2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Geçmiş olsun. Belki cereyanda kalmışsındır okulda? Bir an önce atlatırsın inşallah. Benim de arkamda klima vardı yerimi değiştirdim hamileliğimin başlarında iyi ki de değiştirdim yerimde oturan kız sürekli hasta oluyor.

Ben de daha almadım. Öncekini jokerden almıştım. Hala çok güzel duruyor. Yeni gibi. Tek sıkıntı mavi ağırlıklı. Kızıma da kullanacağım ama nostalji olsun diye Allah izin verirse. Bu sefer bebek tem alırım diye düşünüyorum. Eve yakın olduğu için. İlk etapta çok kıyafet almicam. Sonra gidip gidip alırım diyorum. Kısmet. Allah sağliklı, hayırlı versin evlatlarımızı inşallah.

Reflü olabilir mi?

Senin anlattığın da benimkine benziyor aslında. 30lu haftalarda olsa belki bebek yukarı bastırıyor diyeceğim o da değil. Bilemedim belki magnezyum eksikliğidir

Aa süpermiş hemen bakayım ben de çok teşekkür ettim

Canım bebegin suyuna nasıl bakiyolar bana gittigim iki doktor da bebegin suyundan bahsetmedi de merak ettim normal karindan ultrasonda belli oluyor mu
Ultrasonda bakarken görüyor. Sıkıntı yoksa bişey dememiştir. Bana da demiyordu hiç. En son gidişimde suyu az daha çok su iç dedi.

Canım bebegin suyuna nasıl bakiyolar bana gittigim iki doktor da bebegin suyundan bahsetmedi de merak ettim normal karindan ultrasonda belli oluyor mu
Benim normal kadın dogumda dememislerdi birşey ama detaylida dediler sonrasında da artık perinatologda takipliyim. Eğer detaylida bişey dememislerse normaldir bişey yoktur canim

Cereyanda kaldım sanırım, ama bu akşam daha fazla ağrıyor acaba fibromiyalji ağrısı mi demeye başladım. Normalde bu ağrı sırt ve bel bölgemde sabah donuklugu şeklinde oluyor ama göğüs bolgesinde de fibromiyalji ağrısı yaşayan çok var. Baya kas agrisi gibi çünkü, vücudumu öne arkaya esnetirken ya da nefes vererek eğilirken göğüs kafesim sızlıyor. Umarım çabucak geçer.

Normal kontrolde bebeğin etrafındaki boşlukları ölçüyolar. Problem yoksa söylemez. Detaylıda sağlıklı sağlıksız herşeyi söyledikleri için söylüyorlar. Bişi denmemişse sıkıntı yoktur
Bende mesela detaylıda sıkıntı yoktu ama bi ay sonra doktorum sınıra geliyo dikkat et demişti.

Benim normal kadın dogumda dememislerdi birşey ama detaylida dediler sonrasında da artık perinatologda takipliyim. Eğer detaylida bişey dememislerse normaldir bişey yoktur canim
Detayliyi kendi doktorum yapmıştı canım bişey söylemedi. Seker yüklemesini sormuştum sende şeker olacağını sanmiyorum yapmana gerek yok bence ama yinede bir ay sonra bakariz amniyon sıvısı normal olursa şeker yuklemesi istemeyecegim dedi ama ben ona kontrole gitmeden devlete gittim. Devletteki doktor bebegin gelişimi önde tombik biraz yapalım dedi riske atmamak icin ve haftayi kaçırmamak icin yaptırdım ama pişman oldum baya zorlandım ben kolumu delik deşik ettiler zaten cok sevdiğim halde zararli diye tatli tutketmiyordum pek cikolata haricinde tatlı yemedim diyebilirim gebelik boyunca onuda arada bir cok canim isterse yedim. Belki de o yuzden o kadar agir geldi seker yüklemesi bana bilemiyorum. Yaptiranlar genelde sakin geciriyorlar ama benim aşırı derecede bulantim ve tansiyon düşüklüğü oldu, baş dönmesi karın ağrısı bayılma hissi hepsini yaşadım tetenoz aşısı oldugumda mesela hic etkilememisti beni kolum bile agrimadi. Bazi arkadaslarda asida cok etkilendiler. Bunyeden bunyeye degisiyor demekki hepside

Üşütmüş olabilir misin canım ya cok geçmiş olsun. Benim nefes alırken batma şeklinde agrim oldu iki hafta önce ama grip olmustum ondan kaynaklı oldu baya da öksürüyordum. Sende öyle bir durum var mi hasta olacak gibi hissediyor musun

Ultrasonda bakarken görüyor. Sıkıntı yoksa bişey dememiştir. Bana da demiyordu hiç. En son gidişimde suyu az daha çok su iç dedi.
Teşekkür ederim kızlar, ben ayrıca bakılan birsey sanmıştım

Canım sikma kendini bebek için stres iyi değil 3 te herseyi anlamış olursun insallah guzel haberler ile gel bizi de haberdar et
Merhaba , çocuk kardiyoloji doktoru kalınlık var evet anma , doğumdan sonra geçebilir dedi ya da geçmez ise ilaç tedavisi başlanacakmış ,şu an herhangi bir işlem yapılamıyor , doğuma kadar kalınlık artmasın diye dua etmekten başka .

Çok teşkkrür ederim canım ,kardiyoloji doktoru kalınlık var, doğumdan sonra tekrar bakılacak ,şu an dua etmekten başka şansım yok . İnşşllah kalan süre de kalınlaşma devam etmez . Güzel düşünmek istiyorum .

Çok teşekkür ederim canım . İyiki varsınız

Yok hayır, öksürük, batma, nefes darlığı hiç bişey yok, ciğerlere ilgili olduğunu sanmıyorum o yüzden. Benimki göğüs kafesindeki kaslarla alakalı sanki. Hani çok egzersiz yapınca bacaklarda et kesiği oluyor ya onun gibi bişey sanki. Yataktan ilk kalkıp dogruldugumda oluyor mesela, ya zorlayıcı bı hareket yaptığımda. Soğuk aldım sanırım. Kas gevşetici de suremiyoruz malum. Geçmezse doktoruma sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…