2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize selam evde açlık tokluk şeker ölçümü yapan var mı durumlarınız nasıl benim 97 den aşağı düşmüyor açlık merak ediyorum yapanlar sizlerde nasıl

Kızlar hepinize selam evde açlık tokluk şeker ölçümü yapan var mı durumlarınız nasıl benim 97 den aşağı düşmüyor açlık merak ediyorum yapanlar sizlerde nasıl
Ben 5 gün tokluk takip ettim. Gebelik şekeri için anlamlı olan da tokluk şekeriymiş zaten. Tokluğum 110-135 arasındaydı genelde. Sadece bir kez 147 çıktı. Doktorum şeker yüklemesine gerek olmadığını söyledi buna göre.

Benim de tokluklar hemen hemen o seviyelerde bazen artabiliyor ben yükleme testi yaptım ve ne yazıkki şeker çıktı bende şimdi diyetle korumaya çalışıyorum

Günaydın kızlarrr

Haftanın son iş gününü bitiyoruz, hafta sonu oğlumun odasını hazırlayacağız, çok heyecanlıyım, kalbim hızlanıyor düşündükçe
Ohhh gunaydinn , bende sehir disindayim ama doner donmez kiyafet vs yikama paklama katlayip yerine koymaya baslicam . hastane cantamizida kabaca hazirlamayi planliyorum. Bu hafta bir de donunce evimize besik vs bunlari kuracagiz bir posta heyecan bende de var valla son eksiklere bakarim diyorum iste bunlari yaparken

Ben de yerleştirince eksikleri göreceğim diyorum, çok heyecanlı çantamı da hazırlayacağım ama ortada çanta yok önce onu da halletmek lazım

Günaydın güzel hamişler yavaş yavaş sona yaklaşıyorız ben çok heyecanlanıyorum bebeği kucağıma alıcam diye
Ay evet ya. Bu hafta da bitti sayılır benim gözümde. Haftaya Şubat ayına girişler yapılıyor ve Şubat anneleri doğurmaya başladılar bile

Heyecanlanıyorum ben de yüreğim ağzıma geliyor.

Biz de bu hafta ya da haftaya gidip bebişin dolabını alacağız. Şubat ayı bol eşya yerleştirme, yıkama, ütüleme falan onlarla geçecek gibi. Hala bebemin deterjanını da almadım onu da almam lazım.

Bende 2haftadır annemlerdeyim ilk gidip evi temizlicem sınraa yıkama paklamaya giricem hazırda dursun 30dan sonra ne olur ne olmaz bu aralarda beni erken doğum düşünceleri sarıp duruyo hayrolsun bebişe diyorum bak zamanında gel erkenngelip napıcan yerin güzel

Ben bi haftadır yapıyorum bende de geçen hafta gebelik şekeri çıkmıştı.
Genelde açlık 85-90 lardaydı, bugün 93 çıktı.
Tokluk da 120-140 arası değişiyor. Henüz doktorumla görüşmedim bakalım ne diyecek

Benim de tokluklar hemen hemen o seviyelerde bazen artabiliyor ben yükleme testi yaptım ve ne yazıkki şeker çıktı bende şimdi diyetle korumaya çalışıyorum
Ben de 1 haftadır diyetle gidiyorum ilk günler çok aç kalmıştım, değerlerim nispeten iyi olunca porsiyonlarımı arttırdım. En azından şimdi çok aç kalmıyorum. Dün de biraz pasta yedim, dayanamadım çok güzel kokmuştu. O biraz şekerimi yükseltti malesef

Kızlar ben aniden duygulanıyorum ve ağlamaya başlıyorum, dün krize girdim sonra bebeğime üzüldüm, niye bana arada böyle geliyorlar anlamıyorum, bir an onu kaybetme güdüsü oluşuyor ben de, belki yaşadığım süreçte beni etkiliyor olabilir, sürekli riskli gebelik bölümünde tedavi gördüğüm için, doğumdan sonra anlaşılacak şu an bilgi vermiyoruz dedikleri için mi hiç bilmiyorum ama aniden üzülüyorum böyle

Canım çok normal, yaşadıklarının etkisi de var. Zaten hormonlarımız tavan. Olabildiğince mutlu olacağın şeyleri yapmaya çalış. Kafanı dağıt. Üzüntü ve stresin zaten bebişe yararı yok. Çok şükür bak bu haftalara kadar geldik. Sonrası da su gibi akıp gidecek ve bebişlerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız.

Benim çok dalgalı seyrediyor bugün dahiliyeye göstericem bakalım ne diyecek

Napıyon kız şubatta sen ahsjsj Afroşum haklı seni göremiyoz okul da tatil bizimle ilgilen seksenlerdeyim

Ben hiç tatlı birşey yemedim meyve de çok yemiyorum aslında ama birşeyler etkiliyor şekeri ama hayırlısı bakalım doktor ne diyecek

Kızlar dünden beri bebisi hissetmiyorum normalde akşam ve sabah tekme rutini vardı ama şu saate kadar ses yoktu az önce hafif bi pıtlama gibi bi hareket etti birden hareketlerinin bu kadar azalması normal mi eşim telaş yaptı gel acile gidelim diye

Günaydın kızlarrr

Haftanın son iş gününü bitiyoruz, hafta sonu oğlumun odasını hazırlayacağız, çok heyecanlıyım, kalbim hızlanıyor düşündükçe
Günaydınn ben de hafta sonu yıkama ütüleme işlerini halletmeye çalışacağım inşallah kolay olsun işlerimiz heyecan doruklarda kavuşmaya da az kaldı Allah'ın izniyle herşey çok güzel olsun hepimiz için

Deterjan konusunda ne almayı düşünüyorsun kuzu ben duru granül aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…