- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Amin canım inşallahTamam canım inşaallah hayırlı sağlıklı haberlerle gelirsin.
Netten baktın mi neden olurmuş acabaKızlar ben de bugün ağrım için doktora gittim. Bebeğin herşeyi normal herşey yolunda dedi. Bir de ağrı için alttan muayene etti birşey göremedi. Ağrı kastan olabilir dedi. İdrar tahlili yaptırdım idrar kültürü ile iki tüp. Keton pozitif çıkmış. Sorun olur mu ki.
Çok şükür canım herşeyin iyi olmasına sevindim. Doktorun bişey söylemedi mi keton neden çıkıyor diye okumuştum önceden aslında ama unutmuşumKızlar ben de bugün ağrım için doktora gittim. Bebeğin herşeyi normal herşey yolunda dedi. Bir de ağrı için alttan muayene etti birşey göremedi. Ağrı kastan olabilir dedi. İdrar tahlili yaptırdım idrar kültürü ile iki tüp. Keton pozitif çıkmış. Sorun olur mu ki.
Sonucuna bakmadı son hastası bendim zaten. İdrar kültürü sonucu da çıksın gideceğim.Çok şükür canım herşeyin iyi olmasına sevindim. Doktorun bişey söylemedi mi keton neden çıkıyor diye okumuştum önceden aslında ama unutmuşum
İki üç güne kültürde çıkar muhtemelen canım çok geçmiş olsunSonucuna bakmadı son hastası bendim zaten. İdrar kültürü sonucu da çıksın gideceğim.
Oyy inşallah perşembe görürsün güzel haberlerle de gelirsin canimPerşembe gününe verdiler canım ama yarın yine arayıp teyit etmem lazımmış doktora ulaşamamış sekreterler ciddi bişey varsa bütün haftayı da kapatabilir doktor dediler inşallah öyle olmazoğluşumu görmek istiyorum artık
İlk bı kaç ay yarım kundak yapılıyor zaten, kolları sıkı sıkı sarıldığı için üstündeki battaniyeyi çekip yüzünü kapatma gibi bişey pek olmuyor. Aralık sonu doğumlu oğlum Ocak Şubat mart yarım kundak yaparak uyuttuk ilk üç ay. Zaten öyle gece uyuyacak sabah kalkacak durumu olmuyor, üzerini ortsen bile o acaba kadar uyanıp emmek için ağlıyor ilk aylarKızlar birşey soracağım internetten uyku tulumu bakıyordum aklıma bir şey takıldı nbütün markalarda 1 yaştan başlıyor uyku tulumları. Yenidoğan döneminde uyku tulumu giydiremez miyim yani. Sadece tulum giydirsem üzerini örtmesem içim çok rahat edecek ben boğulma olayından çok korkuyorum1 yaş tulum alsam aşırı büyük gelir ama sanırım, daha önce kullanan yada bu konuda bilgisi olan var mı
Ohh çok şükür gözün aydın canımKızlar herkes detaylı ultrasondan bahsetmiş.Bende cumartesi gittim 20+2 de Ankara da radyolog Gülhiz Karataş a . Memnun kaldım genel olarak, hafif bir kahvaltı yapmıştım tatlı felan yemedim bebiş uyanmadı bir türlü.Neyse Arada yürü gel dedi biraz pozisyonu değiştirdi yaramazÇok şükür hiç Bir sorun yokmuş, yürüme hariç yaklaşık yarım saat sürdü.Benim bobreklerime felan da baktı, çok şükür BebekTE hiç bir sorun yokmuş
İyi daha varmış ya bir daha ki randevunu da bir haftaya verirlerse çok güzel olurKendi doktorum canim bugun 21+5 olmustuk daha vaktim var 24 e kadar normalde bir hafta öncesinden randevu veriyolardi bakalim simdi ne olacak ben bu hafta rapor almistim ise gitmeyeceğim icin simdi olsa guzel olacakti ama naplim kısmet vardır bunda da bir hayır
Şeker testi ne zaman yapılıyordu yaHemşirelerle görüştüm perşembe günü gel dediler canım ama o bile kesin değil yarın arayıp tekrar soracagım hoca yerinde olacak mı diye, yarın birde devlet Hastanesi'ne gideceğim şeker testi için gün almaya bakalım belki yarın bakarlarsa haber veririm canım
Oh hadi gözün aydın canımKızlar detaylı ultrasondan geldim çok güzel geçti şükür herşey yolunda. Ankaradakilere Ali ipek'i kesinlikle oneririm o kadar güzelce anlata anlata gitti ki hiç bi soru işareti kalmadı. Gözünde katarakt var mı kan damarlarinin akisina kadar baktı.Ve şehir disindan bir sürü hastası vardı.Şükür bi sorun yok ama amniyon sivisi birazcık fazlaymis şeker yuklemesi mutlaka yaptır dedi. Yani suyun biraz fazla olması disinda bir sorun yok inşallah o da hallolur. bizden haberler böyle kizlar
Üçü de güzel bence ya baya yardımcı olmuşumdur umarımBirde anne bebek çantası alacagim ama hangi marka alsam karar veremedim siz hangi markalar aldınız, baby balloon bag arkadasım kullanıyor çok memnunum dedi o yüzden baktım ona, birde çok satanlarda stylo vardı aralarında karar veremedim
Gözün aydın canım, sağlıkla da doğsa tamamdır. Dualarına talibim, darısı bizlere. Bizim de sağlıkla geçsinKızlar detaylı ultrasondan geldim çok güzel geçti şükür herşey yolunda. Ankaradakilere Ali ipek'i kesinlikle oneririm o kadar güzelce anlata anlata gitti ki hiç bi soru işareti kalmadı. Gözünde katarakt var mı kan damarlarinin akisina kadar baktı.Ve şehir disindan bir sürü hastası vardı.Şükür bi sorun yok ama amniyon sivisi birazcık fazlaymis şeker yuklemesi mutlaka yaptır dedi. Yani suyun biraz fazla olması disinda bir sorun yok inşallah o da hallolur. bizden haberler böyle kizlar
1Birde anne bebek çantası alacagim ama hangi marka alsam karar veremedim siz hangi markalar aldınız, baby balloon bag arkadasım kullanıyor çok memnunum dedi o yüzden baktım ona, birde çok satanlarda stylo vardı aralarında karar veremedim
Varmış canım az olması diye bişey de varmış çok olması da. Normali 5-25 arasiymis benim 21 yani aslında fazla değil ama yine de kontrol ettir dedi arada doktorunaOh hadi gözün aydın canım, suyun fazla olması diye bir şey de mi varmış ilk kez duydum
Amin çok güzel geçsin inşallah ve sağ salim afiyetle kucagimiza alalım hepimiz inşallahGözün aydın canım, sağlıkla da doğsa tamamdır. Dualarına talibim, darısı bizlere. Bizim de sağlıkla geçsin
Anladım canım çok teşekkür ederimİlk bı kaç ay yarım kundak yapılıyor zaten, kolları sıkı sıkı sarıldığı için üstündeki battaniyeyi çekip yüzünü kapatma gibi bişey pek olmuyor. Aralık sonu doğumlu oğlum Ocak Şubat mart yarım kundak yaparak uyuttuk ilk üç ay. Zaten öyle gece uyuyacak sabah kalkacak durumu olmuyor, üzerini ortsen bile o acaba kadar uyanıp emmek için ağlıyor ilk aylarSonraki kış uyku tulumu aldım. Ama oğlum çok sıcağı sevmiyormus meğerse, uyku tulumu giydirdigimde uyumuyordu pek, eğer şimdiden alıp kenara koyacaksan ve yaşadığın yerde kışın kara kış olmuyorsa çok kalın tog alma. Boğulma korkusu bende de çok vardi oğlumda, zamanla aştım ama yine de ilk aylar için beni en kaygilandiran şey boğulma olayı. Gerçi ben ilk aylar uyumadan yaşıyordum galiba, bebek zaten dakka başı uyanıyor, uyuduğu 15-20 dakikalık süreçte de ben 3-5 kez nefesini dinlemek için kalkıyordum, Allah annelere insan üstü güç veriyor bence
İyi daha varmış ya bir daha ki randevunu da bir haftaya verirlerse çok güzel olur
Canım şeker testi 24-28 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum genelde 24 25 gibi yapıyorlarŞeker testi ne zaman yapılıyordu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?