2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
19.haftanin sonundayim canım .Pazartesi ilaç yazdırmak için gideceğim orada da sorarım . Çok tşk ederim ...

Güle güle kullanın canım puseti çok uyguna almışsınız gerçekten. Bebek arabasının da modelini bilmiyorum ama cybex baya kaliteli bir marka muhtemelen memnun kalırsınız
İnşallah evde ne varsa kullanmaya çalışacağım açıkçası . Beşik de var bir yıl idare eder diye düşünüyorum . Çok tşk ediyorum

Yanlış hatırlamıyorsam 31+1 de izne ayrılmıştım ben. Doktoruma gidince sorarım yine yanlış yonlendirmeyim

Özel durumlari bilmediğim için yorum yapamayacağım canım . Hayırlısı olsun inşallah istediğin gbi olur .

Öncekinde iki doz vurulmuştum. Kızım 10 yaşında olduğu için ebe aradan çok zaman geçmiş o yüzden ikinci dozu da yapacağız dedi. İki çocuk arasında çok yaş olmadığında tek doz yapılıyormuş.Ama arada en az kaç yıl olmalı onu bilmiyorum.Doktoruna bir danış istersen canım bir zararı yoktur inşallah.

Günaydın canım, alıntılayarak yazdım ama başka bi şey sormak için. Altay hocaya randevu bulamıyorum asla, telefonla arayıp sormadım sitede boşluk göremeyince. Randevusuz gitsem bakar mı acaba
Canım ben de ayın 15 ine randevu buldum son anda yakaladım kalan bı kaç randevuyu, bilsem sana da haber ederdim. Benim randevum cuma günü, o gün 14.30 a kadar Yeşilköy de doktor o gün gidebilirsin. Ama daha önce gitmem gerek diyorsan hangi gün orada olduğunu öğrenmek lazım. Özelden yazayım sana.

Ya aslında tam 1 ay geçmedi kontrolümün üstünden kuzum, kontrolden çıktığımdan beri bakıyorum boşluk var mı diye ama 2-3 haftadır bulamadım yoksa acelem yok şuan için sadece hangi günler açılıyor randevu onu tam anlayamadım

Randevum yaklaşınca ben bir hafta öncesinden ara ara bakıyorum. Bazen ek randevular açılıyor çok yoğunluk olduğunda. Ama geçen hafta ben de randevu bulamadım yurt disindaymis meğerse. Bu hafta burada, çok acil değilse Çarşamba Perşembe gibi sonraki haftanın ranevularina bakabilirsin. Genelde bir hafta önceden randevu bulmak lazım, diğer hocalar gibi hemen o haftaya bulunmuyor pek.

6 yil geçti benim de. 2 doz gerekebilir o zaman çünkü bazı aşıların koruyuculuğu 5 yil diye biliyorum ben eğer ömür boyu koruyacak dozu yaptirmasiysak. Ben dogumdan sonra 3. Dozu yaptirmamistim.

Oto koltuğu alanınız var mı ? Biraz yüksek olması gerekiyormuş sanırım . Ekstra puset aldığımız için 9.aydan sonra almamız gerekicek sanırım ama uygun bulursak taksitle almayı düşünüyorum . Önerileriniz olursa dikkate alırım .

Bende burda bekleyeyim, almayı düşünüyorum ama karar veremedim daha

Bazı bebekler hiç sevmiyormus . Biz her yıl 3 4 kez 12 saatlik yola gidiyoruz . Bebek olunca bu 2 ye düşer muhtemelen ama benim annem de 3 saatlik mesafede oturuyor . Sevmesi şart yani benim için
Ya kesinlikle sevmese de alıştırmak lazım. 2 yaşında bi oğlum var ne yazık ki ona alıştıramadım ama çok gerekli bi şey ya nasip olursa ikinciye alıştırmak istiyorum

Oto koltuğunda fiyat yelpazesi çok geniş ama en önemli olan oto koltuğu bana göre. Allah hiç bı zaman güvenirliğini test etmek zorunda bırakmasın ama kaza dediğimiz şey saliselik. O yüzden alınabilecek bir kaç marka var, hangi markayı tercih ederseniz edin adac testinden geçmiş olmasına çok dikkat edin. Be safe, britax romer, Chicco, Maxi cosi ve cybex adac testinden geçen markalar. Başka var mı bilmem. Özellikle cybex adac ödüllü diye görmüştüm bı yerde. Ben bebek arabası anakucagi vs gibi şeylerin parasından kısıp en güvenli oto koltuğunu almayı tercih ederdim. Oğlumun koltuğu adac testinden geçmiş, şimdi küçük oğlum onu kullanacak, büyüğüne yükseltici alicam

Bazı bebekler hiç sevmiyormus . Biz her yıl 3 4 kez 12 saatlik yola gidiyoruz . Bebek olunca bu 2 ye düşer muhtemelen ama benim annem de 3 saatlik mesafede oturuyor . Sevmesi şart yani benim için
Biz de senede 2-3 kez 10 saatlik yolculuk yapıyoruz oğlum 4 aylık olduğundan itibaren. Hiperaktif bı oğlum olduğu için oto koltuğu tam bir iskenceydi ilk 4 yıl. 10 saat boyunca bı çocuk ağlar mı. Ama bir saniye bile kemeri açıp kucağıma almadım. Ben ömür boyu aglayacagima o 10 saat ağlasin dedim. Öyle yolculuk yaptık defalarca

Ay rüyamda sacımı harika bir renge boyuyordum ohh tam istediğim rengi tutturdum diye sevinerek bakiyordum ki sonra hamile olduğumu hatirliyorum ve üstelik te organik boya kullanmamisim yaa diye panik atak ve ağlama kriziyle sacımı yıkıyorum haldir huldur gebelik sonuna kadar mahvolucaz böyle vesveselerle demek ki ya

Ya kesinlikle sevmese de alıştırmak lazım. 2 yaşında bi oğlum var ne yazık ki ona alıştıramadım ama çok gerekli bi şey ya nasip olursa ikinciye alıştırmak istiyorum
Zaten ağlasa da zirlasa da oturrtur eşim Kendi yeğenleri geldi yakın zamanda onlara bile yükseltici almış o şekilde bağladı emniyet kemerini arkaya . Kocaman çocukları o şekilde gezdirdik İstanbul'da . Ne kadar çabuk alisirsa o kadar iyi

Kesinlikle öyle güvenlik herşeyden önemli . Şu ekonomide herşeye dikkat ediyorum fakat oto koltuğunu güvenli ve sevecek şekilde almak istiyorum . En iyisini yapmışsınız sizde . Genel olarak sevmiyorlar galiba herkesten böyle şeyler duyuyorum maalesef .

Cybex in mağazasına puset bakmak için gitmiştik beğendiğimiz bir model indirimde 16 bindi .( oto koltuğu ) Açıkçası marka ve modeller hakkında bir fikrimiz olmadığı için sonraya biraktik. Hem de biraz fazla geldi fiyat olarak . Ama o bantta ise başka şeyden kısıp mecbur alicaz o da ayrı bir konu .Bu yazdiginiz markalara da bir bakalım biz . Fikrimiz olsun .Çok tşk ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…