2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Netten baktın mi neden olurmuş acaba

Çok şükür canım herşeyin iyi olmasına sevindim. Doktorun bişey söylemedi mi keton neden çıkıyor diye okumuştum önceden aslında ama unutmuşum

Kızlar birşey soracağım internetten uyku tulumu bakıyordum aklıma bir şey takıldı nbütün markalarda 1 yaştan başlıyor uyku tulumları. Yenidoğan döneminde uyku tulumu giydiremez miyim yani. Sadece tulum giydirsem üzerini örtmesem içim çok rahat edecek ben boğulma olayından çok korkuyorum 1 yaş tulum alsam aşırı büyük gelir ama sanırım, daha önce kullanan yada bu konuda bilgisi olan var mı

Birde anne bebek çantası alacagim ama hangi marka alsam karar veremedim siz hangi markalar aldınız, baby balloon bag arkadasım kullanıyor çok memnunum dedi o yüzden baktım ona, birde çok satanlarda stylo vardı aralarında karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_20230905_204615_com.pozitron.hepsiburada.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20230905_163906_trendyol.com.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20230905_163854_trendyol.com.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 59
Oyy inşallah perşembe görürsün güzel haberlerle de gelirsin canim

İlk bı kaç ay yarım kundak yapılıyor zaten, kolları sıkı sıkı sarıldığı için üstündeki battaniyeyi çekip yüzünü kapatma gibi bişey pek olmuyor. Aralık sonu doğumlu oğlum Ocak Şubat mart yarım kundak yaparak uyuttuk ilk üç ay. Zaten öyle gece uyuyacak sabah kalkacak durumu olmuyor, üzerini ortsen bile o acaba kadar uyanıp emmek için ağlıyor ilk aylar Sonraki kış uyku tulumu aldım. Ama oğlum çok sıcağı sevmiyormus meğerse, uyku tulumu giydirdigimde uyumuyordu pek, eğer şimdiden alıp kenara koyacaksan ve yaşadığın yerde kışın kara kış olmuyorsa çok kalın tog alma. Boğulma korkusu bende de çok vardi oğlumda, zamanla aştım ama yine de ilk aylar için beni en kaygilandiran şey boğulma olayı. Gerçi ben ilk aylar uyumadan yaşıyordum galiba, bebek zaten dakka başı uyanıyor, uyuduğu 15-20 dakikalık süreçte de ben 3-5 kez nefesini dinlemek için kalkıyordum, Allah annelere insan üstü güç veriyor bence

Ohh çok şükür gözün aydın canım

İyi daha varmış ya bir daha ki randevunu da bir haftaya verirlerse çok güzel olur

Şeker testi ne zaman yapılıyordu ya

Oh hadi gözün aydın canım , suyun fazla olması diye bir şey de mi varmış ilk kez duydum

Üçü de güzel bence ya baya yardımcı olmuşumdur umarım

Gözün aydın canım, sağlıkla da doğsa tamamdır. Dualarına talibim, darısı bizlere. Bizim de sağlıkla geçsin

Oh hadi gözün aydın canım , suyun fazla olması diye bir şey de mi varmış ilk kez duydum
Varmış canım az olması diye bişey de varmış çok olması da. Normali 5-25 arasiymis benim 21 yani aslında fazla değil ama yine de kontrol ettir dedi arada doktoruna

Anladım canım çok teşekkür ederim ben şuan kullanmak için istemiştim yenidoğan döneminde gerek yok o zaman. Çok ileriye şimdiden yatırım yapmıyorum onu bir sonraki kış gelince düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…