Sağol canim bakarim onadaBen şunu almıştım braun kulaktan, çok memnun kaldık. Yani Allah çok kullanmayı nasip etmesin tabiama kolay kullanılyor ve tutarlı çıkıyor sonuç.
S Sariucurtma Bu arada bir kanguru önerisi aldım, yakın arkadaşımın kızı 2 yaşında, hala arada kullanıyor. Tuniko Boba X modeli. Bebek arabasını sevmediği için çok fazla kullandılar, memnundu da.
Bu bana gereksiz pahalı geldi. Aynı işlevi yapan daha uygun fiyatlı ürünler vardır benceBen şunu almıştım braun kulaktan, çok memnun kaldık. Yani Allah çok kullanmayı nasip etmesin tabiama kolay kullanılyor ve tutarlı çıkıyor sonuç.
S Sariucurtma Bu arada bir kanguru önerisi aldım, yakın arkadaşımın kızı 2 yaşında, hala arada kullanıyor. Tuniko Boba X modeli. Bebek arabasını sevmediği için çok fazla kullandılar, memnundu da.
Ballı süt içtim ben o da çok iyiBallı limonlu su iç canım boğaz acısını ağrısını çok hızlı geçiriyor. Ben azıcık acı hisseder hissetmez içiyorum hamilelikte hiç ilerletmedi çok şükür. Ihlamurdan daha iyi bence
Bana da öyle geldi, buna bu kadar para vereceğime alacağım daha önemli bir şeyin en iyisini alırımBu bana gereksiz pahalı geldi. Aynı işlevi yapan daha uygun fiyatlı ürünler vardır bence
Bugün benimki de sorduAhahaahahha abartmış ciddenben bıraksam bizimkilerde yapar ama ben mesafeliyim baya. Benim kaynanamda sürekli kımıldadı mı kımıldamadı mı diye soruyor. O bile beni strese sokuyor acaba neden hissetmiyorum falan diye
Bunlar hep bir şey almamak için..Bende tam tersi durumdan muzdaribim. Asla hevesleri yok hevesleri olmadığı givi bizim de hevesimizi kırıyorlar. İşte bebeğin yedigi helal giydiği haram bu kadar şey alınmaz ben almam doğunca alinir gibi incitici şeyler söyleniyor. Böyle umursamaz olmalarindansa sahiplenmelerini çok isterdim
Henüz almadım canım ama braun öneriliyor hep büyük ihtimal braun alcamKızlar ateş ölçer alan oldu mu
Aynen bende onu alcam sanırımHenüz almadım canım ama braun öneriliyor hep büyük ihtimal braun alcam
Arkadaşlarımdan bazirlari braun kullanıyor bir tanesi hele 12 yıldır kullanıyormuş. Çok memnunlar. Benim için ateş ölçer çok önemli, en iyisi olmalı, başka şeylere çok para vermem ama ateş olcere veririm. Oğlumda da cok pahalı almıştım ama o zaman soruşturmadan aldığım için memnun kalmadım. Bunda direk Braun kulaktan olceri alicam. Yanlış ölçüm hem panik yaptırıp hem gereksiz ilaç kullanmaya sebep olabiliyor. Doğru ve tutarlı olcmesi her şeyden daha önemli.Henüz almadım canım ama braun öneriliyor hep büyük ihtimal braun alcam
Ateşölçer bence de çok önemli, Allah korusun hasta olduklarında direkt yapacağımız takip ateş olur. O yüzden bende en iyisini almak taraftarıyımArkadaşlarımdan bazirlari braun kullanıyor bir tanesi hele 12 yıldır kullanıyormuş. Çok memnunlar. Benim için ateş ölçer çok önemli, en iyisi olmalı, başka şeylere çok para vermem ama ateş olcere veririm. Oğlumda da cok pahalı almıştım ama o zaman soruşturmadan aldığım için memnun kalmadım. Bunda direk Braun kulaktan olceri alicam. Yanlış ölçüm hem panik yaptırıp hem gereksiz ilaç kullanmaya sebep olabiliyor. Doğru ve tutarlı olcmesi her şeyden daha önemli.
Canım bende hiç şişkinlik olmadı aksine 2 kilo verdim o dönemdeTüp bebek yapan hamiş arkadaşlar, ilaçları bırakınca biraz da olsa şişkinlik iniyor mu
Hasta olmasalar bile sık sık ölçmek istiyor insan, evin ısısını ne kadar ayarlasan da bebeğin vücut ısısı normal düzeyde mi bakmak gerekiyor. Ben hasta olmasa da gün içinde ara ara olcerdim oglumunkini. Hele hastalık dönemi doğru olcmesi çok önemli, mesela ben 39 dereceyi geçmeden ateş düşürücü vermemeye gayret ederdim ama bizim derece ilerleyen zamanlarda cortladi, bı kaç kez çocuğun ateşi çok olmamasına rağmen 40-41 lerde gösterdiği için yersiz ateş düşürücü verip acile koştuğum oldu. 2-3 yaşından önce koltuk altı dijital Ateş olceri kullanamiyorlar sürekli hareket ettikleri için, o yüzden kulak ya da temassız cihazın çok kaliteli olması lazım benceAteşölçer bence de çok önemli, Allah korusun hasta olduklarında direkt yapacağımız takip ateş olur. O yüzden bende en iyisini almak taraftarıyım
Direct nexus diye bir marka var onu da öneriyorlar, hem fiyatı da braunun 1/4 i. Bilmiyorum bana braun fiyatı çok abartı geldiHasta olmasalar bile sık sık ölçmek istiyor insan, evin ısısını ne kadar ayarlasan da bebeğin vücut ısısı normal düzeyde mi bakmak gerekiyor. Ben hasta olmasa da gün içinde ara ara olcerdim oglumunkini. Hele hastalık dönemi doğru olcmesi çok önemli, mesela ben 39 dereceyi geçmeden ateş düşürücü vermemeye gayret ederdim ama bizim derece ilerleyen zamanlarda cortladi, bı kaç kez çocuğun ateşi çok olmamasına rağmen 40-41 lerde gösterdiği için yersiz ateş düşürücü verip acile koştuğum oldu. 2-3 yaşından önce koltuk altı dijital Ateş olceri kullanamiyorlar sürekli hareket ettikleri için, o yüzden kulak ya da temassız cihazın çok kaliteli olması lazım bence
Ben bırakamadım ılacları valla, sanırım sonuna kadar da kullanıcam..Tüp bebek yapan hamiş arkadaşlar, ilaçları bırakınca biraz da olsa şişkinlik iniyor mu
Dediğim gibi oğlumda da kaliteli olduğunu düşündüğüm bı marka almıştım ama memnun kalmadım, bu sebeple yakın cevremin yıllardır kullanıp memnun kaldığı bı ürünü almaya karar verdim. Bu cihazların ömrü normalde çabuk doluyor verimi düşüyor ama arkadaşım 12 yıldır kullanıyor, onun haricinde de uzun süredir kullanan bı kaç arkadaşım daha var. Bu sefer braundan sasmicam.Direct nexus diye bir marka var onu da öneriyorlar, hem fiyatı da braunun 1/4 i. Bilmiyorum bana braun fiyatı çok abartı geldi
Ya valla gereksiz pahalı olmayan ne kaldı ki. ben 3.5 sene önce 4'te 1 i gibi bir fiyata almıştım. Şimdi gelinen noktada gelirim 4 kat arttı mı, sanmam.Bu bana gereksiz pahalı geldi. Aynı işlevi yapan daha uygun fiyatlı ürünler vardır bence
Bizimki de ilk torun aslında ama ben gelemem siz gelirsin dedi bize de bakalım hayirlisiBenim kv dem torun diye ölüyor, ağladı hamile olduğumu duyunca. Eşim tek çocuk ilk torunu olacak. Baya kıymetli olacak gibiDoğumdan önce gelir bize bakmak için de uzun süre kalır gibi geliyor
Evet maalesef ki öyle... ikizlere hamileydim birini kaybettigimde bile size birsey almayın içinizde kalır demistim diyen birisiBunlar hep bir şey almamak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?