2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Geçmiş olsun canım.Magnezyum eksikliginden oluyor genelde.Benim bir ara sağ kalçamda oturup kalkarken batma tarzı bir ağrı olmuştu ama o dönem yormuştum kendimi ona bağladım.Dinlenince geçmişti.

Geçmiş olsun canım.Magnezyum eksikliginden oluyor genelde.Benim bir ara sağ kalçamda oturup kalkarken batma tarzı bir ağrı olmuştu ama o dönem yormuştum kendimi ona bağladım.Dinlenince geçmişti.
Dün tüm gün ayaktaydim, sabahtan oğlumun seyansi, öğlen misafirimiz geldi onu alıp gezdirdik, akşam burada festival ve konser vardı, sabah 8 den gece 12 ye kadar ayaktaydim, ben kendim kaşındım galiba. Gerçi dizimi bukerkenki ağrı dün sabahtan beri var ama bel bugün ekledi. Dizimde de çapraz bağlarda yırtık var benim ağırlık yuklendikce zorluyor sanırım. Magnezyum alicam birazdan.

Ay kızlar
Yarın detaylı usg var . Kafama çok takmış olacağım ki, rüyamda çok kötü şeyler gördüm. Bebeğin böbrek yatakları geniş çok büyük ihtimalle hasta otizmli vs diyordu doktor. Kalbimin ortasına nasıl bi yumru oturdu anlatamam. Hiç uyuyamadım bir daha. Yarın için bana iyi dileklerinizi gönderin lütfen

İnsallah vitamin takviyesi ile gecer canım bengay bildiğim kadarıyla kortizonlu bir krem onu kullanma daha guvenli bir krem önerirler eger gecmezse en azindan kortizonsuz bir krem kullanirsin

Hersey yolunda gider inşallah guzel haberlerini bekliyoruz

Bebeğin gayet sağlıklı canım. Senin de dediğin gibi kafaya taktığın için görmüşsün. Güzel haberlerini bekliyoruz burada

Magnorm 625 kullaniyorum ben hem bunu kullandığımdan beri demir hapının yaptigi kabizlik sorunum gecti o anlamda da iyi oluyor bi sorabilirsin bunuda eczaciya istersen canim

İnşallah bende memnun kalırım canım

İnsallah vitamin takviyesi ile gecer canım bengay bildiğim kadarıyla kortizonlu bir krem onu kullanma daha guvenli bir krem önerirler eger gecmezse en azindan kortizonsuz bir krem kullanirsin
Adı farklı bu ilacın ama ben bengayin muadili olduğunu düşünüyorum, o yüzden kullanmadım, umarım kremlere vs gerek kalmaz, ne kadar masum da olsa hamileyken ilaç kullanınca kendimi kötü hissediyorum

Magnorm 625 kullaniyorum ben hem bunu kullandığımdan beri demir hapının yaptigi kabizlik sorunum gecti o anlamda da iyi oluyor bi sorabilirsin bunuda eczaciya istersen canim
Magnorm alicam ben de. Genelde onu oneriyorlar sanırım doktorlar. Oğlumda da yanlış hatırlamıyorsam magnorm kullanmıştım ben suda çözünen

Bunu oğlumda kulandım çokta memnun kaldım her yere taşınıyor, beşiğin içine de koyup bununla uyuttum bi süre

Hangi doktora gidicek sin cnm

Bu yatağı ben de alayım bari 3 kişi oldu şimdi
Ben alırken tereddüt etmiştim pahalı diye ama gerçekten çok kullanışlı, hatta 1 bucuk aylıkken bronşitten hastanede yattık, hastane yatağının içine bile bunu koydum öyle yattı

Ben alırken tereddüt etmiştim pahalı diye ama gerçekten çok kullanışlı, hatta 1 bucuk aylıkken bronşitten hastanede yattık, hastane yatağının içine bile bunu koydum öyle yattı
Dönem dönem indirime giriyor ben haziran ayında 485 TL'ye almışım hepsiburadadan. E bebek indirim yapiyor yüzde 30 yüzde 40 kadar öyle anlarda almak lazım denk getirip

Geçmiş olsun canım. Mutlaka takip edeceğim indirim bulursam alayım hemen

Ayy çok heyecanlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Rüyalar tersine çıkarmış. Çok güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…