- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Sling kaç aya kadar kullanılıyor bilmiyorum ama yine 8-9 aya kadar kullanılır herhalde.Üç aydan sonra da kullanabilir miyiz sling yoksa kanguru mu iyi üç aydan sonra canım? Ben de istiyorum hem temas hem de eller serbest is güç yapabilmek icin
Karnının üst kısmında olabilir mi. Benim de karnım üst kısmı çok öksürünce ağrı olur ya öyle oluyordu. Oturup kalkarken batma şeklinde. Magnezyum eksikliğindenmiş. Magnezyum kullanmaya başladım geçti.Yok hayır, öksürük, batma, nefes darlığı hiç bişey yok, ciğerlere ilgili olduğunu sanmıyorum o yüzden. Benimki göğüs kafesindeki kaslarla alakalı sanki. Hani çok egzersiz yapınca bacaklarda et kesiği oluyor ya onun gibi bişey sanki. Yataktan ilk kalkıp dogruldugumda oluyor mesela, ya zorlayıcı bı hareket yaptığımda. Soğuk aldım sanırım. Kas gevşetici de suremiyoruz malum. Geçmezse doktoruma sorucam
Bence Handan 'lar ayakları üzerinde duran güçlü kadınlar oluyor.Asıl teyze ismi bizde'Handan' çok ağır değil mi diyorum ağır olsun diyor
Karnın üst kısmı da olabilir, şimdi elimle bı yoklayim dedim de tam diyaframın olduğu ortadaki boşluk var ya nasıl tarif etsem, göğüs kafesinin bittiği yer ortası, mide mi var orada diyafram mi bilemedim, oraya bastırınca şiddetli ağrı oluyor, normal zamanda bı ağrı yok ama ayağa kalktığımda, gerindigimde ya da derin nefes verdiğimde ağrı oluyor ve git gide artıyor sanırım. Dün bu kadar değildi. Yarın için göğüs hastaliklarindan 5 gün sonra da dahiliyeden randevu aldım.Karnının üst kısmında olabilir mi. Benim de karnım üst kısmı çok öksürünce ağrı olur ya öyle oluyordu. Oturup kalkarken batma şeklinde. Magnezyum eksikliğindenmiş. Magnezyum kullanmaya başladım geçti.
Ay bulursan marka yazar misin canimBende sling almayı düşünüyorum. Şuan araştırma içindeyim nasıl bişey alsam diye.üç aydan sonrada kullanılıyor. Ben her ihtimale karşı omurga desteği olan bişey almak istiyorum
Tamam canım var mı onerdigin markaSling kaç aya kadar kullanılıyor bilmiyorum ama yine 8-9 aya kadar kullanılır herhalde.
Olmus olmus profilden "forum seceneklerine" gir orda icerik seceneklerinde "baskalarinin mesaj altindaki imzalarini goruntule" kismini isaretle kaydet gorursunGoogledan bakmak aklıma geldi sonra yazılanlara göre yaptım ama ben kendimde göremediğim için oldu mu olmadı mı anlamadım
Çok pahalı bı marka almayı düşünmüyorum, hepsi aynı amaca hizmet ediyor çünkü. Sadece halkalı olanlari onermiyorlar normal bağlamalı alicam ben. Kangruda marka ve model önemli ama slingte hepsi aynı şekle şemale sahip diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam tabi. O yüzden orta kalite, kumaşı terletmeyen bişey düşünüyorum, bı tane bulmuştum favorilere eklemiştim atarım buradan linkiniTamam canım var mı onerdigin marka
Bunu düşünüyorum benTamam canım var mı onerdigin marka
Doktora gittikten sonra haber ver canım bizede göğüs agrisi icin gidicektin yaÇok pahalı bı marka almayı düşünmüyorum, hepsi aynı amaca hizmet ediyor çünkü. Sadece halkalı olanlari onermiyorlar normal bağlamalı alicam ben. Kangruda marka ve model önemli ama slingte hepsi aynı şekle şemale sahip diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam tabi. O yüzden orta kalite, kumaşı terletmeyen bişey düşünüyorum, bı tane bulmuştum favorilere eklemiştim atarım buradan linkini
Çok teşekkür ederimOlmus olmus profilden "forum seceneklerine" gir orda icerik seceneklerinde "baskalarinin mesaj altindaki imzalarini goruntule" kismini isaretle kaydet gorursunEki Görüntüle 3312240
Bebekler artık mesaneye baskı yapıyor sanırımBende çok sık uyanıyorum tuvalet için bi oğluma bi çişebazen bende de oluyor o kaçırma normal sanırım
Ay tek olmadığımı öğrendim bu konudaEvet ben de sık kalkıyorum, uzun sürüyor tuhaf bi şekilde tam bitti diyorum bitmemiş oluyo. Mesaneye yaptıkları baskıyla alakalı sanırım.uykusuz kalıyorum. Uykusuz olunca alerjim azıyor vs. vs.
Sorma ben de öyle. Dr ped vs kullanma dedi sadece çamaşırı değiştir sürekli dedi.Aynı sorun bende de var. Çok nadir oluyor ama kaçıyor. Hamilelikte tüm kaslar gevşiyor ya canım ondan. Doğumdan sonra düzelecek inşallah. Yanımda iç çamaşırı taşır oldum korkudan
Kendi doktoruna söyledin mi. Bir de ona sor bence doktora gitmeden. Hamilelikte karnın sert olması ve ağrı genelde magnezyum eksikliği dedi benim doktorum.Karnın üst kısmı da olabilir, şimdi elimle bı yoklayim dedim de tam diyaframın olduğu ortadaki boşluk var ya nasıl tarif etsem, göğüs kafesinin bittiği yer ortası, mide mi var orada diyafram mi bilemedim, oraya bastırınca şiddetli ağrı oluyor, normal zamanda bı ağrı yok ama ayağa kalktığımda, gerindigimde ya da derin nefes verdiğimde ağrı oluyor ve git gide artıyor sanırım. Dün bu kadar değildi. Yarın için göğüs hastaliklarindan 5 gün sonra da dahiliyeden randevu aldım.
Zaten ped ve günlük ped zararlı. Çok değişmiyor ya bakteri falan ürüyor. Ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum. Böyle böyle atlatacağız inşallah rezillik olmadan.Sorma ben de öyle. Dr ped vs kullanma dedi sadece çamaşırı değiştir sürekli dedi.
Ayy evet bu cepliyi görmüştüm çok kullanisli canta vs gerekmeden disari kısa mesafeye gider gelir insan sagol bebişBunu düşünüyorum ben
kubbe Anakucağı Cepli Bebek Taşıma Şalı, Bebek Askısı Sling - Fiyatı, Yorumları
kubbe Anakucağı Cepli Bebek Taşıma Şalı, Bebek Askısı Sling yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnş inşAy tek olmadığımı öğrendim bu konudaAz kaldı çoğu gitti çok şükür
Eşim güçlü isim, güçlü kadın olsun istiyorBence Handan 'lar ayakları üzerinde duran güçlü kadınlar oluyor.
İsim konusu sıkıntılı biraz çocuğun tüm hayatını etkileyecek. Emin olamıyoruz biz de. Pamir Ata ya çok yakınız ama hala bakınıyoruz. Çok yaygın olmasın öz Türkçe olsun falan seçmek çok zor.
Bir de ben Türkçe karakter içermemesine dikkat ediyorum. İleride mail adresi konusu çok sıkıntı. Hele iş hayatında insanın ömrü bitiyor adını kodlarken
Benim ilk bebiş olduğu için tecrübem yok ama ev işleriyle falan uğraşırken laızm olur diye düşünüyorum başlangıç için kanguru küçük bebekler için önerilmiyor diye biliyorum o yüzden sling mantıklı ama marka falan hiç bilgim yokKızlar sling kullanan veya kullanmayi dusunen var mı? Yenidoganda çok memnun kullananlar acaba kaç aya kadar kullanılıyor marka onerisi vs var mı sizde
Göbek baya çıktı canım hele akşamları iyice fark ediyor sabahla akşam arasında fark var resmen. Bende gece tuvalete çok kalkıyorum 4-5 defa bölük pörçük o yüzden uykum. Henüz alta kaçırma problemi yaşamadım ama her an olabilirMerhaba kızlar. Nasılsınız göbekler baya baya çıktı değil mi hepimizin?
Ben bu aralar gece çişe kalkmaktan uyuyamıyorum 5 kere kalkmışım ya dün bugün de iş vardı uykusuz uykusuz çalıştım. Bir de öksürünce ve hapşırınca altıma kaçırıyorumüzücü bir durum sizde de oluyor mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?