2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşimin dayıları amcaları milyonluklar şirket fabrika falan var, yanlarına gidiyoruz görseniz bi anlatıyorlar benden fakirler sanki utanmasalar bizden para isteyecekler

Son düzenleme:
Hakikaten sana katılıyorum çok rahatsız edici bişi ya ama işte dediğin gibi emzirirken illaki bi ped kullanmak lazımmış hatta ben gümüş kapakta aldım yani onun için destekleyecek biişiler gitmek gerekecek anladığım kadarıyla yaşayıp görcez bakalım

Ben 27 haftanın içindeyim 42 olursa mayıs atar ama 40 ve altı Nisan doktorda Nisan dedi bakalım artık
42 de olmaz be herhalde şu rahim uzunlukları da hafif yollu kıllandırıyor ya beni du bakalım şimdi onu da mevzu etmeyelim rahim uzunluğun neydi biliyor musun kuzu yine dayanamadım bi soram

Benim eşimin dayıları amcaları milyonluklar şirket fabrika falan var, yanlarına gidiyoruz görseniz bi anlatıyorlar benden fakirler sanki utanmasalar bizden para isteyecekler
Zenginlik böyle oluyor kuzu işte adamlar yok diye diye diye zengin oluyorlar. Biz olsak anasını ağlatırız paranın yine fakir kalırız

Benim gorumce kv bi kere temizlik icin gelmediler.. Hersey bana kaldi surekli ayy 15 tatilde gelir temizlwriz biz yapariz 1 gunde dediler. Hani nerde kimse yok agizlarinda hep hastalik hastalik hastalik.. .. Iyice agirlasmadan ben sbugun yaptim halilari sildim yerleri sildim koltuklari sildim camlari sildim.. genel rutin olarak toz vs aldim supurdum ama anamda agladi

Yani başlarda bozuldum neden bir türlü öğrenemiyorum diye. Suan pek umursamiyorum. Yani dogumda emin olacagim gerçeğine alistirdim kendimi
Vardır bundada bir hayır be canım illaki ama tabi tuhaf geldi bebek sonuçta bir kiloların üzerine çıktı falan çocccumun titisini de kaybettiler beceriksizler

bende çıktım cam sildim. annemler ordan aa çıkılır mıı biz yaparıız felan diyo gelen giden yok napayım bok içindemi yaşayım. temizliğe birini almıştım ilk aylarda camların önünü bile silmemiş kadın. mecbur kendim yaptım.

Kız niye yaptın bırak ev dağınık kalsın kendine neden eziyet ediyorsun gelen olursa da işte hamileyim yapamadım görümcelerim de söz vermişti ama neyyuyse diye laf sokardın. Yapmasana kııııııızzzzz

Kız hamile hamile cam mı sildin eneeeee şuan size şaşırıyorum cidden bak yani hayatta bir kişi beni oraya şuan çıkaramaz Allah korusun başın dönse bişi olsa niden böyle yapıyorsunuz ama kııııızzzzz

Vardır bundada bir hayır be canım illaki ama tabi tuhaf geldi bebek sonuçta bir kiloların üzerine çıktı falan çocccumun titisini de kaybettiler beceriksizler
2100 gr olmus. Artik makine ne kadar net olmasa da pipi olsa gorunmeli diye dusunuyorum. Ama kiz olduguna da ikna olamıyorum artik

Ben de gecen gun ust mutfak dolaplarimi sildim. Napim. Yardımcı olacak kimse olmayinca

Bende doktorumu çok seviyorum fakülte hastanesi çok uzak bize maalesef 2 saat sürüyor gitmesi o yüzden devleti tercih ettim doktoruma güvenmesem asla devlette doğum yapmazdım birde ebeleri de tanıyorum bana yardımcı olacaklarını biliyorum. Özele gidiyorum arada sırada önce yakın oturuyordum gidip geliyordum özele ama şimdi ona da uzağım gidip gelemiyorum zaten doktorum da gitmiş diğerini sevmiyorum. Yeni bir doktor klinik açmış ona gideceğim ama bi ilçeye göre fiyatları çok uçuk doğum ücretine ağzını 35 binden açtı malesef o paraları keyfi veremem eğer bir sorun olsaydı yaş riskli gebelik vs vs özelde yapardım çok şükür bir sıkıntı yok inşallah olmaz da sağsalim kucağımıza alırız

2100 gr olmus. Artik makine ne kadar net olmasa da pipi olsa gorunmeli diye dusunuyorum. Ama kiz olduguna da ikna olamıyorum artik
Hay maşaAllah çoccuma yani ilginçmiş gerçekten bilememeleri. Doğumda süpraaaayyyyzzz olcak enem oda heyecanlı ya ilk bakacağınız şey o olcak mesela

Kızlar aşağıdakilerden alacak mısınız?

Süt damlası bestlak (sütünüz gelse de çoğalsın diye)
Gaz damlası (bebişin gazı için)
Göz damlası (bebeklerin gözleri çapaklanıyormuş bişiler oluyomuş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…