Bana da 2 gün oldu ama hic hissetmedim degıl cok az hıssettım dun aksam duzeldı sukurBen biraz daha beklemek istiyorum malum dün yoruldum bugün de biraz yatayım hareket eder diye ama benim koca pinpirikli işten çıkmış geliyor
Bende 30 haftaya gireceğim pazartesi inşallah toplamda yaklaşık 8 kilo aldım . Sadece karnıma gitmiş gibi hissediyorum çünkü vücudumda kiloyu fark edemiyorum aynı kıyafetlerimi giyiyorum üst kısmına bile kendi eski salaş kazaklarımı vs giyiyorum . Ayrıca bebek odasının işlerini de iki gün önce bitirdim sömestr bitmeden hahhetmek istedim . Yıkama ve ütüleme işleri minik olduğu işin çok zor oluyor ama çok şükür bittti darısı yapacakların başınaBen de 30. Haftaya giriyorum, neredeyse 7 ay bitiyor, 10 kilodayım, benim de ne kadar belli olmasa da kilo aldım epeyce, takmıyorum ya, varsın alayım, vücudumda herhangi bir bozulma olmadı, hamile pantolonu aldım eski bedenim de giyiyorum mesela, karnışım büyüdü epeyce ama
Bende 30 haftaya gireceğim pazartesi inşallah toplamda yaklaşık 8 kilo aldım . Sadece karnıma gitmiş gibi hissediyorum çünkü vücudumda kiloyu fark edemiyorum aynı kıyafetlerimi giyiyorum üst kısmına bile kendi eski salaş kazaklarımı vs giyiyorum . Ayrıca bebek odasının işlerini de iki gün önce bitirdim sömestr bitmeden hahhetmek istedim . Yıkama ve ütüleme işleri minik olduğu işin çok zor oluyor ama çok şükür bittti darısı yapacakların başına
Senin aslında çok iyi 10 kilo 8.aya girceksin zaten normalleri böyleymiş. En önemlisi dışardan kendimizi gördüğümüzde ne hissettiğimiz ya benim karnım da küçük mesela çok kilo almışım gibi gözükmüyorum mutlu ediyo beniBen de 30. Haftaya giriyorum, neredeyse 7 ay bitiyor, 10 kilodayım, benim de ne kadar belli olmasa da kilo aldım epeyce, takmıyorum ya, varsın alayım, vücudumda herhangi bir bozulma olmadı, hamile pantolonu aldım eski bedenim de giyiyorum mesela, karnışım büyüdü epeyce ama
Senin aslında çok iyi 10 kilo 8.aya girceksin zaten normalleri böyleymiş. En önemlisi dışardan kendimizi gördüğümüzde ne hissettiğimiz ya benim karnım da küçük mesela çok kilo almışım gibi gözükmüyorum mutlu ediyo benibundan sonra alınıyomuş öyle diyolar ama maximum 15 le doğuma gitsem yeterli napayım
Aynen öyle sana katılıyorum sosyal medya bir şeyleri çok abartıyor sırf bu yüzden lohusa döneminde depresyona giren kaç kişi var. İşte herkes mutlu ben neden uykusuzum ben neden dağınığım benim çocuğum neden çok ağlıyor neden gazı çok ben mü beceremiyorum acaba benim mü eksikliklerim var iyi anne değil miyim iyi kadın değil miyim iyi eş değilmiyim vs vs gerçekten gizli depresyon yaşayan ve sonra itiraf esen kaç kişi oldu. O nedenle bende bir düzen hastası olarak bunları takmayıp amaaaan bür can emanet geliyor çokta şey yapamican başlarım elaleme de ne diyeceklerine de çokta purt kafasına çoktan girdim. Kolay işler değil bunlar herkes kapısını kapatınca ne yaşadığını bilir kimse dört dörtlük mutlu değil bunu bilmek lazım. Yazarken nefes almadım yoruldum ne kadar dicek şeyim varmış bu konuyla ilgiliValla biz salıyoruz belli zamanlarda. Dediğin gibi olduğu olabiliyor. İnsanlık hali. Mükemmel olmak zorunda değiliz.
Evet, ev temizken böyle terapi gibi geliyor insana ama bizim hayatlarımız hiç de o instagram hayatları gibi değil maalesef. Gerçekler bunlar. Bırak, hiç bişi yapmak istemiyorsan yapma. Yapmak isteyince yaparsın.
Ben doğumdan önce eve kadın çağıracağım zaten 2 tane. Evin her yanını dip bucak temizlesinler. Nisan ayına girdiğimiz gibi çağıracağım.
Amma velakin öncesinde evim bu haldeyken doğum olursa da umurumda bile değil. Bebem de ben de iyi olalım, ev bir şekilde temizlenir diye düşünüyorum. Arkamdan konuşacak olan da evime gelmesin.
Ben totalde 6 kilo almışım kuzum son 2,5 kilosu son 2,5 haftada maalesef ama benim şöyle bür durumum var ben şekere tedbir amaçlı diyetisyene gittim hep beni bunalttılar diyetisyene gitmeseydim net şuan en az 15 kiloları konuşuyor olurdumAy ne bileyim 5 kilo aldım diyen var, 6 kilo aldım diyen var nerede bu grubun zayıf üyeleri, psikolojimizi bozuluyorlarY ysnmrv E evdekiliyakat siz miydiniz onlar itiraf edin çabuk, bir adım öne çıksın kilo almayanlar
Banada aynaya bakınca çok güzel geliyor açıkçası, normal geliyor gözüme, ben de max 15 oluyorum diye düşünüyorum ama son 2 ay epeyce kilo alınıyormuş
27+3 Tam 5 kilo aldım. Umarım başıma bi iş gelmezAy ne bileyim 5 kilo aldım diyen var, 6 kilo aldım diyen var nerede bu grubun zayıf üyeleri, psikolojimizi bozuluyorlarY ysnmrv E evdekiliyakat siz miydiniz onlar itiraf edin çabuk, bir adım öne çıksın kilo almayanlar
Banada aynaya bakınca çok güzel geliyor açıkçası, normal geliyor gözüme, ben de max 15 oluyorum diye düşünüyorum ama son 2 ay epeyce kilo alınıyormuş
Ben totalde 6 kilo almışım kuzum son 2,5 kilosu son 2,5 haftada maalesef ama benim şöyle bür durumum var ben şekere tedbir amaçlı diyetisyene gittim hep beni bunalttılar diyetisyene gitmeseydim net şuan en az 15 kiloları konuşuyor olurdum
27+3 Tam 5 kilo aldım. Umarım başıma bi iş gelmezBaşlangıç 71 Şu an 76
Ama ben dikkat ettim de. Akşamları atıştırmıyordum bir ara. O çok etki ediyor yemekten sonra hiç bişi yememek. Sadece su içiyordum. Bu 2 haftadır baya abarttım. Tatlılar matlılar ne var ne yok gömüyorum 2 haftadır enteresan şekilde iştahım açıldı.
Benim eşim daha çok kilo aldıBen de son 4 kiloyu 7. Ay da aldımhabire yedim, bir an da 4 kilo aldım ama bebeğimin de kilosu iyi maşallahı var , önceden eşime koyduğum porsiyonun yarısını ben alırdım şimdi aynı alıyorum onunla tabağıma hatta bazen onunkine saldırıyorum
Benim eşim daha çok kilo aldı
O değil de eşleri kilo alan yok mu ya eheheheh
Benim eşim daha çok kilo aldı
O değil de eşleri kilo alan yok mu ya eheheheh
Tokluk kaç çıkıyor? Açlık için bir tık yüksek ama sadece açlık için bişi demek zorKızlar hepinize selam evde açlık tokluk şeker ölçümü yapan var mı durumlarınız nasıl benim 97 den aşağı düşmüyor açlık merak ediyorum yapanlar sizlerde nasıl
Ama sende zaten şeker çıkmış canım normal o zaman doktor ne dedi bu konuyla alakalı.? Önlem alman lazım bu durumuBenim de tokluklar hemen hemen o seviyelerde bazen artabiliyor ben yükleme testi yaptım ve ne yazıkki şeker çıktı bendeşimdi diyetle korumaya çalışıyorum
Çok normal canım yaşadıkların birde kendine bu yüzden yüklenme ağlamak içini boşaltır çok abartmadığın sürece duygularını kısıtlama yaşadıkların kolay değil sonuçta birde hormonlar illaki patlak veriyordur Rabbim gönlüne bedenine bebeğine şifalar versin az kaldı biiznillah sabırKızlar ben aniden duygulanıyorum ve ağlamaya başlıyorum, dün krize girdim sonra bebeğime üzüldüm, niye bana arada böyle geliyorlar anlamıyorum, bir an onu kaybetme güdüsü oluşuyor ben de, belki yaşadığım süreçte beni etkiliyor olabilir, sürekli riskli gebelik bölümünde tedavi gördüğüm için, doğumdan sonra anlaşılacak şu an bilgi vermiyoruz dedikleri için mi hiç bilmiyorum ama aniden üzülüyorum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?