2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Senin ne zaman canım detaylı ultrason?

Ben sizi çok iyi anlıyorum endişelerinizi yani . Bol bol uzanın gece de durumunuza bakarsınız . Eğer giderseniz bize de yazın ,merak ederiz. Çok geçmiş olsun ...
Beni anlayan insanların olması ne kadar güzel. İyi ki varsınız iyi ki bu gruptayız. Birbirimize destek veriyoruz moral veriyoruz. Teşekkür ederim Yarına Zeynep kamile randevu aldım en azından normal bir doktor baksın. Normalde şehir hastanesinde kayıtlıyım bu hastaneye sadece ikili için gitmiştim. Kendi drum detaylıdan sonra gel dedi. Detaylım 15 inde. O zamana kadar içim içimi yer. Ağrı olmasaydı gitmezdim de inşallah bakarlar yarın.

Öyle canım, neyse ki her muayene o şekilde olmuyor bir defalik bişey Allah'tan.

Bakarlar elbette neden bakmasınlar . Bizde geçen gün acile gitmek zorunda kaldık . Başka bir sebeptendi . Ağrılar gün içinde bı gidiyor bir geliyor . Bugün de öle bir gündü . İnşallah kesilir en kısa zamanda .

İnşallah bende bir an önce hissederim canım artık korkmaya başlıyorum

Az önce doktorumun sekreteri aradi doktorumun babasi rahatsizlanmis bütün randevular iptal dedi hayattaki şansım ya gidemedim durumu belli olmadığı icin ultrasona ne zaman gun verecekleri de belli degilmis aksam arayip tekrar soracagim

Aa benimki de 11 deydi 17 'ye erteleyebilir miyiz dediler Noluyor ayol aksilikler böyle

Benim de yarın , doktorun sekreteri msj yollamış kendinizi iki saate göre ayarlayın diye , inş herşey yolunda giderde yarım saatte çıkarız ,

Anaaa ben bile üzüldüm valla, ama vardır bunda da bir hayır canım. İnşallah tarihi çok atmazlar 24 e kadar yapılıyor diye biliyorum. Ne zaman almıştın randevunu kaç gün sonrasına vermişlerdi?

Kızlar herkes detaylı ultrasondan bahsetmiş.Bende cumartesi gittim 20+2 de Ankara da radyolog Gülhiz Karataş a . Memnun kaldım genel olarak, hafif bir kahvaltı yapmıştım tatlı felan yemedim bebiş uyanmadı bir türlü.Neyse Arada yürü gel dedi biraz pozisyonu değiştirdi yaramaz Çok şükür hiç Bir sorun yokmuş, yürüme hariç yaklaşık yarım saat sürdü.Benim bobreklerime felan da baktı, çok şükür BebekTE hiç bir sorun yokmuş

Anaaa ben bile üzüldüm valla, ama vardır bunda da bir hayır canım. İnşallah tarihi çok atmazlar 24 e kadar yapılıyor diye biliyorum. Ne zaman almıştın randevunu kaç gün sonrasına vermişlerdi?
Kendi doktorum canim bugun 21+5 olmustuk daha vaktim var 24 e kadar normalde bir hafta öncesinden randevu veriyolardi bakalim simdi ne olacak ben bu hafta rapor almistim ise gitmeyeceğim icin simdi olsa guzel olacakti ama naplim kısmet vardır bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…