- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
İnşallah canım, ediyorum artık ben tedbirim aldım gerisi tevekkülİnşallah bisey olmaz canım kendine dikkat et![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım, ediyorum artık ben tedbirim aldım gerisi tevekkülİnşallah bisey olmaz canım kendine dikkat et![]()
Gözünüz aydınKızlar merhaba.
Oğlum olacakmışDarısı sizlerin güzel haberlerine inşallah
![]()
Bugün kontrolüm vardı.Doktor büyük ihtimal erkek ama kesin diyemem dedi.10 gün sonra netleştirmek için tekrar çağırdı.11 haftalıkken de erkeğe benziyor demişti.Erkek olacak diye kendimizi iyice alıştırdık ama son anda değişir mi bilmiyorum.Cinsiyetiniz belli oldu mu canım![]()
Senide yazayım mı canım listeyeBugün kontrolüm vardı.Doktor büyük ihtimal erkek ama kesin diyemem dedi.10 gün sonra netleştirmek için tekrar çağırdı.11 haftalıkken de erkeğe benziyor demişti.Erkek olacak diye kendimizi iyice alıştırdık ama son anda değişir mi bilmiyorum.Sağlıklı olsun da hayırlısı artık.
![]()
Yok cnm öyle düşünme, ilk haftalarda depolardan besleniyorlar, bende oğlumda daha iyi yerdim, surda bi kac gündür peynir yemeye başladım, sadece ekmek yedim haftalardırSen de benim gibisin, ben de ekmek arası peynir ve domatesle besleniyorum sadece, kendi kendime de vicdan yapıyorum acaba bebeğimi besleyemiyor muyum diye, oğlumda da bulantım çok olmuştu ama iştahım açıktı yiyeceklerden tiksinmemistim. Bunda daha aklıma gelince tiksiniyorum o yemekten.
10 gün sonra ekleyelim canım.Ne olur ne olmaz son anda değişir falanSenide yazayım mı canım listeye
Sizinki belli oldu mu?Cinsiyetiniz belli oldu mu canım![]()
Tmm cnm10 gün sonra ekleyelim canım.Ne olur ne olmaz son anda değişir falan![]()
Ne kadar annelerimiz el bebek gul bebek baksa da insanin evi gibisi olmuyor ya bi sure sonraLimon çok koyma hafif tat versin diye koy. Bana iyi geliyor tansiyon için benim de hep düşük ve her gün churchill yapıyorumolmadı bulantı için sadece soda iç
benimki de tam tersi geleceğim diyorum müsade etmiyor bırakmıyor evime döneyim
ağlaya ağlaya gelmiştim annemlere geldiğimde biliyordum 4aya yakın kalacağımı. Farklı şehirlerdeyiz git gel yapamıyoruz
![]()
İnşallah canımBelki kızdır bu![]()
Bana da başlarda inanılmaz uyku yaptı ama sonra sanırım bünyem alıştı, artık bi etkisi yok o konuda. İlk zamanlar bulantıya iyi geldiğini de düşünmüyordum senin gibi bi ara bıraktım hatta bıraktıktan sonra kusmalara başladım, tekrar içtim sonra. Bi süre dene istersen canım belki sana da iyi gelir. Benim de 20 aylık oğlum var, dediğin gibi bu halde ilgilenmek çok zor oluyorÖzelde gittiğim doktorum verdi ama üniversite hastanesindeki doktorum çok mucize bekleme dedi. Dediği gibi de oldu bolca uyku ve sersemlik yaptı ama bulantilarima iyi gelmedi. Çok fazla uyku yapınca birakmak zorunda kaldım ben de, ilgilenmem gereken bir oğlum var çünkü aynı zamanda. Gerçi bulantilardan onunla da çok ilgilenemiyorum. Su içsem öğürme geliyor.
İlk bebiş miBugün kontrolüm vardı.Doktor büyük ihtimal erkek ama kesin diyemem dedi.10 gün sonra netleştirmek için tekrar çağırdı.11 haftalıkken de erkeğe benziyor demişti.Erkek olacak diye kendimizi iyice alıştırdık ama son anda değişir mi bilmiyorum.Sağlıklı olsun da hayırlısı artık.
![]()
Yarın belli olucak bizimki bakalımSizinki belli oldu mu?
Bende çok zayıfken hamile kaldım, 5 kilo almışım şimdiye kadarKızlar ya kalçası büyüyen var mı yoksa bi tek bende mi oldu bu zayıf olduğum için aşırı belli oluyor
Bu gece tekrar alayım umarım bu sefer faydası olur.Bana da başlarda inanılmaz uyku yaptı ama sonra sanırım bünyem alıştı, artık bi etkisi yok o konuda. İlk zamanlar bulantıya iyi geldiğini de düşünmüyordum senin gibi bi ara bıraktım hatta bıraktıktan sonra kusmalara başladım, tekrar içtim sonra. Bi süre dene istersen canım belki sana da iyi gelir. Benim de 20 aylık oğlum var, dediğin gibi bu halde ilgilenmek çok zor oluyor
İlk hamileliğimde olmuştu ilk kalcam biyumustu sonra genel olarak kilo almaya başlamıştım. Bu hamileliğimde direk genel olarak büyüyorum:) 11. Haftadayim ve daha simdiden 8 kilo aldımKızlar ya kalçası büyüyen var mı yoksa bi tek bende mi oldu bu zayıf olduğum için aşırı belli oluyor
O da mantıklı tabi. Belki de önce iki yaptırıp gerek olursa fetal yaptırmak daha mantıklı olabilir.Ben yaptırmadım bugün ikili test yaptırdım
Karataş hastanesi Arzu Akar canımHangi doktora gidiyorsun canm
İkinci olacak inşallah.Bir kızım var.İlk bebiş mieğer ilkse pek önemi olmuyor ya insan çok merak etmiyor yani
sağlıcakla alırsın kucağına inşallah