2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım. Ben fazla fırsat bulamıyorum buraya girmeye tam okumaya başlıyorum çocuklarin istekleri başlıyor anne evindeyim tatil dolayısıyla. Yazayım diyorum bu sefer konu kapanmış oluyor benim 1 mayıs tahmini o sebeple 3 ay var gözüyle bakıyorum. Ama bebiş büyüdü artık baya anlıyorum ayaklarını ittiriyo ben yakalamaya çalışıyorum o kaçırıyor falan hepimiz vaktinde sağlıkla alalım kucagimiza inşallah

Merhaba canim.
Benim sezeryan günüm önceki kontrolümde belli olmustu yazmistim hatta 20 Mart
Bugün tekrar kontrolüm vardi. Her sey yolunda cok şükür
Amanhala cinsiyet karmaşası yaşıyoruz. Baska bir dr erkek demisti. Bu doktorum kiz diyor. Makinesi cok net değil ama artik bebek kocaman oldu gormesi gerekmez mi pipi olsa?
Ben pipi görmüyorum bence kiz diyor.
Dogurmadan kesin emin olamayacagim

Biran korktum sende mi rüyanda gördün diye bugünlerde eşim evde hasta size sarıyorum daralduuuummm arada girin kız iki değişik insan görelim hep biz hep biz rüyalara girer olduk bak
Hayat şu an bende öyle çalkantılı ki kv kp görümce terörü beni delirtiyor aydın izmir arasında sürekli git gel yapıyordum 2-3 gündür tamamen anneme geldim de rahatladım doğuma kadar dönesim de yok

Kızlar sabah uyanırken ki karnımla akşam yatmadan önceki karnım arasındaki farka bakın. Akşam başka bişey oluyorum
Gece neler oluyor acaba eşine sordun mu hiç kız bu durumu

Kızlar selam. Ben artık uyuyamıyorum geceleri. Siz de öyle misiniz? Soluma yatamıyorum yatınca deliriyor benim bebişim. Sağa dönüyorum ordan vuruyor. Uyumak istiyorummmmm

Bak çok pis kv elti kp gömeriz, bir fiil gömüyoruz, sen gel içini dök burda biz arkasını getiririz, yardırırız rahatlarsın

Ben sabahları kendimi hamile gibi hissetmiyorum o yüzden hep fark ediyorum ben şu içsem göbeğim çıkardı zaten
benim de sabahla akşam arasında dağlar kadar fark oluyor, iki katına çıkıyor karnım abartısız. unutmazsam yarın çekip yollayayım da anlayın, seninki yine normal bir şişkinlik bir de benim karnım epey heybetli, eşim yarın doğurcan herhalde falan diyip kızdırıyor beni

Bak çok pis kv elti kp gömeriz, bir fiil gömüyoruz, sen gel içini dök burda biz arkasını getiririz, yardırırız rahatlarsın
Ya düşün ki kp daha 5-6 ayım var zannediyormuş doğuma sanırsın ki filim 2 yıl hamile geçircem görümcem kızmış çünkü kendisi daha bebeğe çöp bile almadı kendisi milyoner bu arada hoş evlenirken de böyleydi benim oturduğum evi bile kendi babam eşimle ortak aldı düşünün öyle yoklar ortada ay bulamadık ki yetiştirme yurdundan deliriyorum bak yine

Aranızda sanırım samimiyette çok yok. Yani şey yapamaz mısın işte bu torununuz atıyorum yatağını size uygun gördüm falan diye. Benim kv aram yok ama sünneti ona köstüm direk yarısını ödetiyorum annemlerin durumu olsa diğer yarısını da onlara ödetirim bir torun kolay doğmuyor lütfen ama sanırım o kafa değiller. Arkadaş bu milyorderlerde böyle milyorder oluyor herhalde cimrilikten

Tamam çek merak ettim seni de.

hiç bacak arasından pozisyonlayamadınız mı ultrasonda yav, insan merak eder ben çıldırırdım ama öte yandan sürprizli olması da çok güzel bence

Kız senin hala bilemediler mi? Allah Allah kıyafetleri nasıl yapıyorsun?

Bizim grupta aktif olmayan çok kişi var ya birde tabi dün bişey dikkatimi çekti satta aramızda 20 gün olanlar var yani neredeyse 1 ay yani. Bakalım neler olcak son aylara girdik hepimiz sonuç olarak
Kız kimle aranda 20 gün var epeyde varmış he

Ay bebeğim seni eklemiştim zati o anda hemen maşallah Sabırsızlıkla bekliyoruz açılışı sizlerle yapacağız Mart ayından

Bu arada şubat annelerinde doğuranların doğum hikayelerine baktım bir iki… birisi doğurmuş ve hastanede lazım olan liste paylaşmış hemmen amme hizmeti ile ekran görüntüsü aldım size de atayım telif yemem demi neyse

Eklentiler

• IMG_5050.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…