Ay niye duygusallastım doğuma yakın artık hayırlısı ile ben de ilk alışverişlerimi yapmaya başladım bebek için çanta kendim için pijama takımı bebeğin elbiseleri için hurçlar bide çok önemli gibi şampuanEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
K kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsnitsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne I Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520
Onlar doğuracak nerdeyse ondandırBence biz çok konuşmuyoruz bile baksanabu nedir arkadaş
Kız sen sezeryan mı olacak yok değilse hareketlen artıkAy valla ikinci trimester enerjisinden sonra bu haftalar o kadar yatağa bağımlı hale geldim kihiçbir şey yapasim gelmiyor anca yemek yapmak ve yemek için kalkıyorum yataktan haricinde akşama kadar dizi ve kitap sağolsun annem sehir disindan geldi bebisin kıyafetlerini yıkadı utuledi dolaba yerleştirdi doğum çantamı da hazırlayıp gitti Allah razı olsun yoksa ben baş edemezdim artık yattım bekliyorum içerden dayak yiye yiye
Bizim grupta aktif olmayan çok kişi var ya birde tabi dün bişey dikkatimi çekti satta aramızda 20 gün olanlar var yani neredeyse 1 ay yani. Bakalım neler olcak son aylara girdik hepimiz sonuç olarakOnlar doğuracak nerdeyse ondandır
30+4teyim daha ya hareketlenme zamanına var bence dahaKız sen sezeryan mı olacak yok değilse hareketlen artıkben bi gün evde kalsam her yerim şiş oluyor
Mart grubu çok konuşuyor ya yarım gün okuma o kadar sayfa birikiyor kiBence biz çok konuşmuyoruz bile baksanabu nedir arkadaş
Ben ilk doğumumda çatı muayenesi olmadım hiç. Doktor doğum anında baktı biraz alttan basık ama bebek normal kiloda olduğu için sorun olmaz demişti.devlette olmuştu doğumum. Özel hastanede nasıldır bilmiyorum.Ama alttan bakılıyor evet doktorun kibarsa ve kendini rahat bırakırsan sorun yasamassin diye düşünüyorum canımDoğum yapmış annelere bir soru sormak istiyorum kızlar ya açıkçası şu zamana kadar tüp bebekti bilmem neydi zaten bir sürü vajinal muayeneden geçtik alışığız da şu çatı muayenesi kafamı kurcalıyor. Alışığız diye de ne bileyim hiç istemiyorum ama yapılıyor demi? Yani ben normal doğum istiyorum zaten illa bakacak demi? Birde mesela vajinal ultrason cihazını ile ahbap olduk zaten debu ondan sancılı mı? Bilgi isteyrum sizden lütfen
Evet aktif değiller ama fotoğraf atıyorsun bakıyorum 50-60 kişi görmüş şurda konuşan 10 kişi yokuzBizim grupta aktif olmayan çok kişi var ya birde tabi dün bişey dikkatimi çekti satta aramızda 20 gün olanlar var yani neredeyse 1 ay yani. Bakalım neler olcak son aylara girdik hepimiz sonuç olarak
Ay haklısın valla biz çok dozundayız bence kız onlara yetişemiyor insan. Bende merak ediyorum bu ara vaktim var diye okuyayım diye. Anam oku oku bitmiyor. Bir de doğru tespit onlar çok evhamlı. Hemen ne olursa doktora hastaneye gönderiyorlarMart grubu çok konuşuyor ya yarım gün okuma o kadar sayfa birikiyor ki
Ben de Mart annnesi olacağım gibi hissediyorumEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
K kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsnitsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne I Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520
Nasıl denk geldiysek böyleAy haklısın valla biz çok dozundayız bence kız onlara yetişemiyor insan. Bende merak ediyorum bua da vaktim var diye okuyayım diye. Anam oku oku bitmiyor. Bir de doğru tespit onlar çok evhamlı. Hemen ne olursa doktora hastaneye gönderiyorlar
Biz sanki 3.yü 4.yü Doğuracağız bir rahatlık bir rahatlık
Ben mutluyum bu denk gelişten.Nasıl denk geldiysek böyle
Ben geçen bi bakayım dedim 300 sayfa mı 500 mü ne olmuş bakmayalı yani en son sanırım bu bebeğini erken doğuran arkadaşımız için girmiştim dedim doğuran var mı ohooooo uğraşamam dedim çıktım.Mart grubu çok konuşuyor ya yarım gün okuma o kadar sayfa birikiyor ki
Sanırım bir kaç yerde bununla ilgili yazı mı okudum ne yaptıysam bilinç altıma işlemiş. Normalde vajinal ultrasondan kötü olamaz sanırım. Ki biz buna alışığız da işte ne bileyim bi buna takacağım tuttuysa demekkiBen ilk doğumumda çatı muayenesi olmadım hiç. Doktor doğum anında baktı biraz alttan basık ama bebek normal kiloda olduğu için sorun olmaz demişti.devlette olmuştu doğumum. Özel hastanede nasıldır bilmiyorum.Ama alttan bakılıyor evet doktorun kibarsa ve kendini rahat bırakırsan sorun yasamassin diye düşünüyorum canım
Kuzum ben bi kaç gündür giremiyordum 40 sayfa birikmiş yavaş yavaş okuyorum bitmiyor konuşmalar bir türlüEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Görcem ben onları doğum yaklaştıkça hıhEvet aktif değiller ama fotoğraf atıyorsun bakıyorum 50-60 kişi görmüş şurda konuşan 10 kişi yokuz
Yemekten önce sonrami buKızlar sabah uyanırken ki karnımla akşam yatmadan önceki karnım arasındaki farka bakın. Akşam başka bişey oluyorum
Biran korktum sende mi rüyanda gördün diye bugünlerde eşim evde hasta size sarıyorum daralduuuummmKuzum ben bi kaç gündür giremiyordum 40 sayfa birikmiş yavaş yavaş okuyorum bitmiyor konuşmalar bir türlüY ysnmrv baya popüler olmuş rüyalarda görülmüş komşularıyla tatsız olayları olmuş oralardayım şu an Allah yardımcınız olsun
Biz 29+3 olduk gece uyumaları zorlaştı iyice bi de arada top gibi bir yere toplanıyor acıtıyor biraz geçiyor, oda takımını aldık 15 güne gelecekmiş nasipse kayınvalidemler bu zamana kadar sadece anne yanı beşiği almıştı görümcem diyordu link at abla alalım diye bende instagramdan isimli nevresim takımı beğenmiştim onu aldılar ölü balık halleri bi canlandı eminim şimdi tekrar ölü balıklığa devam ederler
Sabah ki aç olan. Akşam ki gece yatmazdan önce. Önce gece olanı çekmiştim sabah kadar iniyorYemekten önce sonrami bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?