2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ayla ve Aylin isimlerini ben cok beğeniyorum hatta kızım olsaydı ikisinden birini koyacaktim. İtiraf ediyorum bebegimi kiz sandığım icin Aylin diye seslendim bir iki hafta oğlum olacak cinsiyet belli olduğundan beri ismine Yağız diyorum başka isim sevemedim hep bu isimle sevdiğim icin Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Ayla çok guzel bence değiştirme bu ismi

Ayy sizden de böyle yorumlar duydukça iyice hoşuma gittii
Aslında Tomrisi de beğeniyorum ama soyadımız da nickimden anlaşılacağı üzere to’lu, yan yana komik durdu
Asıl teyze ismi bizde 'Handan' çok ağır değil mi diyorum ağır olsun diyor
Yaa handan ismini de yıllardır duymadım bi handan hanım var bildiğim çok tatlı baskın karakterli bi kadındı, çok oturaklı bi isim

Tomris koyma ya Ayla vallahi daha güzel

Bende Ece Tomris düşünüyordum ama kimse sıcak bakmıyor Tomrise

Tomrisi bende çok beğeniyorum ama bebek için ağır gelir diye düşünüp, elemistim

Bende Ece Tomris düşünüyordum ama kimse sıcak bakmıyor Tomrise

Tomrisi bende çok beğeniyorum ama bebek için ağır gelir diye düşünüp, elemistim
Ben soyadımıza uysa daha çok düşünürdüm, çok güzel eski bir isim ama anlamı beni düşündürdü bi de, savaşçı bir kadın ya, böyle hayatı boyunca hep bir şeylerle savaşmak zorunda kalır gibi benim böyle anlamsız gelebilecek takıntılarım da var isim konusunda

Yok ya anlamsız bir kaygı değil bende düşünüyorum böyle şeyleri
Hatta demiştim ya eşim İlbilge ismine yakın diye . Babası gbi herşeyin en doğrusunu bildiğini iddia eder bana muhalefet eder diye düşünmüyor değilim

Kızlar sling kullanan veya kullanmayi dusunen var mı? Yenidoganda çok memnun kullananlar acaba kaç aya kadar kullanılıyor marka onerisi vs var mı sizde

Kızlar sling kullanan veya kullanmayi dusunen var mı? Yenidoganda çok memnun kullananlar acaba kaç aya kadar kullanılıyor marka onerisi vs var mı sizde
Ben almayı düşünüyorum bu bebeğime, evin içinde özellikle kullanmak için istiyorum. Oğlumda almamistim, ama zamanla bazı şeyleri öğreniyor insan, sonra pişman olmuştum onda kullanmadigima. Bunda kangru mu sling mi tereddutte kalıp evde de kullanırım düşüncesiyle slinge karar verdim. En azından ilk 3 ay yoğun temas halinde olmak istiyorum

Merhaba kızlar. Nasılsınız göbekler baya baya çıktı değil mi hepimizin?
Ben bu aralar gece çişe kalkmaktan uyuyamıyorum 5 kere kalkmışım ya dün bugün de iş vardı uykusuz uykusuz çalıştım. Bir de öksürünce ve hapşırınca altıma kaçırıyorum üzücü bir durum sizde de oluyor mu ya?

Bende çok sık uyanıyorum tuvalet için bi oğluma bi çişe bazen bende de oluyor o kaçırma normal sanırım

Üç aydan sonra da kullanabilir miyiz sling yoksa kanguru mu iyi üç aydan sonra canım? Ben de istiyorum hem temas hem de eller serbest is güç yapabilmek icin

Ay benim de mesaneme tekme attı bugün hep o vurdukca tuvalete zor attım ya bu is nasıl olacak böyle

Evet ben de sık kalkıyorum, uzun sürüyor tuhaf bi şekilde tam bitti diyorum bitmemiş oluyo. Mesaneye yaptıkları baskıyla alakalı sanırım. uykusuz kalıyorum. Uykusuz olunca alerjim azıyor vs. vs.

Üç aydan sonra da kullanabilir miyiz sling yoksa kanguru mu iyi üç aydan sonra canım? Ben de istiyorum hem temas hem de eller serbest is güç yapabilmek icin
Bende sling almayı düşünüyorum. Şuan araştırma içindeyim nasıl bişey alsam diye.üç aydan sonrada kullanılıyor. Ben her ihtimale karşı omurga desteği olan bişey almak istiyorum

Aynı sorun bende de var. Çok nadir oluyor ama kaçıyor. Hamilelikte tüm kaslar gevşiyor ya canım ondan. Doğumdan sonra düzelecek inşallah. Yanımda iç çamaşırı taşır oldum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…