2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız yamuk ya ben mi.yamuk bakıyom acaba hahah önü düz bi taraf havada

Anneler olarak yamulduğunu sadece biz hissediyoruz sanırım bazen banada oluyor eşime gösteriyorum hani nerede çıkıntı diyor Yok ki diyor, yani bu tez doğru olabilir canım

Bu ilk hamileliğim gızlar, bebem burda büyük hafta olarak kilosu fazla yani

beyin terk beyin, annadın? ldlkf
şşş göbeğin çok güzel ha, ama yamukmuş hakaten dürt çocuğu da kendine bi çekidüzen versin
İlki bu dürtsem de kendi istemezse düzelmiyordu kocaman çocuk ittirmeyle düzelmiyor da görürsün son haftalarda

İlki bu dürtsem de kendi istemezse düzelmiyordu kocaman çocuk ittirmeyle düzelmiyor da görürsün son haftalarda
kaçıncı hafta bu? hiç 22 kiloya yakın bir hafta değil gibi ha bizi mi kandırdın burda yok ben 22 kilo aldım yok sonra hepsini verdim yok bilmem ne jkdjk

Evetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor

Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz. Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.

Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.

Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.

K kelebek012 Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 @denizz1998 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna @tuver Z zeytin81 nesilsah M Melisa8520

Ay valla ikinci trimester enerjisinden sonra bu haftalar o kadar yatağa bağımlı hale geldim ki hiçbir şey yapasim gelmiyor anca yemek yapmak ve yemek için kalkıyorum yataktan haricinde akşama kadar dizi ve kitap sağolsun annem sehir disindan geldi bebisin kıyafetlerini yıkadı utuledi dolaba yerleştirdi doğum çantamı da hazırlayıp gitti Allah razı olsun yoksa ben baş edemezdim artık yattım bekliyorum içerden dayak yiye yiye

Iyiyim sen nasilsin?Zaman azaldikca heyacan atriyor benimde.Herşeyi hazir bir tek dogurmak kaldi

Bence biz çok konuşmuyoruz bile baksana bu nedir arkadaş

Eklentiler

• IMG_5054.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…