2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268

Benim de detaylim yarın inşallah güzel haberlerle geliriz canim şimdiden çok gergin ve heyecanlıyım ☺
Ben de yarın gidiyorum detaylıya.Hepimiz için güzel geçer inşallah.

Ben sizi çok iyi anlıyorum endişelerinizi yani . Bol bol uzanın gece de durumunuza bakarsınız . Eğer giderseniz bize de yazın ,merak ederiz. Çok geçmiş olsun ...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Umarım rahatlamış mutlu bı şekilde çıkarsın muayeneden

Eveet inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz çok gerginim çokk ne var şöyle sürekli iyi şeyler dusunebilsemm
Bence her şey yolunda, bugüne kadar detaylida sorun tespit edildi diyene denk gelmedim pek canım, oğlumun zamanında kurulan grupta çok kalabalık ve aktifti. Sorun tespit edilenlerin hepsi detaylıya kadar normal kendi doktorlari tarafından zaten tespit edilmişti erken dönemde daha. Onların da bir çoğu detaylida riskli şeyler olmadığı anlaşılmıştı, bir çoğu da kendiliğinden düzelmişti. Çok sukur nipt testin temiz, o çok kapsamlı bir test tüm kromozomlar inceleniyor, anomali olsa zaten sonucun düşük risk gelmezdi, nipt sonucun temiz, bugüne kadarki USG görüntüleri normal, sende stresini atmaya çalış üzerinden, yarın rahatlayacaksin hayırlısıyla

Ben de detaylı muayene için geriliyorum ama benimki biraz farklı bı sebepten. Doktorum vajinal sonografi ile bakicaz dedi, ilk 3 ay normalde de o şekilde muayene ediyor ama ilerleyen aylarda karından bakıyordu, şimdi hem detaylı USG hem de rahim ağzının ayrıntılı değerlendirilmesi olacağı için transvajinal olacak, hiç sevmiyorum o muayene şeklini büyük oğlumda detaylı USG yi karından yapmıştı, sonra gittiğim perinatologta karından yapmıştı, ama rahim ağzından mütevellit bu seferki sevmediğim şekil

Aynen canm için rahat etmez zaten diğer türlü, baksınlar bakalım Bi

Oyy bir tık insanı huzursuz ediyordur muyaene şekli ama yine sen ve bebiş için iyi olan olsun o yüzden çok stres yapmamaya çalış canım, insan bir şey hissetmiyor olsa bile alttan muayene kelimeleri bile insanı geriyor. Ama bebiş ve kendi sağlığımız için en iyisi olsun o yüzden yapacak bir şey yok

Rabbim kolaylık versin inşallah canım.Ben de vajinal mi olur karından mı merak ediyorum.Vajinalde hiç rahat olamıyorum istemsiz kasıyorum kendimi.Riskli gebelik olduğu icin doktorum Adana'da bir profesöre yönlendirdi.Nasıl olacak yarın göreceğiz bakalım.

Senin neden riskli canım perinatolog mu gideceğin prof

Ay ağzın bal yesin ya resmen yuregimi ferahlattin Allah ta seni ferahlatsin Aynen canım şimdiye kadar bir sorun çıkmadı ama işte sürekli ya şu olursa ya bu olursa diyorum. Ama şu an rahatladim biraz sayende kuzumm çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…