Merhaba canım. Ben fazla fırsat bulamıyorum buraya girmeye tam okumaya başlıyorum çocuklarin istekleri başlıyor anne evindeyim tatil dolayısıyla. Yazayım diyorum bu sefer konu kapanmış oluyorEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii X xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento I ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne I Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520
Gazmi acaba öyle şişip iniyorSabah ki aç olan. Akşam ki gece yatmazdan önce. Önce gece olanı çekmiştim sabah kadar iniyor
Merhaba canim.Evetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii X xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento I ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne I Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520
Hayat şu an bende öyle çalkantılı ki kv kp görümce terörü beni delirtiyor aydın izmir arasında sürekli git gel yapıyordum 2-3 gündür tamamen anneme geldim de rahatladım doğuma kadar dönesim de yokBiran korktum sende mi rüyanda gördün diye bugünlerde eşim evde hasta size sarıyorum daralduuuummmarada girin kız iki değişik insan görelim hep biz hep biz rüyalara girer olduk bak
Gece neler oluyor acabaKızlar sabah uyanırken ki karnımla akşam yatmadan önceki karnım arasındaki farka bakın. Akşam başka bişey oluyorum
Ben sabahları kendimi hamile gibi hissetmiyorum o yüzden hep fark ediyorumGazmi acaba öyle şişip iniyor
Ben hiç dikkat etmedim mesela sabah farklimi gece farklimi diye gozume hep ayni geliyor
Yok canım sormadımGece neler oluyor acabaeşine sordun mu hiç kız bu durumu
Bak çok pis kv elti kp gömeriz, bir fiil gömüyoruz, sen gel içini dök burda biz arkasını getiririz, yardırırız rahatlarsınHayat şu an bende öyle çalkantılı ki kv kp görümce terörü beni delirtiyor aydın izmir arasında sürekli git gel yapıyordum 2-3 gündür tamamen anneme geldim de rahatladım doğuma kadar dönesim de yok
benim de sabahla akşam arasında dağlar kadar fark oluyor, iki katına çıkıyor karnım abartısız. unutmazsam yarın çekip yollayayım da anlayın, seninki yine normal bir şişkinlikBen sabahları kendimi hamile gibi hissetmiyorum o yüzden hep fark ediyorumben şu içsem göbeğim çıkardı zaten
Ya düşün ki kp daha 5-6 ayım var zannediyormuş doğuma sanırsın ki filim 2 yıl hamile geçircem görümcem kızmış çünkü kendisi daha bebeğe çöp bile almadı kendisi milyoner bu arada hoş evlenirken de böyleydi benim oturduğum evi bile kendi babam eşimle ortak aldı düşünün öyle yoklar ortada ay bulamadık ki yetiştirme yurdundan deliriyorum bak yineBak çok pis kv elti kp gömeriz, bir fiil gömüyoruz, sen gel içini dök burda biz arkasını getiririz, yardırırız rahatlarsın
Aranızda sanırım samimiyette çok yok. Yani şey yapamaz mısın işte bu torununuz atıyorum yatağını size uygun gördüm falan diye. Benim kv aram yok ama sünneti ona köstüm direk yarısını ödetiyorum annemlerin durumu olsa diğer yarısını da onlara ödetirim bir torun kolay doğmuyor lütfenYa düşün ki kp daha 5-6 ayım var zannediyormuş doğuma sanırsın ki filim 2 yıl hamile geçircem görümcem kızmış çünkü kendisi daha bebeğe çöp bile almadı kendisi milyoner bu arada hoş evlenirken de böyleydi benim oturduğum evi bile kendi babam eşimle ortak aldı düşünün öyle yoklar ortada ay bulamadık ki yetiştirme yurdundan deliriyorum bak yine
Tamam çek merak ettim seni de.benim de sabahla akşam arasında dağlar kadar fark oluyor, iki katına çıkıyor karnım abartısız. unutmazsam yarın çekip yollayayım da anlayın, seninki yine normal bir şişkinlikbir de benim karnım epey heybetli, eşim yarın doğurcan herhalde falan diyip kızdırıyor beni
hiç bacak arasından pozisyonlayamadınız mı ultrasonda yav, insan merak eder ben çıldırırdım ama öte yandan sürprizli olması da çok güzel benceMerhaba canim.
Benim sezeryan günüm önceki kontrolümde belli olmustu yazmistim hatta 20 Mart
Bugün tekrar kontrolüm vardi. Her sey yolunda cok şükür
Amanhala cinsiyet karmaşası yaşıyoruz. Baska bir dr erkek demisti. Bu doktorum kiz diyor. Makinesi cok net değil ama artik bebek kocaman oldu gormesi gerekmez mi pipi olsa?
Ben pipi görmüyorum bence kiz diyor.
Dogurmadan kesin emin olamayacagim
Kız senin hala bilemediler mi? Allah Allah kıyafetleri nasıl yapıyorsun?Merhaba canim.
Amanhala cinsiyet karmaşası yaşıyoruz. Baska bir dr erkek demisti. Bu doktorum kiz diyor. Makinesi cok net değil ama artik bebek kocaman oldu gormesi gerekmez mi pipi olsa?
Kız kimle aranda 20 gün var epeyde varmış heBizim grupta aktif olmayan çok kişi var ya birde tabi dün bişey dikkatimi çekti satta aramızda 20 gün olanlar var yani neredeyse 1 ay yani. Bakalım neler olcak son aylara girdik hepimiz sonuç olarak
Ay bebeğim seni eklemiştim zati o anda hemen maşallahMerhaba canim.
Mesela senle varmışKız kimle aranda 20 gün var epeyde varmış he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?