2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evi aslında fok götürdüğü yok kuzum alışık olduğumuz düzen sadece biraz bozuldu o kadar. Şimdi senden korktum bak bayram temizliği de yapan sen etmeeeeeeeeeeee
Valla bi dusunmedim.degil simdi ahshshsjsj

Biz karı koca çalışıyoruz yiyoruz içiyoruz harcıyoruz vala ama ay sonu hep açık
Olsun bee canımız sağolsun onlar gibi cimri olacağıma yer içerim
Aynen öyle canım ya amaaaan öyle hayat mı olur yemedikten içmedikten yedirmedikten içirmedikten sonra napayım ben parayı. Purt

Valla bende birini tutup yaptirtsammi dedim ama sonra vazgectim gerek yok kendimiz yapariz ölmedik ya ne edem

Valla bi dusunmedim.degil simdi ahshshsjsj
Yok artık ben eşimden halıları yıkatma ve bayrama özel temizlikçi çağırma sözü aldım şimdi diyorum ki aman nasılda gelecek dünya kadar para olmuş oda yeyip içip yatıyorum. Hoş temizlikçi gelmeyecek olsaydı da o kimyasalları solumam. Burda bu kadar sigaradan söylenip daha zararlı kimyasalları soluyamam. Hepsi beneğe zarar sonuçta sen bu konuya böyle bak bide kuzum. Sadece lavaboya çamaşır suyu döküp kaçıyorum. O işini görüyor sifona basıyorum tertemiz. O kadar yani. Sen bebek açısından bu durumu bi sakince değerlendir kuzum

Ay iyi ki burası var da yazıp sorup öğreniyoruz.
Bu arada bestlak kullanmasan da mastit olma olasılığın var tabi şimdi yanlış bir anlam çıkmasın söylediğimden, herkes kullanıyor diye te baştan alıp kullanmak çok mantıklı gelmiyor zaten, takip ettiğim kişilerin de o şekilde paylaşım yaptığını görünce söylemek istedim. Kendi ihtiyacımızı, bebeğimizin ihtiyacını gözlemleyip ona yönelik çözüm bulmayı daha doğru buluyorum bu doğum sonrası konularla ilgili

Dogru diyorsun kuzum ama iste ben temizlikci filanda cagiramam yuksek ihtimal bidaha da ypamm temizlik die ettim . Pertim cikti zaten buyuk ihtimal 2 hafta sadece supurme filan yaprimhshs

Dogru diyorsun kuzum ama iste ben temizlikci filanda cagiramam yuksek ihtimal bidaha da ypamm temizlik die ettim . Pertim cikti zaten buyuk ihtimal 2 hafta sadece supurme filan yaprimhshs
Neeeeeeyyy 2 hafta sadece süpürme mi kız 2 hafta sonra bidaha mı yapcan şimdi elindeki temizlik malzemelerini yavaşça bırakıp hemen uzaklaş ordan. kız sen ne diiin bismillah ben şok

Neeeeeeyyy 2 hafta sadece süpürme mi kız 2 hafta sonra bidaha mı yapcan şimdi elindeki temizlik malzemelerini yavaşça bırakıp hemen uzaklaş ordan. kız sen ne diiin bismillah ben şok
Yok yok viladayla silerim artik elle silmem zhsjsjs

Bugun benimde temizlik gunumdu nevresimler kirlener sil supur derken aksam olmus bebis kiyafeti de utuledim. Canim cikmis simdi dus aldik
Oturdum valla cok fena yorulmusum ama yaparken gik demedi akti gitti valla keyif aldim ama ben dogum oncesi koltuklari yikatcam halilari vs vercem bi turda butun tulleri perdeleri yikarim.muhtemelen subat sonu mart basi gibi esas buyuk temizlik olur. Daha once bi ay oncesine kadar 3-4 senedir gelen ablamiz vardi ama çok pahalı oldu. Vazgectik. Bende kendim yapiyorum her gun zaten supuruyorum. Robotta varda kendin supurunce daha keyifli oluyor dkbfjfjf . Simdi yemegimde hazir oturdum dus sonrasi baygin gibiyim valla . Koca gelir vs derken gun bitti

Walla bende benim kocayi bekliom sofra hazir sjsjs napalim ya ben bebek kiyafetlerini hala yikatmadim yarin onlari mi halletsem acep bak simdi kafama soktun su perdeler yikatilcakti

Ben de tüm gün evi silip süpürdüm kvmin tribini çektim şimdi de yazdıklarınızı okuyorum kızlar

Benim sat 3 temmuz zaten doktorum normal doğum neredeyse hiç yaptırmıyormuş
tam haftasında gelecek olsa 8 nisanda doğması lazım ertesi gün bayram arifesi bir de hastaneden elime bi kağıt tutuşturdular son gittiğimde mesai dışı günler ve saatlerde + ücret yazılıyormuş doktor bayramda zaten yokmuş falan filan bilmiyorum ne olacak kafamda deli sorular

Sezaryen olacağı kesinse 40.haftaya bırakmazlar
Öyle olursa da bayrama uzak olur zaten

Sezaryen olacağı kesinse 40.haftaya bırakmazlar
Öyle olursa da bayrama uzak olur zaten
Bana da öyle geliyor mart sonu olur gibi ama her ne kadar korksam da normal doğum istiyorum Epiduralli falan olsun ama normal olsun diyorum belirsizlik zor gerçekten

Ben çok kimyasal ilaçlar kullanmayı sevmem o yüzden süt arttırmak için su içmek bile sütü arttırdığını duydum sütü artıran bi sürü yicek içeçekler var o yüzden süt damlası düşünmüyorum gaz içinde yel cevizi var o gaza birebir küçük erkek kardeşim var bebekken çok gaz sancısı vardı bi o geçirirdi gaz problemi olursa da onu kullanırım diye düşünüyorum göz damlası da düşünmüyorım kaynamış soğumuş su ile silmek bile yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…