Bir tanıdıgım arabada dogurmuştu
. İkinci dogunuydu. Sizin ilkse danmiyorum hastaneye ulaşmadan dogacağını. Kordonla gidersiniz hastaneye olmadı
Ah canım benim. Seni çok iyi anlıyorum. Yetememek duygusu çok zor. Bebeğinin sana ihtiyacı var ve sen zaten ameliyatlisın. Senin de yardıma ihtiyacın var. Biraz dişinı sık içini ferah tut. Bikac güne güclenirsin. Ağrıların azalır. Sen ilgilenirsin bebeğinle. O zaman rahatlarsın biraz daha.
Annenize kızdim biraz acıkcası. O cekmeyecekse kim çekecek nazınızı? Şimdi cekmeyecekse ne zaman çekecek? Bebek kücük diye onlar da stres oluyorlar anlamaya calışıyorum ama kadinların kendileri lohusa olmamış gibi davranmalarına da sinir oluyorum.
Ben de bu durumdan çekiniyorum biraz. Stres yapıyor bende. Annem rahatsız benim. Annemin bı faydası olmayacak bana. Ablamlar calışıyor. Haftaiçi olursa uzun süre kalamazlar yanımda. Kv gelecekmiş. O gelince eşimi iyice saf dışı bırakıyor. Yaptığı şeye bile sen nasıl yapacaksın diyor eşimin hemen eli ayağına karışıyor. Tüm yukümlülüklerini annesine bırakıyor. Ve olan bana oluyor. Seni teselli edeyim dedim. Ben basladım. Kusura bakma lütfen. Ama şunu bil. Kısa bir süre sonra hepsi evine gidecek. Sen bebeğinle kalacaksın. Uyumaya calış. Bol su iç ve uyu. Sütün artar inşallah. Emzirmekten vazgeçme ama. Kısa da sürse emzir. Benimkiler de zayıf diye emzirmeye yeşvik etmediler beni hiç. Hemen kolayca biberonla verdiler. Eşim ve annesi ağız birliği yapınca ikisiyle birlikte başa cıkacak gücü bulamadim kendimde. Şimdi düşününce yapabilirmişim diyorum. Gozünü kulağını kapat. Yat kalk cocuğunu emzir. Diğer işleriyle onlar ilgilensinler. Beslemeyi tamamen sen yaparsın zaten bikaç güne İnşallah. Seninkinden daha uzun olmuş yazdığım. Okuyanlar hakkını helal etsin