2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçenlerde ben de hissetmedim tam koca 1 gün ertesi günü başladı tekrar tepinmeye. Sülalesi geniş ben yine umursamadım normaldir diye düşündüm. Normalmiş Ama içiniz rahat tsin istiyorsanız gdin

Bugün tartıya çıkayım dedim kızlar hoşnut indim 7.aya +9 la giriyorum ama 54 le hamile kaldığım için gözükmüyor 9 kilo söyleyince fazla geliyo kulağa sadece. Normali 7-10 kilo yazıyordu. 1 ayda sadece 400 gram almışım gerisini hep bebek almış o da hoşuma gitti ama çok duygusalım ve duygusallıktan hiç hoşlanmam tam bir yün yumağı gibiyim

Siveno çok iyi diyolar kuzum yani temiz içerikliymiş ben ondan aldım yıkadım güzel de kokuyor oda bebek koktu

Deterjan konusunda ne almayı düşünüyorsun kuzu ben duru granül aldım
Ya ben de o granül sabunlarsan alayım istiyordum ancak vazgeçtim. Yeni doğan bebişlere pek önerilmiyormuş. Sıvı deterjan kıyafetlerde kalmıyormuş anca granül ya da toz deterjan kıyafetlerde kalıyormuş. Malum makineler belli bir su ile yıkıyorlar ya. Ancak makine süresi bitince deterjansız 15-20 dk daha çalıştırmak duru su ile tamamen deterjandan arınmasını sağlayabilir belki kıyafetlerin.

Ben ecowell duydum. Uni baby duydum. Bir de sivenoydu sanırım. Ağırlıklı bunlardan almış kızlar hep. Henüz tam detaylı araştırıp okumadım hepsini. Bu akşamımı şu detarjan işine ayırabilirm yorum okuyarak.

Canım benim orada takiplik bile insanı yoruyor çok farklı hissettiriyor anlayabiliyorum seni.
Ama çok az kaldı son ayları güzel geçirelim bence hamileligimizi de özleyeceğiz iyi kötü çok farklı süreçler yaşadık hepimiz.Bebegin için de çok güzel olacak herşey Allah'ın izniyle yeter ki tedavisi olsun rabbim çaresiz birakmasin kucağımıza almadan hiçbirimiz bilemeyiz neyle karşılaşacağımizi hepimiz için hayırlısı olsun kolay doğumlar olsun

yün yumağı değil, sen iyice hamur olmuşsun öyle diyoruz heheheh

Nisan grubunda alıp kullanan bir arkadaşımız vardı temiz çıktı çamaşırlar demişti ne de kendi çamaşırlarımı da yıkarken ilave su eklerim hep bazen extra durulama yapıyorum bakalim bir deneyeceğim nasıl olacak sivenoyu ben de duydum iyi diye o da kokulu sanırım kokusuz olanı da vardır belki

Siveno çok iyi diyolar kuzum yani temiz içerikliymiş ben ondan aldım yıkadım güzel de kokuyor oda bebek koktu
Büyük ihtimalle alacağım bakalım. Akşam orumları okuyayım ben de hiç bakmamıştım daha.

Bu arada benim ev kıyafet doldu. Bebemin tonla kıyafeti oldu. 2 arkadşaım yazın doğum yapmışlardı ikiside bir yığj. kıyafet verdiler. 1 kere giymiş sonra giyememiş bebeleri. Bazıları hediye gelmiş onlara hiç giydirememişler. Bilseydim kendim hiç almazdım valla. Ama onları önce normal deterjan ile yıkamayı düşünüyorum. Ardından bebek deterjanı ile yıkayacağım. En son duru su ile döndürürüm makinede. İçim rahat etsin.

Aynen extra duru su ile yıkama yapılırsa bence de bir sorun olamz ya. Pırıl pırıl olur.

yün yumağı değil, sen iyice hamur olmuşsun öyle diyoruz heheheh
O da olur neyse allahtan bunun farkındayım da insanları bana niye böyle dedin şeklinde darlamıyorumyoksa her şeye alınıp ağlayabilirim

Geçenlerde ben de hissetmedim tam koca 1 gün ertesi günü başladı tekrar tepinmeye. Sülalesi geniş ben yine umursamadım normaldir diye düşündüm. Normalmiş Ama içiniz rahat tsin istiyorsanız gdin
Ben biraz daha beklemek istiyorum malum dün yoruldum bugün de biraz yatayım hareket eder diye ama benim koca pinpirikli işten çıkmış geliyor

Ben biraz daha beklemek istiyorum malum dün yoruldum bugün de biraz yatayım hareket eder diye ama benim koca pinpirikli işten çıkmış geliyor
bir şeyler yiyip uzandığında hareketini hissediyorsan sorun yoktur ama tedbirli olmakta fayda var, zararı çıkmaz gidin görün minnoşu

Ben ilk unibaby aldım ebebekte indirimdeydi. Ama sonra baktım siveno daha konsantre, unibaby’nin yarısı kadar olmasına rağmen unibaby 15 yıkamalık siveno 25. O yüzden 2 tane de siveno aldım. Şu ana kadar yıkadıklarımı unibaby ile yıkadım koku yok kalıntı da yok temiz yıkadı yani. Bi de leke çıkarıcı aldım bi paket toz bi de sprey. İkisi de babyme ebebek’in kendi markası. Kuponum vardı orda o yüzden ordan aldım yorumları da iyiydi. Deterjan ne kadar iyi olsa da leke çıkarıcıya ihtiyaç oluyormuş galiba.

canım çok normal değil mi? bir sürü duygunun içinden kendini bozmadan geçiyorsun, çalışıyorsun uğraşıyorsun koşturuyorsun hem kendin hem bebeğin için, bir yerlerde dolman ve dolduğun yerde boşaltıyor olman bu duyguları bence aşırı normal riskli gebelik durumu da olduğu için söylüyorum affına sığınarak, belki bu son aylarda terapi gibi bir destek almak nasıl hissettirir? güvenli bir yerde duygularını sağlıklı şekilde konuşmak, kendini anlamak analiz etmek faydalı olabilir gibi düşündüm. bunun dışında üzülmek de insana dair, burada hepimiz zaman zaman durduk yere gibi görünen aniden duygulanma ve takip eden ağlama atakları yaşıyoruzdur eminim, ben haftada en az üç kere ağlıyorum. kendini kahredip oğlumuzu üzme yeter

Yüzüm kızardı ayy kaç gündür oraya merak saldım dün üç kişi doğurmuş maşallah hiç biri de planlı değilmiş.
Haklısın o zaman daha çok yazıyordum. Şimdi sizi okuyorum daha çok. Ben mesajı aldım Nisan annelerine daha çok sahip çıkacağım

İnşallah canım öyle olur, dün öyle üzülünce oğlum aniden hareketlendi, nasıl ama gümbür gümbür vuruyor böyle, buradayım anne diyordu sanki bana, annesinin bal suratı

Aslında bunu düşündüm, en güzel terapi burada sizlerle bir şeyleri paylaşıyor olmak geliyor bana ki ona bile çok az zaman bulabiliyorum, o doğum anını düşünüyorum, korkmuyorum acıdan vs değil sadece onu koparıp götürecekler diye çok üzülüyorum Hani bazısı hiç bilmeden veriyor bebeğini yoğun bakıma, bazısına böyle diyorlar işte iki imtihan da zor gerçekten ...

İnşallah canım, evet çok yoruluyorum ama burada ki arkadaşlarım da biliyor süreci, çok güçlü durdum bu zamana kadar öylede devam etmek istiyorum, evlat çok başka gerçekten Rabbim sınamasın, kolay olsun imtihanımız

Bu hafta sonu şenlik bar demek ki, daha ben yıkayamadım, önce mobilyası kurulsun sonra da yıkar yerleştirilir diyordum, minik donlarını biricik oğlumun

Ben de 30. Haftaya giriyorum, neredeyse 7 ay bitiyor, 10 kilodayım, benim de ne kadar belli olmasa da kilo aldım epeyce, takmıyorum ya, varsın alayım, vücudumda herhangi bir bozulma olmadı, hamile pantolonu aldım eski bedenim de giyiyorum mesela, karnışım büyüdü epeyce ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…