2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay niye duygusallastım doğuma yakın artık hayırlısı ile ben de ilk alışverişlerimi yapmaya başladım bebek için çanta kendim için pijama takımı bebeğin elbiseleri için hurçlar bide çok önemli gibi şampuan başladım hayırlısı ile rabbim yardımcımız olsun

Kız sen sezeryan mı olacak yok değilse hareketlen artık ben bi gün evde kalsam her yerim şiş oluyor

Onlar doğuracak nerdeyse ondandır
Bizim grupta aktif olmayan çok kişi var ya birde tabi dün bişey dikkatimi çekti satta aramızda 20 gün olanlar var yani neredeyse 1 ay yani. Bakalım neler olcak son aylara girdik hepimiz sonuç olarak

Kız sen sezeryan mı olacak yok değilse hareketlen artık ben bi gün evde kalsam her yerim şiş oluyor
30+4teyim daha ya hareketlenme zamanına var bence daha bir de çok sıkıntılı olmasa bile rahim ağzı uzunluğum tereddüt ettiriyor o yüzden 34sonrasina bıraktım hareketlenmeleri 2-3 hafta daha yatayım bari çok şükür benim bir yerim sismedi kız hatta aksine yüzüklerim falan bollasti hamileligimde, gobusum de sizinkiler kadar yok bakıyorum da fotilerinize

Ben ilk doğumumda çatı muayenesi olmadım hiç. Doktor doğum anında baktı biraz alttan basık ama bebek normal kiloda olduğu için sorun olmaz demişti.devlette olmuştu doğumum. Özel hastanede nasıldır bilmiyorum.Ama alttan bakılıyor evet doktorun kibarsa ve kendini rahat bırakırsan sorun yasamassin diye düşünüyorum canım

Bizim grupta aktif olmayan çok kişi var ya birde tabi dün bişey dikkatimi çekti satta aramızda 20 gün olanlar var yani neredeyse 1 ay yani. Bakalım neler olcak son aylara girdik hepimiz sonuç olarak
Evet aktif değiller ama fotoğraf atıyorsun bakıyorum 50-60 kişi görmüş şurda konuşan 10 kişi yokuz

Mart grubu çok konuşuyor ya yarım gün okuma o kadar sayfa birikiyor ki
Ay haklısın valla biz çok dozundayız bence kız onlara yetişemiyor insan. Bende merak ediyorum bu ara vaktim var diye okuyayım diye. Anam oku oku bitmiyor. Bir de doğru tespit onlar çok evhamlı. Hemen ne olursa doktora hastaneye gönderiyorlar
Biz sanki 3.yü 4.yü Doğuracağız bir rahatlık bir rahatlık

Ben de Mart annnesi olacağım gibi hissediyorum 31+ haftamiz ama gectigimiz hafta bir hafta önde çıkmıştı maalesef çok kötü hastayım bir kaç gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum onun dışında hazırlıklar bitmek bilmiyordu ben oda yapmadim sadece boş odama bir yatak aldım hem onu çıkardık aradan beşiği arabası onları hallettik dolabı vs sonra yapacağız inş şimdilik kendi dolabımda yer açtık hafta sonu dolap temizliği anca yapabildik eşimle kiyfaetleri de yıkayıp ütüleyip yerleştirecektim ama hasta olduğum için kaldı iyileşir iyileşmez halledeceğim inş.hastane cantamizi da ekslikleri tamam etmeye çalışıyorum aynı zamanda gec gecelgim kaldı içime sinen birşey bulamadım henüz belki bir kaç takım daha iç çamaşırı alırım.

Nasıl denk geldiysek böyle

Mart grubu çok konuşuyor ya yarım gün okuma o kadar sayfa birikiyor ki
Ben geçen bi bakayım dedim 300 sayfa mı 500 mü ne olmuş bakmayalı yani en son sanırım bu bebeğini erken doğuran arkadaşımız için girmiştim dedim doğuran var mı ohooooo uğraşamam dedim çıktım. hakikaten biz iyiyiz ya dedim

Sanırım bir kaç yerde bununla ilgili yazı mı okudum ne yaptıysam bilinç altıma işlemiş. Normalde vajinal ultrasondan kötü olamaz sanırım. Ki biz buna alışığız da işte ne bileyim bi buna takacağım tuttuysa demekki sağol canım benim

Kuzum ben bi kaç gündür giremiyordum 40 sayfa birikmiş yavaş yavaş okuyorum bitmiyor konuşmalar bir türlü Y ysnmrv baya popüler olmuş rüyalarda görülmüş komşularıyla tatsız olayları olmuş oralardayım şu an Allah yardımcınız olsun
Biz 29+3 olduk gece uyumaları zorlaştı iyice bi de arada top gibi bir yere toplanıyor acıtıyor biraz geçiyor, oda takımını aldık 15 güne gelecekmiş nasipse kayınvalidemler bu zamana kadar sadece anne yanı beşiği almıştı görümcem diyordu link at abla alalım diye bende instagramdan isimli nevresim takımı beğenmiştim onu aldılar ölü balık halleri bi canlandı eminim şimdi tekrar ölü balıklığa devam ederler

Biran korktum sende mi rüyanda gördün diye bugünlerde eşim evde hasta size sarıyorum daralduuuummm arada girin kız iki değişik insan görelim hep biz hep biz rüyalara girer olduk bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…