2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben de günlerdir paketli gıda tüketiyorum sonra vicdan yapıyorum. Ama canım da çekiyor duramıyorum yemeden 😂 biraz önce bi paket çiziviç yedim mesela. Akşamları kremalı çokodamlalı bisküviler mi dersin hak getire 😂 bir de tatile gidicem tam olacak. İyice saldım gibi bir şey oldu.5 kilo almışım ona da canım sıkıldı o yüzden de boşlayıverdim 😂
Paketliler fast foodlar hamurisleri resmen delirmis gibi yiyorum bu ara 🤣 benim korkum da hem kilo hem de gebelik zehirlenmesi filan fazla tuzlu karbonhidratli beslenmek tetikliyor demeleri aslında .

Paketliler fast foodlar hamurisleri resmen delirmis gibi yiyorum bu ara 🤣 benim korkum da hem kilo hem de gebelik zehirlenmesi filan fazla tuzlu karbonhidratli beslenmek tetikliyor demeleri aslında .
İnş bir şey olmaz canım içini rahat tut 🙏 benim arkadaşım bebiş istiyor de güzel enerjiyle ye diyor 😁

Hem bu grupta olup hemde aralık annelerinde paylaşımda bulunduğumuz için rahatsız olanlar varmış 😄😄😄😄ya ne kadar işsizsiniz. KARNINDA BEBEK TAŞIYAN BİR ANNENİN BU KADAR ART NİYETLİ OLABİLMESİNİ AKLIM ALMIYOR. Ne zararı var arkadaşım orda adımın yazıyor olmasının sana. Senin Ocak annesi olabileceğinin bir garantisi var mı? Allah hepimizin çocuklarını sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin o ayrı. Ancak burası Babanın forumumu ? İstediğim başlığa cevap yazarım. Kimsede karışamaz. Ama bu kadar kötü niyetli olmana üzüldüm gerçekten. Bu süreçte insan arınabilmeli, en azından bir cana can verilen bu süreçte uğraştığın şey ben , Sohrab Sohrab ve sheilata sheilata olmamalıydı 😇😇😇 fazla gündemsiz bir hayat.
E bizde Şubat ayından buradayız merak ediyoruz 1 hafta 2 4 hafta sonra neler olacak önümüzde neler var merak ediyoruz,okuyoruz bu kötü bişey mi yazik gerçekten iyice kutuplasti millet, sen ocaksin ocakta kal ben Şubat'ta niye ne zararı var aksine yararı daha cok, hani bı laf var ya paylaştığın senindir gizlediği değil.😕 Sinirlendim durduk yere sizde sakin olun kizlar

Kızlar bu arada icecek sorununu nasıl cozuyorsunuz ya? Şekerli icecek hazır meyve suyu falan içmek istemiyorum. E sekerizlerinde de tatlandirici var o da sanırım iyi değil. Neler iciyosunuz ya özellikle soğuk icecek onerisi please🙏
Ben evde sürekli ev yapımı yoğurdumdan ayran yapıyorum. Ama hamile olmadan önce de ayran içtiğim için hazır içecek tüketmediğim için beni zorlamadı. ayran hem kalsiyum hem de su bazen su içemiyorum midem almıyo o zaman kurtarıcım oluyo.

Kızlar bu arada icecek sorununu nasıl cozuyorsunuz ya? Şekerli icecek hazır meyve suyu falan içmek istemiyorum. E sekerizlerinde de tatlandirici var o da sanırım iyi değil. Neler iciyosunuz ya özellikle soğuk icecek onerisi please🙏
Kış gelince de portakal suyuna geçerim muhtemelen :))

Magnezyum kullanmıyorum şimdilik ama bende bu kabızlık yapıyor sonra ishale çeviriyor.Yalniz bende gynotardyferon kullanıyorum, içinde folik asit var multivitamin içinde de folik asit var fazla gelmez mi acaba?Bu kutu bitince değiştireceğim artık
Doktoruna sorarsın canım iki tane folik fazla gelebilir bencede yeni kutuda başka vitamin önerir belki. Ben magnezyum kullanmadan önce sabahları çok bacak ağrısı çekiyordum ayağa kalkınca kramp giriyodu şimdi azaldı ama bıraksam yine perişan olurum o yüzden bırakmayı düşünmüyorum zaten kanda değerim çok düşük çıkmıştı demekki besinlerle alamamışım magnezyumu takviye verdi işte doktor. Normalde çok ilaç vitamin yanlısı değilim ama 4 ayrı hapım var şuan😂

Limonata, reyhan, portakal suyu, vişne ve erik kompostosu tüketiyorum. Gebeliğim boyunca toplamda 1 bardak asitli içmemişimdir 😂

Doktoruna sorarsın canım iki tane folik fazla gelebilir bencede yeni kutuda başka vitamin önerir belki. Ben magnezyum kullanmadan önce sabahları çok bacak ağrısı çekiyordum ayağa kalkınca kramp giriyodu şimdi azaldı ama bıraksam yine perişan olurum o yüzden bırakmayı düşünmüyorum zaten kanda değerim çok düşük çıkmıştı demekki besinlerle alamamışım magnezyumu takviye verdi işte doktor. Normalde çok ilaç vitamin yanlısı değilim ama 4 ayrı hapım var şuan😂
Canım napıyosun ? Detaylı konusunu ne yaptın, nereye gideceksin?

Valla günde 2 taneye kadar maden suyu serbest ama ben onu da abartiyorum, sıcaklarda hararetim artıyor, gazlı, şekerli içecekler zararlı, ayran anca yemekte icebiliyorum. Zararı var mı bilmiyorum ama ben günde 3-4 bazen 5 tane maden suyu iciyorum

Olsun canım herşeyi besinlerle alamıyoruz çok normal , sanırım demir takviyesini değiştireceğim bu bitince.Bende kramp yok şükür şimdilik ama bacaklarım arada çok ağrıyor

Valla günde 2 taneye kadar maden suyu serbest ama ben onu da abartiyorum, sıcaklarda hararetim artıyor, gazlı, şekerli içecekler zararlı, ayran anca yemekte icebiliyorum. Zararı var mı bilmiyorum ama ben günde 3-4 bazen 5 tane maden suyu iciyorum
Doktorlar günde 1 tane sadeye müsade ediyorlar diye biliyorum ben 🫠

Benorganic vişne suyu şahane canım. Başka çeşitleri de var ben vişne daha çok seviyorum. Şeker yok içinde katkısız. Eşim getiriyor her hafta. Bir de annem yapıyor şekersiz kayısı meyvesuyu yapmıştı sevemedim. Bu hafta erik yaptı içine çok az şeker koymuş ona bayıldım mesela bağırsaklarımı da çalıştırdı. Bir de maden suyu içiyorum her gün.

Back
X