2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Aynen canim bir kaç gün bekle yel girmesi gibi bisey olabilir sogukta kaldiysan çok geçmiş olsun

günaydıınn..

Ben andy wawa almıştım ağustostun ortasında doğan kızıma, baya kalın bi şey gelmişti aman olsun giyilir dedi herkes, sadece ilk gün giydi yazlık kışlık olayı belirtiliyorsa dikkat etmek lazım. şimdi onlar filan yepyeni duruyor ama ilk kıyafeti ya yeni alacağım kesin :) yine bu markadan alırım çok beğenmiştim, parçaları da çok kullanışlı 5'lilerin 10'luların.

yaa biz de isimsiz kaldık. Hiç anlamazdım isim koyamayanları ama koyulamıyormuş vala :))

Şu an Ayla isminde yoğunlaştım bir tek, öğretmen arkadaşlarım Ayla isminde öğrencileriniz oldu mu, genel intiba nedir merak ediyorum. Ben kimseyi tanımıyorum da bu isimde :)

Öğretmen değilim ama Ayla adında iki kisi tanıdım . İkisi de guzel kadinlardi :) Çocuk bazında yaramaz olur uslu olur onu bilemiyorum tabiki

Benim aklımda da bir isim yok erkek olsa idi belliydi fakat kız olunca kararsız kaldım . Eşime dedim sen seç beni uğraştırma O da İlbilgeyi beğeniyor . Çevremize de sorarız belki öneride bulunmak isteyen olur

Kızlar detaylıda bebeğimin biküspit aorta olabileceğini öğrendim. Kalp yaprakçığı iki taneymiş üç olması gerekiyormuş. 32 haftada kardiyologa yönlendirdi. Çok ciddi bir durum değil bu şekilde yaşayan çok insan var dedi. Bilginiz var mı?

Maalesef bı bilgim yok bu konu ile ilgili ama çok ciddi değil diyorsa doktor öyledir . Benim akrabalarımin çocuklarınin kalplerine de sorun var denmişti her ikisine de. Düzenli takip yaptırdılar doğduktan sonra şimdi gayet saglikliklar. Stres yapmamaya çalışın belki kardiyolog daha farkli ve olumlu konusur
Bir de lazım olursa Prof Dr Aygün Dindar dan görüş alabilirsiniz .

Merhaba.
Biz de benzer durumdayız ve biz de ilk Ayla'ya baya ısınmıştık ama sonra eşim vazgeçti soğudu. Şimdi Çağla ya da İpek düşünüyoruz bakalım belki başka isim gelir aklımıza bunlardan da vazgeçeriz.
Öğretmenim ama hiç Ayla adında öğrencim olmadı hatırladığım, ama bence tatlı kadınlar oluyor Ayla'lar hep.

Yaa, teşekkür ederim :) ilbilge de güzel bir isim. Ama yakın çevreye çok sorma taraftarı değilim ben herkesin çok fikri oluyor bu konuda. ilk kızımda ismi Umay olacak dediğimde allahıım herkes karşı çıktı o ne demek nerden çıktı, başka isim mi kalmadı şöyle böyle. Kulak arkası ettim ve sonra herkes alıştı ve de çok beğendi :) Beğenmeseler ne olur gerçi, bebişler her türlü kabul ettiriyor ismini
Merhabalaar,
Benim de eşimin içine siniyor ben biraz teyze ismi gibi diyordum ama düşündükçe ısınıyorum sanki :) Çok teşekkür ederim.
Çağla ve ipek de çok kibar isimler :)
Ben Ayda ismine çok çok yakındım, sonra İzmir depreminde günler sonra kurtarılan bebeğin adı olduğu aklıma geldi. Ağla ağla perişan olmuştum o zaman, kızım daha iki aylık lohusa kafasından çıkamamışım zaten. Bi de o depremi baya hissetmiştik. O aklıma geldi ve anında vazgeçtim. Böyle bende kötü bi izlenim, negatif bi enerji yaydıysa asla ısınamıyorum bir daha o isme
Şu an bu konuda en nötr isim de Ayla

Sagol, ay hayır hala geçmedi akşam sıcak havlu filan denicem, bişey de suremiyoruz, bı sure devam edecek galiba bu ağrı
Kas sıkışması gibi diyosun ya yağ sürsen, bebek yağı ya da bilmem zeytinyağı, zararlı olmayan herhangi bi yağ. Tez zamanda geçsin inşallah...

Kas sıkışması gibi diyosun ya yağ sürsen, bebek yağı ya da bilmem zeytinyağı, zararlı olmayan herhangi bi yağ. Tez zamanda geçsin inşallah...
Eve gidince bebe yağı ile masaj yapıp sonra ısıtılmış havlu ile kapatmayi düşünüyorum. Magnezyum degerime de baktırmam lazım. Ay her tarafım ağrıyor, çok nemrut dolanıyorum ortalıklarda kaç gündür

Ayla tanımadım hiç ama çok güzel isim bence çok beğeniyorum

Evet çok şükür şimdilik risk yok ama ciddi artis olursa igneyle siviyi cekmeleri gerekebiliyor o yüzden takipteyim inşallah ciddi boyuta gelmez
O kadar ciddi bişey olacağını sanmıyorum canım artmayacak inşallah güzel düşünüyoruz Arkadaşlarımda vardı o şekilde hamilelik geçirenler sorunsuz doğdu bebişleri

Asıl teyze ismi bizde 'Handan' çok ağır değil mi diyorum ağır olsun diyor
Bence Ayla da Handan da çok güzel kızlar. Kimseyi de dinlemeyin isim konusunda. Böyle romantik bi havası var iki ismin de. Kulağa hoş geliyorTeyze ismi falan demeyin yeni nesil isimlerden çok daha güzel geldi bana ikisi de

Bence Ayla da Handan da çok güzel kızlar. Kimseyi de dinlemeyin isim konusunda. Böyle romantik bi havası var iki ismin de. Kulağa hoş geliyorTeyze ismi falan demeyin yeni nesil isimlerden çok daha güzel geldi bana ikisi de
İlk zamanlar yadırgamıştım ama şimdi çok alıştım teşekkürler

Ayla isminde öğrencim olmadı ama yengemin ismi Ayla. Çok esprili, bilgili, akıllı bir kadın. Kulağa hoş gelen güzel bir isim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…