- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Geçenlerde ben de hissetmedim tam koca 1 gün ertesi günü başladı tekrar tepinmeye. Sülalesi geniş ben yine umursamadım normaldir diye düşündüm. NormalmişKızlar dünden beri bebisi hissetmiyorum normalde akşam ve sabah tekme rutini vardı ama şu saate kadar ses yoktu az önce hafif bi pıtlama gibi bi hareket etti birden hareketlerinin bu kadar azalması normal mi eşim telaş yaptı gel acile gidelim diye
Siveno çok iyi diyolar kuzum yani temiz içerikliymiş ben ondan aldım yıkadım güzel de kokuyor oda bebek koktuAy evet ya. Bu hafta da bitti sayılır benim gözümde. Haftaya Şubat ayına girişler yapılıyor ve Şubat anneleri doğurmaya başladılar bile
Heyecanlanıyorum ben de yüreğim ağzıma geliyor.
Biz de bu hafta ya da haftaya gidip bebişin dolabını alacağız. Şubat ayı bol eşya yerleştirme, yıkama, ütüleme falan onlarla geçecek gibi. Hala bebemin deterjanını da almadım onu da almam lazım.
Ya ben de o granül sabunlarsan alayım istiyordum ancak vazgeçtim. Yeni doğan bebişlere pek önerilmiyormuş. Sıvı deterjan kıyafetlerde kalmıyormuş anca granül ya da toz deterjan kıyafetlerde kalıyormuş. Malum makineler belli bir su ile yıkıyorlar ya. Ancak makine süresi bitince deterjansız 15-20 dk daha çalıştırmak duru su ile tamamen deterjandan arınmasını sağlayabilir belki kıyafetlerin.Deterjan konusunda ne almayı düşünüyorsun kuzu ben duru granül aldım
Canım benim orada takiplik bile insanı yoruyor çok farklı hissettiriyor anlayabiliyorum seni.Kızlar ben aniden duygulanıyorum ve ağlamaya başlıyorum, dün krize girdim sonra bebeğime üzüldüm, niye bana arada böyle geliyorlar anlamıyorum, bir an onu kaybetme güdüsü oluşuyor ben de, belki yaşadığım süreçte beni etkiliyor olabilir, sürekli riskli gebelik bölümünde tedavi gördüğüm için, doğumdan sonra anlaşılacak şu an bilgi vermiyoruz dedikleri için mi hiç bilmiyorum ama aniden üzülüyorum böyle
yün yumağı değil, sen iyice hamur olmuşsunBugün tartıya çıkayım dedim kızlar hoşnut indim7.aya +9 la giriyorum ama 54 le hamile kaldığım için gözükmüyor 9 kilo söyleyince fazla geliyo kulağa sadece. Normali 7-10 kilo yazıyordu. 1 ayda sadece 400 gram almışım gerisini hep bebek almış o da hoşuma gitti ama çok duygusalım ve duygusallıktan hiç hoşlanmam tam bir yün yumağı gibiyim
Nisan grubunda alıp kullanan bir arkadaşımız vardı temiz çıktı çamaşırlar demişti ne de kendi çamaşırlarımı da yıkarken ilave su eklerim hep bazen extra durulama yapıyorum bakalim bir deneyeceğim nasıl olacakYa ben de o granül sabunlarsan alayım istiyordum ancak vazgeçtim. Yeni doğan bebişlere pek önerilmiyormuş. Sıvı deterjan kıyafetlerde kalmıyormuş anca granül ya da toz deterjan kıyafetlerde kalıyormuş. Malum makineler belli bir su ile yıkıyorlar ya. Ancak makine süresi bitince deterjansız 15-20 dk daha çalıştırmak duru su ile tamamen deterjandan arınmasını sağlayabilir belki kıyafetlerin.
Ben ecowell duydum. Uni baby duydum. Bir de sivenoydu sanırım. Ağırlıklı bunlardan almış kızlar hep. Henüz tam detaylı araştırıp okumadım hepsini. Bu akşamımı şu detarjan işine ayırabilirm yorum okuyarak.
Büyük ihtimalle alacağım bakalım. Akşam orumları okuyayım ben de hiç bakmamıştım daha.Siveno çok iyi diyolar kuzum yani temiz içerikliymiş ben ondan aldım yıkadım güzel de kokuyor oda bebek koktu
Aynen extra duru su ile yıkama yapılırsa bence de bir sorun olamz ya. Pırıl pırıl olur.Nisan grubunda alıp kullanan bir arkadaşımız vardı temiz çıktı çamaşırlar demişti ne de kendi çamaşırlarımı da yıkarken ilave su eklerim hep bazen extra durulama yapıyorum bakalim bir deneyeceğim nasıl olacaksivenoyu ben de duydum iyi diye o da kokulu sanırım kokusuz olanı da vardır belki
O da oluryün yumağı değil, sen iyice hamur olmuşsunöyle diyoruz heheheh
Ben biraz daha beklemek istiyorum malum dün yoruldum bugün de biraz yatayım hareket eder diye ama benim koca pinpirikli işten çıkmış geliyorGeçenlerde ben de hissetmedim tam koca 1 gün ertesi günü başladı tekrar tepinmeye. Sülalesi geniş ben yine umursamadım normaldir diye düşündüm. NormalmişAma içiniz rahat tsin istiyorsanız gdin
bir şeyler yiyip uzandığında hareketini hissediyorsan sorun yoktur ama tedbirli olmakta fayda var, zararı çıkmaz gidin görün minnoşuBen biraz daha beklemek istiyorum malum dün yoruldum bugün de biraz yatayım hareket eder diye ama benim koca pinpirikli işten çıkmış geliyor
Ben ilk unibaby aldım ebebekte indirimdeydi. Ama sonra baktım siveno daha konsantre, unibaby’nin yarısı kadar olmasına rağmen unibaby 15 yıkamalık siveno 25. O yüzden 2 tane de siveno aldım. Şu ana kadar yıkadıklarımı unibaby ile yıkadım koku yok kalıntı da yok temiz yıkadı yani. Bi de leke çıkarıcı aldım bi paket toz bi de sprey. İkisi de babyme ebebek’in kendi markası. Kuponum vardı orda o yüzden ordan aldım yorumları da iyiydi. Deterjan ne kadar iyi olsa da leke çıkarıcıya ihtiyaç oluyormuş galiba.Ya ben de o granül sabunlarsan alayım istiyordum ancak vazgeçtim. Yeni doğan bebişlere pek önerilmiyormuş. Sıvı deterjan kıyafetlerde kalmıyormuş anca granül ya da toz deterjan kıyafetlerde kalıyormuş. Malum makineler belli bir su ile yıkıyorlar ya. Ancak makine süresi bitince deterjansız 15-20 dk daha çalıştırmak duru su ile tamamen deterjandan arınmasını sağlayabilir belki kıyafetlerin.
Ben ecowell duydum. Uni baby duydum. Bir de sivenoydu sanırım. Ağırlıklı bunlardan almış kızlar hep. Henüz tam detaylı araştırıp okumadım hepsini. Bu akşamımı şu detarjan işine ayırabilirm yorum okuyarak.
canım çok normal değil mi? bir sürü duygunun içinden kendini bozmadan geçiyorsun, çalışıyorsun uğraşıyorsun koşturuyorsun hem kendin hem bebeğin için, bir yerlerde dolman ve dolduğun yerde boşaltıyor olman bu duyguları bence aşırı normalKızlar ben aniden duygulanıyorum ve ağlamaya başlıyorum, dün krize girdim sonra bebeğime üzüldüm, niye bana arada böyle geliyorlar anlamıyorum, bir an onu kaybetme güdüsü oluşuyor ben de, belki yaşadığım süreçte beni etkiliyor olabilir, sürekli riskli gebelik bölümünde tedavi gördüğüm için, doğumdan sonra anlaşılacak şu an bilgi vermiyoruz dedikleri için mi hiç bilmiyorum ama aniden üzülüyorum böyle
Yüzüm kızardıArtık kendi grubunda yeterli düzeyde yazmayıp başka gruplarda yazanları ifşalıyorum.seksenlerdeyim
Şubat annelerinde yine takıl. Ama burada daha fazla aktiflik bekleniyor senden bacımBebek isterken daha çok yazıyordun kız. Nasıl gidiyo neler yapıyorsun.
Napıyon kız şubatta sen ahsjsj Afroşum haklı seni göremiyoz okul da tatil bizimle ilgilenseksenlerdeyim
Afra yakaladı ben eşlik ettimAnam sizin de gözünüz benim üzerimdeymiş bacımtamam artık o gruplara daha da bakmam hemen de yakalıyorsunuz
Canım çok normal, yaşadıklarının etkisi de var. Zaten hormonlarımız tavan. Olabildiğince mutlu olacağın şeyleri yapmaya çalış. Kafanı dağıt. Üzüntü ve stresin zaten bebişe yararı yok. Çok şükür bak bu haftalara kadar geldik. Sonrası da su gibi akıp gidecek ve bebişlerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız.
canım çok normal değil mi? bir sürü duygunun içinden kendini bozmadan geçiyorsun, çalışıyorsun uğraşıyorsun koşturuyorsun hem kendin hem bebeğin için, bir yerlerde dolman ve dolduğun yerde boşaltıyor olman bu duyguları bence aşırı normalriskli gebelik durumu da olduğu için söylüyorum affına sığınarak, belki bu son aylarda terapi gibi bir destek almak nasıl hissettirir? güvenli bir yerde duygularını sağlıklı şekilde konuşmak, kendini anlamak analiz etmek faydalı olabilir gibi düşündüm. bunun dışında üzülmek de insana dair, burada hepimiz zaman zaman durduk yere gibi görünen aniden duygulanma ve takip eden ağlama atakları yaşıyoruzdur eminim, ben haftada en az üç kere ağlıyorum. kendini kahredip oğlumuzu üzme yeter
Canım benim orada takiplik bile insanı yoruyor çok farklı hissettiriyor anlayabiliyorum seni.
Ama çok az kaldı son ayları güzel geçirelim bence hamileligimizi de özleyeceğiz iyi kötü çok farklı süreçler yaşadık hepimiz.Bebegin için de çok güzel olacak herşey Allah'ın izniyle yeter ki tedavisi olsun rabbim çaresiz birakmasin kucağımıza almadan hiçbirimiz bilemeyiz neyle karşılaşacağımizi hepimiz için hayırlısı olsun kolay doğumlar olsun
Günaydınnben de hafta sonu yıkama ütüleme işlerini halletmeye çalışacağım inşallah kolay olsun işlerimiz heyecan doruklarda kavuşmaya da az kaldı Allah'ın izniyle herşey çok güzel olsun hepimiz için
Bugün tartıya çıkayım dedim kızlar hoşnut indim7.aya +9 la giriyorum ama 54 le hamile kaldığım için gözükmüyor 9 kilo söyleyince fazla geliyo kulağa sadece. Normali 7-10 kilo yazıyordu. 1 ayda sadece 400 gram almışım gerisini hep bebek almış o da hoşuma gitti ama çok duygusalım ve duygusallıktan hiç hoşlanmam tam bir yün yumağı gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?