- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Ay maşallah iyi dayanmışsınYok gitmedim hic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah iyi dayanmışsınYok gitmedim hic
Sağlıklı gönlünüzce sonuçlarla inşallah![]()
Merak yok canım yaAy maşallah iyi dayanmışsın![]()
Bilemedimki canım kesesi erkek gibi kafası tam belirgin olmamakla beraber kıza benziyo yerleşim yeri kız gibi demiştim 10. haftadan hiç anlamıyorum. Sağlıkla gönlünüzce olsun inşallah
Bilemedimki canım kesesi erkek gibi kafası tam belirgin olmamakla beraber kıza benziyo yerleşim yeri kız gibi demiştim 10. haftadan hiç anlamıyorum. Sağlıkla gönlünüzce olsun inşallah![]()
Amin canım inşallah,Sağlıklı olsun yeter kikaçta demişti erkek diye sonra kaçta düzeltti ,
![]()
Tam emin olamamıştın sanki canım öyle hatırlıyorum ramziye göre de yapmıştın, dur tekrar atayım bi daha bakYorum yapmış mıydım sana acaba yapmışsam tahminim tutacak mı![]()
Silivri'de mi yaşıyorsun :)Tam emin olamamıştın sanki canım öyle hatırlıyorum ramziye göre de yapmıştın, dur tekrar atayım bi daha bakEki Görüntüle 3269007
Eveet, sende mi Silivri’desin yoksaSilivri'de mi yaşıyorsun :)
Evet :)Eveet, sende mi Silivri’desin yoksa![]()
Yaa öyle mi, hangi doktora takiplisinEvet :)
Özelde duygu hanıma gidiyorum ben de ama asıl takibimi Cerrahpaşaki doktorum yapiyor.Yaa öyle mi, hangi doktora takiplisin![]()
Doğumu Cerrahpaşa da mı düşünüyorsun, biraz uzak kalıyor yaÖzelde duygu hanıma gidiyorum ben de ama asıl takibimi Cerrahpaşaki doktorum yapiyor.
Şak diye cik git evine eşin şok olsunEl bebek gül bebek sönük kalır. Sağolsun annem de babam da bir bebek gibi bakıyorlar ama ben başak burcuyum ve düzen hastasıyım. Artık düzenim burda değil evimi çok özlüyorum![]()
Duygu hanım iyi gerçekten ama biraz kısa sürüyor sanki muayenelerEvet, doktor konusunda biraz takintiliyim ben :) oğlumu da cerrahpasadaki doktorum dogurtmustu. Türkiye'nin en iyi hocalarından biri olduğu için ondan başkasına güvenemiyorum. Ama acil durumlar için yakınlarda da bı doktorum olsun diye duygu hanıma da gittim, o da çok cana yakın, samimi bı doktor gibi geldi bana.
Bana uygun geldi aslında, iyi bı hastane çünkü, aynı segmentteki hastaneler içinde en uygunu gibi geldi, Çorlu'da reyap a gittigimde daha fazla ödemiştim hatta. Oradan memnun kalmamıştım. Duygu hanımın muayene ücreti benim cerrahpasadaki doktorumdan bile ucuz mesela :)Duygu hanım iyi gerçekten ama biraz kısa sürüyor sanki muayenelerbide hastane çok pahalandı bende bahçelievler tarafında falan değiştirsem mi diye düşünüyorum doktorumu ve hastaneyi ama uzak diye eşim istemiyor çok kararsızım ya
![]()
Doğum ücretlerini biliyor musunuzEkol hastanesi sadik sozdinler![]()