Detayliyi sehir hastanesinde yaptirdim canim. Cinsiyeti bizzat sordum o kadar guler yuzlu(!) bir bayandi ki gorursem soylerim dedi. Daha sonra agzini bile acmadi. Mahkeme suratli kadin bak sinirlendim yine
Detayliyi sehir hastanesinde yaptirdim canim. Cinsiyeti bizzat sordum o kadar guler yuzlu(!) bir bayandi ki gorursem soylerim dedi. Daha sonra agzini bile acmadi. Mahkeme suratli kadin bak sinirlendim yine
Kızlar merhaba. Geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğin suyu az dedi. Bol su iç dedi ama ben zaten 3 litreye yakın içiyorum. Daha da zorluyorum kendimi içmek için. Bir de havuç yiyorum ogrendigimden beri. Sizlerde böyle olup toparlayan var mı daha önce. Neler yaptinız suyu artsın diye?
Özele de gittim 2 kere biri gostermiyo dedi digeri kordon var bacaklarinin arasinda ama kiza benzettim dedi bu ara cok dr gittim bi 10 gun gecsin yine özele farkli bi doktora daha gidicem sanirim
Sorma net söyleyen yok. Kiza benziyo diyen cok dünki sanki pipi görür gibi oldu sonra kaybetti gostermiyo dedi. Kiz da olabilir ama pipi küçük olabilir net birsey söyleyemiycem dedi. Kiz diyoruz Son hafta pipi görüyoruz bazen dedi
Bana da hep kiza benziyor diyorlardı detaylıca da kız gördüm dedi . Kız diye hazirladım ben kendimi. Allah'ım sağlıklı hayırlı versin inşallah isteyen herkese
Kızlar merhaba. Geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğin suyu az dedi. Bol su iç dedi ama ben zaten 3 litreye yakın içiyorum. Daha da zorluyorum kendimi içmek için. Bir de havuç yiyorum ogrendigimden beri. Sizlerde böyle olup toparlayan var mı daha önce. Neler yaptinız suyu artsın diye?
Havuç yemekte işe yarar belki ama asıl havuç suyu oneriyorlar, annem bana küçükken havuç suyu sikardi ama nasıl yapıyordu acaba, o zamanlar tabi katı meyve sıkacağı yok, fi tarihinde ben cocukken bı sorayım anneme nasıl yapıyordu diye
Bana da hep kiza benziyor diyorlardı detaylıca da kız gördüm dedi . Kız diye hazirladım ben kendimi. Allah'ım sağlıklı hayırlı versin inşallah isteyen herkese
Ben uyurken sola dogru yatıyorum canım ama uykuda farketmeden dönüyorum tabi, onun icinde beli ayri bir yastikla desteklemek lazım dönmemek icin. Düz yatmanin bize bir zarari yok ama bebege oksijen yeterince gidemiyormus o yüzden dikkat etmemiz lazim sola yatmaya
Zaten sola dogru yatınca farkediyosunuzdur bebis daha cok hareketleniyor kan akışı fazla olduğu için
Ben sola ve sağa ikisine de yatıyorum. Genelde sola yatmaya çalışıyorum ama tek tarafa yatınca sırtım ağrıyor. Zaten o kadar önemli olmadığını duydum. Yüzüstü ve sırt üstü yatmazsak yatış şekli önemli değilmiş o kadar da
Nasıl ya halâ kesin söylemediler mi? Ben 18 haftada devlete gitmiştim ağrım olduğunda Zeynep kamile. Fetal dna ile öğrendik ama dra cinsiyetini bilmiyorum öğrenmek istiyorum dedim emin olmak için. kız dedi hatta gösterdi. Çin takvimi tuttu bende.
Ben de amniyosentezle öğrendim ama devlette gittiğim 3 doktor ve detaylıdaki doktor da kız demişti. Hiç benziyor falan da demeden direkt kesin dedi hepsi de. Her muayenede gösteriyor benim kızım Çin bende de tuttu bu arada
Evettt kafaya taktim ruyamda kucagima bebek veriyorlar ama diyorum bunun kucuk pipisi var yok demislerdi yani rüyamda bile pipi görmeye basladim durumum iyi degil
Evettt kafaya taktim ruyamda kucagima bebek veriyorlar ama diyorum bunun kucuk pipisi var yok demislerdi yani rüyamda bile pipi görmeye basladim durumum iyi degil
Ben sola ve sağa ikisine de yatıyorum. Genelde sola yatmaya çalışıyorum ama tek tarafa yatınca sırtım ağrıyor. Zaten o kadar önemli olmadığını duydum. Yüzüstü ve sırt üstü yatmazsak yatış şekli önemli değilmiş o kadar da
Aynen canım kesinlikle yana yatmak gerekiyor. Sırt üstü ben normalde de uyuyamam zaten. O konuda şanslıyım ama tv izlerken falan sırt üstü yatıyorum şimdi düşündüm de. Onu da bırakayım artık