2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de gecen gun ust mutfak dolaplarimi sildim. Napim. Yardımcı olacak kimse olmayinca
Eşime geçen gün sildirdim kimyasal kullanmadan çıkmaz çünkü bende o kimyasalları alıp çocuğuma haksızlık yapamam. O nedenle de genel temizlik dışında hayatta ellemem. Elalemini de yemişim temizliğini de. Yani sonuçta pis değiliz ki.

Şu 2. Ve 3. yü bebitonun doktoru yazıyor zaten o yüzden kontrol altında kullanmak daha mantıklı. İlkini bilmiyorum hiç duymadimm

Kız hepsini bir güne yigmasaydin yorma kendini o kadar böle böle yap madem.benim de gelen gidenim yok temizliği ya eşim ya ben haleldiyoruz bir şekilde ama senin gibi ince detay yok saldım ben valla yapamiyorum da artık eşim tarafı zaten hamileliğimin başından beri 3 4 kere geldi yiyip içip bir saate kalkti gittiler kanama yaşadım duydular görmeye diye kv gr toplasip çay içip gittiler bı de üstüne tartıştık bu halimle beni strese soktular

Hiçbiri gündemimde değildi ilkini daha önce duymadım bile ay lazımsa alalım

Ev b.k mu gotursun gii napim duramiorum ki

Valla is basa dusunce yaptim.ne edeyim.. esime demixem yoksa cok buyuk kavga cikarir kuser bana
Ben de gecen gun ust mutfak dolaplarimi sildim. Napim. Yardımcı olacak kimse olmayinca
Yaa en iyi ben.anlarim seni bende gece dun sildim esim uyurken yapim dedm
Ben 2 sini alicam da goz damlasi ismi var mi bildigin onu bilmiordum kuzum onuda alayim

Temizlik konusunda zorlanmıyosanız bence yapın kız. Hareket iyidir ani oturup kalkmadan çok belinizi yormadan. Bana ruhsal olarak iyi geliyo ev işi yapmak bu aralar

Bir iki bilen kişiden (takip ettiğim ebelerden) lazım olmayan ve size doktorunuz/ebeniz tarafından önerilmeyen hiçbir şeyi almayın, biraz kendinize ve bebeğinize vakit tanıyın sütün gelmesi çoğalması zaman alabiliyor, gaz korkunçlu bir şey değil her türlü çıkarılıyor diye okudum/gördüm. Örneğin bu bestlak süt yapıyor ama çocuk doğrudüzgün emene kadar sağamazsan, hatta sağsan bile, mastit olabiliyorsun gibi madalyonun diğer yüzü varmış.

BEn göz damlasını yeni doğan bebek için standart bişi var sanıyordum meğer doktoru yazıyormuş birisi yazmış.

Temizlik konusunda zorlanmıyosanız bence yapın kız. Hareket iyidir ani oturup kalkmadan çok belinizi yormadan. Bana ruhsal olarak iyi geliyo ev işi yapmak bu aralar
Bana da soverek yapiorum ama

Ay iyi ki burası var da yazıp sorup öğreniyoruz.

Ev b.k mu gotursun gii napim duramiorum ki
Evi aslında fok götürdüğü yok kuzum alışık olduğumuz düzen sadece biraz bozuldu o kadar. Şimdi senden korktum bak bayram temizliği de yapan sen etmeeeeeeeeeeee

Hayir sebep ne bide yiyip icionuz bari bisiler hazirlayip getirseydiler

Zenginlik böyle oluyor kuzu işte adamlar yok diye diye diye zengin oluyorlar. Biz olsak anasını ağlatırız paranın yine fakir kalırız
Biz karı koca çalışıyoruz yiyoruz içiyoruz harcıyoruz vala ama ay sonu hep açık
Olsun bee canımız sağolsun onlar gibi cimri olacağıma yer içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…