2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın bebişin eşyalarını yıkayacağız inşaAllah öğlen kocişe deterjan aldırcam işin içinden çıkamadım antialerjanik ne aldınız? E bebekten alacak ne önerirsiniz? Ben talimat vermezsem bilemez o bana bi çözüm önerin birde yumuşatıcı şart mı?

Arlam Biz de bebek arabası arayısındayız da, nekadar odedınz acaba total. Suan baya tutuyor da ındırımı kacırdım dıye merak ettım:/

Valla kuzum dün bakçaktım deterjanlara bakamadım ancak baya marka söyledndi dün. Yumuşatıcı kimse almıyo önerilmiyo.

Terlik tatlıymış ama benim aklımda şey var. Acaba üstüne kan falan damlar mı gibi. O yüzden evden her zaman giydiğim plastik terliğimi götüreceğim.Zaten çora alcam yanıma onla takılırım.
Ben daha sonra fıydırmaya üzülmeyecegim şeyler götüreceğim o yuzden. Hastane ortamından sonra ki ne kadar kalacağımız belli değil sanmıyorum kullanmak isteyecegimi. O yüzden doğumda giyeceğimi ve pijamami falan da hafif ve pamuklu kumaştan ama ucuz bir şey seçtim. Turkiyede nasıl bilmiyorum ama Burda vajinal doğumda bildiğin ustundekilerle çorapla falan doguruyorsun da

Üff vizyonsuzlar ya. Bir de bazı insanlar kendilerini annelikle çok özdeşleştiriyorlar ve onun çok kıymet görmesini istiyorlar. Genelde başka bir özelliği olmayan bu insanlar anne olunca hep ona kıymet verilsin, çok zor bir iş yaptıkları bilinsin istiyorlar. Anayım ben ana olayı yani. Çok fedakarlık ediyorum falan filan bu sekilde önemli oluyorlar. Aslında hepimiz önemliyiz, bunun için kimse anne olmak zorunda değil.

Öyle olmak zorunda değil, ben çok kişi tanıyorum kimse de çocuk sahibi olmak felaketmis gibi konuşmuyor. Hepsi keşke bir daha olsa kafasında. Biraz bakış açısıyla alakalı. Rahat olalım

Siveno aldım bir de granül sabun aldım ben duru marka ama granül olan için kimisi kalıntı bırakıyor demiş, yıkama sonrası durulama önerilmiş aklında bulunsun. Çok düşünmek istemiyorsan siveno al geç zaten bebek için olan deterjan fiyatları birbirine çok yakın genel olarak, 10-20 lira falan oynuyor gördüğüm eğer ek indirim veyahut kampanya yoksa. Yumuşatıcıyı unutmuşum, o önerilmiyor. Düz yıkayıp geçicen

Ben Frosch markasının bebekler için olan sıvı deterjanini aldım. Zaten bio bir marka, rossmannlarda vardır. Yikamasi iyi yani zaten kullanılmamış şeyler yikadigim için bir şey diyemiyorum ama gardırop şimdiden bebek gibi kokuyor, deterjan kokusuz olmasına rağmen Yumuşatıcı almadim, normalde de cok sevmem, bebeklere hiç kullanmayın diye çok gördüm.

Selam gızlar. Bizim birinde dolap olan, diğerinde ise ıvır zıvır olan depo gibi kullandığımız iki boş odamız var. yurtdışına ha taşındık, ha taşınıyoruz diye diye senelerdir o odaları olabildiğince boş tuttuk ve taşınınca götürebilir miyiz götüremez miyiz bilmediğimizden eşya almadan bugünlere kadar geldik. Ama şimdi bebeğin yaklaşmasıyla beraber galiba bende yerleşik düzene geçme isteği yüklendi ve ağır bastı. Yatak bakıyorum, her ne kadar kimse kalmasın diye düşünsek de o işler öyle olmayabiliyor (salondaki koltuk dışında yatacak yer yok) o yüzden hem yetişkin için hem de çocuğa uygun alçak montessori karyola bakmaya başladım. Yalnız görüntüde aynı karyolanın fiyatı 4ten başlıyor, 30a 40a dayanıyor ben bu işin içinden çıkamıyorum. Adam oraya yazmış %100 bilmem ne çamı diye ulan ben nereden bilecem hayatımda yolda geçerken gördüğüm çam dışında çam mı görmüşüm, neye göre orijinalliğini sorgulıycam, taşıma kapasitesini sağlamlığını falan bilecem, verniği toksik mi değil mi nereden bakıcam böyle sorularım var. Bu konuya eğilen var mı aranızda şu mobilya iyi, şura güvenilir falan gibi. Alternatif olarak çocuk mobilya kemirmiycek sonuçta, taşıma kapasitesi yüksek bi tane al geç de diyebilirsiniz Önerilerinizi bekliyorum.

Evet bu markayı duymuştum baktığım markalar arasında son ana bıraktım ya hiç yapmayacağım şey aslında ama annem 1 aydır yıkayalım diye beynimin etini yedi artık kadıncağız da evinde herşey biran önce halledeyim çıksın istiyor yazık oda ne yapsın artık oradaki kadına da bi sorayım bakalım ne dicek bende gitmeye karar verdim kocişe bırakamayacağım kadar önemli bir konu

Aaaa bak bunu ilk defa duydum bakayım buna da sonuçta her bebek ayrı ten ile doğuyor baştan önlem alsak iyi yani umarım daş gibi olur bütün bebişler alerji malerji hassas olmazlar hepücüğü

Karyola bilmem de kuzum yatak konusunda işbir’ i şuan tek geçerim. Mobilya konusunda eskiden bir sürü kelebek doğtaş gibi markaları önerirdim ama şuan zibil gibi hepsi genel bir standartta sanki yada ben çok bilmiyorum.

Terlik tatlıymış ama benim aklımda şey var. Acaba üstüne kan falan damlar mı gibi. O yüzden evden her zaman giydiğim plastik terliğimi götüreceğim.Zaten çora alcam yanıma onla takılırım.
Ben de evde giydiğim tokalı tetkiklerim var onları kullanacağım misss

Haklısın canım eşim de yaşlı insanlar bunlar sen idare ediceksin al giydirme koy bir köşeye dursun istediğini yine al söyleme diyip duruyor söylesem bir dert söylemesem ayrı bir dert ama benim de pek akıllandığım söylenemez tek torunları sonuçta hiçbir şeyden mahrum kalmasınlar görsünler diye oda takımını bile seçmeye onları da götürüyorum Anca burda şikayet edeyim işte ne yapayım

Ayrıca geçmiş olsun canım İzmirde deprem olmuş Rabbim beterinden korusun

Bana da sağolsun anneciğim ben yaptırayım içinde kalmasın sen seç beğen dedi kv kalsa almaz herhalde 3’lü setlerden alırım alırsam tulumla şapka oluyor bir de eldivendi galiba araştırıyorum bakalım

Her gece bunu yaşıyorum 3-4-5 o saatlerde uyanıp 1 saat oturuyorum ki kalça kemiklerimin acısı geçsin de yatayım diye kız biz nasıl uyucaz dik mi

Canım biz birçok yerden baktık fiyat aldık montessori için dolap hariç çünkü gömme dolabımız vardı odada en kötü fiyatlar 20-25 bin arasındaydı altta yavru yatak olsun dersen ekstra fiyat çıkıyor zaten bir de kalite olarak çoğu suntaydı pek sağlıklı değildi. Bilinen markalara bakalım en azından garantisi olur dedik çilekte mesela genç odasını montessoriye çevirebiliriz ilerde de kullanır dediler yanlara korumalık ekleyerek + altta bir yatak daha kapasitesi vardı çokta güzeldi ortalama 27 bin gibi bir fiyat çıktı. (Karyola+yatak+şifonyer+ayna+yavru yatak+yan korumalıklar+ üstte cibinlik) genç odası yataklarıyla montessori arasında 10 cm fark oluyor biri 90x200 biri 100x200 eğer çok sade bir model istersen yere yakın tek yatak yine oradan bakabilirsin bütçeni bilmiyorum ama yıllardır olan güvenilir bir yer mdf kullandığı malzeme belli biz Almila ile Çilek arasında kaldık Almila’dan aldık ama aklım diğerinde de kalmadı değil

Altta yavru yatak olduğu zaman biraz yatak seviyesi yükseliyor yere alçak olanlarda o seçenek yok olsa bile özel yatak yaptırmanız lazım içine dediler. Bir de çocuğunuz alerjik olabilir yere çok yakın montessori tercih etmeyin demişlerdi.

4 aydır bu konuyu çözmeye çalışıyorum. 90*190 montessori yerden yatak alcam bende. Dediğin gibi fiyatlar 4000 den başlıyo. Mesela çam değil ama kayın ağacı önerildi bana. Boya su bazlı olmalıymış. İnstagramda bikaç kendi üretim yapan yere sordum birisi 10bin birisi 14bin fiyat verdi. Hangisi güvenilir hiçbir fikrim yok. Ama o trendyolda falan satılanlar iyi değilmiş onları eledim. İnstagramda woodycribs diye bir sayfa var onlar baya deneyimli gibi duruyor 14 bin fiyat veren orasıydı. Neden kayın ağacı kullanılmalı onları hep anlatmış. Çam ağacı kokulu ve reçineli olabiliyomuş bu öyle değilmiş. Bir de nurasdizyn diye bi sayfa var orası da aynı şekilde kayın ağacı 90*190 ölçüde 10bin fiyat verdi. Üfff valla neresi güvenilir bilmiyorum ya kaldım öyle. Bütün bilgim bu kadar

Vala yemem artık çok korkmuştum gece uyku da zehir oldu. Ama bugün sabah gayet iyi sabah açlık 78 tokluk 120 çıktı.
Bi tatlı kaşığı hurma ezmesi yememe rağmen. Karbonhidrat direk yükseltiyor benim şekerimi onu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…