19.haftanin sonundayim canım .Pazartesi ilaç yazdırmak için gideceğim orada da sorarım . Çok tşk ederim ...Sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım.Ikinci doz için de 27. haftada çağırdılar.Hem aile hekimine gittigimde soylediler hem de kendi doktorum sağlık ocağında yaptırmamı söyledi.Sen kaç haftalık oldun? Seni de sağlık ocağından aramaları gerekiyor canim arayıp sor istersen.
İnşallah evde ne varsa kullanmaya çalışacağım açıkçası . Beşik de var bir yıl idare eder diye düşünüyorum . Çok tşk ediyorumGüle güle kullanın canım puseti çok uyguna almışsınız gerçekten. Bebek arabasının da modelini bilmiyorum ama cybex baya kaliteli bir marka muhtemelen memnun kalırsınız
Yanlış hatırlamıyorsam 31+1 de izne ayrılmıştım ben. Doktoruma gidince sorarım yine yanlış yonlendirmeyimKızlar birde benim aklıma bir şey takıldı. E nabızda akıllı asistana girdiginizde en altta bebek şeklinde bir seçenek var orayı tıkladıgınızda sistemde ne kadar süredir gebe oldugunuz son adet tarihiniz tahmini doğum tarihiniz vs yazıyor. Şimdi ben 22+3 haftalık hamileyim ama orada 23. Haftada görünüyorum. Doğum iznine 32. Haftada ayrılmam için 31+ oldugumuzda mı doktordan rapor alacağız, daha önce doğum iznine ayrılan anneler nasıl oluyor süreç biraz anlatabilir misiniz benim kafam karıştı
Özel durumlari bilmediğim için yorum yapamayacağım canım . Hayırlısı olsun inşallah istediğin gbi olur .kurutma makinemiz var ama depoda( sığdıracak yerimiz yok ben eşime kızıyorum biz 1 oda evi 5000 e tuttuk aynı yerde 2 oda ev 6500 falandı şimdi 2 odalar 40 bin oldu iki senede o zaman 6500 verecek çoook rahat parası vardı şimdi olacaktı 15 bin ama 40 binleri vermek zor çok bilmişlik yaptı o zaman çok tartışma oldu şimdi cezasını ben çekiyorum istede 40 da verir hatta ev de alır ama o para biriktirme derdin de sen düzenini kur ondan sonra birikimini yap dedim
Öncekinde iki doz vurulmuştum. Kızım 10 yaşında olduğu için ebe aradan çok zaman geçmiş o yüzden ikinci dozu da yapacağız dedi. İki çocuk arasında çok yaş olmadığında tek doz yapılıyormuş.Ama arada en az kaç yıl olmalı onu bilmiyorum.Doktoruna bir danış istersen canım bir zararı yoktur inşallah.Önceki hamileliğinde kaç doz vurulmuştun hatırlıyor musun. Ben ilkinde iki doz vuruldum çok iyi hatırlıyorum ama birini sisteme görmemişler, tek doz vurulmuş görünüyorum hemşire bunda iki doz vurucaz dedi. Ama ikinci gebeliklerde genelde tek doz vuruluyormus diye duymuştum. İlkinde iki doz vurulduğunu ispatlayamadigim için garanti olsun diye bunda da iki doz vurulacak tetanoz ama umarım zararı yoktur
Canım ben de ayın 15 ine randevu buldum son anda yakaladım kalan bı kaç randevuyu, bilsem sana da haber ederdim. Benim randevum cuma günü, o gün 14.30 a kadar Yeşilköy de doktor o gün gidebilirsin. Ama daha önce gitmem gerek diyorsan hangi gün orada olduğunu öğrenmek lazım. Özelden yazayım sana.Günaydın canım, alıntılayarak yazdım ama başka bi şey sormak için. Altay hocaya randevu bulamıyorum asla, telefonla arayıp sormadım sitede boşluk göremeyince. Randevusuz gitsem bakar mı acaba
Ya aslında tam 1 ay geçmedi kontrolümün üstünden kuzum, kontrolden çıktığımdan beri bakıyorum boşluk var mı diye ama 2-3 haftadır bulamadımCanım ben de ayın 15 ine randevu buldum son anda yakaladım kalan bı kaç randevuyu, bilsem sana da haber ederdim. Benim randevum cuma günü, o gün 14.30 a kadar Yeşilköy de doktor o gün gidebilirsin. Ama daha önce gitmem gerek diyorsan hangi gün orada olduğunu öğrenmek lazım. Özelden yazayım sana.
Randevum yaklaşınca ben bir hafta öncesinden ara ara bakıyorum. Bazen ek randevular açılıyor çok yoğunluk olduğunda. Ama geçen hafta ben de randevu bulamadım yurt disindaymis meğerse. Bu hafta burada, çok acil değilse Çarşamba Perşembe gibi sonraki haftanın ranevularina bakabilirsin. Genelde bir hafta önceden randevu bulmak lazım, diğer hocalar gibi hemen o haftaya bulunmuyor pek.Ya aslında tam 1 ay geçmedi kontrolümün üstünden kuzum, kontrolden çıktığımdan beri bakıyorum boşluk var mı diye ama 2-3 haftadır bulamadımyoksa acelem yok şuan için sadece hangi günler açılıyor randevu onu tam anlayamadım
Çok sağol canım haber bekliyorum o zamanYanlış hatırlamıyorsam 31+1 de izne ayrılmıştım ben. Doktoruma gidince sorarım yine yanlış yonlendirmeyim
6 yil geçti benim de. 2 doz gerekebilir o zaman çünkü bazı aşıların koruyuculuğu 5 yil diye biliyorum ben eğer ömür boyu koruyacak dozu yaptirmasiysak. Ben dogumdan sonra 3. Dozu yaptirmamistim.Öncekinde iki doz vurulmuştum. Kızım 10 yaşında olduğu için ebe aradan çok zaman geçmiş o yüzden ikinci dozu da yapacağız dedi. İki çocuk arasında çok yaş olmadığında tek doz yapılıyormuş.Ama arada en az kaç yıl olmalı onu bilmiyorum.Doktoruna bir danış istersen canım bir zararı yoktur inşallah.
Bende burda bekleyeyim, almayı düşünüyorum ama karar veremedim dahaOto koltuğu alanınız var mı ? Biraz yüksek olması gerekiyormuş sanırım . Ekstra puset aldığımız için 9.aydan sonra almamız gerekicek sanırım ama uygun bulursak taksitle almayı düşünüyorum . Önerileriniz olursa dikkate alırım .
Bazı bebekler hiç sevmiyormus . Biz her yıl 3 4 kez 12 saatlik yola gidiyoruz . Bebek olunca bu 2 ye düşer muhtemelen ama benim annem de 3 saatlik mesafede oturuyor . Sevmesi şart yani benim içinBende burda bekleyeyim, almayı düşünüyorum ama karar veremedim daha
Ya kesinlikle sevmese de alıştırmak lazım. 2 yaşında bi oğlum var ne yazık ki ona alıştıramadım ama çok gerekli bi şey ya nasip olursa ikinciye alıştırmak istiyorumBazı bebekler hiç sevmiyormus . Biz her yıl 3 4 kez 12 saatlik yola gidiyoruz . Bebek olunca bu 2 ye düşer muhtemelen ama benim annem de 3 saatlik mesafede oturuyor . Sevmesi şart yani benim için
Oto koltuğunda fiyat yelpazesi çok geniş ama en önemli olan oto koltuğu bana göre. Allah hiç bı zaman güvenirliğini test etmek zorunda bırakmasın ama kaza dediğimiz şey saliselik. O yüzden alınabilecek bir kaç marka var, hangi markayı tercih ederseniz edin adac testinden geçmiş olmasına çok dikkat edin. Be safe, britax romer, Chicco, Maxi cosi ve cybex adac testinden geçen markalar. Başka var mı bilmem. Özellikle cybex adac ödüllü diye görmüştüm bı yerde. Ben bebek arabası anakucagi vs gibi şeylerin parasından kısıp en güvenli oto koltuğunu almayı tercih ederdim. Oğlumun koltuğu adac testinden geçmiş, şimdi küçük oğlum onu kullanacak, büyüğüne yükseltici alicamOto koltuğu alanınız var mı ? Biraz yüksek olması gerekiyormuş sanırım . Ekstra puset aldığımız için 9.aydan sonra almamız gerekicek sanırım ama uygun bulursak taksitle almayı düşünüyorum . Önerileriniz olursa dikkate alırım .
Biz de senede 2-3 kez 10 saatlik yolculuk yapıyoruz oğlum 4 aylık olduğundan itibaren. Hiperaktif bı oğlum olduğu için oto koltuğu tam bir iskenceydi ilk 4 yıl. 10 saat boyunca bı çocuk ağlar mı. Ama bir saniye bile kemeri açıp kucağıma almadım. Ben ömür boyu aglayacagima o 10 saat ağlasin dedim. Öyle yolculuk yaptık defalarcaBazı bebekler hiç sevmiyormus . Biz her yıl 3 4 kez 12 saatlik yola gidiyoruz . Bebek olunca bu 2 ye düşer muhtemelen ama benim annem de 3 saatlik mesafede oturuyor . Sevmesi şart yani benim için
Zaten ağlasa da zirlasa da oturrtur eşimYa kesinlikle sevmese de alıştırmak lazım. 2 yaşında bi oğlum var ne yazık ki ona alıştıramadım ama çok gerekli bi şey ya nasip olursa ikinciye alıştırmak istiyorum
Kesinlikle öyle güvenlik herşeyden önemli . Şu ekonomide herşeye dikkat ediyorum fakat oto koltuğunu güvenli ve sevecek şekilde almak istiyorum . En iyisini yapmışsınız sizde . Genel olarak sevmiyorlar galiba herkesten böyle şeyler duyuyorum maalesef .Biz de senede 2-3 kez 10 saatlik yolculuk yapıyoruz oğlum 4 aylık olduğundan itibaren. Hiperaktif bı oğlum olduğu için oto koltuğu tam bir iskenceydi ilk 4 yıl. 10 saat boyunca bı çocuk ağlar mı. Ama bir saniye bile kemeri açıp kucağıma almadım. Ben ömür boyu aglayacagima o 10 saat ağlasin dedim. Öyle yolculuk yaptık defalarca
Cybex in mağazasına puset bakmak için gitmiştik beğendiğimiz bir model indirimde 16 bindi .( oto koltuğu ) Açıkçası marka ve modeller hakkında bir fikrimiz olmadığı için sonraya biraktik. Hem de biraz fazla geldi fiyat olarak . Ama o bantta ise başka şeyden kısıp mecbur alicaz o da ayrı bir konu .Bu yazdiginiz markalara da bir bakalım biz . Fikrimiz olsun .Çok tşk ederim .Oto koltuğunda fiyat yelpazesi çok geniş ama en önemli olan oto koltuğu bana göre. Allah hiç bı zaman güvenirliğini test etmek zorunda bırakmasın ama kaza dediğimiz şey saliselik. O yüzden alınabilecek bir kaç marka var, hangi markayı tercih ederseniz edin adac testinden geçmiş olmasına çok dikkat edin. Be safe, britax romer, Chicco, Maxi cosi ve cybex adac testinden geçen markalar. Başka var mı bilmem. Özellikle cybex adac ödüllü diye görmüştüm bı yerde. Ben bebek arabası anakucagi vs gibi şeylerin parasından kısıp en güvenli oto koltuğunu almayı tercih ederdim. Oğlumun koltuğu adac testinden geçmiş, şimdi küçük oğlum onu kullanacak, büyüğüne yükseltici alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?