- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ahahah eşim süpriz olsun doğumda öğrenelim dedi. Fetal Dna sonucu için hemşire arayıp kızınız olacak dedi. Hemen eşimi aradım açtığı gibi kızımız oluyormuş dedimhiç bacak arasından pozisyonlayamadınız mı ultrasonda yav, insan merak eder ben çıldırırdım ama öte yandan sürprizli olması da çok güzel bence
Kız nasıl sabrediyorsun ben olsam 50 doktora gitmiştim gerçekten helal olsun iyi dayanıyorsun 20 martta kaç haftalık oluyorsunn aynı mı acaba satlarimiz ben 38+2 oluyorumMerhaba canim.
Benim sezeryan günüm önceki kontrolümde belli olmustu yazmistim hatta 20 Mart
Bugün tekrar kontrolüm vardi. Her sey yolunda cok şükür
Amanhala cinsiyet karmaşası yaşıyoruz. Baska bir dr erkek demisti. Bu doktorum kiz diyor. Makinesi cok net değil ama artik bebek kocaman oldu gormesi gerekmez mi pipi olsa?
Ben pipi görmüyorum bence kiz diyor.
Dogurmadan kesin emin olamayacagim
Sana sezaryen derse ve her şey yolunda ise 24-25 Mart gibi alabilir doktorun seninkini.Kız nasıl sabrediyorsun ben olsam 50 doktora gitmiştim gerçekten helal olsun iyi dayanıyorsun 20 martta kaç haftalık oluyorsunn aynı mı acaba satlarimiz ben 38+2 oluyorum
Sütyen almayalım mi yane atlet daha mı kullanışlıBu arada şubat annelerinde doğuranların doğum hikayelerine baktım bir iki… birisi doğurmuş ve hastanede lazım olan liste paylaşmış hemmen amme hizmeti ile ekran görüntüsü aldım size de atayım telif yemem demineyse
Bende öyle düşünüyorum ama sezeryanlık bir durum olmazsa sancı için bekletirse tam 1 nisan da 40 haftalık oluyorumSana sezaryen derse ve her şey yolunda ise 24-25 Mart gibi alabilir doktorun seninkini.
Ben şahsen baştan atletli sütyen almıştım göbeği de sarsın hem rahatsız etmesin diye ama sanırım bu arkadaşımız sadece atlet demek istemiş. Göğüsler acıyorsa böyle şekilli şüküllü sütyen olmaz gibi geliyor bana da bilemedim bu kardeş öyle rahat etmiş demekkiSütyen almayalım mi yane atlet daha mı kullanışlı
Oo epeyde varmış hakikaten ya benimki nisan annesi sayılmıyor pek zaten ha 1 nisannn ha mart ne fark ederMesela senle varmışbenim sat 19 temmuz sen taaaaaaaaaa haziran taaaaaaaaa
Sen bizim gruptasın ne zaman doğurduğun önemli değil sen nisan annesisin taaaam mı bikereOo epeyde varmış hakikaten ya benimki nisan annesi sayılmıyor pek zaten ha 1 nisannn ha mart ne fark eder
Kız valla ben çok huylaniyom hayatta sütyensiz yapamam yapışıyor ya böyle atleti alta toplasam da fayda etmiyor ben sütyenciyimBen şahsen baştan atletli sütyen almıştım göbeği de sarsın hem rahatsız etmesin diye ama sanırım bu arkadaşımız sadece atlet demek istemiş. Göğüsler acıyorsa böyle şekilli şüküllü sütyen olmaz gibi geliyor bana da bilemedim bu kardeş öyle rahat etmiş demekki
Allahım 1 nisanda Ashleyyy yerine ben doğurayım yarabbim aminBende öyle düşünüyorum ama sezeryanlık bir durum olmazsa sancı için bekletirse tam 1 nisan da 40 haftalık oluyorumama sanki ben 38. Haftamda normal doğuracağım öyle hissediyorum
Kızz sokakta gör resmen acır eline para tutuşturursun samimiyetim yok ki biz nişanlılık döneminde çok sıkıntı yaşamıştık dalga geçer gibi düğün tarihini kendi ödücek diye erteleyip duruyordu en son yüzük attık 6 ay sonra barıştık eşim her şeyi kendi yaptı bağımsız ailesinden ve o nişan öncesi dönemde de kp baya sıkıntılar yaşattı hem bana hem aileme ben eşime dedim evlenirim ama ailenle görüşmem kanlı gözyaşı çok döktürdüler çünkü bana tabi evlendikten sonra eşimin hatrı için ara sıra görüştüm ama kalkıpta bir günden bir güne ne benim evime ne bebeğime bir katkısı olmamıştır eşime de çok kızar çok para harcıyorsun yok birikim yap yok tatile gitme yok alışveriş yapma diye ki işleri apayrı hiçbir bağımız yok eşim piyasadan dolayı iş yapamadığı döneme denk geldi hamileliğim yanında işe girdi bildiğin amele gibi yük taşıdı parasını bile vermedi eşime ama başkalarının yanında hep der ben oğluma devredicem işimi her şeyim onun diye yalanlar yalanlar 200 milyondan fazlaymış kuru parası görümcemle eşim konuşurken duymuştum onlara da zindan etmiş bütün hayatlarını bir de her vakit camide namaz kılar ben anlamıyorum cimriliğin sonu cehennem sonuçta ve iki lafından biri para hiç hoşlanmıyorum..Aranızda sanırım samimiyette çok yok. Yani şey yapamaz mısın işte bu torununuz atıyorum yatağını size uygun gördüm falan diye. Benim kv aram yok ama sünneti ona köstüm direk yarısını ödetiyorum annemlerin durumu olsa diğer yarısını da onlara ödetirim bir torun kolay doğmuyor lütfenama sanırım o kafa değiller. Arkadaş bu milyorderlerde böyle milyorder oluyor herhalde cimrilikten
Yapılıyor canım ikinci trimesterdan sonra, bir tek röntgen çekmiyorlar bildiğim kadarıyla. Geçmiş olsunYarın diş randevum var dolgu kırıldı sanırım ağrısı kulağıma vuruyor. 28. Haftama giricem artık. İşlem yapılır mı bilginiz var mı kizlar
Kız nasıl sabrediyorsun ben olsam 50 doktora gitmiştim gerçekten helal olsun iyi dayanıyorsun 20 martta kaç haftalık oluyorsunn aynı mı acaba satlarimiz ben 38+2 oluyorum
İşte herkesin bi şeysi var o nedenle mi yoksa o an emzirmeye çalışırken sütyen mi olmuyor anlayamadım. Bende başta emzirmeye çalışırken en azından free olsun diye düşünüyorum ama tabü bende göğüs olmadığı için normalde de böyle düşünmem normal olabilir. Ama eve gelir gelmez ilk çıkarmak istediğim şey o olur çok sevmiyorum belki bu arkadaş da öyledir kişiden kişiye değişir ama yanına almakta fayda var sonuçta doğran kadının odasına erkeklerin girmemesi lazım koca dışında hassas olmaları lazım demi?Kız valla ben çok huylaniyom hayatta sütyensiz yapamam yapışıyor ya böyle atleti alta toplasam da fayda etmiyor ben sütyenciyimbaşkasını bilemem
Gecen gittiğimde bacak arasini gördü. Makine cok net değil pipi göremiyorum dedi.hiç bacak arasından pozisyonlayamadınız mı ultrasonda yav, insan merak eder ben çıldırırdım ama öte yandan sürprizli olması da çok güzel bence
Kız töbe de 34 haftalık oluyorsun dahaAllahım 1 nisanda Ashleyyy yerine ben doğurayım yarabbim amin
Pek bir sey almadim da aldiklarimi da zaten hep ara renkler aldimKız senin hala bilemediler mi? Allah Allah kıyafetleri nasıl yapıyorsun?
Tabi canım mahremiyet diye bişey var hayvan değillerse gelmezler zatenİşte herkesin bi şeysi var o nedenle mi yoksa o an emzirmeye çalışırken sütyen mi olmuyor anlayamadım. Bende başta emzirmeye çalışırken en azından free olsun diye düşünüyorum ama tabü bende göğüs olmadığı için normalde de böyle düşünmem normal olabilir. Ama eve gelir gelmez ilk çıkarmak istediğim şey o olur çok sevmiyorum belki bu arkadaş da öyledir kişiden kişiye değişir ama yanına almakta fayda var sonuçta doğran kadının odasına erkeklerin girmemesi lazım koca dışında hassas olmaları lazım demi?
yok be benim 38e denk geliyor 1 nisan, çok iyi bence. enerciiiiiiKız töbe de 34 haftalık oluyorsun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?