2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Uyku tulumu soran arkadaslar vardı sanırım . Hepsiburada da çift kat pazen uyku tulumu gördüm . Elyaftansa bana daha mantıklı geldi . Elyaf terleten bir madde olduğu için.

Kızlar selam bu ayki kontrolümde bebeğin suyu fazla olduğu için 20.haftada şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı doktor diyet verdiaslında çok kiloda almadım çok da yemiyordum nasıl çıktı anlamadımama arada canım tatlı çekiyor meyve bile yiyemiyorum doğru düzgün napıcam bilmiyorum 10 günde 1 kilo vermişim.

Yaaa. Güzellikler için biraz sabretmek gerekiyor

Benim de biraz fazla çıktı suyu sanırım benden de şeker yuklemesi istiycek kendi doktorum. Senin ne kadar suyu bi rakam verdi mi

Kızlar devlet hastanesindeki doktora gittim bugün, bir sorun yok dedi plasenta ile ilgili olarakta rahim ağzına yakın ama tam kapatmıyor şuanki konumu normal doğum yapmana engel değil 33- 34. Haftada bakar duruma göre doğumu planlarız bana değil başka doktora gidersende durumunu anlat vajinal baksınlar o haftalarda dedi.

Üç hafta sonrada şeker yüklemesi yapacakmışız 75 mg ile.

Birde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum yine, onun içinde antibiyotik verdi.

Yarında kendi doktorumda detaylı ultrasonum var biraz rahatladım öncesinde buna gidince. Umarım orada da herşey yolunda olur biraz uzun ve yorucu bir gün oldu karışık yazdım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun kaç çıktı ki değerin, diyetle halledilebiliyorsa çok iyi bence en azından ilaç kullanmayacaksın. Biraz sabret inşallah doğumdan sonra canın ne istiyorsa doya doya yersin

Şeker yüklemesinden sonra 183 çıktı cnm
Anladım canım ekmeği falan kesersin meyveyi kontrollü bir şekilde yersin paketli gıdalar zaten hepimize zararlı kimsenin yememesi lazım. Belkide böylece az kilo alarak tamamlarsın hamileliği daha iyi olur senin için

Kızlar perinotologdan çıktım , herşey yolunda dedi bebek 4-5 gün önden gidiyormuş, özellikle karın bölgesi, serklaj oldum diyince erken doğum riskin yok dedi rahim boyu gayet iyiymiş, plasentamda arka yerleşmeli ve yukardaymış, iki kayıptan sonra böyle güzel şeyler duymak çok iyi hissettirdi, darısı hepinizin başına, inşallah heppiniz güzel şeyler duyarsınız ve bebişlerimizin doğumunu da yazarız buraya

Bisey olmaz inşallah. Transferden sonra 10 tane oksapar verdiler ama 11 gün vardı teste. O gün için 1 gün kullanmayınca bisey olmaz yazmışlardı. Test pozitif çıkınca yeni paket almıştım.
Sağol canım benim doktor hemen yap artık en son yaptığın saatten sonra devam et dedi

Gözün aydın canım çok sevindim

Gözün aydın canım yarın da güzel haberlerle gel insallah bekliyoruz

Geçmiş olsun canım, bu gebelik şekeri ne kadar artmaya başladı. Ben henüz şeker yüklemesi yaptırmadım bakalım bizde ne çıkacak. Doğuma kadar iyi kötü idare etmeye çalış canım mecbur. İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçer kalan haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…