2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Heaven on earth un tam içeriğine bir bakın isterseniz . Henüz bende tek tek içeriklerine bakmadım .

Buraya sorduğum çok iyi oldu öyleyse çok tşk ediyorum

Benim de buna benzet birşey ben de kullanamadım kızım kullanıyor içine girio uyuyo

Ay kardeşi olacağı için çok mutlu dimi
Hiç istemiyordu oğlum. Hep bebek konusunu açtığımızda şu ekonomide nasıl bakacaksınız bir tane daha çocuğa diyordu.Geçen sene bir kürtajım olmuştu kalbi durmuştu. Ben de vazgeçmek üzereydim. Hatta iş arıyordum işe girersem spiral taktırayım diyordum.İş buldum ve başladığım hafta eşime dedim ki bugün regl olmam lazım bi test yapayım da yarın gidip spiral taktırayım dedim. Allah'ın işi işte o test pozitifti Bildiğin mucize gibi birşey. Bu arada oğlum 13 yaşında ve yaşıtlarından daha olgun. Sonra kalp atışını duyduktan sonra karşıma aldım konuştum oğlum sen 5 sene sonra kendi yoluna gideceksin üniye.Benim de son şansın yaşım da geçiyor. Bebeğin sana zararı olmaz bir kardeşinin olması çok güzel falan. İkna oldu yavrum

Ben normal yumuşak yastığı bacak arasına koyup yatıyorum çok rahat ettiriyor. Dene belki sende de işe yarar.
Bende öyle yapiyorum bi tane bacagimin arasina bitane yan yattigim icin gobegimin kenarina bide basima üç yastık ile uyuyorum

Ben penaten kullanmıştım almanyadan getirmişti arkadaşım. bir de Bepanthen vardı o zaman Bepanthol değil de. 2010da.
Şuan penaten rossmanda varmış yine ondan alacağım.

Bir de kızlar artık 24 haftadan sonra sola yatmamız lazımmış. Sırtüstü ve sağa yatıyorum normalde. Sizde durum nasıl?

Bir de kızlar artık 24 haftadan sonra sola yatmamız lazımmış. Sırtüstü ve sağa yatıyorum normalde. Sizde durum nasıl?
Ben uyurken sola dogru yatıyorum canım ama uykuda farketmeden dönüyorum tabi, onun icinde beli ayri bir yastikla desteklemek lazım dönmemek icin. Düz yatmanin bize bir zarari yok ama bebege oksijen yeterince gidemiyormus o yüzden dikkat etmemiz lazim sola yatmaya
Zaten sola dogru yatınca farkediyosunuzdur bebis daha cok hareketleniyor kan akışı fazla olduğu için

Ben penaten kullanmıştım almanyadan getirmişti arkadaşım. bir de Bepanthen vardı o zaman Bepanthol değil de. 2010da.
Şuan penaten rossmanda varmış yine ondan alacağım.
Şampuan ve vücut losyonu var mı onun. Bepanthol pişik önleyici kremini seviyorum ben de, evde de var şuan ama şampuan ve vücut losyonu ya da masaj yağı da almam lazım.

Kizlar bu yüzük testi nasil yapiliyordu. Dün gittigim dr erkek de olabilir dedi emin degilim net gostermiyo dedi ben yine kocakari yöntemlerine kaldım
Nasıl ya halâ kesin söylemediler mi? Ben 18 haftada devlete gitmiştim ağrım olduğunda Zeynep kamile. Fetal dna ile öğrendik ama dra cinsiyetini bilmiyorum öğrenmek istiyorum dedim emin olmak için. kız dedi hatta gösterdi. Çin takvimi tuttu bende.

Sorma net söyleyen yok. Kiza benziyo diyen cok dünki sanki pipi görür gibi oldu sonra kaybetti gostermiyo dedi. Kiz da olabilir ama pipi küçük olabilir net birsey söyleyemiycem dedi. Kiz diyoruz Son hafta pipi görüyoruz bazen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…