- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Ayla ve Aylin isimlerini ben cok beğeniyorum hatta kızım olsaydı ikisinden birini koyacaktim. İtiraf ediyorum bebegimi kiz sandığım icin Aylin diye seslendim bir iki haftayaa biz de isimsiz kaldık. Hiç anlamazdım isim koyamayanları ama koyulamıyormuş vala :))
Şu an Ayla isminde yoğunlaştım bir tek, öğretmen arkadaşlarım Ayla isminde öğrencileriniz oldu mu, genel intiba nedir merak ediyorum. Ben kimseyi tanımıyorum da bu isimde :)
Yaa handan ismini de yıllardır duymadım bi handan hanım var bildiğim çok tatlı baskın karakterli bi kadındı, çok oturaklı bi isimAsıl teyze ismi bizde'Handan' çok ağır değil mi diyorum ağır olsun diyor
Tomris koyma ya Ayla vallahi daha güzelAyy sizden de böyle yorumlar duydukça iyice hoşuma gittii
Aslında Tomrisi de beğeniyorum ama soyadımız da nickimden anlaşılacağı üzere to’lu, yan yana komik durdu
Yaa handan ismini de yıllardır duymadım bi handan hanım var bildiğim çok tatlı baskın karakterli bi kadındı, çok oturaklı bi isim
Bende Ece Tomris düşünüyordum ama kimse sıcak bakmıyor TomriseAyy sizden de böyle yorumlar duydukça iyice hoşuma gittii
Aslında Tomrisi de beğeniyorum ama soyadımız da nickimden anlaşılacağı üzere to’lu, yan yana komik durdu
Yaa handan ismini de yıllardır duymadım bi handan hanım var bildiğim çok tatlı baskın karakterli bi kadındı, çok oturaklı bi isim
Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBebeğimi kucağima almama 100 gun kalmis.Mümkün degil o kadar durmaz ama bir umut
Eki Görüntüle 3310470
Tomrisi bende çok beğeniyorum ama bebek için ağır gelir diye düşünüp, elemistimAyy sizden de böyle yorumlar duydukça iyice hoşuma gittii
Tomris bir bebek için ağır geliyor bana da . Yoksa çok hoş bir isim ,anlamı da güzel .Bende Ece Tomris düşünüyordum ama kimse sıcak bakmıyor Tomrise
Aminn.Anlatmama gerek kalmamis yapmişsinizMerhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbu görseldekini nasıl yapıyoruz acaba?
Bende Ece Tomris düşünüyordum ama kimse sıcak bakmıyor Tomrise
Ben soyadımıza uysa daha çok düşünürdüm, çok güzel eski bir isim ama anlamı beni düşündürdü bi de, savaşçı bir kadın ya, böyle hayatı boyunca hep bir şeylerle savaşmak zorunda kalır gibiTomrisi bende çok beğeniyorum ama bebek için ağır gelir diye düşünüp, elemistim
Googledan bakmak aklıma geldi sonra yazılanlara göre yaptım ama ben kendimde göremediğim için oldu mu olmadı mı anlamadımAminn.Anlatmama gerek kalmamis yapmişsiniz
Yok ya anlamsız bir kaygı değil bende düşünüyorum böyle şeyleriBen soyadımıza uysa daha çok düşünürdüm, çok güzel eski bir isim ama anlamı beni düşündürdü bi de, savaşçı bir kadın ya, böyle hayatı boyunca hep bir şeylerle savaşmak zorunda kalır gibibenim böyle anlamsız gelebilecek takıntılarım da var isim konusunda
Ben almayı düşünüyorum bu bebeğime, evin içinde özellikle kullanmak için istiyorum. Oğlumda almamistim, ama zamanla bazı şeyleri öğreniyor insan, sonra pişman olmuştum onda kullanmadigima. Bunda kangru mu sling mi tereddutte kalıp evde de kullanırım düşüncesiyle slinge karar verdim. En azından ilk 3 ay yoğun temas halinde olmak istiyorumKızlar sling kullanan veya kullanmayi dusunen var mı? Yenidoganda çok memnun kullananlar acaba kaç aya kadar kullanılıyor marka onerisi vs var mı sizde
Bende çok sık uyanıyorum tuvalet için bi oğluma bi çişeMerhaba kızlar. Nasılsınız göbekler baya baya çıktı değil mi hepimizin?
Ben bu aralar gece çişe kalkmaktan uyuyamıyorum 5 kere kalkmışım ya dün bugün de iş vardı uykusuz uykusuz çalıştım. Bir de öksürünce ve hapşırınca altıma kaçırıyorumüzücü bir durum sizde de oluyor mu ya?
Üç aydan sonra da kullanabilir miyiz sling yoksa kanguru mu iyi üç aydan sonra canım? Ben de istiyorum hem temas hem de eller serbest is güç yapabilmek icinBen almayı düşünüyorum bu bebeğime, evin içinde özellikle kullanmak için istiyorum. Oğlumda almamistim, ama zamanla bazı şeyleri öğreniyor insan, sonra pişman olmuştum onda kullanmadigima. Bunda kangru mu sling mi tereddutte kalıp evde de kullanırım düşüncesiyle slinge karar verdim. En azından ilk 3 ay yoğun temas halinde olmak istiyorum
Ay benim de mesaneme tekme attı bugün hep o vurdukca tuvalete zor attım ya bu is nasıl olacak böyleMerhaba kızlar. Nasılsınız göbekler baya baya çıktı değil mi hepimizin?
Ben bu aralar gece çişe kalkmaktan uyuyamıyorum 5 kere kalkmışım ya dün bugün de iş vardı uykusuz uykusuz çalıştım. Bir de öksürünce ve hapşırınca altıma kaçırıyorumüzücü bir durum sizde de oluyor mu ya?
Evet ben de sık kalkıyorum, uzun sürüyor tuhaf bi şekilde tam bitti diyorum bitmemiş oluyo. Mesaneye yaptıkları baskıyla alakalı sanırım.Merhaba kızlar. Nasılsınız göbekler baya baya çıktı değil mi hepimizin?
Bende sling almayı düşünüyorum. Şuan araştırma içindeyim nasıl bişey alsam diye.üç aydan sonrada kullanılıyor. Ben her ihtimale karşı omurga desteği olan bişey almak istiyorumÜç aydan sonra da kullanabilir miyiz sling yoksa kanguru mu iyi üç aydan sonra canım? Ben de istiyorum hem temas hem de eller serbest is güç yapabilmek icin
Aynı sorun bende de var. Çok nadir oluyor ama kaçıyor. Hamilelikte tüm kaslar gevşiyor ya canım ondan. Doğumdan sonra düzelecek inşallah. Yanımda iç çamaşırı taşır oldum korkudanMerhaba kızlar. Nasılsınız göbekler baya baya çıktı değil mi hepimizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?