- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
ben de orijinal biriyim zaten ama hava atarak söylemedim, özel bir çocuğum diyebiliriz kdlkfl.Orijinal bir isim
maşallah lan neresi yamuk, gayet güzel yuvarlak ehuehuBenim bu karnımın yamukluğu sivriliği şaka mı bi tek ben mi böyleyim yamuk hamile mi olur
Valla kabızlık sorunu yok oldu ama adet olacakmışım gibi sancım vardı sancı bi aydır var aslında da dün ki acayip bişiydi yageçti mi kız, gaz mıymış gerçekten?
ay ne güzel ya, ben dolaptan ne aldıysam bokum gibi çıktığı için saldım orayı artık.BEn Dolap'tan 100 TL'ye aldım kadn 1 ay kullanmış onda da 2-3 kez
Kız yamuk ya ben mi.yamuk bakıyom acaba hahahönü düz bi taraf havada
Al sana yamuklukKız anam yamuk yamuk bi tek ben mi fark ediyom bunu yav önü düz
Anlamadım ama diyelim o zamanben de orijinal biriyim zaten ama hava atarak söylemedim, özel bir çocuğum diyebiliriz kdlkfl.
Kız göremedim hahah bi daha at silmissin bileneBaktıysan silecem hadi jskskAshley
Bak da sileyim hsjskKız göremedim hahah bi daha at silmissin bilene
beyin terk beyin, annadın? ldlkfAnlamadım ama diyelim o zaman
İlki bu dürtsem de kendi istemezse düzelmiyordu kocaman çocuk ittirmeyle düzelmiyor da görürsün son haftalardabeyin terk beyin, annadın? ldlkf
şşş göbeğin çok güzel ha, ama yamukmuş hakaten dürt çocuğu da kendine bi çekidüzen versin
kaçıncı hafta bu? hiç 22 kiloya yakın bir hafta değil gibi ha bizi mi kandırdın burda yok ben 22 kilo aldım yok sonra hepsini verdim yok bilmem ne jkdjkİlki bu dürtsem de kendi istemezse düzelmiyordu kocaman çocuk ittirmeyle düzelmiyor da görürsün son haftalarda
35 haftalık falan oluyor tarihe görekaçıncı hafta bu? hiç 22 kiloya yakın bir hafta değil gibi ha bizi mi kandırdın burda yok ben 22 kilo aldım yok sonra hepsini verdim yok bilmem ne jkdjk
Ay valla ikinci trimester enerjisinden sonra bu haftalar o kadar yatağa bağımlı hale geldim kiEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
K kelebek012Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 @denizz1998 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna @tuver Z zeytin81 nesilsah M Melisa8520
Iyiyim sen nasilsin?Zaman azaldikca heyacan atriyor benimde.Herşeyi hazir bir tek dogurmak kaldiEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
K kelebek012Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 @denizz1998 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna @tuver Z zeytin81 nesilsah M Melisa8520
Bence biz çok konuşmuyoruz bile baksanaEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?