2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben de gülhiz hanımla ali ipek arasında kalmistim ali ipek'e gidecegim bugün inşallah herşey yolundadir bende de

Kızlar bende detaylı ultrason için gün aldım 15 Eylül'e verdiler ozamna kadar 23 haftalık oluyor bir sorun olmaz demi genelde 18-22 arası diyorlar ama bir haftadan birşey olmaz diye düşünüyorum

Kızlar detaylı ultrasondan geldim çok güzel geçti şükür herşey yolunda. Ankaradakilere Ali ipek'i kesinlikle oneririm o kadar güzelce anlata anlata gitti ki hiç bi soru işareti kalmadı. Gözünde katarakt var mı kan damarlarinin akisina kadar baktı.Ve şehir disindan bir sürü hastası vardı.Şükür bi sorun yok ama amniyon sivisi birazcık fazlaymis şeker yuklemesi mutlaka yaptır dedi. Yani suyun biraz fazla olması disinda bir sorun yok inşallah o da hallolur. bizden haberler böyle kizlar

Yaa bende üzüldüm plesanta durumumuz aynı diye bir heves durumuna bakmak için girdim dedim inşaallah düzeldi diye yazarsın diye bekledim. Sağlıklı olsunda en kısa zamanda girersin canım detaylıya inşaallah benimde 12 eylülde sabırsızlıkla bekliyorum bende.

Çok sevindim canım inşaallah bundan sonrası gönül rahatlığıyla sağlıkla geçirirsin darısı bizlerin başına inşaallah sağlıkla gelsinler hepsi.

Hemşirelerle görüştüm perşembe günü gel dediler canım ama o bile kesin değil yarın arayıp tekrar soracagım hoca yerinde olacak mı diye, yarın birde devlet Hastanesi'ne gideceğim şeker testi için gün almaya bakalım belki yarın bakarlarsa haber veririm canım

Çok sevindim canım gözün aydın

Çok sevindim. Gözün aydın. Suyun fazla olması zararı varmıymış ki?

Kızlar bende detaylı ultrason için gün aldım 15 Eylül'e verdiler ozamna kadar 23 haftalık oluyor bir sorun olmaz demi genelde 18-22 arası diyorlar ama bir haftadan birşey olmaz diye düşünüyorum
20-24 haftalık diyorlar. Bence sırun olmaz. Benimki de 15 eylülde.

Kızlar ben de bugün ağrım için doktora gittim. Bebeğin herşeyi normal herşey yolunda dedi. Bir de ağrı için alttan muayene etti birşey göremedi. Ağrı kastan olabilir dedi. İdrar tahlili yaptırdım idrar kültürü ile iki tüp. Keton pozitif çıkmış. Sorun olur mu ki.

Tamam canım inşaallah hayırlı sağlıklı haberlerle gelirsin.

Çok sevindim. Gözün aydın. Suyun fazla olması zararı varmıymış ki?
Çok fazla olursa erken doguma sebel oluyormus benimki bir tık fazla ama kontrolünü yapsın doktorun dedi. Nolur nolmaz diye.gebelik sekeriyle de alakası olabilr dedi bakalım kendi doktorum ne diyecek

Sağol canımm Darısı sizlere inşallah çok iyi geçer hepinizin senin doktor yeniden verdi mi tarih canim
Perşembe gününe verdiler canım ama yarın yine arayıp teyit etmem lazımmış doktora ulaşamamış sekreterler ciddi bişey varsa bütün haftayı da kapatabilir doktor dediler inşallah öyle olmaz oğluşumu görmek istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…