Benim eşimin dayıları amcaları milyonluklar şirket fabrika falan var, yanlarına gidiyoruz görseniz bi anlatıyorlar benden fakirler sanki utanmasalar bizden para isteyeceklerAranızda sanırım samimiyette çok yok. Yani şey yapamaz mısın işte bu torununuz atıyorum yatağını size uygun gördüm falan diye. Benim kv aram yok ama sünneti ona köstüm direk yarısını ödetiyorum annemlerin durumu olsa diğer yarısını da onlara ödetirim bir torun kolay doğmuyor lütfenama sanırım o kafa değiller. Arkadaş bu milyorderlerde böyle milyorder oluyor herhalde cimrilikten
Abuu kız arada iğne batırAy maşallah benim botum patladı gittim büyük numara spor ayakkabı aldım mecburen
Hayırlısı bakalım oda garip heyecan aksiyon tabi sen bu aksiyonu tercih edermiydin tartışılırPek bir sey almadim da aldiklarimi da zaten hep ara renkler aldim
Hakikaten sana katılıyorum çok rahatsız edici bişi ya ama işte dediğin gibi emzirirken illaki bi ped kullanmak lazımmış hatta ben gümüş kapakta aldım yani onun için destekleyecek biişiler gitmek gerekecek anladığım kadarıyla yaşayıp görcez bakalımkaynaklıyorum, ben hiç sütyen almadım çünkü
1- sütyenden nefret ederim
2- sütyenden nefret ederim
Dışarı çıktığımda bralet giyip çıkıyorum çok rahat ediyorum, öyle devam eder emzireceğim zaman da sıyırıp emziririm diye düşündüm.
Emzirme atleti bile almıycaktım da süt akan bir şeymiş, ped med bir şey koymak lazım bari tutsun lazım olur diye iki tane atlet aldım. Yoksa atletten de nefret ederim. İnşallah doğurunca sütyen almak zorunda kalmam
42 de olmaz be herhaldeBen 27 haftanın içindeyim 42 olursa mayıs atar ama 40 ve altı Nisan doktorda Nisan dedi bakalım artık
Zenginlik böyle oluyor kuzu işte adamlar yok diye diye diye zengin oluyorlar. Biz olsak anasını ağlatırız paranın yine fakir kalırızBenim eşimin dayıları amcaları milyonluklar şirket fabrika falan var, yanlarına gidiyoruz görseniz bi anlatıyorlar benden fakirler sanki utanmasalar bizden para isteyecekler
Yani başlarda bozuldum neden bir türlü öğrenemiyorum diye. Suan pek umursamiyorum. Yani dogumda emin olacagim gerçeğine alistirdim kendimiHayırlısı bakalım oda garip heyecan aksiyon tabi sen bu aksiyonu tercih edermiydin tartışılır
Vardır bundada bir hayır be canım illaki ama tabi tuhaf geldi bebek sonuçta bir kiloların üzerine çıktı falan çocccumun titisini de kaybettiler beceriksizlerYani başlarda bozuldum neden bir türlü öğrenemiyorum diye. Suan pek umursamiyorum. Yani dogumda emin olacagim gerçeğine alistirdim kendimi
Bebeğim senin sezaryen olursa kesin Mart'ın son haftası allır doktorun
bende çıktım cam sildim. annemler ordan aa çıkılır mıı biz yaparıız felan diyo gelen giden yok napayım bok içindemi yaşayım. temizliğe birini almıştım ilk aylarda camların önünü bile silmemiş kadın. mecbur kendim yaptım.Benim gorumce kv bi kere temizlik icin gelmediler.. Hersey bana kaldi surekli ayy 15 tatilde gelir temizlwriz biz yapariz 1 gunde dediler. Hani nerde kimse yok agizlarinda hep hastalik hastalik hastalik.. .. Iyice agirlasmadan ben sbugun yaptim halilari sildim yerleri sildim koltuklari sildim camlari sildim.. genel rutin olarak toz vs aldim supurdum ama anamda agladi
Kız niye yaptın bırak ev dağınık kalsın kendine neden eziyet ediyorsunBenim gorumce kv bi kere temizlik icin gelmediler.. Hersey bana kaldi surekli ayy 15 tatilde gelir temizlwriz biz yapariz 1 gunde dediler. Hani nerde kimse yok agizlarinda hep hastalik hastalik hastalik.. .. Iyice agirlasmadan ben sbugun yaptim halilari sildim yerleri sildim koltuklari sildim camlari sildim.. genel rutin olarak toz vs aldim supurdum ama anamda agladi
Kız hamile hamile cam mı sildin eneeeee şuan size şaşırıyorum cidden bak yani hayatta bir kişi beni oraya şuan çıkaramaz Allah korusun başın dönse bişi olsa niden böyle yapıyorsunuz ama kııııızzzzzbende çıktım cam sildim. annemler ordan aa çıkılır mıı biz yaparıız felan diyo gelen giden yok napayım bok içindemi yaşayım. temizliğe birini almıştım ilk aylarda camların önünü bile silmemiş kadın. mecbur kendim yaptım.
2100 gr olmus. Artik makine ne kadar net olmasa da pipi olsa gorunmeli diye dusunuyorum. Ama kiz olduguna da ikna olamıyorum artikVardır bundada bir hayır be canım illaki ama tabi tuhaf geldi bebek sonuçta bir kiloların üzerine çıktı falan çocccumun titisini de kaybettiler beceriksizler
Ben de gecen gun ust mutfak dolaplarimi sildim. Napim. Yardımcı olacak kimse olmayincaKız hamile hamile cam mı sildin eneeeee şuan size şaşırıyorum cidden bak yani hayatta bir kişi beni oraya şuan çıkaramaz Allah korusun başın dönse bişi olsa niden böyle yapıyorsunuz ama kııııızzzzz
Bende doktorumu çok seviyorum fakülte hastanesi çok uzak bize maalesef 2 saat sürüyor gitmesi o yüzden devleti tercih ettim doktoruma güvenmesem asla devlette doğum yapmazdım birde ebeleri de tanıyorum bana yardımcı olacaklarını biliyorum. Özele gidiyorum arada sırada önce yakın oturuyordum gidip geliyordum özele ama şimdi ona da uzağım gidip gelemiyorum zaten doktorum da gitmiş diğerini sevmiyorum. Yeni bir doktor klinik açmış ona gideceğim ama bi ilçeye göre fiyatları çok uçuk doğum ücretine ağzını 35 binden açtı malesef o paraları keyfi veremem eğer bir sorun olsaydı yaş riskli gebelik vs vs özelde yapardım çok şükür bir sıkıntı yok inşallah olmaz da sağsalim kucağımıza alırızAy evet. Benim de oğlumda o sekilde ilerledi. Doktorum devletteydi ve cok memnundum. Ama benim vajinismus gecmisim var ve normal doğumu bu sebeple hic istemedim.
Doktoruma bunu söylediğimde devlet hastanesinde normal dogumu denemek sorunda oldugunu söyledi. Ben de bu sebeple doğumu ozelde yapmıştım
Bu sefer fakülte hastanesine gidiyorum. Doktorum tercihi bana birakti
Hay maşaAllah çoccuma yani ilginçmiş gerçekten bilememeleri. Doğumda süpraaaayyyyzzz olcak enem oda heyecanlı ya ilk bakacağınız şey o olcak mesela2100 gr olmus. Artik makine ne kadar net olmasa da pipi olsa gorunmeli diye dusunuyorum. Ama kiz olduguna da ikna olamıyorum artik
Ay maşallahı varmış bebeğinin ben 31+0 da gittim 1750 gr dı2100 gr olmus. Artik makine ne kadar net olmasa da pipi olsa gorunmeli diye dusunuyorum. Ama kiz olduguna da ikna olamıyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?