Dün gece içtim artık son çare olarak parolu, bi de duş aldım, güzelce terlemişim, kendime geldimŞimdi nasil oldun canım ateşin düştü mü, parol al atesin cikarsa demişlerdi bana inşallah geçmiştir
Yaa ates o zaman bogaz enfeksiyonundan olmus olabilir canim cok gecmis olsunDün gece içtim artık son çare olarak parolu, bi de duş aldım, güzelce terlemişim, kendime geldimama maalesef diş etim şişmiş ve boğazıma kadar inmiş durumda, yüksek ihtimalle dün baya halsiz kalınca cidden hastalığa çevirdi bakalım yarın bi Dr a gidicem sanırım
Canım benimde aşıdan sonra boğazım şişmiş gibiydi dün gece hatta kesin hasta oluyorkm dedim. Ihlamur ve ballı limonlu su içtim bugün daha iyiyim çok şükürDün gece içtim artık son çare olarak parolu, bi de duş aldım, güzelce terlemişim, kendime geldimama maalesef diş etim şişmiş ve boğazıma kadar inmiş durumda, yüksek ihtimalle dün baya halsiz kalınca cidden hastalığa çevirdi bakalım yarın bi Dr a gidicem sanırım
Diş etim benim de şişmiş. Şiddetli agrimasa da önlem almazsam agriyacak gibi duruyorDün gece içtim artık son çare olarak parolu, bi de duş aldım, güzelce terlemişim, kendime geldimama maalesef diş etim şişmiş ve boğazıma kadar inmiş durumda, yüksek ihtimalle dün baya halsiz kalınca cidden hastalığa çevirdi bakalım yarın bi Dr a gidicem sanırım
Dün boğazım yara oluyor sanmıştım meğer diş etim şişiyormuş, aman ihmal etmeDiş etim benim de şişmiş. Şiddetli agrimasa da önlem almazsam agriyacak gibi duruyor
Ayyyy hiç aklıma gelmedi bitki çayı içmek inanıyorum kendimeCanım benimde aşıdan sonra boğazım şişmiş gibiydi dün gece hatta kesin hasta oluyorkm dedim. Ihlamur ve ballı limonlu su içtim bugün daha iyiyim çok şükür
Bilmiyorum ki anlamıyor bir şey. Markete gidiyorlar en az 200-300 TL'lik oyuncak almadan dönmüyorlar ağlıyor diyor tutturuyormuş hani ayda en az 3-4 bin tl oyuncağa veriyorlar. Ben gördüğüm zamanlarda ismine tepki vermemesi veya bem teyzesiyim beni ara ara görmesine rağmen hiç yanıma bile gelmemesi beni tanımaması bir şeyi söylediğin zaman seni anlamaması biraz tuhaf kız çocuğu işte. Bir de her gün bildiği şeyleri tekrar tekrar yapıyor ışıklar gündüz açık olacak kapılar kapalı. Bazı eşyalar var mesela günde aynı yere götürüp koyuyor değişmemesi lazım onun yeri. Bilemedim çok zor. Belki diyorum sadece dikkat eksikliği vardır bir vitaminle geçebilecek durumdur diyorum konduramıyor gerçekten. Kendisi bilir artık ben söyledim o kadar.Anne hisseder derler doğru ama bazen anne baba konduramaz da. Tuvalet alışkanlığı çocuktan çocuğa değişir. 3 yaş çocuğu tam anlamıyla bezi bırakmışta olabilir kısmen bırakmışta ya da hiç birakamamista. Özellikle erkek çocuklarında 3.5 yaşına kadar endişeye kapilmiyor doktorlar. Ama diğer dediğin şeyleri annesinin artık kabullenmesi gerekiyor. Komut almaması, göz teması, isme tepki vermeme, etrafta kimse yokmuş gibi davranma, bunlar tabi ki illa otizm de olacak değil ama bu kadar ekranla haşır neşir olan çocukta gelişimsel bozukluklar olması olağan. Beyin gelişimi anne karnında tamamlanmiyor nihayetinde. Yaşamın ilk yıllarında çocuğa sunulan her şey onun sağlıklı ya da hasta (farklı) olmasının öncülü oluyor. Umarım kardeşin daha fazla vakit kaybetmez. Hiç mi kelimesi yok anne baba yemek su vs gibi yoksa konuşma mi yok.
Çok geçmiş olsun. Birkaç gün dinlen eğer yırtık varsa evde fizik tedavi hareketlerini yap gerçekten iyi geliyor. Ben de dizimden çok çektim zamanında ondan seni çok iyi anlıyorum.Dün tüm gün ayaktaydim, sabahtan oğlumun seyansi, öğlen misafirimiz geldi onu alıp gezdirdik, akşam burada festival ve konser vardı, sabah 8 den gece 12 ye kadar ayaktaydim, ben kendim kaşındım galiba. Gerçi dizimi bukerkenki ağrı dün sabahtan beri var ama bel bugün ekledi. Dizimde de çapraz bağlarda yırtık var benim ağırlık yuklendikce zorluyor sanırım. Magnezyum alicam birazdan.
Belki konuştuğumuz için öyle bir rüya gördün. Hiç düşünme. Hiçbir şeyi yok bebeğin. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Ne kadar güzel yarın bebişi göreceksin.Ay kızlar
Yarın detaylı usg var . Kafama çok takmış olacağım ki, rüyamda çok kötü şeyler gördüm. Bebeğin böbrek yatakları geniş çok büyük ihtimalle hasta otizmli vs diyordu doktor. Kalbimin ortasına nasıl bi yumru oturdu anlatamam. Hiç uyuyamadım bir daha. Yarın için bana iyi dileklerinizi gönderin lütfen
Bursada detaylı için yer bulamadım Yalova’dan aldım. Sedat tekeli’ye gideceğim yalovada usgden çıktıktan sonra raporu göstermek içinHangi doktora gidicek sin cnm
5 haftadır görmedim zaten çok özledim keratayıBelki konuştuğumuz için öyle bir rüya gördün. Hiç düşünme. Hiçbir şeyi yok bebeğin. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Ne kadar güzel yarın bebişi göreceksin.
Aynısı bende de gece yatarken oluyorBenimde sagdan sola soldan saga donerken rahimde agri gibi bisey oluyor doktoruma gidince soracağım neden oluyor böyle bisey normal mi hic bilmiyorum
Normal bişeydir inşallah rahim büyüdüğü icin oluyor olabilir mi acaba, birde ben idrara sıkıştığım zaman hissediyorum öyle bir agri tuavelete zor yetisiyorum geceAynısı bende de gece yatarken oluyor
Benimde çok oluyor canım malesef patik çorap giyiyorum ben de uzun giyince daha kötü oluyorKızlar coraplar benim ayagimda iz yapmaya basladi galiba ödem olacak ayak bileklerimde. Corap olarak oneriniz var mi lastiği gevsek iz yapmayan corap lazim bana. Esimin çoraplarını mi giysem diye bile düşündüm
Annem kenarlarını keserek giy diyor ama öyle de sökülür rahatsiz olurum ben napsam bilemedim ya tüm gun iste ayagimda olunca eve bi geliyorum corabin izi çıkmış kıpkırmızı olmus ayağım baya rahatsiz ediyor ve kasindiriyor ayağımı. Cok acayip seyler olmaya basladi bana hamilelikteBenimde çok oluyor canım malesef patik çorap giyiyorum ben de uzun giyince daha kötü oluyor
Dikkat eksikliği bu anlattığından çok farklı bı durum. Oğlumda dikkat eksikliği var ama aynı zamanda algıları, muhakeme yeteneği çok yüksek, küçükken de oyledi. Dikkat eksikliğinde konuşma gecikmesi, takıntılar vs olmaz. Umarım kardesin üstüne gider bu durumun ve çok basit bir çözümü vardırBilmiyorum ki anlamıyor bir şey. Markete gidiyorlar en az 200-300 TL'lik oyuncak almadan dönmüyorlar ağlıyor diyor tutturuyormuş hani ayda en az 3-4 bin tl oyuncağa veriyorlar. Ben gördüğüm zamanlarda ismine tepki vermemesi veya bem teyzesiyim beni ara ara görmesine rağmen hiç yanıma bile gelmemesi beni tanımaması bir şeyi söylediğin zaman seni anlamaması biraz tuhaf kız çocuğu işte. Bir de her gün bildiği şeyleri tekrar tekrar yapıyor ışıklar gündüz açık olacak kapılar kapalı. Bazı eşyalar var mesela günde aynı yere götürüp koyuyor değişmemesi lazım onun yeri. Bilemedim çok zor. Belki diyorum sadece dikkat eksikliği vardır bir vitaminle geçebilecek durumdur diyorum konduramıyor gerçekten. Kendisi bilir artık ben söyledim o kadar.
Ben mesela asla yaz kış uzun çorap giyemem hep patik çorap babet çorabı. Normalde de sıkıyor benim ayağımı o lastikler kaşındırıyor. Çorap sevmem ben kısacaKızlar coraplar benim ayagimda iz yapmaya basladi galiba ödem olacak ayak bileklerimde. Corap olarak oneriniz var mi lastiği gevsek iz yapmayan corap lazim bana. Esimin çoraplarını mi giysem diye bile düşündüm
Ay misafirimiz var eşimin kuzeni geldi memleketten, evde yatıp dinlemiyorum malesef, mecbur şuraya gidelim buraya götürelim diyoruz. Ama egzersizlerimi yaptım biraz açıldı diizim ama belim öyle kötü ki anlatamam. Bacağımı kaldıramıyorum belim dehşet ağrıyor. Ağrı eşiğim çok yüksektirÇok geçmiş olsun. Birkaç gün dinlen eğer yırtık varsa evde fizik tedavi hareketlerini yap gerçekten iyi geliyor. Ben de dizimden çok çektim zamanında ondan seni çok iyi anlıyorum.
Babet coraplari da iz yapıyor iste galiba benim ayaklarımda ödem olmaya basladiBen mesela asla yaz kış uzun çorap giyemem hep patik çorap babet çorabı. Normalde de sıkıyor benim ayağımı o lastikler kaşındırıyor. Çorap sevmem ben kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?