Eşime geçen gün sildirdim kimyasal kullanmadan çıkmaz çünkü bende o kimyasalları alıp çocuğuma haksızlık yapamam. O nedenle de genel temizlik dışında hayatta ellemem. Elalemini de yemişim temizliğini de. Yani sonuçta pis değiliz ki.Ben de gecen gun ust mutfak dolaplarimi sildim. Napim. Yardımcı olacak kimse olmayinca
Bana da yardımcı olacak kimsem yok. Ben de hiç bişi yapmamaya karar verdimBen de gecen gun ust mutfak dolaplarimi sildim. Napim. Yardımcı olacak kimse olmayinca
Şu 2. Ve 3. yü bebitonun doktoru yazıyor zaten o yüzden kontrol altında kullanmak daha mantıklı. İlkini bilmiyorum hiç duymadimmKızlar aşağıdakilerden alacak mısınız?
Süt damlası bestlak (sütünüz gelse de çoğalsın diye)
Gaz damlası (bebişin gazı için)
Göz damlası (bebeklerin gözleri çapaklanıyormuş bişiler oluyomuş)
Kız hepsini bir güne yigmasaydin yorma kendini o kadar böle böle yap madem.benim de gelen gidenim yok temizliği ya eşim ya ben haleldiyoruz bir şekilde ama senin gibi ince detay yok saldım ben valla yapamiyorum da artıkBenim gorumce kv bi kere temizlik icin gelmediler.. Hersey bana kaldi surekli ayy 15 tatilde gelir temizlwriz biz yapariz 1 gunde dediler. Hani nerde kimse yok agizlarinda hep hastalik hastalik hastalik.. .. Iyice agirlasmadan ben sbugun yaptim halilari sildim yerleri sildim koltuklari sildim camlari sildim.. genel rutin olarak toz vs aldim supurdum ama anamda agladi
Hiçbiri gündemimde değildi ilkini daha önce duymadım bile ay lazımsa alalımKızlar aşağıdakilerden alacak mısınız?
Ya bu ilkini 1 arkadaşım da önerdi. Süt gelince daha da arttı bunun sayesinde dedi. Sizlere de sorim dedim.Hiçbiri gündemimde değildi ilkini daha önce duymadım bile ay lazımsa alalım
Ev b.k mu gotursun gii napim duramiorum kiKız niye yaptın bırak ev dağınık kalsın kendine neden eziyet ediyorsungelen olursa da işte hamileyim yapamadım görümcelerim de söz vermişti ama neyyuyse diye laf sokardın. Yapmasana kııııııızzzzz
Valla is basa dusunce yaptim.ne edeyim.. esime demixem yoksa cok buyuk kavga cikarir kuser banaKız hamile hamile cam mı sildin eneeeee şuan size şaşırıyorum cidden bak yani hayatta bir kişi beni oraya şuan çıkaramaz Allah korusun başın dönse bişi olsa niden böyle yapıyorsunuz ama kııııızzzzz
Yaa en iyi ben.anlarim seni bende gece dun sildim esim uyurken yapim dedmBen de gecen gun ust mutfak dolaplarimi sildim. Napim. Yardımcı olacak kimse olmayinca
Ben 2 sini alicam da goz damlasi ismi var mi bildigin onu bilmiordum kuzum onuda alayimKızlar aşağıdakilerden alacak mısınız?
Bir iki bilen kişiden (takip ettiğim ebelerden) lazım olmayan ve size doktorunuz/ebeniz tarafından önerilmeyen hiçbir şeyi almayın, biraz kendinize ve bebeğinize vakit tanıyın sütün gelmesi çoğalması zaman alabiliyor, gaz korkunçlu bir şey değil her türlü çıkarılıyor diye okudum/gördüm. Örneğin bu bestlak süt yapıyor ama çocuk doğrudüzgün emene kadar sağamazsan, hatta sağsan bile, mastit olabiliyorsun gibi madalyonun diğer yüzü varmış.Kızlar aşağıdakilerden alacak mısınız?
Ay ayy minnosun dolabisi da olmus gule gule kullanin insallah simdiden diyimBebişin dolabının siparişini verdim biraz önce. Şunu aldım.
Gm 177 Modena 3 Kapı 2 Çekmeceli Aynalı Siyah Kulplu Beyaz Gardırop
Kapaklı Gardırop kategorisindeki Gm 177 Modena 3 Kapı 2 Çekmeceli Aynalı Siyah Kulplu Beyaz Gardırop ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
BEn göz damlasını yeni doğan bebek için standart bişi var sanıyordum meğer doktoru yazıyormuş birisi yazmış.Valla is basa dusunce yaptim.ne edeyim.. esime demixem yoksa cok buyuk kavga cikarir kuser bana
Yaa en iyi ben.anlarim seni bende gece dun sildim esim uyurken yapim dedm
Ben 2 sini alicam da goz damlasi ismi var mi bildigin onu bilmiordum kuzum onuda alayim
Bana da soverek yapiorum amaTemizlik konusunda zorlanmıyosanız bence yapın kız. Hareket iyidir ani oturup kalkmadan çok belinizi yormadan. Bana ruhsal olarak iyi geliyo ev işi yapmak bu aralar
Ay iyi ki burası var da yazıp sorup öğreniyoruz.Bir iki bilen kişiden (takip ettiğim ebelerden) lazım olmayan ve size doktorunuz/ebeniz tarafından önerilmeyen hiçbir şeyi almayın, biraz kendinize ve bebeğinize vakit tanıyın sütün gelmesi çoğalması zaman alabiliyor, gaz korkunçlu bir şey değil her türlü çıkarılıyor diye okudum/gördüm. Örneğin bu bestlak süt yapıyor ama çocuk doğrudüzgün emene kadar sağamazsan, hatta sağsan bile, mastit olabiliyorsun gibi madalyonun diğer yüzü varmış.
Ay ben de pasta kahve yapmayı özledim haftasonu bi kaçağını yapayım onun ya, biraz motivasyonum yerine gelsin, fazla darladım kendimi (heh bahaneyi de hazır ettim)Valla asko bazen 3-4 oluyor. Bazı zamanlar iştah ataği geliyor bana var ya bilemezsin
Yapıp bitirdikten sonra bi gurur geliyo dimi insanaBana da soverek yapiorum ama
Evi aslında fok götürdüğü yok kuzum alışık olduğumuz düzen sadece biraz bozuldu o kadar. Şimdi senden korktum bak bayram temizliği de yapan sen etmeeeeeeeeeeeeEv b.k mu gotursun gii napim duramiorum ki
Hayir sebep ne bide yiyip icionuz bari bisiler hazirlayip getirseydilerKız hepsini bir güne yigmasaydin yorma kendini o kadar böle böle yap madem.benim de gelen gidenim yok temizliği ya eşim ya ben haleldiyoruz bir şekilde ama senin gibi ince detay yok saldım ben valla yapamiyorum da artıkeşim tarafı zaten hamileliğimin başından beri 3 4 kere geldi yiyip içip bir saate kalkti gittiler kanama yaşadım duydular görmeye diye kv gr toplasip çay içip gittiler bı de üstüne tartıştık bu halimle beni strese soktular
Biz karı koca çalışıyoruz yiyoruz içiyoruz harcıyoruz vala ama ay sonu hep açıkZenginlik böyle oluyor kuzu işte adamlar yok diye diye diye zengin oluyorlar. Biz olsak anasını ağlatırız paranın yine fakir kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?