2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Detayliyi sehir hastanesinde yaptirdim canim. Cinsiyeti bizzat sordum o kadar guler yuzlu(!) bir bayandi ki gorursem soylerim dedi. Daha sonra agzini bile acmadi. Mahkeme suratli kadin bak sinirlendim yine
Sanki hayrına bakıyor. İşi bu! Ben de öyle bi özele gitmiştim maalesef.

Kızlar merhaba. Geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğin suyu az dedi. Bol su iç dedi ama ben zaten 3 litreye yakın içiyorum. Daha da zorluyorum kendimi içmek için. Bir de havuç yiyorum ogrendigimden beri. Sizlerde böyle olup toparlayan var mı daha önce. Neler yaptinız suyu artsın diye?

Bana da hep kiza benziyor diyorlardı detaylıca da kız gördüm dedi . Kız diye hazirladım ben kendimi. Allah'ım sağlıklı hayırlı versin inşallah isteyen herkese

Havuç suyu iyi geliyor diye biliyorum canim

Havuç yiyorum direk o da işe yaramaz mı dersiniz? Hazır havuç suyu içmek istemem sıkmak için aletim yok. Yiyorum ben de.
Havuç yemekte işe yarar belki ama asıl havuç suyu oneriyorlar, annem bana küçükken havuç suyu sikardi ama nasıl yapıyordu acaba, o zamanlar tabi katı meyve sıkacağı yok, fi tarihinde ben cocukken bı sorayım anneme nasıl yapıyordu diye

Bir de kızlar artık 24 haftadan sonra sola yatmamız lazımmış. Sırtüstü ve sağa yatıyorum normalde. Sizde durum nasıl?
Ben sola ve sağa ikisine de yatıyorum. Genelde sola yatmaya çalışıyorum ama tek tarafa yatınca sırtım ağrıyor. Zaten o kadar önemli olmadığını duydum. Yüzüstü ve sırt üstü yatmazsak yatış şekli önemli değilmiş o kadar da

Ben de amniyosentezle öğrendim ama devlette gittiğim 3 doktor ve detaylıdaki doktor da kız demişti. Hiç benziyor falan da demeden direkt kesin dedi hepsi de. Her muayenede gösteriyor benim kızım Çin bende de tuttu bu arada

Detayliyi sehir hastanesinde yaptirdim canim. Cinsiyeti bizzat sordum o kadar guler yuzlu(!) bir bayandi ki gorursem soylerim dedi. Daha sonra agzini bile acmadi. Mahkeme suratli kadin bak sinirlendim yine
Görürsem ne demek ya. Görmek zorunda tabiki Unutmuş bence cinsiyet söylemeyi detaylıda mümkün değil görmemek

Evettt kafaya taktim ruyamda kucagima bebek veriyorlar ama diyorum bunun kucuk pipisi var yok demislerdi yani rüyamda bile pipi görmeye basladim durumum iyi degil
Kafaya takmakta haklısın ya doğacaklar nerdeyse seninki hala göstermiyor öğrenene kadar doktora git bence illaki gösterecek

Banu ciftcinin kitabında böyle yaziyor konu ile ilgili

Eklentiler

• IMG_20230930_211503.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…