2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bir sonraki level hele bı emzirmeye başla o zaman büyüyecektir süt gelecek sonuçta memelere
Artık beni buna kimse inandıramaz büyümeden süt gelip direkt akacak bence. Amann saldım artık zaten

+1 canım yalnız değilsin

Merhaba canım aynı acıyı bende çok kez yaşadım 30. Haftadayım ilk ağrım 14. Haftada olmuştu evet safra kesesinden kaynakliydi benimkide bana yağlı tatlı tuzlu hamur işi gibi ağır şeyler yemekten kacinmami söylemişti gaviscon kullanabilecegimi ve birde mide koruyucu ilaç vermişti hamilelerin kullanabildiği bir süre kullandim ağrım geçtikten sonra bıraktım şimdiki 1 hafta boyunca da mide ağrısı yaşadım aynı ağrıydı gittik doktora bu sefer idrar yolu enfeksiyonu ve büyüyen karnım mideme ağrı yapıyormuş dayanailmaz bir ağrı 2 3 gündür bol su bol sebze ağırlıklı besleniyorum kızartma turlerinden uzak duruyorum yoğurt yiyorum ve özellikle yemeklerimde kimyon kullanıyorum gaviscon kullandım 2 gün 2 defa da aynı mide koruyucu kullanabilecegimi söylediği için içtim şimdi daha iyiyim küçük öğünlerle besleniyorum çoğunluğu gaz sancısı yavaşlayan bağırsak hareketlerinden dolayı çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Kimyonu ve gavisconu mutlaka öneriyorum ayaklarınızı usutmeyin usutmeye bağlı gelişiyor aynılarını bende yaşıyorum

Çok sağol kuzum. Sana da geçmiş olsun. Gaz olayında da aslında hiç sıkıntı çekmiyorum. Rahatım ama bilemedim. Yağlı falan da tüketmiyorum. Ev yemeği, tabağımda doyma hissine ulaştığımı anladığım gibi yemek kalsa da zorlamıyorum. Ama belki dediğin gibi biraz daha az yerim belki işe yarar

Bende bunu aldım canım ölçüm yaptım kulak falan bi alışamadım ama herkes hastane ölçümüyle atnı demiş yani herhalde aynıdır kullanımı kolay ama beğendim ben.
Ay iyi sevindim hadi. Ben bide uygunlarından makattan ölçüm yapanlardan alacağım. Ay onu da nasıl yaparım bilmiyorum ama

Ay iyi sevindim hadi. Ben bide uygunlarından makattan ölçüm yapanlardan alacağım. Ay onu da nasıl yaparım bilmiyorum ama
Yok anam biz burda bi o konuyu konuşmuştuk töbe ben makat falan sokamam veteriner kedime bile sokunca bi hoş oluyorum. Oyh bi tuhaf oldum yine

Benim geçen haftalarda olmuştu, gazdan dolayı.. sabahı edememiştim bıçak gibi saplanmıştı ve ben de seninle aynı şekilde bu acı böyleyse doğum sancısı nasıldır diye düşünmeden edemedim. İki kez yaşadım aynı şeyi doktora söylediğimde normal bunlar dedi hiç de normal değildi bıçak sapladılar tüm gece uyuyamadım. Soğuk almamaya dikkat ettim bunalsam da asla çorapsız durmadım şükür 3 haftadır gaz sorunu yaşamadım bir daha. Göbek deliğimin üstündeydi benim tam göbeğimizin yükseldiği bölüm. İnşallah tekrar yaşamazsın canım

Bacılarim bir iki gundur pek aktif olamadimm Sehir disina ciktikta ama yazdiklarinizi genelde gunu bitirip yataga yatinca okumaya calisiyorum bu aralar benim bebiste degisik aci veren hareketler yapmaya basladi level atladik gibi gece de cise kalkiyom yatiyom hicc hatirlamiyom valla .. ama cocum iyi gibi artik biraz ah vah yuruyom bazen, kuki demissiniz 20. Haftalarin basinda gorus gitti bende skjdjdjfjfjfj. Saldim Meine Sterne gibiyim ben kendim icin aliyom ama ne kadar oldu olmadi valla umrumdisidir

Bugün modum o kadar kötü ki.. evi götürüyor dünden yemek bugünün kahvaltısının bulaşığı duruyor resmen. Kocam da halsizdi işten gelir gelmez uyudu halen uyuyor yemek bile yemedik henüz düşününacıkmadım ve Kolumu kaldırmaya mecalim yok.. yatıyım uyuyum diyorum evin halini düşünmekten gözüme uyku da girmiyor ama kalkmaya da mecalim yok.. kınamak istemiyorum ama yan dairedekilerin çocuk anne bağrışmalarından dolayı ben de çığlığı bascam şimdi üstelik.. ayhhhhh daraldımmm içim şiştii

ay icim rahatladi benimde kucukler bi hamileligin basinda buyuduler gibi geldi sonra yine kuculduler sutle alakasi olur sutum gidiyodur diye cok korkuyodum

Kız seslen eşine kalksin birşeyler ye temzilik işlerini ben salali çok oldu o kadar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…