2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Havuç yiyorum direk o da işe yaramaz mı dersiniz? Hazır havuç suyu içmek istemem sıkmak için aletim yok. Yiyorum ben de.
Benim suyum fazla çıktı aşırı havuç yiyordum ve havuç suyu içiyordum yasakladı. Siz de arttırın yediğiniz miktarı bir de armut sanırım suyu artırıyordu.

Oglunuzun olgun olması da bir avantaj Sizin adınıza çok sevindim . Yaş farki olmasınin güzelliği digerinin öz bakımı vs gbi bir sorunu olmadığı için bebeğe kanalize olabilirsiniz
Hayırlısıyla büyüsün insallah

Günaydınlar , dün disardaydik detaylı yazamadım . Oglunuzun bilinen nelere alerjisi var acaba ? Kimyasallar vs zaten çok sık rastlanıyor ya da inek sütü gbi laktozdan kaynaklanan alerjiler... Gerçi alerjileri küçükken tespit etmek daha zor olabiliyor diyor doktorlar.
Bu arada çok geçmiş olsun ...

Kızlar ben senelerdir bir ürün almadan önce cosdna.com sitesinden ürünün içeriğini kontrol ediyorum o sekilde alıyorum. Sizede tavsiye ederim güzel bir site. Mustela icin konusmustuk ya içeriğine baktim siteden onuda sizinle paylasayim. İcerikteki yesil maddeler tamamen guvenli sarilar kullanilabilir nitelikte kirmizi olan varsa o ürünü satin almamaniz gerekiyor. Mustelada kırmızı renkte yok yani icerigindeki maddeler zararli ise bile az miktarda kullanilmis. Baska markalar icinde bakabilirsiniz bu siteye. Ben cok fazla faydalaniyorum

Eklentiler

• Screenshot_20231001_080734_com.android.chrome.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20231001_080658_com.android.chrome.webp
    24 KB · Görüntüleme: 51
Kokamidopropil betain denilen madde mesela bazi bebeklerde alerji yapabiliyormus tek tek orada sari ya da kirmizi cikan icerikleri aratirsaniz alacaginiz üründe ona göre bir tercih yapabilirsiniz. Peg 150 ve peg 7 de düşük riskli zararli maddeler aşırı kullanılmadığı takdirde sıkıntı yok. Yine alerjik reaksiyona sebep olabilirler kisiden kisiye degisebilen bir durum bu. Yinede biraz daha arastirip daha temiz icerik bulmaya çalışacağım ben, ama hangi marka alirsaniz alin haftada maksimum 2 3 defa sampuanlayin bebisi. Önemli olan cok miktarda kullanmamak çünkü. Doktorlarda o sekilde öneriyor günlük rutin banyo yaptıracaksaniz mesela gun asiri sampuan kullanirsiniz gunluk sadece su ile yıkarsınız bir sıkıntı olmaz o zaman insallah. Ornek olarak daline de baktim onun icerigi çok kötü mesela

Eklentiler

• Screenshot_20231001_081259_com.android.chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 54
Aynen canım kesinlikle yana yatmak gerekiyor. Sırt üstü ben normalde de uyuyamam zaten. O konuda şanslıyım ama tv izlerken falan sırt üstü yatıyorum şimdi düşündüm de. Onu da bırakayım artık
Bende tv izlerken genelde sırt üstü yatiyordum ara ara yan dönmeye calistigim olsada yüzde 90 hep sirt üstü. Artik daha fazla dikkat ederiz

Aynen teşekkür ederim. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla büyüsünler.

Oğlumun bı çok şeye alerjisi var, deterjanlarin içindeki bı maddeye vardı ismini unuttum, onun haricinde laktoz, kazein, tahıl tozu, çam ağacı, zeytin ağacı, İngiliz çimi, ev tozu ve akar bunlar tespit edilenler, ama immünoloji doktorunun dediğine göre buzdağının sadece görünen yüzü bunlar. O yüzden bakım ürünleri için ekstra hassasım ben, küçük oğlum da abisi gibi olursa diye şimdiden en doğal ve temiz ürünleri araştırmaya başlamam lazım. Büyük oğlumda alerjen olan her şeye çok dikkat etmeme rağmen hala Total IgE en düşük 800 lerde çıkıyor. Bı de dikkat etmesem neler olacak kim bilir.

Bakayım hemen aklımdaki bı kaç markaya, çok sağol

Bende tv izlerken genelde sırt üstü yatiyordum ara ara yan dönmeye calistigim olsada yüzde 90 hep sirt üstü. Artik daha fazla dikkat ederiz
Ben kitap okurken filan yan yatıyorum, baya zor oluyor bı de yastıklar etrafımda, kitabı havada tutuyorum ama gel gelelim uyurken farkında olmadan sırt üstü yatiyorum bı sure sonra. Her defasında sağıma ya da soluma yatarak uyuyorum bı sure sonra bı bakıyorum sırt ustuyum yine. Buna nasıl bı çare bulucam bilmiyorum. Sağım solum ustum basım hep yastık zaten, hani arkama yastık koysam desteklesem dicem de oyle de değişen bişey yok.

Eminim çok dikkat ediyorsunuzdur . Dikkat etmeseniz cok daha zorlu bir süreç yaşıyor olurdunuz . Çok şükür diyelim

Oglunuzu en iyi ben anlarım sanırım maalesef. Doktorunuz doğru söylemiş birebir teşhis edilemeyen çok madde var . Benim 18 20 yaslarinda elimde ancak bir 32 maddelik bir liste vardı. 30 yıl önce ben dogdumda beni sürekli doktora gotururlermis tabi o zaman bu kadar da bilinmiyor. İl dışına doktora gittigimizi hatirliyorum hatta küçükken. Zaman gectikce daha iyiye gittim tabi ileri yaşlarda 5 yıl kadar immünoterapi almamın da faydası çok oldu. Bende bebeğim bana benzer diye çok korkuyorum açıkçası . Bizimkiler bana kiziyorlar kötüyü çağırıyorum diye

Bende içime sinen içeriği zararsız denen ( kişiden kişiye de değişen bir durum gerçi ) ürünlerden bulursam sizinle paylaşırım ...

Cosdna .com cok pratik ve faydalı bir site. Paylaştigin için çok tşkler . Ben bayagidir bakmiyordum kendim için ,hatırlamış oldum sayende :)

Kızlar günaydın Civcivlerimize kitap okumak gerekiyormuş ya artık. Sesimizi tanısınlar diye. Kendi okuduğum kitabı sesli okuyayım diyorum. Göbeğimize çocuk kitabı okumak çok saçma değil mi anlamıyor sonuçta

Ben de alerjik bunyeliyim ama hiç alerji testi yaptırmadım, daha çok solunum sıkıntısı olarak gösteriyor alerji bende kendini, oğlumda her türlü alerji mevcut. 4 yaşında küçücük kollarına yapılabilen 20 civarı test oldu, 6 yaşında tekrar yapılacak daha kapmsamli olarak. Susam alerjisi vardı o geçti. Genetik olduğunu dusunuyorum ben, hamileyken çünkü her şeyin en dogalini yemiştim, kimyasallardan çok uzak durmuştum, ilk bebek olduğu için ekstra dikkatliydim. Ama genetik aktarimla geçen şeyleri engelleyemiyoruz malesef. Bulduğunuz ürünleri paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…