2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sol tarafıma dönüp yatıyorum bu sol kalça kemiğim aşırı acıyor az sağa yatayım diyorum oda acıyor sırt üstü yatınca bebek bi koyuyor nerden geldiğimi şaşırıyorum eşşolu biz nasıl yatcaz len

Bana bi arkadaşım demişti ki doğum bitip bebeği kucağıma aldığımda sarhoş gibi mutluydum sanki az önce o ağrıları çeken ben değilmişim gibi kalkıp aynaya bakınca şok olmuş saçının başının dağıldığını bile o zaman fark etmiş düşün. O yüzden pisliğimizin de farkında olmayabiliriz mutluluktan

Bunlar herkesi aynı kefeye koyuyorlar ve maalesef her yerdeler herkes onların geçtiği yoldan geçecek ve aynı duyguları hissedecek. Başka hayatlar olduğuna, her insanın farklı bir karakterde olduğuna, hepimizin farklı becerileri olduğuna falan inanmıyorlar. Çünkü dünya hep bu insanların etrafında dönüyor. Boşver arkadaşım, duyma görme. Kocana da bunların arttıklarını anlatma başına iş açma
Varsın tırnak kestikleri için başarılı olsunlar.

Yani bilemedim başımıza gelmeyince ama mıçarsam gözüm bebek görmez herhalde ahahahah kendi kendime sabah sabah tövbe estağfurullah ya bi gülme geldi

Kızlar ayrı ayrı alıntılayıp sayfayı işgal etmeyeyim dedim
İnsanlar bazen gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor ya. Hadi erkolar neyse de bir kadının bir kadına böyle yaklaşması cidden şaşırtıcı. Sende geçtin yani bu yollardan biliyorsun. Mesela benim yeni evlenen bir kaç arkadaşım var, senin yaşadığın zorlukları görünce gebelikten uzaklaşıyorum dedi biri geçen. Ay dedim saçmalama. Evet çok zor zamanlarım oldu ama herkes bir olacak diye bir şey yok, bu zorunlukların bile bir güzelliği var elimde olsa 10 kere daha yaparım çok özleyeceğim bu günleri çok güzel duygular vs bi dünya şey saydım. Halbuki burda konuşup yaşadıklarımızı görse sanmıyorum uzun bir süre bebiş düşünsün ama ne gerek var yani korkutmaya

Yani bilemedim başımıza gelmeyince ama mıçarsam gözüm bebek görmez herhalde ahahahah kendi kendime sabah sabah tövbe estağfurullah ya bi gülme geldi
Yani onu yapsak bile eğilip kendimizi temizlememiz hemen mümkün olmaz sanırım canımız hemşireler ebeler yardımcı olur ya, olurlar dimi? Yok yere doğumda ortalığı batırma korkusu yüklendik sabah sabah iyi mi

Ya bence vajinal doğumda ıkınma ile s.çınca mutlaka o anda temizliyolardır. Boklu bırakmıyolardır.

Böyle insanların sorunu şu en kötüsünü ben yaşıyorum bu bir yada en kötüsünü yaşamamışsınız tüh ya arkadaş böyle standart bi dünya yok acılar da imtihanlarda kişiye özel herkes kendi hayatında bir imtihan halinde kimsenin acısı da imtihanı da kimsenin acısından imtihanından üstün veya alçal değil. Bu fıtrata özel bişi. Kıyaslama çok saçma. Negatiflik çok saçma. Hayatta herşey bizim için. Her şey zıttıyla anlamlı bi anlasalar.

Bi de şey duydum, doğumdan hemen önce kaka yapmak ve kusmak doğum bulgusuymuş. Gebenin bunu yaptığını gören duyan ebeler hemşireler seviniyomuş doğum yaklaştı diye. Ay şu an bi kez daha saygı duydum sağlıkçılara. Canlarım ya

Ay sesli güldüm
en büyük korkun ne?
doğumda sıçmak ahahahahah
Şimdi ebeler düşünsün

aynen öyle ya kaç kişi doğurtuyorlar bide Allah kolaylıklar versin gerçekten

Ay en güzeli bu aslında. Gayette yaparsınız.Bence bebeğin bütün sorumluluğunu sadece anne ve baba almalı en baştan. Yardım etmek isteyen gelsin temizliğe yemeğe yardım etsin. Ne kadar çok insan o kadar çok ses. Herkes her şeye yorum yapar artık ama maalesef benim kv yüzünden annem gelip uzun bir süre yatılı kalacak. Bakalım nasıl günler bekliyor bizi şimdiden bide bunları düşünüp stres olmayayım

Teşekkur ederim alıcam mutlaka.

Kızlar bu arada doğumdan sonra -sezeryansa eğer- o dikişli bölgeyi su geçirmez şeyle kapatıyorlarmış. Yanlış hatırlamıyorsam eltim ben ertesi gün duş aldım demişti. Ama normal doğumda bence aynı gün olur diye düşünüyorum çünkü hastane çantasına şampuan havlu tarak falan koyun diyorlar.
Kaka olayı da doğuma girmeden bir ilaçla tüm bağırsak boşaltılıyor diye biliyorum tabi yine bi araştırmak lazım

Aynen eğer açılmalar daha başındaysa lağman yapıyolarmış. Bazıları son dk hastaneye gidiyomuş onlara lağman yapacak zaman olmuyomuş ama

Sebep….? kendileri nasıl bakmış ağızları açılınca biz kaç çocuk baktık demesini biliyorlar

Aynen eğer açılmalar daha başındaysa lağman yapıyolarmış. Bazıları son dk hastaneye gidiyomuş onlara lağman yapacak zaman olmuyomuş ama
Hayalim o, böyle tuvaletim geldi aaaaa doğurmuşum kıvamında bir doğum olduğu için bakalım neler olcak :)

Benim kaynanam bana bir çöp bile almadı iki tane incecik pazene dantel dikmiş taş gibi onu da kullanamadim oğlum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…