2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben biraz daha beklemek istiyorum malum dün yoruldum bugün de biraz yatayım hareket eder diye ama benim koca pinpirikli işten çıkmış geliyor
Bana da 2 gün oldu ama hic hissetmedim degıl cok az hıssettım dun aksam duzeldı sukur

Bende 30 haftaya gireceğim pazartesi inşallah toplamda yaklaşık 8 kilo aldım . Sadece karnıma gitmiş gibi hissediyorum çünkü vücudumda kiloyu fark edemiyorum aynı kıyafetlerimi giyiyorum üst kısmına bile kendi eski salaş kazaklarımı vs giyiyorum . Ayrıca bebek odasının işlerini de iki gün önce bitirdim sömestr bitmeden hahhetmek istedim . Yıkama ve ütüleme işleri minik olduğu işin çok zor oluyor ama çok şükür bittti darısı yapacakların başına

Çok iyi ellerine sağlık canım
Ya ben ütüleme yerine kurutma makinesi kullanacağım, hijyen ayarı var aldığım da bebek kıyafetleri için demişti kuran kişi bu ayarı o ayar da yıkayacağım bir de kırışık olacağı için belki ütülerim ama sürekli ütü yapmayı düşünmüyorum sanırım

Senin aslında çok iyi 10 kilo 8.aya girceksin zaten normalleri böyleymiş. En önemlisi dışardan kendimizi gördüğümüzde ne hissettiğimiz ya benim karnım da küçük mesela çok kilo almışım gibi gözükmüyorum mutlu ediyo beni bundan sonra alınıyomuş öyle diyolar ama maximum 15 le doğuma gitsem yeterli napayım

Ay ne bileyim 5 kilo aldım diyen var, 6 kilo aldım diyen var nerede bu grubun zayıf üyeleri, psikolojimizi bozuluyorlar Y ysnmrv E evdekiliyakat siz miydiniz onlar itiraf edin çabuk, bir adım öne çıksın kilo almayanlar

Banada aynaya bakınca çok güzel geliyor açıkçası, normal geliyor gözüme, ben de max 15 oluyorum diye düşünüyorum ama son 2 ay epeyce kilo alınıyormuş

Aynen öyle sana katılıyorum sosyal medya bir şeyleri çok abartıyor sırf bu yüzden lohusa döneminde depresyona giren kaç kişi var. İşte herkes mutlu ben neden uykusuzum ben neden dağınığım benim çocuğum neden çok ağlıyor neden gazı çok ben mü beceremiyorum acaba benim mü eksikliklerim var iyi anne değil miyim iyi kadın değil miyim iyi eş değilmiyim vs vs gerçekten gizli depresyon yaşayan ve sonra itiraf esen kaç kişi oldu. O nedenle bende bir düzen hastası olarak bunları takmayıp amaaaan bür can emanet geliyor çokta şey yapamican başlarım elaleme de ne diyeceklerine de çokta purt kafasına çoktan girdim. Kolay işler değil bunlar herkes kapısını kapatınca ne yaşadığını bilir kimse dört dörtlük mutlu değil bunu bilmek lazım. Yazarken nefes almadım yoruldum ne kadar dicek şeyim varmış bu konuyla ilgili

Ben totalde 6 kilo almışım kuzum son 2,5 kilosu son 2,5 haftada maalesef ama benim şöyle bür durumum var ben şekere tedbir amaçlı diyetisyene gittim hep beni bunalttılar diyetisyene gitmeseydim net şuan en az 15 kiloları konuşuyor olurdum

27+3 Tam 5 kilo aldım. Umarım başıma bi iş gelmez Başlangıç 71 Şu an 76

Ama ben dikkat ettim de. Akşamları atıştırmıyordum bir ara. O çok etki ediyor yemekten sonra hiç bişi yememek. Sadece su içiyordum. Bu 2 haftadır baya abarttım. Tatlılar matlılar ne var ne yok gömüyorum 2 haftadır enteresan şekilde iştahım açıldı.

Al işte, ya ben tatlı için ölürüm ölürüm, az önce yemek çantama puding atmışım o kadar mutlu oldum ki, çok seviyorum tatlıyı gerçekten, doktor kiloya bir şey demedi ama şeker olayı sıkıntı evet ama ne yapayım ya geçen kan verdim glukoz sınırın altında çıkmış eşim de diyor yok artık

Ben de son 4 kiloyu 7. Ay da aldım habire yedim, bir an da 4 kilo aldım ama bebeğimin de kilosu iyi maşallahı var , önceden eşime koyduğum porsiyonun yarısını ben alırdım şimdi aynı alıyorum onunla tabağıma hatta bazen onunkine saldırıyorum

Benim eşim daha çok kilo aldı

O değil de eşleri kilo alan yok mu ya eheheheh

Benim eşim daha çok kilo aldı

O değil de eşleri kilo alan yok mu ya eheheheh

Biz evlendiğimiz de almıştı, dahada almak istemiyor, hatta diyetisyenle verdi biraz aldığı kiloyu, ben de aldım evlenince 8 kilo aldım, yedik içtik eğlendik valla pişman da değilim, sonradan da hamile kalınca veremedim, doğumdan sonraya inşallah

Şu an hamilelikte 10 kilo aldım, güncel kilom 72 kg

Kızlar hepinize selam evde açlık tokluk şeker ölçümü yapan var mı durumlarınız nasıl benim 97 den aşağı düşmüyor açlık merak ediyorum yapanlar sizlerde nasıl
Tokluk kaç çıkıyor? Açlık için bir tık yüksek ama sadece açlık için bişi demek zor

Zaten bizim evde gebe kim belli değil. Kocam benden daha fazla kilo aldı, iştahı benden daha fazla açıldı, benim hormonlar gayet düzenliydi onun hormonlar ise inişli çıkışlı, tripli alıngan, düşünüyorum da asıl gebe o olabilir, ben sadece taşıyıcıyım galiba

Benim de tokluklar hemen hemen o seviyelerde bazen artabiliyor ben yükleme testi yaptım ve ne yazıkki şeker çıktı bende şimdi diyetle korumaya çalışıyorum
Ama sende zaten şeker çıkmış canım normal o zaman doktor ne dedi bu konuyla alakalı.? Önlem alman lazım bu durumu

Kızlar anne yanı şöyle ucuz ve basit bir şey alsam nasıl olur sizce? Çünkü nen ona zaten oda yapıyorum, bir daha gerek var mı acaba, bir de odamda yer yok benim bu küçük sepet anca sığar o da şüpheli

O iştahlari bana sorun 30.haftanin sonu artık geceleri midem öyle bir kazınıyor kii doymak bilmiyorum yahu dün gece yarıları eşimin de katkılarıyla bir dürüm gömdüm mesela pişman mıyım belki bu arada +13 kilo he heeyyy

Çok normal canım yaşadıkların birde kendine bu yüzden yüklenme ağlamak içini boşaltır çok abartmadığın sürece duygularını kısıtlama yaşadıkların kolay değil sonuçta birde hormonlar illaki patlak veriyordur Rabbim gönlüne bedenine bebeğine şifalar versin az kaldı biiznillah sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…