeki haftalar gözüme aşırı çok gelmeye başladı. İlk defa bugün ciddi ciddi sezeryanı düşünmeye başladım. Bu acı nefesim kesiyo nasıl nefes alıp ıkıncam diye moralim bozuldu. Çok enteresan bir acı. Sürekli bıçak saplanıyo ve bitmek bilmiyo.
Her geçen zaman daha da artarsa bu acı 37 de falan alın demeye başlarım gibi geliyo.
Yani seviyorum artık ama en azından hamilelikte bi değişim hoş olabilirdiBoşver kız biz her halimizle güzeliz
Kimyonu ve gavisconu mutlaka öneriyorum ayaklarınızı usutmeyin usutmeye bağlı gelişiyor aynılarını bende yaşıyorumAynen sanki bebek batıyor gibi ama aslında iç organların acısıymış. Ama bu dediğim acı yalancı sancı değil. Yalancı sancı dün adet ağrısı gibiydi karnım sertleşti bebek toplandı öyle oldu ilk kez. Bu dediğim acı sağ göğsümün altı karnımın hemen üstündeki yerin içinde asla bitmeyen sürekli devam eden bir acı.
bende kızarıklık yok dış derimde. Ama elimle o bölgeyi ellediğimde acıyo.
Bende bunu aldım canım ölçüm yaptım kulak falan bi alışamadım ama herkes hastane ölçümüyle atnı demiş yani herhalde aynıdır kullanımı kolay ama beğendim ben.Direct NEXUS Dual Kulaktan & Alından Ateş Ölçer Kutulu Ürün Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunu aldım daha gelmedi gelince deneyip yazarım hemenama aklım da omron ve braunda kalmadı değil pişman olmam inşallah
Çok sağol kuzum. Sana da geçmiş olsun. Gaz olayında da aslında hiç sıkıntı çekmiyorum. Rahatım ama bilemedim. Yağlı falan da tüketmiyorum. Ev yemeği, tabağımda doyma hissine ulaştığımı anladığım gibi yemek kalsa da zorlamıyorum. Ama belki dediğin gibi biraz daha az yerim belki işe yararMerhaba canım aynı acıyı bende çok kez yaşadım 30. Haftadayım ilk ağrım 14. Haftada olmuştu evet safra kesesinden kaynakliydi benimkide bana yağlı tatlı tuzlu hamur işi gibi ağır şeyler yemekten kacinmami söylemişti gaviscon kullanabilecegimi ve birde mide koruyucu ilaç vermişti hamilelerin kullanabildiği bir süre kullandim ağrım geçtikten sonra bıraktım şimdiki 1 hafta boyunca da mide ağrısı yaşadım aynı ağrıydı gittik doktora bu sefer idrar yolu enfeksiyonu ve büyüyen karnım mideme ağrı yapıyormuş dayanailmaz bir ağrı 2 3 gündür bol su bol sebze ağırlıklı besleniyorum kızartma turlerinden uzak duruyorum yoğurt yiyorum ve özellikle yemeklerimde kimyon kullanıyorum gaviscon kullandım 2 gün 2 defa da aynı mide koruyucu kullanabilecegimi söylediği için içtim şimdi daha iyiyim küçük öğünlerle besleniyorum çoğunluğu gaz sancısı yavaşlayan bağırsak hareketlerinden dolayı çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Ay iyi sevindim hadi. Ben bide uygunlarından makattan ölçüm yapanlardan alacağım. Ay onu da nasıl yaparım bilmiyorum amaBende bunu aldım canım ölçüm yaptım kulak falan bi alışamadım ama herkes hastane ölçümüyle atnı demiş yani herhalde aynıdır kullanımı kolay ama beğendim ben.
Yok anam biz burda bi o konuyu konuşmuştuk töbe ben makat falan sokamam veteriner kedime bile sokunca bi hoş oluyorum. Oyh bi tuhaf oldum yineAy iyi sevindim hadi. Ben bide uygunlarından makattan ölçüm yapanlardan alacağım. Ay onu da nasıl yaparım bilmiyorum ama
Aynen canım terbiyesizlik başka bir şey değilDana gibi olmuşsun ne demek ya. Densiz.
Bize laf söylesinler diye para veriyoruz sanki.
O zaman ben de doğru anlamışım, teşekkür ederimmBenim doktor tam 32+0 da verebilirim demişti
Benim geçen haftalarda olmuştu, gazdan dolayı.. sabahı edememiştim bıçak gibi saplanmıştı ve ben de seninle aynı şekilde bu acı böyleyse doğum sancısı nasıldır diye düşünmeden edemedim. İki kez yaşadım aynı şeyi doktora söylediğimde normal bunlar dediŞu sağ karnımın üstündeki ağrıdan ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Çok yordu beni bu acı bu hafta. Gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Mart annelerine sordum aynısını yaşayan çıktı 2 kişi.
Gerçekten önümüzdeki haftalar gözüme aşırı çok gelmeye başladı. İlk defa bugün ciddi ciddi sezeryanı düşünmeye başladım. Bu acı nefesim kesiyo nasıl nefes alıp ıkıncam diye moralim bozuldu. Çok enteresan bir acı. Sürekli bıçak saplanıyo ve bitmek bilmiyo.
Her geçen zaman daha da artarsa bu acı 37 de falan alın demeye başlarım gibi geliyo.
Sen bensinBen çok pis kandırılmış hissediyorum ya. Ulu memelere hiç sahip olamadım. Evlenince büyür dediler büyümedi, hamile kalınca büyür dediler azıcık büyüdü. Neyse ki süt üretimiyle boyutun alakası yokmuş
ay icim rahatladi benimde kucukler bi hamileligin basinda buyuduler gibi geldi sonra yine kuculduler sutle alakasi olur sutum gidiyodur diye cok korkuyodumBen çok pis kandırılmış hissediyorum ya. Ulu memelere hiç sahip olamadım. Evlenince büyür dediler büyümedi, hamile kalınca büyür dediler azıcık büyüdü. Neyse ki süt üretimiyle boyutun alakası yokmuş
Ay tek değilmişim sevindimSen bensinsonunda halen çok büyüyemeyen memelere konu geldi yaşasın
Kız seslen eşine kalksin birşeyler ye temzilik işlerini ben salali çok oldu o kadar olsunBugün modum o kadar kötü ki.. evigötürüyor dünden yemek bugünün kahvaltısının bulaşığı duruyor resmen. Kocam da halsizdi işten gelir gelmez uyudu halen uyuyor yemek bile yemedik henüz düşünün acıkmadım ve Kolumu kaldırmaya mecalim yok.. yatıyım uyuyum diyorum evin halini düşünmekten gözüme uyku da girmiyor ama kalkmaya da mecalim yok.. kınamak istemiyorum ama yan dairedekilerin çocuk anne bağrışmalarından dolayı ben de çığlığı bascam şimdi üstelik.. ayhhhhh daraldımmm içim şiştii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?