- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Geçmiş olsun. Belki cereyanda kalmışsındır okulda? Bir an önce atlatırsın inşallah. Benim de arkamda klima vardı yerimi değiştirdim hamileliğimin başlarında iyi ki de değiştirdim yerimde oturan kız sürekli hasta oluyor.Kizlar göğüs kafesim ağrıyor, ama cigerlerden gelen bı ağrı olduğunu düşünmüyorum sanki cereyanda kalmışım gibi bı ağrı, kas ağrısı daha çok, hareket ederken ya da eğilip nefes verirken ağrıyor. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Ben de daha almadım. Öncekini jokerden almıştım. Hala çok güzel duruyor. Yeni gibi. Tek sıkıntı mavi ağırlıklıKızlar bebek için hastane çıkışını hangi marka aldınız? Ben henüz hiç alışveriş yapmadım.Artık yavaş yavaş başlayayım diyorum. Favoriye aldıklarım var ama isimli mi olsun sade mi karar veremedim. Gerçi bebeğin ismi de net değil. En azından bir tane alayım dursun bir kenarda.Kaliteli olsun istiyorum.Sizlerinki nasıl ve nereden aldınız?
Reflü olabilir mi?Geçmiş olsun. Belki cereyanda kalmışsındır okulda? Bir an önce atlatırsın inşallah. Benim de arkamda klima vardı yerimi değiştirdim hamileliğimin başlarında iyi ki de değiştirdim yerimde oturan kız sürekli hasta oluyor.
Senin anlattığın da benimkine benziyor aslında. 30lu haftalarda olsa belki bebek yukarı bastırıyor diyeceğim o da değil. Bilemedim belki magnezyum eksikliğidirBenim de tam göğüs kafesinin ortasında. Nefes almaktan bağımsız bı agri kas ağrısı gibi ama içerden gelmiyor. Yani göğüs kafesim ağrıyor gibi ama iç organ ağrısı değil. Bu da mı magnezyum eksikliği acaba diyorum. Bı de kalp ağrısı daha farklı oluyor, hareketle düzelmez, mide ağrısı ile karıştırılıyor genelde. Ağrıyan noktayı gosterebiliyorsan genelde kalp ile ilgili değildir diyor doktorlar. Kalp ağrısında yeri belirtmek çok zormuş. Ama sen yine de doktoruna söyle o kas mi kalp mi açıklar sana
Aa süpermiş hemen bakayım ben de çok teşekkür ettimCanim arkadas diyince n11 e baktim 897 tl 70-110 boyutu %10 inidirmi kullanmamistim onla 791 tl ye geldi istersen bekletme al dun yataşin bayisine gitttim belki orda fiyatlar artmamistir diye bu yatagin internete ozel oldugunu bayide satmadiklarini soyledi bende bir anda fiyat arttidedim aslinda yarin gozukuyor bizde zamlanma tarihi demisti artacaktir fiyati yani ben simdi aldim
Ultrasonda bakarken görüyor. Sıkıntı yoksa bişey dememiştir. Bana da demiyordu hiç. En son gidişimde suyu az daha çok su iç dedi.Canım bebegin suyuna nasıl bakiyolar bana gittigim iki doktor da bebegin suyundan bahsetmedi de merak ettim normal karindan ultrasonda belli oluyor mu
Benim normal kadın dogumda dememislerdi birşey ama detaylida dediler sonrasında da artık perinatologda takipliyim. Eğer detaylida bişey dememislerse normaldir bişey yoktur canimCanım bebegin suyuna nasıl bakiyolar bana gittigim iki doktor da bebegin suyundan bahsetmedi de merak ettim normal karindan ultrasonda belli oluyor mu
Cereyanda kaldım sanırım, ama bu akşam daha fazla ağrıyor acaba fibromiyalji ağrısı mi demeye başladım. Normalde bu ağrı sırt ve bel bölgemde sabah donuklugu şeklinde oluyor ama göğüs bolgesinde de fibromiyalji ağrısı yaşayan çok var. Baya kas agrisi gibi çünkü, vücudumu öne arkaya esnetirken ya da nefes vererek eğilirken göğüs kafesim sızlıyor. Umarım çabucak geçer.Geçmiş olsun. Belki cereyanda kalmışsındır okulda? Bir an önce atlatırsın inşallah. Benim de arkamda klima vardı yerimi değiştirdim hamileliğimin başlarında iyi ki de değiştirdim yerimde oturan kız sürekli hasta oluyor.
Normal kontrolde bebeğin etrafındaki boşlukları ölçüyolar. Problem yoksa söylemez. Detaylıda sağlıklı sağlıksız herşeyi söyledikleri için söylüyorlar. Bişi denmemişse sıkıntı yokturCanım bebegin suyuna nasıl bakiyolar bana gittigim iki doktor da bebegin suyundan bahsetmedi de merak ettim normal karindan ultrasonda belli oluyor mu
Detayliyi kendi doktorum yapmıştı canım bişey söylemedi. Seker yüklemesini sormuştum sende şeker olacağını sanmiyorum yapmana gerek yok bence ama yinede bir ay sonra bakariz amniyon sıvısı normal olursa şeker yuklemesi istemeyecegim dedi ama ben ona kontrole gitmeden devlete gittim. Devletteki doktor bebegin gelişimi önde tombik biraz yapalım dedi riske atmamak icin ve haftayi kaçırmamak icin yaptırdım ama pişman oldum baya zorlandım ben kolumu delik deşik ettilerBenim normal kadın dogumda dememislerdi birşey ama detaylida dediler sonrasında da artık perinatologda takipliyim. Eğer detaylida bişey dememislerse normaldir bişey yoktur canim
Üşütmüş olabilir misin canım ya cok geçmiş olsun. Benim nefes alırken batma şeklinde agrim oldu iki hafta önce ama grip olmustum ondan kaynaklı oldu baya da öksürüyordum. Sende öyle bir durum var mi hasta olacak gibi hissediyor musunCereyanda kaldım sanırım, ama bu akşam daha fazla ağrıyor acaba fibromiyalji ağrısı mi demeye başladım. Normalde bu ağrı sırt ve bel bölgemde sabah donuklugu şeklinde oluyor ama göğüs bolgesinde de fibromiyalji ağrısı yaşayan çok var. Baya kas agrisi gibi çünkü, vücudumu öne arkaya esnetirken ya da nefes vererek eğilirken göğüs kafesim sızlıyor. Umarım çabucak geçer.
Ultrasonda bakarken görüyor. Sıkıntı yoksa bişey dememiştir. Bana da demiyordu hiç. En son gidişimde suyu az daha çok su iç dedi.
Teşekkür ederim kızlar, ben ayrıca bakılan birsey sanmıştımNormal kontrolde bebeğin etrafındaki boşlukları ölçüyolar. Problem yoksa söylemez. Detaylıda sağlıklı sağlıksız herşeyi söyledikleri için söylüyorlar. Bişi denmemişse sıkıntı yoktur
Bende mesela detaylıda sıkıntı yoktu ama bi ay sonra doktorum sınıra geliyo dikkat et demişti.
Merhaba , çocuk kardiyoloji doktoru kalınlık var evet anma , doğumdan sonra geçebilir dedi ya da geçmez ise ilaç tedavisi başlanacakmış ,şu an herhangi bir işlem yapılamıyor , doğuma kadar kalınlık artmasın diye dua etmekten başka .Canım sikma kendini bebek için stres iyi değil 3 te herseyi anlamış olursun insallah guzel haberler ile gel bizi de haberdar et
Çok teşkkrür ederim canım ,kardiyoloji doktoru kalınlık var, doğumdan sonra tekrar bakılacak ,şu an dua etmekten başka şansım yok . İnşşllah kalan süre de kalınlaşma devam etmez . Güzel düşünmek istiyorum .Ultrasonda hep -+2 hafta yazıyor canım. 2 haftalık yapılma payı hep olur. Geride yada ileride olmasına takılmamak gerekiyor. Bebek senden besinini alır zaten vicdan azabı duyma sakın. Kalbi konusunda da çok yıpratma kendini. Çok şükür herşeyin çözümü var artık. Belki doktorun yanlış görmüştür. Doğruysa bile tedavisi olan bişeydir. Haber ver bize de düşündüğün gibi olmayacak kalbini ferahlatacak şeyler duyacaksın inşallah
Çok teşekkür ederim canım . İyiki varsınızİyi canım yine aynı kalsın da tek kötüye gitmesin. 850 gram baya ele gelir gibi ya maşallah
Ben 21 Eylülde gitmiştim doktora en son böyleydi sonuçlar
Eki Görüntüle 3311259
Canım büyük ihtimal üşüttün, havalar dengesiz ondan olmuş olabilir. Bir takip et bakalım geçmezse doktora görün.
Canım inşallah hiç bir şey çıkmaz bebişinin kalbinde
Antibiyotik mevzusunu da kafana takma, bir hafta bir şey olmaz. Doktorlar 2-3 haftayı bile dikkate almıyor üzme kendini
Amin canım , Rabbim tüm hamişlere sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinToparlar inşallah. İçinizi ferah tutun. Sağlıkla kucağınıza alıp buyütmeyi nasip etsin Allah'ım inşallah
Anladım canım şeker yoksa sorun yok bence. Bebeğin de gayet sağlıklı zatenEvet fazla yani fazla da değil de sınırda. Artis filan oluyor mu diye 3 haftada bir bakiyorlar. Evet sekerde de sorun yok canim
Yok hayır, öksürük, batma, nefes darlığı hiç bişey yok, ciğerlere ilgili olduğunu sanmıyorum o yüzden. Benimki göğüs kafesindeki kaslarla alakalı sanki. Hani çok egzersiz yapınca bacaklarda et kesiği oluyor ya onun gibi bişey sanki. Yataktan ilk kalkıp dogruldugumda oluyor mesela, ya zorlayıcı bı hareket yaptığımda. Soğuk aldım sanırım. Kas gevşetici de suremiyoruz malum. Geçmezse doktoruma sorucamÜşütmüş olabilir misin canım ya cok geçmiş olsun. Benim nefes alırken batma şeklinde agrim oldu iki hafta önce ama grip olmustum ondan kaynaklı oldu baya da öksürüyordum. Sende öyle bir durum var mi hasta olacak gibi hissediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?