2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız nasıl sabrediyorsun ben olsam 50 doktora gitmiştim gerçekten helal olsun iyi dayanıyorsun 20 martta kaç haftalık oluyorsunn aynı mı acaba satlarimiz ben 38+2 oluyorum
Ay kac oluyor bilmiyorum ki
Son adet 22 haziran baz aliyoruz. Benim adet düzensiz olduğu icin ultrason olcumlerine göre bu tarihi belirledik. Bugun 31+6yim. Nasil hesaplayabilirim ki?

Hshahaha arada bazilarimiz Mart annesi olacak diyince benim sifat hzshsj yo martta olsada benim gpnlumun yarisi Nisanda

Ay kac oluyor bilmiyorum ki
Son adet 22 haziran baz aliyoruz. Benim adet düzensiz olduğu icin ultrason olcumlerine göre bu tarihi belirledik. Bugun 31+6yim. Nasil hesaplayabilirim ki?
Dur hemen hesapliyim tabloda satın benden geri de dedim bu nasıl benden önde doğuruyor

Ay kuzum sen boşver o zaman bunlarııııı bişi istenmez bunlardan ne biçim insanlarmış bencillermiş. Boşver ya rızık Allah’tan sonuçta bebekte rızkıyla geliyor inşaAllah Rabbim hayırlı kapılar açsın. sen en iyisi bişi isteme zaten kız iki gün sonra suratına vururlar falan aman aman ölü taklidi bazen her türlü iyi oluyor. İşte herkes yaşadığını biliyor kuzum burda herkesin benzer derdi var helal olsun neler neler gömdük burda sen içini boşalt ya çünkü şu dönemde insan nedense bir koca tarafına da sarıyor biz nasılsa tanımıyoruz sallar geçeriz :)

kaynaklıyorum, ben hiç sütyen almadım çünkü
1- sütyenden nefret ederim
2- sütyenden nefret ederim
Dışarı çıktığımda bralet giyip çıkıyorum çok rahat ediyorum, öyle devam eder emzireceğim zaman da sıyırıp emziririm diye düşündüm.

Emzirme atleti bile almıycaktım da süt akan bir şeymiş, ped med bir şey koymak lazım bari tutsun lazım olur diye iki tane atlet aldım. Yoksa atletten de nefret ederim. İnşallah doğurunca sütyen almak zorunda kalmam

@

Amin inşallah hepimiz sag salim aliriz canim.
Senin belli mi tarih sezeryan mi normal mi?
Yakinmis tarihlerimiz.
Ben devlette doğum yapacağım ilk gebeliğim olduğu için bir sorun olmadıkça sezeryan tarihi vermiyorlar zaten eğer makat gelişse 37-38 gibi alıyorlar sezeryana onun dışında bekliyorlar ,

Kaçamaklar hafta da bir mi yoksa böyle çok canım çektiğinde mi?
Çok canının çekmesini oranlarsak haftada kaç defa
Kendime bahaneler arıyorum da bu ara
Valla asko bazen 3-4 oluyor. Bazı zamanlar iştah ataği geliyor bana var ya bilemezsin

Ben devlette doğum yapacağım ilk gebeliğim olduğu için bir sorun olmadıkça sezeryan tarihi vermiyorlar zaten eğer makat gelişse 37-38 gibi alıyorlar sezeryana onun dışında bekliyorlar ,
Ay evet. Benim de oğlumda o sekilde ilerledi. Doktorum devletteydi ve cok memnundum. Ama benim vajinismus gecmisim var ve normal doğumu bu sebeple hic istemedim.
Doktoruma bunu söylediğimde devlet hastanesinde normal dogumu denemek sorunda oldugunu söyledi. Ben de bu sebeple doğumu ozelde yapmıştım
Bu sefer fakülte hastanesine gidiyorum. Doktorum tercihi bana birakti

Bizim grupta aktif olmayan çok kişi var ya birde tabi dün bişey dikkatimi çekti satta aramızda 20 gün olanlar var yani neredeyse 1 ay yani. Bakalım neler olcak son aylara girdik hepimiz sonuç olarak
Ben 27 haftanın içindeyim 42 olursa mayıs atar ama 40 ve altı Nisan doktorda Nisan dedi bakalım artık

Ay maşallah benim botum patladı gittim büyük numara spor ayakkabı aldım mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…