2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bende de ayağa kalktığımda rahmime kramp şeklinde ağrı giriyo iki büklüm oluyorum, daha önce hiç yaşamamıştım ilkin tek tarafa giriyordu şimdi sağlı soğlu aynı anda giriyor S Sariucurtma

Ağrı hissetmemiz normal o zaman baskı olduğundan çünkü ben her şeyden nem kapar oldum biraz ağrım olsa evham yapıyorum. İlk hamileliğimde hiç böyle değildim aşırı rahattım dokuz ay nasıl geçti hiç anlamamıştım bunda tam tersi duygularım.

Ben de ilk hamilelige göre bunda daha rahatım, ilk hamileligimi çok beklemiştim, bebeğim olmayacak sanmıştım o yüzden hamile kalınca buldumcuk olmuştum, dünyadaki tek hamile benmişim gibi her şeyden sakiniyordum, deli gibi dikkat ediyordum, gün aşırı kalp atışı dinlemeye gidiyordum. Bunda ilkine göre çok daha rahatım ama tabi ki sağlığı ile ilgili hassasım, sadece biraz daha az kaygılıyım, mesela ekstradan kalp atışı dinlemek için hiç doktora gitmedim bu bebegimde. Bir kez rahim ağzı için gitmiştim sadece, ağrım olunca.

Rahimde kasılmalarım veya ağrım olmuyor ama ne tarafta yatarsam orası baya ağrıyor. Sürekli dönüyorum ve artık dönerken zorlanıyorum

Bende de öyle oluyor işte canim sali günü kontrolüm var gidince soracagim doktoruma
Sağa sola dönmek işkence gibi böyle doğrulup döndüğümde acı ağrı olmuyor fakat direk dinmeye çalışırsam kasiklarim vajinam çekiyor resmen
Yani sıkıntılı bir durum olmasın da ağrılar normalse dayanilamayacak boyutta degil neyseki
Benim durumumda senle ayni canım inşallah guzel haberler aliriz benimki de sali gunu detayli insallah duzelmistir diye dua ediyorum bende
Rahimde kasılmalarım veya ağrım olmuyor ama ne tarafta yatarsam orası baya ağrıyor. Sürekli dönüyorum ve artık dönerken zorlanıyorum
Herkeste olduğuna göre galiba gebelik haftamizla ilgili normal bisey bu yani inşallah öyledir hepimizin bebisleri de iyi olsun

Hepimiz de kullanıyoruz magnezyum ama yeterli gelmiyor mu acaba
Regenesis max ek olarak arada magnimore plus kullanıyorum testlerde d vitamini eksikliği dışında hepsi normal çıkıyor işin tuhafı ama yine de kasılmalar uyuşmalar magnezyumla alakalı olduğu için bu aklıma geliyor sadece…
Testlere de %100 doğru gözüyle bakamıyorum mesela d vit için 25 ve üzeri normaldir diyor doktor oysa birkaç amerikan doktorun yazısını okudum ve türkiyede bunu doğrulayan tek kişi Karatay oldu gerçek d vitamini seviyesi 70lerde olması gerekli aksi düşüktür

Kuzucum benim sabahtı randevum 2 hafta önce, aç gitmiştim. Baktı herşeyine. En son aç mısın bebek çok hareketsiz dedi fjdjhd evet dedim, git bir şeyler ye 20 dk sonra gel tekrar güzel fotosunu çekelim dedi. Tamam dedim. Bi sandviç bi kahve ve su içip gittim biraz hareketlendi ama inat dedi drumuz xd baya savaştı yüzünü göstermesi için, en sonunda yakaladık bir tane

Buarada kızlar dün sabahtan beri kasıklarımda ağrıyla uğraşıyorum. Druma yazdım 'bu haftalar bebek çok hızlı büyüyor kasık ağrıların normal, ılık duş al ve biraz istirahat et dedi. Öyle yaptım ama geçmeyince gittim. Şiddetli sancı giriyordu. Kıvranıyordum resmen. Rahim duvarını kontrol etti hemen bebeğe baktı,çok şükür herşey yolunda. Sonra idrar vermemi istedi. O da temiz çıktı. Bugün tekrar gittim, ultrasona yönlendirdi hemen ve kan verdim. Yoğun gaz çıktıhalen ağrım var maalesef, çiğneme tableti yazdı. Ctesiye kadar kullanıcam bakalım geçmezse gel dedi yine..

Kızlar oglumdan hatırlıyorum bu haftalarda ağrılarım baya yoğun olurdu özelikle biraz ayakta kalınca fena olurdum, kaç kez idrar testi verdim hafif enfeksiyon çıkıyordu, kültür veriyodum üreme çıkmıyordu, doktorum bu haftalarda rahim büyüyor ağrısı olur demişti

Arkadaşlar merhaba, cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Çin takvimine uyuyor mu çok merakettim.cevap veren olursa çok sevinirim.

Benim de oluyor aynı şekilde. Uyumaya çalışırken dönüp durduğumda özellikle. Bu ara uykular da kaçmaya başladı. Olabildiğince sakin dönmeye çalışıyorum ben de.
Ayy geçmiş olsun. Ayakları mı üşüttün acaba? Benim de kasıklarım ağrıyor ara ara, çok çıplak ayak gezdiğim günlerde olduğunu fark edince tahmin etmiştim gaz olduğunu. Normalde hiç huyum değildir ama bu havalarda ne yapacağımı şaşırmıştım resmen
Arkadaşlar merhaba, cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Çin takvimine uyuyor mu çok merakettim.cevap veren olursa çok sevinirim.
Merhaba, 16. Haftada net öğreniliyor genelde benim iki kızımda da tuttu çin takvimi ama çok bel bağlamamak lazım bence :)

Bugün aşırı halsizlik, mide bulantısı ve baş ağrısı var. 19. Haftadayim bu haftalarda halsizlik yaşayan oldu mu. Kafam kalkmıyor resmen o derece yorgun hissediyorum kendimi, bulantılarım da geçmişti ne güzel bugun tuhaf bı bulantı ağız tadı var

Bende de sol kasıkta bir ağrım var canım oturur pozisyonda değil ama ayakta ya da yatakta dümdüz olduğum zaman oluyor, doktora da gittiğimde sordum test falan da istedi ultrasonla da baktı hiç bir şey çıkmadı, rahim kasılma büyüme ağrıları demek ki her kadının farklı seyreder dedi. Büyük ihtimal seninde öyledir

Umarım genel geçer bir şeydir hastalık falan gelmiyordur. Genelde ben grip nezle olacağım zamanın öncesinde böyle oluyorum

1.5 saat öncesinde falan yemeğini ye yarım saat önce de tadelle yw bence tadelle çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…