2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Plasenta cikti mi direkt sekersizsin. Ama genetik yatkinligin varsa kaladabilir, o cok nadir oluyor ama. Bebegim saglikli dogsun da ben onu cok düsünmüyorum.
Aynen zaten göbek çevresi gelişimi şekerden dolayı öne geçmişti bende suçluluk duyuyorum ama sonrası da korkutuyor hayatımı bu diyetle nasıl devam ettirin bilmiyorum

Okadardan olmaz bişi ya merak etme. Benim arkadaşımın şekeri varken neredeyse hiç dikkat etmeden gitti doğuma. Hemen dikkat etmeye başlar ve telafi edersin.
Normal doğum mu yaptı peki, bana şekeri olanlarda normal doğum zor diyip duruyorlar üzülüyorum

Kız bir lahmacun yesin diye nolcak neden üzülüyorsun hemen bizim yediklerimizi duysan demekki arada kaçamak yapılıyor şekerin yükselir sonra dikkat edersin olur biter ama sürekli yapma tabi
Doktor şeker çıktıktan sonra kendi gelmezse 39 gibi alırız bekletmek sıkıntı dikkat etmen lazım falan diyince ben çok korktum, bi hafta diyette gayet iyi çıkınca şeker, bu yükseltmesi korkuttu beni. Ağladım falan, hem suçlu hissettiğim için hem de ben arada canımın istediğini yiyemeyecek miyim hep böyle mi devam edecek diye oturdum ağladım

Kızlar ateş ölçer almıştım bugün geldi. Ben hiç ateş ölçer kullanmadım ilk alnıma tuttum 39 çıktı sonra kulaktan baktım 39.5 çıktı hemen panik olup eşime yazdım ateşim var napcam diye 5 dk sonra tekrar açıp alnıma tuttum yine bu sefer 36.5 çıktı yine alından baktım 37 oldu. Bozuk mu bu ben mi yanlış bişey yapıyorum? Hayır yani bebiş için aldık Allah korusun yarın onda da böyle dengesiz sonuçlar verip panikletmesin bizi

Kızlar merhaba bugün kontrol vardı miyom var 2 cmlik dedi doktor. Yapabileceğimiz bir şey yokmuş doğumdan sonra emzirme ile geçiyormuş. Var mı böyle bir şey yaşayan?

Canım benim annelik dünyanın en güzel duygusu bana da aynı şeyleri söylediler kimini yaşadım kimini yaşamadım ama umrumda bile olmadi onların kokusu cennet kokusu bir gülüşüne dünyaları vereceksin emin ol üç dört çocuğum olsun çok isterdim ben rabbim böyle uygun gördü buna şükür bin şükür

Kızlar elimde kan görunce bir baktım burnum kanıyor ıcı kırmızıydı ama damlamıyordu sonra sumkurdum 2 3 kez pıhtı gibi geldı sonra durdu acile gitsem mi
Burnumun o tarafında bazen kucuk kanama oluyordu ama bu bıraz daha coktu sımdı tamamen geçti
Kan sulandırıcılar kullanıyorum

Her gece bunu yaşıyorum 3-4-5 o saatlerde uyanıp 1 saat oturuyorum ki kalça kemiklerimin acısı geçsin de yatayım diye kız biz nasıl uyucaz dik mi
Ay ne bilem ben emzirme koltuğu alıp şöyle ayak uzatmalı şimdiden ondamı yatsam diye düşündüm dün resmen

39 mu? eeee 39 gayet iyi bir hafta ya kız bakalım gelecek miyiz hepimiz o haftalara biiznillah inşaAllah vakitlice doğururuz

Canım onu ben de yaşadım kanaması su gibi genelde tek taraflı ama kan sulandırıcı kullanmadım hiç kendi doktoruna bir danış istersen eğer kanama çok anormalse git tabii acile

Kızlar şimdi bir deterjan almaya gittim ve bütün eksiklik kalan şeyleri alıp çıktım ya ben e bebekten kociş diyor ulen bi deterjan alacaktın hani aman dedim gelmişken bitireyim yeter gari aklımda kalacağıma evimde kalsın

Göğüs ucu gümüş koruyucu (999 olandan)
Totiş Temizleme pamuğu (Islak mendil kullanmayı düşünmediğim için)
Göğüs ucu pedi
Sleepy yeni doğan 1 numero ( bu beze karar verdim bakalım)
Alt değiştirme bezi
Deterjan (uni baby ye karar verdim oan ya nedense)
Birde kv götürdüğü mağazada bir havlu almıştım mecburen al dediği için en iyisi oydu ama çok çirkindi onun yerine aynı renk çakmasın diye sarı havlu aldım gözleri zaten çok görmüyor diğerini de veririm

Hepsi 1.180 lira tuttu. Bence gayet iyi.

Bir tarak, bir önlük dışında bebeğin bütün eşyalarını tamamladım hamdolsun (tabi eşime de diyorum tamamladım dediğime bakma her an bişi çıkabilir )

Ay ne bilem ben emzirme koltuğu alıp şöyle ayak uzatmalı şimdiden ondamı yatsam diye düşündüm dün resmen
Oturarak uyudum dün gece çünkü sağ sol göçtü acıdan duramadım. Emzirme koltuğu mantıklı

Gelmiş geçmiş olsun canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum iğnee ve hap araştırmalarımDa burun kanaması olabileceğiNi gördüm canım ama içimm rahat etsin diyorsan bir acile git Acill Şifalar dilerim

Alnına yapıştırmıyon demi kız uzaktan yapcan

Sag ol canım gecti insallah tekrarlamazsa gitmeyım bari

Benim 2 gündür kanıyor pıhtı geliyor canım çok sallamıyorum çünkü hem hava rüzgarlı hemde izlediğim videolarda bu hafta kanama olması normal diyordu. Zaten öyle kan gelmiyor aman aman demi?

Canım onu ben de yaşadım kanaması su gibi genelde tek taraflı ama kan sulandırıcı kullanmadım hiç kendi doktoruna bir danış istersen eğer kanama çok anormalse git tabii acile
Yok yok bosaltınca gitti heralde kılcal patladı bi an panık oldumda tek taraflı oldu geçti sukur asırı bisey degıldı aslında sag olasın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…