- 3 Ağustos 2022
- 648
- 884
- 33
Geçmiş olsun canım.Magnezyum eksikliginden oluyor genelde.Benim bir ara sağ kalçamda oturup kalkarken batma tarzı bir ağrı olmuştu ama o dönem yormuştum kendimi ona bağladım.Dinlenince geçmişti.Kizlar bu sabah çok fena uyandım. Sol dizimi bukemiyorum. Yürürken ayaktayken bişey yok bukerken dizimin arkasına inanılmaz ağrı saplaniyor, aynı şekilde belimin de sol tarafı öyle. Bı de sol taraftaki dış etim sismis. Kısacası sol tarafım feci şekilde ağrıyor. Eğilip kalkamıyorum, buzdolabının sebzeliginden bişey alayım diye eğildim kalkana kadar akla karayı seçtim. Kas ağrısı gibi bı ağrı değil, zonklama değil, hareket esnasında siddetli iğne batar gibi ağrı. Başına gelen var mı
Dün tüm gün ayaktaydim, sabahtan oğlumun seyansi, öğlen misafirimiz geldi onu alıp gezdirdik, akşam burada festival ve konser vardı, sabah 8 den gece 12 ye kadar ayaktaydim, ben kendim kaşındım galiba. Gerçi dizimi bukerkenki ağrı dün sabahtan beri var ama bel bugün ekledi. Dizimde de çapraz bağlarda yırtık var benim ağırlık yuklendikce zorluyor sanırım. Magnezyum alicam birazdan.Geçmiş olsun canım.Magnezyum eksikliginden oluyor genelde.Benim bir ara sağ kalçamda oturup kalkarken batma tarzı bir ağrı olmuştu ama o dönem yormuştum kendimi ona bağladım.Dinlenince geçmişti.
İnsallah vitamin takviyesi ile gecer canımHayır ben magnezyum kullanmıyorum, bugün eczaneden kendim alicam, doktoruma gitmeye daha çok var. Ama bu kasilmadan ziyade siyatik ağrı gibi. Sinir sıkışması filan sanki. Sol bacağımı kaldirdigimda dizimin arkası ve belimin sol tarafı şiddetli ağrıyor. Normalde bengay tarzı bı kremim vardı bu tip ağrılar için iyi gelen ama hamileyken kullanmak sakıncalı olduğu için devam ederse mecbur doktora gidicem. Umarım mr istemez, ben kapalı mr a giremiyorum.
Hersey yolunda gider inşallah guzel haberlerini bekliyoruzAy kızlar
Yarın detaylı usg var . Kafama çok takmış olacağım ki, rüyamda çok kötü şeyler gördüm. Bebeğin böbrek yatakları geniş çok büyük ihtimalle hasta otizmli vs diyordu doktor. Kalbimin ortasına nasıl bi yumru oturdu anlatamam. Hiç uyuyamadım bir daha. Yarın için bana iyi dileklerinizi gönderin lütfen
Ay inşallah gerek kalmaz ama not alayım ben. Doğumdan sonra da konuşuyor oluruz zaten yine sorabilirim unutursamBen birde bir Amerikan şurubu vardı onu kullanmıştım gripe water night diye. Oda iyi gelmişti aklınızda olsun şimdiden
Bebeğin gayet sağlıklı canım. Senin de dediğin gibi kafaya taktığın için görmüşsün. Güzel haberlerini bekliyoruz buradaAy kızlar
Yarın detaylı usg var . Kafama çok takmış olacağım ki, rüyamda çok kötü şeyler gördüm. Bebeğin böbrek yatakları geniş çok büyük ihtimalle hasta otizmli vs diyordu doktor. Kalbimin ortasına nasıl bi yumru oturdu anlatamam. Hiç uyuyamadım bir daha. Yarın için bana iyi dileklerinizi gönderin lütfen
Magnorm 625 kullaniyorum ben hem bunu kullandığımdan beri demir hapının yaptigi kabizlik sorunum gecti o anlamda da iyi oluyor bi sorabilirsin bunuda eczaciya istersen canimDün tüm gün ayaktaydim, sabahtan oğlumun seyansi, öğlen misafirimiz geldi onu alıp gezdirdik, akşam burada festival ve konser vardı, sabah 8 den gece 12 ye kadar ayaktaydim, ben kendim kaşındım galiba. Gerçi dizimi bukerkenki ağrı dün sabahtan beri var ama bel bugün ekledi. Dizimde de çapraz bağlarda yırtık var benim ağırlık yuklendikce zorluyor sanırım. Magnezyum alicam birazdan.
İnşallah bende memnun kalırım canımKızlar bunu da deneyimledim. Bunu da oğlumda kullandım. Ve gerçekten 7-8 ay kullandım bunu benarabaya koydum hastaneye götürdüm misafirliğe gittim yanımda götürdüm. Bu da çok kullanışlı almak isteyen olursa güvenle alabilir
Adı farklı bu ilacın ama ben bengayin muadili olduğunu düşünüyorum, o yüzden kullanmadım, umarım kremlere vs gerek kalmaz, ne kadar masum da olsa hamileyken ilaç kullanınca kendimi kötü hissediyorumİnsallah vitamin takviyesi ile gecer canımbengay bildiğim kadarıyla kortizonlu bir krem onu kullanma daha guvenli bir krem önerirler eger gecmezse en azindan kortizonsuz bir krem kullanirsin
Magnorm alicam ben de. Genelde onu oneriyorlar sanırım doktorlar. Oğlumda da yanlış hatırlamıyorsam magnorm kullanmıştım ben suda çözünenMagnorm 625 kullaniyorum ben hem bunu kullandığımdan beri demir hapının yaptigi kabizlik sorunum gecti o anlamda da iyi oluyor bi sorabilirsin bunuda eczaciya istersen canim
Bunu oğlumda kulandım çokta memnun kaldım her yere taşınıyor, beşiğin içine de koyup bununla uyuttum bi süreBende sevi bebe aldim ama Instagram'da influencer birinden gördüğüm ve çok övdüğü icin farkli bir modeliydi. Buda güzelmiş alabilirsin bence. Kendime aldığımi da atayim sana bakabilirsin. Birde yatas junoya muadil babyjem marka var o tarz istiyorsan ona da bakabilirsin fiyatı daha uygun
Hangi doktora gidicek sin cnmAy kızlar
Bu yatağı ben de alayım bari 3 kişi oldu şimdiBunu oğlumda kulandım çokta memnun kaldım her yere taşınıyor, beşiğin içine de koyup bununla uyuttum bi süre
Ben alırken tereddüt etmiştim pahalı diye ama gerçekten çok kullanışlı, hatta 1 bucuk aylıkken bronşitten hastanede yattık, hastane yatağının içine bile bunu koydum öyle yattıBu yatağı ben de alayım bari 3 kişi oldu şimdi
Dönem dönem indirime giriyor ben haziran ayında 485 TL'ye almışım hepsiburadadan. E bebek indirim yapiyor yüzde 30 yüzde 40 kadar öyle anlarda almak lazım denk getiripBen alırken tereddüt etmiştim pahalı diye ama gerçekten çok kullanışlı, hatta 1 bucuk aylıkken bronşitten hastanede yattık, hastane yatağının içine bile bunu koydum öyle yattı
Geçmiş olsun canım. Mutlaka takip edeceğim indirim bulursam alayım hemenBen alırken tereddüt etmiştim pahalı diye ama gerçekten çok kullanışlı, hatta 1 bucuk aylıkken bronşitten hastanede yattık, hastane yatağının içine bile bunu koydum öyle yattı
Ayy çok heyecanlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAy kızlar
Rüyalar tersine çıkarmışAy kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?